Stijlvolle vrouw van 77 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Zij is: een charmante, chique vrouw om te zien met een warme uitstraling. Ze heeft lang haar wat ze altijd opgestoken draagt. Verder heeft ze hele mooie groene ogen, een vriendelijk open gezicht en een mooi gebit. Ze draagt een mooie bril, heeft een slank postuur en kleedt zich zeer vrouwelijk en stijlvol. Ze is een gelukkig mens, gastvrij, ondernemend en impulsief.  Ze  heeft zeker een eigen mening. Is een rustige maar makkelijke praatster, levendig en vrolijk. Kan goed alleen zijn maar houdt zeker van gezelschap om zich heen. Ze rookt niet en houdt op z'n tijd van een lekker wijntje.

Zij houdt van: mode, huizen inrichten, piano spelen op haar vleugel, lezen (alles) en muziek luisteren. Ze vindt het ook heerlijk om  lekker een filmpje te kijken. Verder houdt ze van sporten en wandelen. Ze bezoekt graag een muziekevenement, regelmatig organiseert ze zelf huiskamerconcerten en houdt haar sociale contacten ook goed bij. Ze vindt het heerlijk om te winkelen of in een stad huizen te kijken. Lekker een dagje weg of uit eten, zijn ook dingen die ze graag doet. Is gek op Italie, daar rijdt zij altijd zelf met de auto naar toe, haar vakantie begint al op de hoek van de straat. Ze is geen strandzitter, vindt het wel leuk om daar te wandelen of wat te drinken. Houdt wel een beetje van doe vakanties en zeker ook van een stukje cultuur snuiven in het land waar ze verblijft. Stedentrips of weekendjes weg ook fijn, verre vakantie hoeven van haar niet zo nodig. Portugal zou zij graag willen bezoeken.

Zij zoekt: een galante en romantische man. Iemand die het fijn vindt om haar hand vast te houden. Hij houdt van gezelligheid en is een beetje bourgondisch. Prettig als hij van muziek houdt. Samen dingen ondernemen, er voor elkaar zijn lijkt haar weer fijn. Het zal een verrijking zijn op haar huidige leven.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken