Verzorgd uitziende vrouw van 1m67 met een normaal postuur, casual en naar gelegenheid gekleed, blond halflang haar. Gescheiden, 1 dochter, kat als huisdier, auto, eigen woning, rookt niet, werkte als verpleegkundige in de psychiatrie. Zij is positief, duidelijk, pittig, zelfstandig en sociaal en zorgzaam.

Zij houdt van: dieren, natuur, klussen in huis en tuin, uiteten, zwemmen, sauna, wandelen, fietsen en vakanties binnen Europa.

Zij zoekt: een algemeen ontwikkelde man. Hij is optimistisch, sociaal, heeft respect voor mens, natuur en dieren, gelijkwaardig in een relatie. Geen roker, casual sportief gekleed, normaal postuur en maximaal 75 jaar

Aanvullende informatie

Volslanke vrouw van 1.58m met een stoer uiterlijk, lang donker stijl haar, bruine ogen, vrouwelijke kledingstijl, make-up en rode lippenstift. Weduwe, geen kinderen, 2 kleine hondjes en vogeltjes. Ze werkte met haar man op een eigen binnenvaartschip. Zij is een goed mens met een goede inborst, lief, niet oordelend, verdraagzaam, dierenvriend, blij met kleine dingen, enorm gevoel voor humor, vrolijk. Is geboren in Australië.

Zij houdt van: muziek luisteren van hardrock tot klassiek, rommelen in huis, wandelen met haar hondjes, gedichten schrijven, contacten onderhouden met haar buitenlandse vrienden, creatief bezig zijn. Ze houdt van de natuur en water, gaat soms vissen. Met een partner onderneemt ze graag iets, zoals een markt bezoeken, uiteten, film, evenement.

Zij zoekt: een man met een goede inborst, een dierenvriend, iemand die zijn gevoelige kant durft te laten zien, gelijkwaardig, vrolijk. Hij is maximaal 75 jaar, postuur maakt niet uit, hij mag roken maar liever niet. Zij is niet gebonden aan Zeeland.

Aanvullende informatie

Een slanke vrouw met een donker kort kapsel, casual stoer of naar gelegenheid gekleed, 1.67m lang, sprekende ogen. Weduwe, 1 uitwonende dochter, werkt als receptioniste, woont in luxe appartement met design inrichting. Is zelf geen Zeeuwse. Zij is: vrolijk, makkelijk in de omgang, actief, zelfstandig, gelijkwaardig, pittig, open en positief. Ze houdt van kwaliteit in alles, van het goede leven en ze leeft in het nu.

Zij houdt van: luxe en wellness, lezen, wandelen, uiteten, uitgaan, weekend weg, theater, concerten, vakantie.

Zij zoekt: een modern sportief geklede man tot 67 jaar voor in eerste instantie een lat relatie, een man-man. Hij houdt van uitgaan, gezelligheid, heeft respect, is zelfstandig, kan zijn eigen dingen doen, niet claimend. Ruimte laten en dingen voor elkaar over hebben. Leuk als hij van koken houdt. Afstand is geen issue voor haar.

Aanvullende informatie

Sportief uitziende vrouw van 1,71m met slank postuur, modern en naar gelegenheid gekleed, bruine ogen, halflang blond haar, vitaal. Weduwe, 2 kinderen, 4 kleinkinderen. Heeft eigen sportwinkel gehad. Woont in een groot en modern appartement op de bovenverdieping. De inrichting is modern en knus. Ze reist met openbaar vervoer. Verder is ze creatief, verzorgd, netjes, trouw, gelijkwaardig in een relatie, zorgzaam, romantisch en nuchter.

Zij houdt van: wandelen, terrasje pakken, concert, muziek luisteren, dagje weg met vriendinnen, dansen. Golfen is leuk om weer op te pakken.

Zij zoekt: een nuchtere man, doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, hij is sociaal, netjes, hoge fatsoensnormen, handig, sportief, actief. Hij is langer dan 1.75 m, normaal postuur, niet kalend en niet rokend. Leuk als hij ook van golf houdt.

Aanvullende informatie

Vitale vrouw, normaal tot volslank postuur, half kort donkerblond haar, bruine ogen, bril, sportief en naar gelegenheid gekleed. Gescheiden, 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Ze werkte in de geestelijke gezondheidszorg, justitieel jeugdbeschermer en nu nog als vrijwilliger. Hbo. Ze woont aan de boulevard in een appartement. Ze is een gevoelsmens, actief, communicatief, geniet van kleine dingen, goed mens, netjes, ordelijk, buitenmens.

Zij houdt van: de natuur, klussen, creatief bezig zijn, tuinieren, geschiedenis, fietsen, wandelen, concert, uiteten.

Zij zoekt: een breed ontwikkelde man, een aanvulling op haar leven. Hij is sociaal, communicatief, initiatief nemend, normaal postuur, liever niet roken.

Aanvullende informatie

Ze heeft een vriendelijke uitstraling, sportief uiterlijk, asblond kort haar, blauwe ogen, bril, slank postuur, casual sportief gekleed. Weduwe, 1 zoon, 2 kleinkinderen. Heeft een eigen modern ingericht nieuw appartement. Werkte als verpleegster en in een modewinkel, vrijwilligerswerk. Geen rijbewijs, geen huisdieren. Ze is optimistisch, rustig, zorgzaam, natuurliefhebster, netjes, modern, ontwikkeld, bescheiden, nuchter, gezellig en een doorzetter.

Zij houdt van: veel wandelen in de natuur, bos en strand, lezen, met een partner er op uittrekken en eens uit eten. Haar muziekkeus is rustig en klassiek.

Zij zoekt: een rustige man, geen druktemaker, diepgang in gesprekken, zorgzaam, actief, natuurliefhebber, humor is heel belangrijk, in bezit van een auto, liefst een wat langere man zonder een gezet postuur.

Aanvullende informatie

Verzorgd uitziende vrouw, 1.75m, slank, casual gekleed, blauwe ogen, halflang blond haar. Gescheiden, geen kinderen, hondje, smaakvol ingerichte hoekwoning, woonde en werkte in het buitenland bij een private bank(Mbo). Nu vrijwilligerswerk bij verschillende instanties. Rookt niet. Ze is ruimdenkend, leergierig, kritisch, empathisch, zorgzaam, respectvol, observerend, communicatief, huiselijk.

Zij houdt van: reizen, wandelen, fietsen, schilderen en fotograferen.

Zij zoekt: een gelijkwaardige, gezellige man, initiatief nemend, huiselijk, humoristisch, reislustig, houdt van een drankje voor de gezelligheid, mag eventueel roken, niet praktiserend gelovig. Normaal postuur, vanaf 1.80m, MBO of hoger niveau, casual en naar gelegenheid gekleed, geen oppas opa.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken