fbpx

Spontane vrouw van 68 jaar uit Flevoland

Beschrijving

Zij is: een spontane vrouw met blonde krullen en sprekende blauwe ogen, ziet er verzorgd uit en maakt zich altijd op. Al geruime tijd is ze weduwe en trekt nu de stoute schoenen aan om een maatje te vinden. Ze vindt het best spannend, maar vindt samenzijn meerwaarde hebben boven alleen zijn. Is moeder van een zoon van 30 jaar, die op dit moment bij haar woont en heeft een dochter van 25 jaar, die niet zo ver bij haar vandaan woont. Samen met haar twee katten geniet ze van haar knus ingerichte huis. Haar karakter beschrijft ze met de volgende woorden: lief, trouw, eigenwijs, koppig, kan goed alleen zijn, humor, zorgzaam en kieskeurig als het om mensen gaat.

Zij houdt van: handwerken, t.v. kijken, theater, musical en bezoekt graag kringloopwinkels. Rijdt graag een rondje op haar scootmobiel en geniet dan van de ruimte van de Flevopolder.

Zij zoekt: een maatje/partner die zich herkent in de volgende woorden: zorgzaam, aandacht voor een ander, lief kunnen zijn, humor hebben en fijn als hij moderne opvattingen heeft, niet rookt, een volslank postuur heeft, tussen de 60 en 75 jaar is en samen met haar in een camper de wereld wil ontdekken.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken