fbpx

Humoristische vrouw van 61 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Zij is: een Luxemburgse en al 35 jaar in Nederland, ziet er jeugdig uit voor haar leeftijd. Ze heeft een normaal postuur, halflang grijs/blond haar, groene ogen en een mooi gebit. Gaat casual gekleed en weet zich voor elke gelegenheid te kleden, gebruikt nagenoeg geen make-up en draagt mooie vaste sieraden. Rookt niet en drinkt met mate. Universitair niveau. Ze is een vastberaden, ondernemende, sociale en lieve vrouw. Een goed gesprek gaat ze zeker niet uit de weg. De volgende karaktereigenschappen passen bij haar; humoristisch, calvinistisch, perfectionistisch, ontwikkeld en heeft een sterk karakter. Ze hecht veel waarde aan normen en waarden.

Zij houdt van: haar kinderen, haar werk, haar hond. Volgt het nieuws. Vindt het leuk om te lezen, te tuinieren, te wandelen of te bakken. Ze wil wel fietsen maar dan liever met iemand samen. Is gek op de natuur! Ze kan genieten van een klassiek concert of een bezoek aan een museum. Leuk om eens uit eten te gaan of bij vrienden op bezoek te gaan. Heeft al veel van de wereld gezien. Japan, China en Afrika. Vaak combineerde ze haar reizen met congressen/zaken maar dat doet ze nu niet meer. Ze houdt van rondreizen, niet van kamperen of echte zonvakanties. Ook lijkt het haar leuk om met een camper te reizen.

Zij zoekt: de man die zij hoopt te ontmoeten is een ondernemende reislustige man, die zelf ook wat te vertellen heeft en ABN spreekt. Hij is een familieman, monogaam, niet te modieus, niet rokend, communicatief ingesteld en internationaal georiënteerd. Verder is hij financieel onafhankelijk en niet dominant. Hij heeft zin om met haar een vaste relatie op te bouwen met ieder zijn leven maar het gevoel hebben dat je weer samen bent (Hbo+-Universitair).

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken