fbpx

Sociale vrouw van 75 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Zij is: een sterke, innemende en zeer sociale vrouw met een open uitstraling. Ze heeft een slank postuur, heldere blauw-grijze ogen, draagt een bril en heeft een kort blond kapsel dat modern geknipt is. Ze ziet er zeer verzorgd en heel jeugdig uit en kleedt zich in klassieke sjieke stijl. We kunnen haar omschrijven als een levenslustige, liefdevolle en hartelijke vrouw. Ze staat altijd klaar voor een ander en zal een ander nooit kwetsen. Zij is eerlijk en oprecht. Soms perfectionistisch maar zeker niet storend.

Zij houdt van: autorijden, vrienden ontvangen of te bezoeken en gezellig met elkaar eten. Ter ontspanning kijkt ze TV of luistert naar muziek. Buitenshuis vindt ze het heerlijk om te fietsen of lekker te wandelen in het bos of op het strand. Ook gaat ze graag eens een hapje eten of een dagje weg. Verder bowlt ze wekelijks (competitie) en zingt in een chanty koor. Reizen op alle mogelijke manieren. Met een camper of caravan weg vindt ze fantastisch.

Zij zoekt: een ondernemende, sociale, initiatiefrijke en verzorgde man. Hij is vitaal, levenslustig en heeft de juiste dosis humor. Iemand om gezelligheid en saamhorigheid te kunnen ervaren. Samen liefde geven en delen en genieten van de mooie dingen in het leven. Bij voorkeur niet-rokend.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken