fbpx

Leuke vrouw van 1m72 lang, met een normaal postuur, wit/grijs kort kapsel, bruine ogen, casual sportief gekleed. Ze is weduwe, heeft 2 kinderen en 2 kleinkinderen, een eigen ruime hoekwoning. Ze heeft gewerkt als kraamverpleegkundige en is nu met pensioen en doet nog vrijwilligerswerk. Houdt van huisdieren. Ze is: actief, rustig, beetje introvert, kan niet tegen onrecht, in eerste instantie afwachtend, breed communicerend en geïnteresseerd.

Zij houdt van: tuinieren, lezen, spelletjes, sporten, dansen, strand en de zon.

Zij zoekt: een zorgzame partner, communicatief, gelijkwaardig, middelmatig karakter, handig, huiselijkheid en uitgaan zijn in balans. Hij gaat vlot casual gekleed en liever geen roker.

Aanvullende informatie

Leuke, vlotte vrouw, kleurrijk vrouwelijk gekleed, heeft krullend grijs haar, groene ogen, een normaal postuur 1.67m. Ze is weduwe, heeft 3 kinderen, 5 kleinkinderen, een doodle hond, woont in een herenhuis in de stad. Heeft gewerkt op HBO niveau in de zorg. Zij is: creatief, positief, energiek, sportief, oplossingsgericht, attent, doorzettend, een buitenmens, geïnteresseerd in de medemens, communicatief op elk niveau.

Zij houdt van: sporten, wandelen, fietsen, lezen, creatief bezig zijn, kunst, uiteten, sociale contacten onderhouden, theater, filmhuis, concert.

Zij zoekt: een zielsverwant waar ze samen mooie dingen in het leven mee wil beleven. Samen herinneringen maken. Hij is ontwikkeld, verzorgd, heeft inlevingsvermogen, is ondernemend, attent, sociaal en sportief. Hij heeft een normaal postuur en kleedt zich casual modern. Liever geen roker.

Aanvullende informatie

Een leuke, kleine vrouw, slank postuur, actieve en vriendelijke uitstraling, gemêleerd grijs kort golvend haar, bruine ogen, naar gelegenheid gekleed. Is weduwe, heeft 2 kinderen en 4 kleinkinderen, een eigen grote woning met garage, schuur en tuin. Ze heeft gewerkt in de thuiszorg. Heeft geen auto. Ze is zorgzaam, extravert, vriendelijk, gemoedelijk, meelevend, actief, netjes, verzorgd en zelfstandig.

Zij houdt van: tuinieren, wandelen, fietsen, uitgaan, de eenvoudige dingen, winkelen, terrasje, uiteten. Ze is snel tevreden.

Zij zoekt: een vriendelijke, aardige, lieve man met een normaal postuur. Iemand die koken leuk vindt, haar eens wil helpen met een klusje. Hij is gelijkwaardig in een relatie, trouw en zelfstandig.

Aanvullende informatie

Een vlotte, moderne vrouw, normaal postuur,1m68 lang, naar gelegenheid gekleed, kort grijs modern kapsel. Weduwe, was zelfstandige in antiek, eigen woning, auto, caravan. Zij is: een vlotte prater, een buitenmens, hulpvaardig, kan goed luisteren, positief, levensgenieter, gezelligheidsmens, ondernemend, oplossingsgericht, weloverwogen.

Zij houdt van: wandelen, fietsen, coupeusewerk, kledingbeurzen organiseren, lezen, knutselen, uitgaan. Tijdens het campingseizoen verblijft ze in haar caravan.

Zij zoekt: een lieve zorgzame man die net als zij van het buitenleven houdt, begrip voor elkaar, ondernemend, rustig type, geen betweter. Liever geen roker en verzorgd gekleed.

Aanvullende informatie

Verzorgd uitziende vrouw van 1m67 met een normaal postuur, casual en naar gelegenheid gekleed, blond halflang haar. Gescheiden, 1 dochter, kat als huisdier, auto, eigen woning, rookt niet, werkte als verpleegkundige in de psychiatrie. Zij is positief, duidelijk, pittig, zelfstandig en sociaal en zorgzaam.

Zij houdt van: dieren, natuur, klussen in huis en tuin, uiteten, zwemmen, sauna, wandelen, fietsen en vakanties binnen Europa.

Zij zoekt: een algemeen ontwikkelde man. Hij is optimistisch, sociaal, heeft respect voor mens, natuur en dieren, gelijkwaardig in een relatie. Geen roker, casual sportief gekleed, normaal postuur en maximaal 75 jaar

Aanvullende informatie

Volslanke vrouw van 1.58m met een stoer uiterlijk, lang donker stijl haar, bruine ogen, vrouwelijke kledingstijl, make-up en rode lippenstift. Weduwe, geen kinderen, 2 kleine hondjes en vogeltjes. Ze werkte met haar man op een eigen binnenvaartschip. Zij is een goed mens met een goede inborst, lief, niet oordelend, verdraagzaam, dierenvriend, blij met kleine dingen, enorm gevoel voor humor, vrolijk. Is geboren in Australië.

Zij houdt van: muziek luisteren van hardrock tot klassiek, rommelen in huis, wandelen met haar hondjes, gedichten schrijven, contacten onderhouden met haar buitenlandse vrienden, creatief bezig zijn. Ze houdt van de natuur en water, gaat soms vissen. Met een partner onderneemt ze graag iets, zoals een markt bezoeken, uiteten, film, evenement.

Zij zoekt: een man met een goede inborst, een dierenvriend, iemand die zijn gevoelige kant durft te laten zien, gelijkwaardig, vrolijk. Hij is maximaal 75 jaar, postuur maakt niet uit, hij mag roken maar liever niet. Zij is niet gebonden aan Zeeland.

Aanvullende informatie

Een slanke vrouw met een donker kort kapsel, casual stoer of naar gelegenheid gekleed, 1.67m lang, sprekende ogen. Weduwe, 1 uitwonende dochter, werkt als receptioniste, woont in luxe appartement met design inrichting. Is zelf geen Zeeuwse. Zij is: vrolijk, makkelijk in de omgang, actief, zelfstandig, gelijkwaardig, pittig, open en positief. Ze houdt van kwaliteit in alles, van het goede leven en ze leeft in het nu.

Zij houdt van: luxe en wellness, lezen, wandelen, uiteten, uitgaan, weekend weg, theater, concerten, vakantie.

Zij zoekt: een modern sportief geklede man tot 67 jaar voor in eerste instantie een lat relatie, een man-man. Hij houdt van uitgaan, gezelligheid, heeft respect, is zelfstandig, kan zijn eigen dingen doen, niet claimend. Ruimte laten en dingen voor elkaar over hebben. Leuk als hij van koken houdt. Afstand is geen issue voor haar.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken