Nuchtere vrouw van 70 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Zij is: een leuke slanke vrouw om te zien, ze kleedt zich in een stijlvolle casual verzorgde stijl, heeft kort donkerbruin haar, groene ogen en draagt een bril. Ze maakt zich met zorg op en heeft een prettige uitstraling. Ze is een nuchtere vrouw, gaat gemakkelijk met iedereen om, is sociaal in de omgang. Daarnaast heeft ze een sterke persoonlijkheid en gaat een goed gesprek niet uit de weg, heeft een positieve instelling en kan heel direct zijn. Verder is ze een gezelligheidsmens, heel ondernemend en op de juiste manier actief. Ze kan soms ongeduldig zijn maar weet dat van zichzelf.

Zij houdt van: overwinteren, reizen, lezen (romans en biografieën), selectief tv kijken, zeker niet overdag. Ze ontmoet geregeld haar familie en vrienden, heeft dan ook een leuke sociale vriendenkring om haar heen. Ze houdt van sporten, wandelen, fietsen, strand en bos. Gaat graag uit eten maar houdt ook van koken. Het lijkt haar leuk om musea te bekijken. Verder houdt ze van musicals en theater op zijn tijd. Ook denkt ze erover om het golfen weer op te pakken.

Zij zoekt een: een spontane man, die haar af en toe kan verrassen. Iemand die zijn leven op de rit heeft en het fijn vindt om dingen met haar te delen maar ook zeker een eigen leven heeft. Een man die zich met zorg en sportief kleedt. Hij houdt van de gezellige dingen van het leven en hij wilt zeker tijd investeren in een (lat) relatie. 

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken