Leuke vrouw van 67 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Zij heeft lang kastanjebruin haar en grijze ogen. Haar karakter is: sociaal, behulpzaam, zorgzaam, empathisch, serieus, ondernemend en gevoelig. Daarnaast heeft ze ook humor, is  een gezelligheidsmens en neemt initiatief. Ze is lang getrouwd geweest en heeft 2 volwassen uitwonende kinderen. Ze woont in een leuk ingerichte eengezinswoning en geniet nu van haar pensioen.  Ze kookt dagelijks voor zichzelf en vindt gezonde voeding belangrijk. Ook zorgt ze er voor om op de hoogte te blijven van het nieuws en de actualiteiten.

Zij houdt van: diamond painting, lezen, formule 1, MotoGP, motorrijden, fitness en haar vrijwilligerswerk. Met vriendinnen fietsen, elkaar bezoeken en bijkletsen. Qua vakanties staat ze open voor ideeën. Ze is al meerdere keren naar Curaçao geweest, ook heeft ze Bonaire en diverse Zuid Europese (ei)landen bezocht.

Zij zoekt: een empathische, enthousiaste, respectvolle, liefdevolle en...monogame man. Hij heeft humor, toont initiatief en accepteert haar zoals zij is. Als hij een motorrijder is, is dat een pré !!

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken