Ondernemende vrouw van 62 jaar uit Gelderland

Beschrijving

Ze is: een gezelschapsmens, ondernemend, sportief, goedlachs en vriendelijk, recht door zee, haar gezicht spreekt boekdelen. Ze heeft altijd op een accountantskantoor gewerkt, maar doet nu nog een parttime boekhoudklus. Dat vindt ze leuk en ze blijft dan ook onder de mensen. Haar kinderen betekenen veel voor haar. Ook geniet ze van haar kleinkinderen en ze houdt van de gezelligheid die dit met zich meebrengt. Qua uiterlijk kun je haar het beste omschrijven als sportief, kort, gemêleerd, grijzend haar, draagt een leesbril en haar postuur is iets te omvangrijk, vindt ze zelf.

Zij houdt van: geocaching en ze zou dat het liefst samen doen met een partner. Ze heeft nog meer hobby’s, zoals klaverjassen, fietsen, spannende series kijken, tennissen, lezen van thrillers, maar waargebeurde verhalen boeien haar ook. Ze is graag buiten, zo woont ze ook, een heerlijk huis met veel tuin, wat natuurlijk wel de nodige aandacht vraagt.

Zij zoekt: een maatje die lief en rustig is, humor heeft, haar op haar plek kan zetten en haar ook kan corrigeren. Dat hij betrouwbaar is spreekt misschien voor zich. Ze vindt een zekere bescheidenheid leuk en humor kan ze erg waarderen. Een man met een zachte/wijze uitstraling, daar wordt ze blij van. Ze is meer van samen dan alleen.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken