fbpx

Lieve vrouw van 69 jaar uit Friesland

Beschrijving

Zij is een enthousiaste, gezellige vrouw, heeft halflang kastanjebruin haar, leuk gekleed, prettige en jeugdige uitstraling. Ze woont in een dorp dichtbij Leeuwarden en geniet daar van de rust en omgeving.

Zij houdt van: haar 3 volwassen zoons en schoondochters, waarmee ze een goede band heeft, haar kleinkinderen, haar huis en sociale leven. Is creatief, heeft in haar werkzame leven als lerares creatieve vakken lesgegeven, nu volgt ze op dat gebied nog wel eens een workshop. Allerlei genres populaire muziek. Een dag naar een stadje, een terrasje, uit eten gaan. Europese landen hebben haar voorkeur, er mag zeker een cultureel tintje aan zitten.

Zij zoekt: iemand die haar neemt zoals ze is, een beetje tegengas kan geven, maar haar ook kan verrassen. Samen dingen ondernemen maar het ook samen thuis fijn hebben. Een goede gesprekspartner, een vlotte sportieve man, in de leeftijd van 65 tot 75 jaar. Leuk om er eens samen op uit te trekken. Graag in bezit van rijbewijs. Laat wat van je horen als deze omschrijving je aanspreekt!

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken