fbpx

Gezellige vrouw van 64 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Zij is: een charmante vrouw om te zien met een warme uitstraling, heeft halflang blond haar. Verder mooie blauwe/groene ogen, een vriendelijk open gezicht met een mooi gebit. Ze heeft een slank postuur en kleedt zich normaliter casual en naar gelegenheid. We kunnen haar wel omschrijven als een gelukkig mens, zeer spontaan en vrolijk, optimistisch, ondernemend en sociaal. Verder is ze trouw, flexibel en een doorzetter. Ze heeft een duidelijke eigen mening, is een rustige maar makkelijke praatster, levendig, geduldig en zorgzaam. Houdt van gezelligheid maar ook van diepgang. Ze heeft een bepaalde directheid maar zeker op een prettige manier, kan goed alleen zijn maar is zeker een gezelligheidsmens en heeft graag gezelschap om zich heen. Ze houdt van samenhorigheid ofwel verbinding met anderen. Ze rookt niet en houdt op z'n tijd van een wijntje. Hbo-niveau.

Zij houdt: van haar werk (maatschappelijk). De natuur, zeilen, tuinieren en lezen. Verder van sporten, yoga, zwemmen, wandelen op het strand en fietsen. Is lid van een boekenclub en een praatgroep en spreekt graag af met haar vriendinnen. Ze vindt het leuk om naar de film te gaan of een dagje naar de sauna. Verder vindt ze het ook heerlijk om thuis te zijn, een mooi schilderij te maken of lekker op de bank te zitten met een goed boek of mooie film. Ook houdt ze van gezellig tafelen met vrienden. Qua vakanties kun je met haar veel kanten op; zon, zee, strand en wintersport, houdt wel van doe vakanties en zeker ook van een stukje cultuur snuiven in het land waar ze verblijft. Stedentrips of weekendjes weg ook fijn. Verre reizen, kamperen op een luxe manier of met een camper op pad, ook goed. Uiteraard staat ze open voor de wensen van haar toekomstige partner.

Zij zoekt: een gezellige, sociale, inspirerende man met humor. Hij kan zijn emoties laten zien en is zeker niet oppervlakkig. Hij vindt het leuk om met haar te reizen, gezellige dingen te ondernemen en weer dingen samen te delen. Leuk als er bepaalde raakvlakken en diepgang zijn. Het zal een verrijking zijn op haar huidige leven. Het lijkt haar heel fijn om weer belangrijk te zijn voor iemand.
Ben jij “die man van de wereld?""

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken