fbpx

Intelligente vrouw van 64 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Slanke, fitte vrouw met mooi grijsblond, halflang haar. Groen/blauwe ogen, 1.74 m lang en casual, vrouwelijk gekleed. Een moderne vrouw, gescheiden met twee kinderen en twee kleinkinderen. Eigen therapie praktijk, afbouwend om over twee jaar met pensioen te gaan. Woont in mooie eigen woning met tuin in een groene omgeving. Rookt niet, drinkt een wijntje bij gelegenheid. HBO niveau.

Zij is: een doorzetter, zoekend naar oplossingen en denkend in mogelijkheden, af en toe iets nieuws proberend. Zorgzaam, hulpvaardig en betrokken. Graag in gezelschap van familie of vrienden, bijvoorbeeld tijdens een etentje bij haar thuis. Een gever, ze maakt het mensen graag comfortabel en weet dat ze hierbij ook haar eigen grenzen moet bewaken. Een cultuur- en natuurliefhebber, is graag actief; fietsen, wandelen, tuinieren. Creatief en zelfbewust. Ze heeft graag een interessant gesprek en hecht veel waarde aan respect en acceptatie.

Zij houdt van: rust en ruimte, strand. Ze bezoekt graag de (Wadden)eilanden en thuis is ze regelmatig in de tuin te vinden. Rustige muziek, literaire romans en gerichte tv programma’s. Als familie of vrienden op bezoek komen dan kookt ze uitgebreid, maar ook op een regenachtige dag kan ze lekker in de keuken staan. Een bezoek aan het filmhuis, theater of restaurant doet ze graag in goed gezelschap. Net als vakantie. Alleen of met een groepsreis is prima, maar liever gaat ze met een partner, omdat samen delen zoveel meerwaarde heeft.   Dit kan een fiets- of wandelvakantie zijn, een stedentrip of een andere leuke manier om in binnen- of buitenland op pad te zijn. Ze is zeker in voor nieuwe ervaringen.

Zij zoekt: een zelfverzekerde man die niet rookt, ondernemend is maar ook rust en ruimte waardeert. Hij heeft net als zij een actieve levensstijl en combineert dit met zijn eigen werk en/of bezigheden. Een attente en betrokken man, met humor en inlevingsvermogen. Hij respecteert haar en deelt graag zijn leven met haar, met alles wat daarbij komt kijken. Een positieve man met een optimistische kijk op het leven. Zijn verleden is verwerkt en hij kan net als zij geluk halen uit kleine dingen.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken