fbpx

Goedlachse vrouw van 61 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Zeer verzorgd uitziende vrouw, grijzend kort wat krullend haar, bril, groen/grijze ogen. Modern netjes gekleed, normaal figuur, 1m70 lang. Weduwe, 2 kinderen, 4 kleinkinderen, appartement, werkte als verkoopster. Zij is: amicaal, heeft veel humor, positief, niet veeleisend, een vlotte prater, gezellig, familiemens, zelfstandig en huiselijk.

Zij houdt van: lezen, wandelen, fietsen, winkelen, uiteten, terrasje, strandtent en concerten zoals De Dijk.

Zij zoekt: een verzorgd uitziende man met een stabiele persoonlijkheid. Hij is zelfstandig, rustig, huiselijk, gezellig, sociaal en actief. Hij houdt ervan om samen er op uit te trekken maar heeft ook zijn eigen ding. Gezelligheid thuis is ook fijn. Normaal tot volslank postuur, een stevige man. Liever geen roker.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken