Ondernemende vrouw van 64 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Zij is een een sympathieke vrouw met een normaal postuur, heeft groene ogen, mooi vol rossigblond halflang haar en een leuke lach. Ze kleedt zich casual en naar gelegenheid. We kunnen haar wel omschrijven als een positieve, intelligente, eerlijke en oprechte vrouw. Ze is ondernemend maar ook graag thuis, is een prettige en onderhoudende gesprekspartner, is recht door zee, alles is bespreekbaar en is een doorzetter. Met haar familie en vrienden onderhoudt ze goede contacten. Ze heeft lang gewerkt in het onderwijs, heeft hier diverse functies gehad, waaronder die van docent, IB-er en directeur. Dit heeft ze met veel plezier en betrokkenheid gedaan, inmiddels gezien ze van haar pensioen.

Zij houdt van: boeken lezen in de genres thrillers, detectives en romans, op televisie kijkt ze af en toe naar een film of serie en dagelijks naar de actualiteiten. Ze maakt graag legpuzzels, lost puzzels op in boekjes en doet gezelschapsspellen. Met regelmaat onderhoudt ze sociale contacten met vriendinnen en familie, vindt het fijn om mensen te ontmoeten maar kan ook goed alleen zijn. Een terrasje pakken, ergens een hapje eten, een stad bezoeken, naar het theater, een concert of festival gaan vindt ze leuk om in gezelschap te ondernemen. Haar vriendinnengroep komt regelmatig bij elkaar om samen te koken, eten en gezelschapsspelletjes te doen. Haar muzieksmaak is breed maar ze heeft een voorkeur voor pop-, rock- en hedendaagse muziek en onder andere muziek van de bands De Dijk en Snow Patrol. Houdt ook van wandelen en is gek op fietsen. Voor wat betreft vakanties: ze heeft al veel van de wereld gezien. Ze heeft verre, georganiseerde fietsvakanties gemaakt, houdt van stedentrips, een weekje weg met vriendinnen en heeft de afgelopen 2 jaar vrijwilligerswerk gedaan in Nepal. Uiteraard stelt ze zich open voor diverse suggesties.

Zij zoekt: een breed geïnteresseerde, ondernemende, positief ingestelde, maatschappelijk betrokken man. Hij leeft vanuit zijn hart en vindt het prettig om een goed gesprek te voeren. Graag niet-rokend, want zelf rookt ze ook niet, maar ze drinkt wel bij gelegenheid een glas wijn of een biertje.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken