Nette, vlotte vrouw met blond halflang haar, vrouwelijk modern gekleed, normaal postuur, 1.66m lang. Ze is weduwe, heeft 1 zoon en 2 kleinkinderen, rookt niet, drinkt een wijntje en rijdt auto. Zij is: avontuurlijk, ordelijk en netjes, houdt van gezelligheid, snel tevreden, altijd bezig, een buitenmens en houdt van lange avonden.

Zij houdt van: wandelen, fietsen, zwemmen, lezen en erop uittrekken.

Zij zoekt: een gezellige partner. Hij is gelijkwaardig in een relatie, zorgzaam, initiatief nemend, actief, geen perfectionist, leuk als hij ook van het strand houdt. Liever geen roker, >1.75m met een normaal postuur, netjes gekleed.

Aanvullende informatie

Leuke, verzorgde vrouw met een normaal postuur, casual modern en naar gelegenheid gekleed, grijsblond halflang kapsel, groengrijze ogen. Is gescheiden, heeft 4 kinderen, is HBO verpleegkundige en in het bezit van een sfeervol appartement. Zij is: een lieve, warme vrouw met een gezonde dosis humor. Ze staat positief in het leven en is trouw, tolerant en eerlijk naar degenen die haar lief zijn. Ze is vitaal en staat midden in het leven. Ze is open minded wat betreft spirituele zaken en houdt van de natuur.

Zij houdt van: een mooie wandeling of fietstocht in de natuur is favoriet, maar ook steden bezoeken en cultuur snuiven is iets wat zij graag doet. Van een dagje sauna kan zij erg genieten, zo ook van een goed boek of film, mooie muziek en tijd doorbrengen met leuk gezelschap.

Zij zoekt: een levensgenieter, een gezellige, sociale en lieve man. Iemand die goed bij z’n gevoel kan komen, inlevingsvermogen en humor heeft. Heeft ongeveer dezelfde interesses. Hij is > 1.78, geen dikke buik, rond haar leeftijd, liever niet roken. Zelf eet ze vegetarisch, maar dat is geen vereiste voor een toekomstige partner.

Aanvullende informatie

Zij is een charmante verschijning, ziet er jeugdig uit voor haar leeftijd, kleedt zich modern en kleurrijk en weet zich voor elke gelegenheid goed te kleden. Ze heeft een normaal postuur, kastanje bruin halflang haar, bruin/groene ogen en draagt afwisselend lenzen of een bril. Ze is een extraverte, ondernemende, sociale vrouw en altijd goed gehumeurd. Is open en transparant en wordt blij als het goed gaat met de mensen om haar heen. Ze drinkt een wijntje in het weekend en bij gelegenheid, rookt niet.

Zij houdt van: haar kinderen en kleinkinderen, haar hond en haar werk (eigen ondernemer/partime). In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te wandelen en te fietsen. Leuk om met de auto ergens naar toe te gaan en iets te ondernemen. Ze winkelt altijd doelbewust en vindt dit ook prima om alleen te doen. Bezoeken van markten of kringloopwinkels vindt ze ook leuk om te doen. Lekker op terrasje zitten of een hapje eten zijn dingen die ze graag samen doet. Ook houdt ze van motorrijden (achterop). Verder heeft ze een brede muzieksmaak; Zuid-Amerikaanse muziek, Coldplay, Direct en klassiek. Verder houdt ze van schilderen en soms kleding maken. Qua vakanties hoeft ze nu niet meer ver te reizen, Europa is ook mooi. Wel houdt ze van warme zonnige landen. En het is altijd wel leuk om iets te ondernemen in het land dat ze bezoekt. Ze houdt niet van georganiseerde reizen en wintersport. Ook leuk om stedentrips te doen.

Zij zoekt: een lieve, verzorgde, sociale man. Iemand die genegenheid kan tonen en ontvangen. Hij kan gezellig communiceren en is behulpzaam. Hij is niet dominant. Hij vindt het fijn om samen leuke dingen te ondernemen. Er voor elkaar zijn op de goede momenten zou weer heel prettig zijn.

Samen een serieuze latrelatie opbouwen!

Aanvullende informatie

Een zelfstandige, lieve en charmante vrouw met een slank postuur, kort grijs/blond gemêleerd haar, sprekende groen/blauwe ogen en een energieke uitstraling. Ze kleedt zich zeer vrouwelijk, casual en verzorgd en verder bij gelegenheid passend. We kunnen haar wel omschrijven als een intelligente en sociale vrouw. Ze is gastvrij, openhartig en positief. Soms kan ze een vooroordeel hebben maar die kan ze goed bijstellen. Ze heeft zeker gevoel voor humor, is empathisch en is een echt gezelligheidsmens.

Zij houdt van: dieren, muziek in diverse genres. Kijkt graag naar de tv (Duitse zenders). Ze leest zowel boeken als tijdschriften. Ze onderhoudt regelmatig sociale contacten met familie en vrienden maar kan ook goed alleen zijn. Verder houdt ze van theater, musea, in gezelschap ergens een hapje eten, lekker wandelen in het bos. Even gezellig de stad in en lekker op terrasje zitten, is ook iets wat ze graag doet. Ze is gek op reizen in Europa, liefst met de auto. Ze houdt van cultuur ontdekken, restaurantjes uitproberen, natuur en allerlei dingen ondernemen.

Zij zoekt: een lange verzorgde, ondernemende en gezellige man. Iemand die betrouwbaar en eerlijk is. Ze hoopt op een latrelatie waarbij je het beste in elkaar naar boven kunt halen en weer het gevoel te hebben dat je bij iemand hoort.

Aanvullende informatie

Verzorgd uitziende vrouw van 1m72, normaal tot volslank postuur, grijs kort kapsel, groene ogen, mooie lach, naar gelegenheid gekleed. Gescheiden, geen kinderen, katten, werkt als gebouwenbeheerder voor de overheid. Zij is: zorgzaam, empathisch, rustig, vrolijk, dierenvriend, twee rechterhanden, collegiaal, oplossingsgericht, neemt initiatief, is zelfstandig en eerlijk.

Zij houdt van: klussen, tuinieren, puzzelen, wandelen, bos en natuur. Uitgaan doet ze niet alleen maar ze houdt van theater, concert en uit eten.

Zij zoekt: een spontane man, attent, dierenvriend, eerlijk, vrolijk, lief, zelfstandig, tegengasgevend, huiselijkheid en erop uit trekken zijn in balans, normaal stevig postuur >1.80m., niet rokend, goed gebit.

Aanvullende informatie

Vlotte, zeer verzorgde vrouw, slank postuur, modern gekleed, sprekende ogen, mooie make-up, blond kort kapsel. Gescheiden, 2 uitwonende kinderen, werkte op kantoor in eigen bedrijf, woonde in Spanje. Ze is assertief, lief, gastvrij, houdt van aanpakken.

Zij houdt van: simpele dingen zoals wandelen, terrasje pakken, uit eten, echt van het leven genieten. Als ze de rust kan vinden leest ze boeken, winkeltjes struinen, concertbezoek of orkest.

Zij zoekt: een financieel zelfstandige man met een stevig mannelijk postuur en casual sportief gekleed. Hij is gemanierd, sociaal, empathisch, humoristisch, optimistisch, relaxed, niet saai, communicatief.

Aanvullende informatie

Een slanke, actieve vrouw, 1.74m, casual netjes gekleed, kort blond grijzend haar, rookt niet. Heeft 3 kinderen, 5 kleinkinderen, hoekwoning smaakvol ingericht, werkt in een ziekenhuis in de keuken. Ze is rustig, geduldig en bescheiden, zorgzaam en gastvrij, zelfstandig, lief en gevoelig.

Zij houdt van: tuinieren, fietsen, creatief bezig zijn, lekker in de zon en op z’n tijd met vakantie.

Zij zoekt: een man met een verwerkt relatieverleden. Trouw en eerlijk, belangstellend, een prater, graag iemand die ook kinderen en kleinkinderen heeft, familiemens, sociaal, huiselijk type maar ook wel actief in het leven staan, gelijkwaardig optrekken in een relatie.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken