woensdag, 16 december 2020 14:55

Van Single naar Samen!

De juiste partner via 60PlusRelatie

RONDOM VOORSCHOTEN - dec 2020

In deze tijd van overwegend digitale contacten, is het een verademing dat een relatiebemiddelingsbureau, zoals 60PlusRelatie,nog contacten legt tussen kandidaten zoals zij dat zelf graag willen. Op een veilige respectvolle manier, met serieuze kandidaten en vooral met veel geduld om elkaar wat beter te leren kennen. Ingrid van Veen, werkzaam voor 40PlusRelatie en 60PlusRelatie in de regio Voorschoten, Wassenaar, DenHaag, Zoetermeer, Delft, Westland en de Bollenstreek. Zij verricht deze bemiddelingswerkzaamheden al meer dan zes jaar met nog steeds hetzelfde plezier als toen zij begon.“

Het matchen van mensen begint met heel goed luisteren. Onze kandidaten zijn zestig jaar en ouder en hebben veel meegemaakt en veel te vertellen. Ze hebben allemaal relatie-ervaringen gehad, zijn vaak plotseling alleen komen te staan en willen toch weer graag een partner/maatje. Ze zoeken vooral een betrouwbare, veilige manier om contact te leggen. In ons eerste gesprek leer ik iemand kennen. Wie ben je, wat zoek je, hoe gaat onze matchmaking in zijn werk en wat kost deze bemiddeling, ik ben daar heel transparant over”, vertelt Ingrid. Aan de hand van het kennismakingsgesprek maakt zij een persoonsbeschrijving, die na goedkeuring en als sprake is van een match, wordt voorgelegd aan een potentiële kandidaat. Het contact wordt gelegd op een afgesproken tijdstip, via telefoon en alleen met bekendmaking van de voornamen. Dit waarborgt de privacy en het veilige gevoel waar elke kandidaat recht op heeft. “Als beide partijen elkaar willen ontmoeten is dat het beste op neutraal terrein”.

Op datingvlak is tegenwoordig wel het één en ander veranderd.

Hoe gaat het tegenwoordig?

Bij de 60plus doelgroep wordt er meer gekozen voor een Lat-relatie, maar er wordt vooral gekozen voor een serieus iemandom nog een mooie tijd mee te hebben! Het kost tijd om de juiste mensen op elkaars pad te brengen. Daarom spreken Ingrid en haar cliënten af om minimaal een jaar samen op te trekken. In dat jaar, is er veelvuldig contact met haar. Ze geeft ook tips om de roestige technieken weer wat te versoepelen. Een kleine bloemlezing uit haar tips: “Praat niet te veel over je ex-partner, ook niet alleen over jezelf, zie er verzorgd uit en stel vooral vragen. Een beetje spanning is niet erg, dat hebben we allemaal. Het tweede afspraakje is echt heel anders.”

En dan klikt het en hoor ik hoe ze het hebben gehad. Dat is voor mij ook altijd fijn om te horen. De ene keer groeit het uit naar een relatie maar het kan ook voorbij gaan en komt er een nieuw voorstel. Zij vindt het belangrijk om een terugkoppeling te krijgen van haar cliënten. “Het is wel zo dat je merkt dat hoe ouder de kandidaten zijn, hoe minder ze gefixeerd zijn op details, minder oordelen en elkaar meer in de waarde laten. Mooi om te zien.

De mooiste reactie die ik laatst kreeg was iemand die schreef: “Ik heb hier nooit spijt van gehad. Dit was een perfecte investering in mezelf”. En daar doe ik het voor. Met heel veel plezier.

Wie kennis wil maken met het liefdes maatwerk van Ingrid, die kan putten uit de grote database van 60PlusRelatie, bel Ingrid van Veen op 071-8795135 voor een afspraak.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer