fbpx

Verzorgde vrouw van 66 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Deze vrouw heeft een vrolijke, mooie uitstraling. Grijzend (donker) haar, kort en netjes in model en bruine ogen met een open blik. Volslank postuur, 1.70 m lang. Nette kleding, vrouwelijk en modern. Lichte make-up en mooie sierraden. Ze rookt niet, drinkt bij gelegenheid een wijntje. Weduwe, twee kinderen en vier kleinkinderen. Werkte voor Justitie en is nu met pensioen. Woont in West-Friesland in een gezellige, nette woning. Zij is: een levensgenieter. Graag samen met vrienden en familie. Ze brengt haar Amsterdamse humor mee, direct en met een knipoog. Zorgzaam met een groot hart, iedereen is belangrijk. Deze vrouw is betrokken en sociaal. Ook creatief en geduldig. Zelfstandig, positief ingesteld en gek op haar familie. Graag buiten, fietsen of met een boek in de tuin en doet aan volksdansen en zwemmen. Ze heeft een brede muzieksmaak en staat op een feestje graag op de dansvloer.  

Zij houdt van: gezelligheid. Ze heeft een sterke persoonlijkheid en bevindt zich graag in goed gezelschap. Humor is belangrijk, net als samen (nieuwe) dingen ondernemen. Een museum of het theater bezoeken, uit eten gaan of andere uitstapjes, deze vrouw gaat graag mee. Ze heeft veel gevaren in en om Nederland en heeft daarnaast ook andere landen bezocht. Vakanties mogen luxe zijn maar dit hoeft niet, hier is deze vrouw makkelijk in. Samen maak je het leuk en interessant.

Zij zoekt: een betrokken, nette man. Hij verzorgt zichzelf goed en houdt van gezelligheid. Actief en zelfstandig. Hij staat open voor anderen en respecteert ieders mening. Een attente man met humor die niet bang is om zichzelf te zijn en die ook van gekkigheid en mensen houdt. Een relatie met deze man is een feest en samen met haar geniet hij van de grote en kleine dingen in het leven.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken