fbpx

Sprankelende vrouw van 72 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Lieve, enthousiaste vrouw met halflang donkerblond krullend haar, stijlvol en sportief gekleed, prettige uitstraling. Ze is weduwe. Woont aan de rand van een stad, vlakbij de polder maar ook op loopafstand van het centrum, in een heerlijke woning in een rustige straat.

Zij houdt van: haar zoon en dochter, haar 4 kleinzoons, haar huis, het sociale leven. Is creatief, schildert, houdt van eten koken, wel graag voor anderen. Zingt in een koor, wandelt elke dag. Een dag naar een stadje, een terrasje, uit eten gaan, theater bezoeken, een film bekijken. Europa is een mooi continent, heeft al vele landen bezocht, houdt van (luxe) kamperen, zou wel met een camper willen rondreizen.

Zij zoekt: iemand die haar neemt zoals ze is, een beetje tegengas kan geven, maar haar ook kan verrassen. Samen dingen ondernemen maar het ook samen thuis fijn hebben. Een goede gesprekspartner, een vlotte sportieve, verzorgde man, in de leeftijd van 68 tot ongeveer 75 jaar. Leuk om er samen op uit te trekken. Graag in bezit van rijbewijs. Niet rokend. Laat wat van je horen als deze omschrijving je aanspreekt!

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken