fbpx

Sportieve vrouw van 61 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Zij is: een leuke vrouw om te zien met een warme uitstraling, heeft blond halflang haar en mooie blauwe ogen met een twinkeling. Verder een slank /normaal postuur en kleedt zich normaliter sportief/casual maar houdt ook van het dragen van een jurkje of mooie schoenen met hakken. Ze is een zachtaardige, ondernemende en sportieve vrouw, heeft humor, is betrouwbaar en eerlijk tegenover anderen en zichzelf. Verder is ze positief, soms ongeduldig en heel sociaal. Ze rookt niet. Mbo/Hbo-niveau.

Zij houdt van: dieren, hardlopen/sporten. Fietsen en wandelen in het bos/strand of de duinen vindt ze ook fijn. Als ze tv kijkt heeft ze interesse voor; sportprogramma’s (schaatsen, F1) of een quiz + krimi’s en actie films. Ook houdt ze van lezen, legpuzzels en borduren. Zo nu en dan op een terrasje zitten of samen gezellig een hapje eten is heel prettig. Vindt het leuk om te koken voor vrienden, waardeert het als er voor haar gekookt wordt. Verder houdt er ze van om naar het theater te gaan of een concert te bezoeken en een bioscoopje te pakken maar dan wel in goed gezelschap. Ze heeft een brede muzieksmaak en vindt het ook leuk om het thuis gezellig te maken. Qua vakanties kun je met haar veel kanten op; zon, zee, strand. Ze houdt van combivakanties en zal zeker ook een stukje cultuur snuiven in het land waar ze verblijft. Stedentrips/rondreizen of een weekendje weg in Nederland is ook leuk.

Zij zoekt: een lange, positieve en ondernemende man (55-65 jaar). Een man die sociaal en eerlijk is. Hij toont zeker initiatief en ook zijn gevoel. Hij heeft de juiste dosis humor en heeft een verzorgd gebit, zeker geen roker. Fijn als je weer belangrijk bent voor elkaar. In eerste instantie gaat ze uit van een stabiele latrelatie en dan zien waar dit toe leidt. Zij is erg benieuwd naar jou!

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken