fbpx

Creatieve vrouw van 69 jaar uit Gelderland

Beschrijving

Ze is: een leuke, verzorgde vrouw, met een beetje make-up, draagt zowel een broek als een jurkje. Ze heeft een normaal postuur, is niet zo groot, heeft grijzend haar en draagt een bril. Ze is weduwe en heeft drie kinderen en vier kleinkinderen. Ze woont met veel plezier in haar gezellige woning die ze warm heeft ingericht. Huisdieren heeft ze niet (meer), omdat ze graag vrij wil zijn om te kunnen gaan en staan waar ze graag wil. Haar karakter: sfeergevoelig, creatief, humor, behulpzaam, attent, kan goed luisteren, oplossingsgericht.

Zij houdt van: tuinieren, dit is haar passie, wandelen, fietsen, lezen en koken. Haar vakantie kan er zo uit zien: Pieter Pad lopen, met een vriendin op single wandel reis (Portugal). Ook houdt ze van een fietsvakantie.

Zij zoekt: een partner die zich herkent in de volgende eigenschappen: betrouwbaar, eerlijk, lief, gezellig, makkelijke man, diepgang, lachen, huilen, humor en een weduwnaar heeft in eerste instantie haar voorkeur. Ze is op zoek naar een man, waarmee ze het leven kan delen.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken