fbpx

Ondernemende vrouw (61) uit regio Oost

Ze is nieuwsgierig, actief, ondernemend, rustig, stabiel, zelfstandig, meelevend, zorgzaam, attent, graag dingen samen doen, maar ook ruimte voor eigen dingen. Ze is daarnaast eerlijk, betrouwbaar en heeft humor. Haar werk als therapeut geeft haar veel voldoening. Daarnaast heeft ze genoeg hobby’s om zich te vermaken. Zo wandelt ze graag, gaat naar de sauna en werkt met veel plezier in haar tuin. Ook theater/musea, steden ontdekken en koken vindt ze leuk. Als ze tijd over heeft leest ze ook nog wel eens een boek.  Ze houdt van reizen, maar een week in een huisje in de natuur of in de buurt van zee, daar kan ze ook erg van genieten.

Wil jij mee op reis?

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken