Warme vrouw van 65 jaar uit Flevoland

Beschrijving

Lieve, zorgzame, geduldige vrouw, normaal postuur, blauw grijze ogen, kort grijs haar, ze draagt meestal een bril en ze kleedt zich naar gelegenheid, meestal een broek, maar voor een gelegenheid kan een jurkje ook. Je kunt haar omschrijven als een natural type. Ze is gescheiden en daarna ook weduwe geworden, omdat haar ex-partner is overleden. Ze heeft daarna nog wel enkele relaties gehad, maar ze heeft haar maatje nog niet gevonden. Ze heeft drie dochters, één zoon en tien kleinkinderen. Haar kinderen zijn in de leeftijd van 33 tot 41 jaar. Vroeger had ze een fruitbedrijf, maar ze werkt nu al een tijd als verpleegkundige in de thuiszorg en de palliatieve zorg. Ze geniet van haar gezellige tussenwoning die ze sfeervol heeft ingericht en ze kijkt uit op een prachtige tuin. Ze is christelijk opgevoed en ze voelt zich thuis bij de PKN. Het is fijn als haar toekomstige partner dat respecteert. Haar karakter omschrijft ze als volgt: een lieve, warme, zorgzame vrouw die geduldig en eerlijk is en het goede in de mens ziet.

Zij houdt van: tennis, wandelen, fietsen, bridgen, lezen en genieten van de sauna. Wat betreft vakantie is een weekend weg of steden-bezoek prima, maar een mooie reis zou ze ook nog best willen maken samen met een partner. Haar muziekvoorkeuren: Qmusic op de radio maar ook koormuziek kan ze waarderen. Roken doet ze niet en ze vindt het fijn als jij dat ook niet doet of in ieder geval beperkt en bij voorkeur niet binnen. Samen een wijntje drinken vindt ze gezellig. Huisdieren heeft ze niet, maar een huisdier van een partner is welkom.

Zij zoekt: een partner die zich herkent in de volgende eigenschappen: romantisch, zorgzaam, empathisch, diepgang, sociaal en fijn als hij weet wat hij wil. Ze vindt het fijn om samen te kunnen delen! Haar voorkeur gaat uit naar MBO/HBO niveau en als leeftijdsindicatie: 60-70 jaar. Ze verheugt zich weer op samen zijn en samen delen!

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken