fbpx

Reislustige vrouw van 62 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Mooie, verzorgde vrouw met bruin haar tot boven de schouders, lichte slag. Grijsblauwe ogen, lichte make-up. 1,68 m lang, normaal postuur. Sportieve, vrouwelijke kleding. Nette sierraden en een rustig, zelfverzekerd voorkomen. Weduwe, twee dochters. Mooi huis en fijne tuin, netjes en goed onderhouden. Werkzaam geweest als manager. Rookt niet, drinkt in het weekend graag een wijntje.

Zij is: creatief, nieuwsgierig naar andere culturen. Zorgzaam en zelfstandig. Weet goed wat ze wil, visueel ingesteld. Geniet van kleine dingen, ochtendmens, graag buiten. Sociaal, attent en heeft een duidelijke mening. Graag in beweging, zowel thuis als buiten de deur. Goed ontwikkelt. Duidelijk en oprecht. Vaste sociale contacten.

Zij houdt van: reizen, in binnen- en buitenland en op verschillende manieren. Al veel gezien maar ook nog veel te ontdekken. Verder tuinieren, wandelen en fietsen. Op de hoogte blijven van het dagelijkse nieuws, inlezen in interessante onderwerpen. Theater, voorstelling of expositie. Houdt van verschillende muziekstijlen. Koken, tafelen met vrienden of familie.

Zij zoekt: Een goed verzorgde, fitte man. Hij is zelfverzekerd en heeft humor. Actief, graag bezig met hobby’s en andere bezigheden. Houdt van afwisselende reizen en geniet ook van de voorpret. Initiatief nemend, open voor haar dochters en activiteiten buiten de deur. Een zorgzaam type met oog voor detail en interesse in anderen. Een niet rokende man, wiens karakter harmonie en geborgenheid in de relatie brengt.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken