Spontane vrouw van 64 jaar uit Gelderland

Beschrijving

Leuke vrouw die zich in de volgende woorden herkent: diepgang, optimistisch, gevoelig, open, tevreden met kleine dingen, natuurmens. Ze is slank, heeft half lang donkerblond haar, groene ogen en ze draagt een bril en je kunt haar omschrijven als een naturel type (ze maakt zich weinig op). Haar kledingstijl is vrouwelijk. Ze is al een tijdje weduwe en ze zou graag een maatje ontmoeten met wie ze haar leven mag delen. Ze is blij met haar zoon en haar dochter die nu 40 en 37 jaar zijn en ze geniet van haar 4 kleinkinderen. Huisdieren heeft ze niet en ze is er ook niet zo dol op. Ze heeft het naar haar zin in haar baan als coördinator in de kinderopvang en ook het coachen van medewerkers valt binnen haar taak.

Zij houdt van: licht klassieke en moderne muziek, musicals en filmmuziek, maar ook lezen van thrillers en boeken met diepgang, wandelen, fietsen, sauna, tuinen bezichtigen, theater en film. Vakanties zijn voor haar een combinatie van ontspannen, actief zijn, bewegen en dat kan in Nederland maar ze gaat ook graag naar het buitenland.

Zij zoekt: een man waarmee ze de klik voelt, maar om dit in een aantal woorden te vatten noemt ze: sportief, ondernemend, empathisch. Ze wil graag een maatje ontmoeten en haar toekomst samen delen! Rook je niet, heb je MBO/HBO-niveau en ligt jouw leeftijd tussen 58 en 70 jaar? Ze reist graag met je mee!

Aanvullende informatie

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken