fbpx

Gezellige vrouw van 64 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Zij is: een charmante vrouw om te zien met een warme uitstraling en heeft halflang blond haar. Verder heeft ze hele mooie blauwe/groene ogen, een vriendelijk open gezicht met een mooi gebit. Ze heeft een normaal postuur en kleedt zich normaliter casual en naar gelegenheid. We kunnen haar wel omschrijven als; een gelukkig mens, zeer spontaan, optimistisch, ondernemend en sociaal. Ze heeft een duidelijke eigen mening, is een rustige maar makkelijke praatster, levendig, geduldig en zorgzaam. Houdt van gezelligheid maar ook van diepgang en heeft een bepaalde directheid maar zeker op een prettige manier. Ze kan goed alleen zijn maar is zeker een gezelligheidsmens en heeft graag gezelschap om haar heen. Rookt niet en houdt op z'n tijd van een wijntje. Hbo-niveau.

Zij houdt van: haar werk (maatschappelijk). De natuur, zeilen, tuinieren en lezen. Verder houdt ze van sporten, yoga, zwemmen, wandelen op het strand en fietsen. Is lid van een boekenclub en een praatgroep en spreekt graag af met haar vriendinnen. Ze vindt het leuk om naar de film te gaan of een dagje naar de sauna. Verder vindt ze het ook heerlijk om thuis te zijn, een mooi schilderij te maken of lekker op de bank te zitten met een goed boek of mooie film. Ook houdt ze van gezellig tafelen met vrienden. Qua vakanties kun je met haar veel kanten op; zon, zee, strand en wintersport. Ze houdt wel van doe vakanties en zeker ook van een stukje cultuur snuiven in het land waar ze verblijft. Stedentrips of weekendjes weg ook fijn of verre reizen, kamperen op een luxe manier of met een camper op pad, ook goed. Uiteraard staat ze open voor de wensen van haar toekomstige partner.

Zij zoekt: een gezellige, sociale man met humor. Hij kan zijn emotie laten zien en wil met haar samen reizen, gezellige dingen ondernemen en weer dingen delen. Leuk als er bepaalde raakvlakken en diepgang zijn. Het zal een verrijking zijn op haar huidige leven. Het lijkt haar heel fijn om weer belangrijk voor iemand te zijn. Ben jij die man??

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken