Nieuwsgierige vrouw van 66 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Zij is: een nuchtere, opgewekte, leuke vrouw, heeft een normaal postuur, kastanjebruin halflang haar, hele sprekende bruine ogen en is brildragend. Ze kleedt zich verzorgd, casual sportief, draagt zeker ook jurkjes en verder passend bij de gelegenheid. Ze maakt van haar hart geen moordkuil en we kunnen haar omschrijven als een vrouw die zeker van gezelligheid houdt maar mensenmassa’s vermijdt, ze richt zich meer op kleinere gezelschappen. Ze is een prettige gesprekspartner, kan ook goed luisteren naar een ander. Heeft een sterk relativerend en empathisch vermogen. Verder is ze soms wat perfectionistisch, opgewekt en nieuwsgierig. Ze weet heel goed wat ze wel wil en niet wil. Ze rookt niet, houdt van een glaasje wijn. Universitair niveau.

Zij houdt van: haar kinderen, kleinkinderen, wandelen, sporten, cursus kunstgeschiedenis, lezingen, musea, filmhuis en theater bezoeken. Ze geniet van het buitenleven en de natuur. Ze kookt voor zichzelf en doet dit af en toe voor anderen. Verder houdt ze van lezen (spannend boek, krant en informatieve bladen), tv kijken (praatprogramma’s, films, (Zweedse) series, en natuurdocumentaires). Ook vindt ze het leuk om samen uit eten te gaan of te borrelen met vrienden. Ze is zeker ook in voor iets nieuws. Ze houdt van wat actievere vakanties; fly-drive, stedenreizen, wandel- of fietsvakanties of verre reizen. Weg met een camper of caravan (heeft nu een vaste standplaats) zou ze ook graag willen doen. Ze houdt wel van de warmte maar skiën of wandelen in de sneeuw is ook fijn.

Zij zoekt: een lieve energieke, ondernemende en breed geïnteresseerde man. Een man die groter is dan zij met een normaal postuur. Iemand met een eigen leven, maar ook tijd wil vrij maken om samen leuke dingen te ondernemen. Een man die liefde kan geven en ontvangen en net als zij van gezelligheid houdt. Hij kan zichzelf zijn, dan is zij dat ook. Wederzijds vertrouwen zal er moeten zijn. Leuk als hij een hobby of passie heeft. Uitgaande van een latrelatie, heeft hij zin om met haar te genieten van het leven. Leeftijd 63-70 jaar.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken