fbpx

Energieke vrouw van 62 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Lieve, energieke en sprankelende vrouw uit Amsterdam. Ze is een leuke vrouw om te zien, ze kleedt zich in een eigen sportief klassieke, stijlvolle stijl. Ze maakt zich met zorg op en heeft een warme uitstraling. Door haar enthousiaste manier van praten heb je gelijk een interessant gesprek met haar.

Zij houdt van: haar 3 volwassen kinderen en haar kleinzoon waar zij ook een dag in de week oppast. Familie en vrienden zijn belangrijk in haar leven en ze onderneemt dan ook graag leuke en gezellige dingen met hen. Ze is een doener, zorgzaam, optimistisch en levendig. Daarnaast trekt ze er graag op uit: in de eigen stad, (lange) weekenden weg in het binnen- en buitenland, groepszeilreizen van meerdere weken over de hele wereld, wintersportvakantie en grote reizen.

Zij zoekt: een man die leeft! Die zijn hart op de juiste plek heeft en sociaal, attent en verzorgd is. Een man die het leuk vindt om ook haar af en toe te verrassen en waar ze op gelijkwaardig niveau mee kan sparren over de dingen die hen samen bezighouden. Een niet roker. HBO/HBO+ niveau in de leeftijd van 57 tot 65 jaar. Afstand is geen bezwaar.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken