fbpx

Elegante vrouw van 68 uit provincie Utrecht

Beschrijving

Ze is een charmante, elegante vrouw, heeft donkerbruin licht grijzend haar. Ze is slank, is niet zo groot en kleedt zich verzorgd. Ze is weduwe, heeft contact met de kinderen van haar overleden partner en een goede band met haar zussen. Ze woont in een sfeervolle twee onder 1 kap woning in het centrum van haar dorp, haar huis is in Engelse cottagestijl ingericht. Ze is lief, rustig, gereserveerd, eerlijk, zorgzaam en ondernemend.

Zij houdt van: lezen, yoga, wandelen (grote afstanden), tuinieren, fietsen, lezen en koken. Ze heeft een brede culturele interesse, theater, musea, bioscoop, ballet. Heeft veel wandelvakanties gedaan, maar India heeft de laatste jaren haar hart gestolen.

Zij zoekt: een partner die charmant, eerlijk is, goed kan communiceren, belastingstelling toont en humor heeft. Samen wil ze een gelijkwaardige relatie opbouwen, waarin je elkaar steunt, waardeert en begrip voor elkaar hebt.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken