Een mooie, beetje stoer uitziende, vrouwelijke vrouw met blond halflang haar, blauwe ogen, slank tot normaal postuur, 1m77 lang, casual gekleed in lichte kleuren. Gescheiden, 3 uitwonende dochters, 1 kleinkind. Zzp’r met kapsalon aan eigen woning, landelijk licht ingericht. Rookt niet. Ze is sociaal, lief, krachtig en communicatief, romantisch, bescheiden en integer.

Zij houdt van: de zee, zwemmen, wandelen, lezen, winkelen, creatief bezig zijn, uiteten, terrasje.

Zij zoekt: een man met een sterke, stabiele persoonlijkheid. Hij kan zich inleven in anderen, eigen mening, vitaal, verzorgd, niet dominant, rustig en gezellig. Normaal postuur, casual modern gekleed, geen roker.

Aanvullende informatie

Zij is: een nuchtere, opgewekte, leuke vrouw, heeft een normaal postuur, kastanjebruin halflang haar, hele sprekende bruine ogen en is brildragend. Ze kleedt zich verzorgd, casual sportief, draagt zeker ook jurkjes en verder passend bij de gelegenheid. Ze maakt van haar hart geen moordkuil en we kunnen haar omschrijven als een vrouw die zeker van gezelligheid houdt maar mensenmassa’s vermijdt, ze richt zich meer op kleinere gezelschappen. Ze is een prettige gesprekspartner, kan ook goed luisteren naar een ander. Heeft een sterk relativerend en empathisch vermogen. Verder is ze soms wat perfectionistisch, opgewekt en nieuwsgierig. Ze weet heel goed wat ze wel wil en niet wil. Ze rookt niet, houdt van een glaasje wijn. Universitair niveau.

Zij houdt van: haar kinderen, kleinkinderen, wandelen, sporten, cursus kunstgeschiedenis, lezingen, musea, filmhuis en theater bezoeken. Ze geniet van het buitenleven en de natuur. Ze kookt voor zichzelf en doet dit af en toe voor anderen. Verder houdt ze van lezen (spannend boek, krant en informatieve bladen), tv kijken (praatprogramma’s, films, (Zweedse) series, en natuurdocumentaires). Ook vindt ze het leuk om samen uit eten te gaan of te borrelen met vrienden. Ze is zeker ook in voor iets nieuws. Ze houdt van wat actievere vakanties; fly-drive, stedenreizen, wandel- of fietsvakanties of verre reizen. Weg met een camper of caravan (heeft nu een vaste standplaats) zou ze ook graag willen doen. Ze houdt wel van de warmte maar skiën of wandelen in de sneeuw is ook fijn.

Zij zoekt: een lieve energieke, ondernemende en breed geïnteresseerde man. Een man die groter is dan zij met een normaal postuur. Iemand met een eigen leven, maar ook tijd wil vrij maken om samen leuke dingen te ondernemen. Een man die liefde kan geven en ontvangen en net als zij van gezelligheid houdt. Hij kan zichzelf zijn, dan is zij dat ook. Wederzijds vertrouwen zal er moeten zijn. Leuk als hij een hobby of passie heeft. Uitgaande van een latrelatie, heeft hij zin om met haar te genieten van het leven. Leeftijd 63-70 jaar.

Aanvullende informatie

Zij is: een charmante, chique vrouw om te zien met een warme uitstraling. Ze heeft lang haar wat ze altijd opgestoken draagt. Verder heeft ze hele mooie groene ogen, een vriendelijk open gezicht en een mooi gebit. Ze draagt een mooie bril, heeft een slank postuur en kleedt zich zeer vrouwelijk en stijlvol. Ze is een gelukkig mens, gastvrij, ondernemend en impulsief.  Ze  heeft zeker een eigen mening. Is een rustige maar makkelijke praatster, levendig en vrolijk. Kan goed alleen zijn maar houdt zeker van gezelschap om zich heen. Ze rookt niet en houdt op z'n tijd van een lekker wijntje.

Zij houdt van: mode, huizen inrichten, piano spelen op haar vleugel, lezen (alles) en muziek luisteren. Ze vindt het ook heerlijk om  lekker een filmpje te kijken. Verder houdt ze van sporten en wandelen. Ze bezoekt graag een muziekevenement, regelmatig organiseert ze zelf huiskamerconcerten en houdt haar sociale contacten ook goed bij. Ze vindt het heerlijk om te winkelen of in een stad huizen te kijken. Lekker een dagje weg of uit eten, zijn ook dingen die ze graag doet. Is gek op Italie, daar rijdt zij altijd zelf met de auto naar toe, haar vakantie begint al op de hoek van de straat. Ze is geen strandzitter, vindt het wel leuk om daar te wandelen of wat te drinken. Houdt wel een beetje van doe vakanties en zeker ook van een stukje cultuur snuiven in het land waar ze verblijft. Stedentrips of weekendjes weg ook fijn, verre vakantie hoeven van haar niet zo nodig. Portugal zou zij graag willen bezoeken.

Zij zoekt: een galante en romantische man. Iemand die het fijn vindt om haar hand vast te houden. Hij houdt van gezelligheid en is een beetje bourgondisch. Prettig als hij van muziek houdt. Samen dingen ondernemen, er voor elkaar zijn lijkt haar weer fijn. Het zal een verrijking zijn op haar huidige leven.

Aanvullende informatie

Bijzonder jeugdig uitziende, licht getinte vrouw, 1m57 lang, normaal postuur, modern gekleed, halflang zwart golvend haar, donkere ogen, hippe bril. Weduwe, 2 kinderen, bejaardenverzorgster, heeft auto, rookt niet. Ze is zorgzaam, staat klaar voor anderen, attent, vitaal, gezellig en is handig met elektronica.

Zij houdt van: muziek luisteren, internetten, sporten, handwerken, een stad bezoeken, winkelen, terrasje pakken.

Zij zoekt: een zorgzame man, niet te groot met een normaal postuur. Hij kan nog goed uit de voeten en is tussen de 70 en 82 jaar. Hij is eerlijk, lief, sociaal, gemoedelijk, niet dominant, geen ruziezoeker. Liever geen roker, wel een rijbewijs, voorkeur voor weduwnaar.

Aanvullende informatie

Nette, vlotte vrouw met blond halflang haar, vrouwelijk modern gekleed, normaal postuur, 1.66m lang. Ze is weduwe, heeft 1 zoon en 2 kleinkinderen, rookt niet, drinkt een wijntje en rijdt auto. Zij is: avontuurlijk, ordelijk en netjes, houdt van gezelligheid, snel tevreden, altijd bezig, een buitenmens en houdt van lange avonden.

Zij houdt van: wandelen, fietsen, zwemmen, lezen en erop uittrekken.

Zij zoekt: een gezellige partner. Hij is gelijkwaardig in een relatie, zorgzaam, initiatief nemend, actief, geen perfectionist, leuk als hij ook van het strand houdt. Liever geen roker, >1.75m met een normaal postuur, netjes gekleed.

Aanvullende informatie

Leuke, verzorgde vrouw met een normaal postuur, casual modern en naar gelegenheid gekleed, grijsblond halflang kapsel, groengrijze ogen. Is gescheiden, heeft 4 kinderen, is HBO verpleegkundige en in het bezit van een sfeervol appartement. Zij is: een lieve, warme vrouw met een gezonde dosis humor. Ze staat positief in het leven en is trouw, tolerant en eerlijk naar degenen die haar lief zijn. Ze is vitaal en staat midden in het leven. Ze is open minded wat betreft spirituele zaken en houdt van de natuur.

Zij houdt van: een mooie wandeling of fietstocht in de natuur is favoriet, maar ook steden bezoeken en cultuur snuiven is iets wat zij graag doet. Van een dagje sauna kan zij erg genieten, zo ook van een goed boek of film, mooie muziek en tijd doorbrengen met leuk gezelschap.

Zij zoekt: een levensgenieter, een gezellige, sociale en lieve man. Iemand die goed bij z’n gevoel kan komen, inlevingsvermogen en humor heeft. Heeft ongeveer dezelfde interesses. Hij is > 1.78, geen dikke buik, rond haar leeftijd, liever niet roken. Zelf eet ze vegetarisch, maar dat is geen vereiste voor een toekomstige partner.

Aanvullende informatie

Zij is een charmante verschijning, ziet er jeugdig uit voor haar leeftijd, kleedt zich modern en kleurrijk en weet zich voor elke gelegenheid goed te kleden. Ze heeft een normaal postuur, kastanje bruin halflang haar, bruin/groene ogen en draagt afwisselend lenzen of een bril. Ze is een extraverte, ondernemende, sociale vrouw en altijd goed gehumeurd. Is open en transparant en wordt blij als het goed gaat met de mensen om haar heen. Ze drinkt een wijntje in het weekend en bij gelegenheid, rookt niet.

Zij houdt van: haar kinderen en kleinkinderen, haar hond en haar werk (eigen ondernemer/partime). In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te wandelen en te fietsen. Leuk om met de auto ergens naar toe te gaan en iets te ondernemen. Ze winkelt altijd doelbewust en vindt dit ook prima om alleen te doen. Bezoeken van markten of kringloopwinkels vindt ze ook leuk om te doen. Lekker op terrasje zitten of een hapje eten zijn dingen die ze graag samen doet. Ook houdt ze van motorrijden (achterop). Verder heeft ze een brede muzieksmaak; Zuid-Amerikaanse muziek, Coldplay, Direct en klassiek. Verder houdt ze van schilderen en soms kleding maken. Qua vakanties hoeft ze nu niet meer ver te reizen, Europa is ook mooi. Wel houdt ze van warme zonnige landen. En het is altijd wel leuk om iets te ondernemen in het land dat ze bezoekt. Ze houdt niet van georganiseerde reizen en wintersport. Ook leuk om stedentrips te doen.

Zij zoekt: een lieve, verzorgde, sociale man. Iemand die genegenheid kan tonen en ontvangen. Hij kan gezellig communiceren en is behulpzaam. Hij is niet dominant. Hij vindt het fijn om samen leuke dingen te ondernemen. Er voor elkaar zijn op de goede momenten zou weer heel prettig zijn.

Samen een serieuze latrelatie opbouwen!

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 4
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken