Spontane vrouw van 69 jaar uit provincie Utrecht

Beschrijving

Zij is een lieve vrouw met  kort donkerblond haar, heeft een bril, bruine ogen, casual gekleed en lieve uitstraling. Woont in een dorp vlakbij Utrecht.

Zij houdt van: haar nieuwe appartement, welke heerlijk centraal ligt bij winkels en treinstation. Dat is makkelijk aangezien ze geen rijbewijs heeft. Ze heeft een zoon en 2 kleindochters, ook heeft ze een hond met wie ze veel wandelt, heerlijk om buiten te kunnen zijn. Thuis leest ze graag, bijvoorbeeld romans, kijkt geregeld TV en luistert naar Radio 10 Gold. Ze gaat graag op vakantie naar bijvoorbeeld Kroatië, Hongarije, Italië.

Zij zoekt: een man met gevoel voor humor, die een beetje gek kan doen en niet alles te serieus neemt. Die attent is, van honden houdt en roken geen bezwaar vindt. Fijn om gezelschap aan elkaar te hebben, om bijvoorbeeld lekker spontaan uit eten te kunnen gaan.  Maar ook een man die zijn eigen hobby’s, familie en vrienden heeft. Het zou fijn zijn als hij in Midden-Nederland woont.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken