fbpx

Kleurrijke vrouw van 70 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Zij is een levendige, sterke vrouw, die zich vrouwelijk en kleurrijk kleedt en zich met zorg heeft opgemaakt. Haar haar is blond en draagt ze tot net boven de schouders, heeft blauw/grijze ogen en is slank van postuur. Ze heeft altijd gewerkt in de zorg, na haar pensioen nog als vrijwilligster maar door Corona is ze ermee gestopt (Hbo niveau). Is het nu zat om alleen te zijn. Ze komt uit de Gooi en Vechtstreek.

Zij houdt van: lezen (krant, boeken), koken, lekker eten, recreatief wandelen, fietsen, zwemmen, yoga, kruiswoordpuzzels, gericht tv kijken, films en musea. Ze reist vaak naar Griekenland, het leef ritme bevalt haar daar goed, ze staat open om naar andere plekken te reizen.

Zij zoekt: een vitaal, beschaafd, zelfstandig maatje tussen de 67 en 72 jaar met een normaal postuur, een gevoelig iemand met een positieve instelling en uitstraling, die samen met haar de laatste levensfase wil invullen. Dit op basis van wederzijds respect, om de juiste balans te vinden die bij hen past. Het lijkt haar leuk als ze uiteindelijk samen naar Griekenland kunnen gaan maar wil de relatie graag langzaam opbouwen.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken