fbpx

Zij is zeer verzorgd, klassieke sjieke uitstraling, blond halflang haar, groene ogen, nette make-up, normaal postuur, 1.72m lang. Weduwe met kinderen, ruim appartement, auto, werkte als verpleegkundige, komt uit het hotelwezen. Is enthousiast, direct in communicatie, type harde werker, goed leven gehad, gelijkwaardig in een relatie, zorgzaam.

Zij houdt van: mooie kleding maken, gezond en lekker koken, familie- en vriendenbezoek, lezen, bridgen, uiteten, theater, museumbezoek, naar de caravan van familie.

Zij zoekt: een verzorgd uitziende man, passend gekleed, wat langer dan zij zelf is, normaal postuur. Hij is romantisch, doortastend, initiatief nemend, algemeen ontwikkeld, een rustig type, gelijkwaardig, zorgzaam. Liever geen roker.

Aanvullende informatie

Zij is: een Luxemburgse en al 35 jaar in Nederland, ziet er jeugdig uit voor haar leeftijd. Ze heeft een normaal postuur, halflang grijs/blond haar, groene ogen en een mooi gebit. Gaat casual gekleed en weet zich voor elke gelegenheid te kleden, gebruikt nagenoeg geen make-up en draagt mooie vaste sieraden. Rookt niet en drinkt met mate. Universitair niveau. Ze is een vastberaden, ondernemende, sociale en lieve vrouw. Een goed gesprek gaat ze zeker niet uit de weg. De volgende karaktereigenschappen passen bij haar; humoristisch, calvinistisch, perfectionistisch, ontwikkeld en heeft een sterk karakter. Ze hecht veel waarde aan normen en waarden.

Zij houdt van: haar kinderen, haar werk, haar hond. Volgt het nieuws. Vindt het leuk om te lezen, te tuinieren, te wandelen of te bakken. Ze wil wel fietsen maar dan liever met iemand samen. Is gek op de natuur! Ze kan genieten van een klassiek concert of een bezoek aan een museum. Leuk om eens uit eten te gaan of bij vrienden op bezoek te gaan. Heeft al veel van de wereld gezien. Japan, China en Afrika. Vaak combineerde ze haar reizen met congressen/zaken maar dat doet ze nu niet meer. Ze houdt van rondreizen, niet van kamperen of echte zonvakanties. Ook lijkt het haar leuk om met een camper te reizen.

Zij zoekt: de man die zij hoopt te ontmoeten is een ondernemende reislustige man, die zelf ook wat te vertellen heeft en ABN spreekt. Hij is een familieman, monogaam, niet te modieus, niet rokend, communicatief ingesteld en internationaal georiënteerd. Verder is hij financieel onafhankelijk en niet dominant. Hij heeft zin om met haar een vaste relatie op te bouwen met ieder zijn leven maar het gevoel hebben dat je weer samen bent (Hbo+-Universitair).

Aanvullende informatie

Lieve, enthousiaste vrouw met halflang donkerblond krullend haar, stijlvol en sportief gekleed, prettige uitstraling. Ze is weduwe. Woont aan de rand van een stad, vlakbij de polder maar ook op loopafstand van het centrum, in een heerlijke woning in een rustige straat.

Zij houdt van: haar zoon en dochter, haar 4 kleinzoons, haar huis, het sociale leven. Is creatief, schildert, houdt van eten koken, wel graag voor anderen. Zingt in een koor, wandelt elke dag. Een dag naar een stadje, een terrasje, uit eten gaan, theater bezoeken, een film bekijken. Europa is een mooi continent, heeft al vele landen bezocht, houdt van (luxe) kamperen, zou wel met een camper willen rondreizen.

Zij zoekt: iemand die haar neemt zoals ze is, een beetje tegengas kan geven, maar haar ook kan verrassen. Samen dingen ondernemen maar het ook samen thuis fijn hebben. Een goede gesprekspartner, een vlotte sportieve, verzorgde man, in de leeftijd van 68 tot ongeveer 75 jaar. Leuk om er samen op uit te trekken. Graag in bezit van rijbewijs. Niet rokend. Laat wat van je horen als deze omschrijving je aanspreekt!

Aanvullende informatie

Zij is: een charmante vrouw om te zien met een warme uitstraling en heeft halflang blond haar. Verder heeft ze hele mooie blauwe/groene ogen, een vriendelijk open gezicht met een mooi gebit. Ze heeft een normaal postuur en kleedt zich normaliter casual en naar gelegenheid. We kunnen haar wel omschrijven als; een gelukkig mens, zeer spontaan, optimistisch, ondernemend en sociaal. Ze heeft een duidelijke eigen mening, is een rustige maar makkelijke praatster, levendig, geduldig en zorgzaam. Houdt van gezelligheid maar ook van diepgang en heeft een bepaalde directheid maar zeker op een prettige manier. Ze kan goed alleen zijn maar is zeker een gezelligheidsmens en heeft graag gezelschap om haar heen. Rookt niet en houdt op z'n tijd van een wijntje. Hbo-niveau.

Zij houdt van: haar werk (maatschappelijk). De natuur, zeilen, tuinieren en lezen. Verder houdt ze van sporten, yoga, zwemmen, wandelen op het strand en fietsen. Is lid van een boekenclub en een praatgroep en spreekt graag af met haar vriendinnen. Ze vindt het leuk om naar de film te gaan of een dagje naar de sauna. Verder vindt ze het ook heerlijk om thuis te zijn, een mooi schilderij te maken of lekker op de bank te zitten met een goed boek of mooie film. Ook houdt ze van gezellig tafelen met vrienden. Qua vakanties kun je met haar veel kanten op; zon, zee, strand en wintersport. Ze houdt wel van doe vakanties en zeker ook van een stukje cultuur snuiven in het land waar ze verblijft. Stedentrips of weekendjes weg ook fijn of verre reizen, kamperen op een luxe manier of met een camper op pad, ook goed. Uiteraard staat ze open voor de wensen van haar toekomstige partner.

Zij zoekt: een gezellige, sociale man met humor. Hij kan zijn emotie laten zien en wil met haar samen reizen, gezellige dingen ondernemen en weer dingen delen. Leuk als er bepaalde raakvlakken en diepgang zijn. Het zal een verrijking zijn op haar huidige leven. Het lijkt haar heel fijn om weer belangrijk voor iemand te zijn. Ben jij die man??

Aanvullende informatie

Zij is een spontane, enthousiaste vrouw met kort grijzend haar, blauw-grijze ogen en een normaal postuur. Zij is 1.73m lang en kleedt zich casual of naar gelegenheid. Haar karakter is eerlijk, direct, enthousiast en spontaan.

Zij houdt van: schilderen en zit op een operakoor. Ze houdt van allerlei verschillende soorten muziek. Zoals ze zelf zegt: ‘Van smartlap tot opera’. Verder vindt ze het leuk om naar het theater of bioscoop te gaan en geniet ook van uit eten gaan of een terrasje pakken. Ze kookt zelf graag voor vrienden. Ze kan genieten van een strandwandeling en houdt erg van fietsen. Op vakantie blijft ze het liefst binnen Europa voor een stedentrip of een korte vakantie, waarin strand en cultuur worden afgewisseld. Nederland als vakantieland vindt ze ook heerlijk.

Zij zoekt: een spontane, empathische en gezellige man. Een man met een verzorgd uiterlijk, een fijne gesprekspartner met een stabiele persoonlijkheid. Iemand die ook open is en zijn gevoelens kan delen. Het zou leuk zijn, als hij samen leuke dingen wil ondernemen, zoals fietsen, (koffie) concerten bezoeken of uit eten gaan. Hij is tussen de 65 en 72 jaar oud. Het is een man die ook zijn eigen bezigheden heeft en onafhankelijk is. Zij kijkt uit naar een arm om zich heen, samen op pad gaan en mooie herinneringen maken.

Aanvullende informatie

Verzorgd uitziende vitale oudere vrouw, erg jong van geest. Ze is 1.63m lang, heeft een normaal postuur,  krullend halflang blond haar, groene ogen, modern casual gekleed, meestal jeans. Is weduwe, heeft 2 kinderen en 1 kleinkind. Ze heeft gewerkt als correspondente voor een regionale krant. Verder schrijft ze gedichten en korte verhalen. Woont mooi, rookt niet, reist met OV. Ze is rap van tong en jong van geest, pittig, ontwikkeld, sociaal, communicatief.

Zij houdt van: bridgen, lezen, schrijven, bioscoop, toneel, museum, koken (nog liever uiteten).

Zij zoekt: een rappe en vitale man, verzorgd uiterlijk, een ondernemend type, niet dominant. Hij mag best huiselijk zijn en het is fijn als hij ook leest en misschien zelfs een potje bridge speelt.

Aanvullende informatie

Een jong uitziende, modern sportief geklede vrouw, slank, 1.63m., kort blond kapsel, goed verzorgd uiterlijk. Weduwe, 1 dochter, 2 kleinkinderen, rookt niet, werkte als leerkracht in basisonderwijs, woont ruim vrijstaand. Zij is: trouw, lief, sportief, actief, gezellig, sociaal, communicatief, zorgzaam, beetje pittig, ruzie mijdend, kijkt de kat uit de boom, heeft hoge normen en waarden.

Zij houdt van: fietsen, tennissen, musea, concerten, uiteten, lezen en winkelen.

Zij zoekt: een breed ontwikkelde man, sociaal, zorgzaam, niet dominant, een gelijkwaardige relatie. Hij heeft een slank of normaal postuur, is netjes en verzorgd gekleed en rookt niet.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 5
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken