Vriendelijke vrouw van 63 jaar uit de provincie Utrecht

Beschrijving

Vriendelijke, rustige en zelfbewuste vrouw. Ze heeft halflang haar, normaal postuur en gaat vrouwelijk gekleed. Ze is gescheiden en woont in een mooi en verzorgd stadsappartement. Ze heeft een eigen praktijk aan huis voor Lichaamsgerichte Traumatherapie. Ze heeft passie voor haar werk. Ze werkt 4 dagen, alleen overdag. Ze eet vegetarisch en drinkt bij gelegenheid een drankje.

Zij houdt van: fietsen, wandelen, tuinieren, dansen, zingen, schilderen, film kijken, natuur en cultuur. Ze is beeldend kunstenares, maar het schilderen staat op dit moment op een laag pitje. In haar huis hangen verschillende schilderijen van eigen hand.

Zij zoekt: een man die rust uitstraalt, humor heeft, transparant en empathisch is, initiatieven neemt en zijn eigen grenzen kan bewaken. Ze wil zich veilig bij hem kunnen voelen. Het lijkt haar leuk om samen dingen te ondernemen, te beleven en samen te genieten.

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken