fbpx

Vrolijke vrouw van 68 jaar uit Limburg

Beschrijving

Zij is een verzorgde vrouw om te zien, met een vrolijke en vriendelijke uitstraling. Ze heeft een iets voller figuur, kleedt zich casual, heeft kort grijzend, donkerblond haar, grijs/groene ogen, is brildragend en heeft een lengte van 1.54 meter. Haar karakter kunnen we omschrijven met de woorden: vrolijk, optimistisch, eigenwijs, doorzetter, recht door zee, eerlijk, zorgzaam, humoristisch en een sociaal dier.

Zij houdt van: puzzelen, borduren, haken, terrasje pikken, erop uit gaan, uiteten gaan, wandelen en markten bezoeken. Ze is al vaak op vakantie geweest, ze heeft bestemmingen zoals Oostenrijk, Zwitserland, Griekenland, Turkije, Engeland, Duitsland en Indonesië bezocht. Ze zou graag nog een keer naar Lourdes willen, maar staat ook open om nog eens binnen Nederland op vakantie te gaan of naar Duitsland te reizen. Ze heeft veel leuke vakantieplannen. Autovakanties.

Zij zoekt: een gewone man, die vooral zichzelf is, een man die eerlijk, betrouwbaar, sociaal en zorgzaam is. Een man met humor, waarbij ze alles bespreekbaar kan maken. Ze vindt open communicatie belangrijk. Ze kijkt er naar uit om weer samen, leuke dingen te ondernemen, er samen lekker op uit te gaan en vooral om samen te genieten. Ze is in eerste instantie op zoek naar een latrelatie, maar sluit samenwonen in de toekomst niet uit.

Aanvullende informatie

Reageren op deze contactadvertentie?

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken