fbpx

Moderne vrouw van 70 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Mooie, slanke, fitte vrouw, met halflang blond haar met een slag, is brildragend en heeft grijs/blauwe ogen. Ze is 1,60 m lang met een fijn, slank postuur. Ze draagt lichte make-up en fijne sierraden. Vrouwelijk, modern en sportief gekleed. Niet-rokend, wel bij gelegenheid een wijntje. Geniet van pensioen in huis met mooie tuin. In bezit van rijbewijs en auto. Weduwe, moeder van drie uitwonende kinderen en oma van drie kleinkinderen.  Zij is: lief en zorgzaam, warm, maakt het anderen graag naar de zin. Verder netjes en opgeruimd, ondernemend, sociaal en actief als vrijwilliger. Trots op haar gezin. Actief, trouw en eerlijk. Betrokken en toegewijd. Ze gaat er graag op uit en onderhoud goed contact met familie en vrienden.  

Zij houdt van: koken, voor zichzelf maar het liefst voor anderen. Tuinieren. Lezen en  creatieve bezigheden. Klassieke muziek en wat oudere popmuziek. Theater, bioscoop en andere culturele uitstapjes. Fietsen en wandelen. Een goed gesprek en sparren met elkaar. Humor, respect en vertrouwen.

Zij zoekt: een niet-rokende man die zelfstandig en nuchter is. In bezit van fiets en rijbewijs. Een man met humor en tact. Actief, sociaal en in voor een leuk avondje uit. Houdt van klassieke muziek en samen tafelen, thuis of in een restaurant. Kan goed motiveren en ziet de toekomst positief tegemoet.  

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken