Spontane vrouw van 71 jaar uit Limburg

Beschrijving

Een spontane en verzorgde vrouw, met een kort blond kapsel, blauwe ogen en een normaal tot volslank postuur. Ze kleedt zich modern en casual/chique. Ze is heel makkelijk in de omgang, lekker spontaan en sociaal, daarnaast ook heel zorgzaam en staat voor iedereen klaar.

Zij houdt van: haar kinderen, kleinkinderen, lezen, tuinieren en lekker in huis rommelen. Buitenshuis gaat ze graag wandelen, fietsen, lekker uit eten en een terrasje pikken. Haar favoriete vakantiebestemming is Karinthië in Oostenrijk. Ze vindt het ook heerlijk om een dagje weg te gaan, bijvoorbeeld naar Zeeland.

Zij zoekt: een sociale, actieve en ondernemende man, die eerlijk en betrouwbaar is. Leeftijd tussen de 68 en 72 jaar. Een leuke en verzorgde man. Hij mag niet jaloers zijn, dit vindt ze een vervelende eigenschap. In eerste instantie een LAT-relatie, dit kan natuurlijk verder uit groeien.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken