dinsdag, 24 januari 2017 15:02

Anny en Willem, een geslaagd stel

Een goede match begint bij 60PlusRelatie, schreven we de vorige keer. Alleen als we ons écht in jou mogen verplaatsen, bemiddelen we met succes. Anny en Willem zijn een mooi voorbeeld van een nieuwe relatie die er met een gewone datingsite nóóit zou zijn.

Anny komt uit het Brabantse Wouw en is 65 jaar. Na 30 jaar strandde haar huwelijk. Ze gaat trouw naar de kerk en het liefste was ze daar de man van haar leven tegengekomen. Ze zoekt een vlotte, amicale, financieel onafhankelijke en Bourgondische man zegt ze, met wie ze het geloof kan delen. Maar de jaren verstrijken en de “ridder op het witte paard” komt niet voorbij.

Willem woont in Sommelsdijk in Zuid-Holland en is 63 jaar. Hij is tweemaal getrouwd geweest en kan maar niet wennen aan het alleen zijn. Willem pakt van alles aan en werkt nog volop als ZZP-er . Hij heeft niets met het geloof en vertelt in ons eerste gesprek dat hij een moderne vrouw zoekt, zo tussen de 45 en 55 jaar en met een lekkere babbel. Willem vertrouwt de datingsites niet en is bovendien gesteld op zijn privacy. Ook Anny heeft niet zoveel fiducie in het internet; het lijkt haar oppervlakkig.

Tussen de regels door

Met hun eigen levenservaring, overtuigingen en wensen kwamen ze bij Josje van Prooijen, onze consulente in hun regio. Josje stelt vragen en luistert met name. Net als haar collega’s van 60plusrelatie is ze erop gespitst om te horen wat er tussen de regels door gezegd wordt. Natuurlijk zijn er verschillen als geloof (Anny) en leeftijd (Willem), maar op basis van haar gevoel heeft Josje de twee bij elkaar gebracht. Het was liefde op het eerste gezicht!

Met name omdat hun karakters zó mooi bij elkaar passen, bleken de verlangens van eerst, al snel op de tweede of derde plaats te komen. Ze zijn overwonnen door de liefde. Anny en Willem hebben besloten om hun gevoelens voor elkaar zwaarder te laten wegen dan de wensen die ze aanvankelijk hadden; ze kunnen niet anders. Na twee gezamenlijke vakanties hebben ze in januari definitief besloten om samen verder te gaan. Anny hoopt dat Willem nog eens mee naar de kerk gaat en Willem weet nu dat een vrouw van zijn eigen leeftijd nét zo aantrekkelijk is.

Succesformule

De consulenten van 60PlusRelatie kijken verder dan de wensen die cliënten in eerste instantie opsommen. In persoonlijke gesprekken gaan we op zoek naar de rode draad en zoeken we uit wat écht belangrijk is. Dat doen we op basis van kennis en ervaring en natuurlijk laten we ons gevoel ook meespelen.

Anny en Willem hebben onze aanpak ervaren en ze vinden het goed dat we hen vermelden, al is het op voorwaarde dat we Josje ook noemen. Ze waren huiverig voor datingsites en zien de meerwaarde van een persoonlijke benadering als geen ander.

Een fijne relatie, het kan!

Ben jij ook alleenstaand en lukt het niet om de juiste partner te vinden? Vraag dan net als Anny en Willem een vrijblijvend gesprek aan met een van onze consulenten. Ze zitten bij jou in de buurt en heten je van harte welkom. Wacht niet langer en gun jezelf een nieuwe start!

60PlusRelatie, we doen het met liefde voor jou!

 

Meer in deze categorie: Geslaagde match »
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer