fbpx

Lieve vrouw van 67 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Ze heeft golvend, donkerblond haar met highlights, tot iets over de schouder, een slank postuur, verzorgd vrouwelijk uiterlijk en een vriendelijke uitstraling, is 1.77m lang. Haar karakter laat zich omschrijven als; open, rustig, sportief, eerlijk, iets onzeker en heeft behoefte aan duidelijkheid. Ze heeft geen rijbewijs, rookt niet en drinkt soms bij een speciale gelegenheid.

Zij houdt van: zwemmen, fitness, fietsen, wandelen en spelletjes zoals scrabble, kaarten, kijkt graag tv op de achtergrond, houdt van koken en vindt het leuk om het iemand het naar zijn zin te maken. Vakanties zijn de laatste jaren veel in Nederland, vroeger wel in het buitenland geweest, maar hoeft nu niet zo nodig, zeker alleen niet.

Zij zoekt: een rustige, fitte, langere, bij voorkeur christelijke man, die geborgenheid kan bieden en samen van alles wil ondernemen zoals eten, fietsen, wandelen, zwemmen. Samen een Lat relatie aangaan met de wens ooit weer samen te wonen.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken