fbpx
De liefde was nog nooit zo dichtbij!

Wat gaan jullie precies voor mij doen?

Bij 60PlusRelatie is persoonlijk contact belangrijk. Als je interesse hebt getoond in relatiebemiddeling, dan nemen wij contact met je op en leggen we uit wat we voor je kunnen betekenen. 

Kennismakingsgesprek

We maken meestal eerst een belafspraak waarin we alles nog eens duidelijk uitleggen. Misschien heb je nog specifieke vragen; die beantwoorden we graag! 

Wil je verder? Dan maken we meteen een afspraak voor het intakegesprek. Wil je er nog even over nadenken? Geen enkel probleem, neem je tijd!

Intakegesprek

De matchmaker uit jouw regio komt bij je thuis voor het intakegesprek dat bestaat uit een uitgebreide inventarisatie over wie je bent en wat je zoekt en er wordt een foto van je gemaakt voor intern gebruik. Zo krijgen we een goed beeld van jou en je partner wensen.

Profiel opstellen

De matchmaker - die gedurende de hele periode jouw vaste aanspreekpunt blijft - maakt een uitgebreide persoonsbeschrijving. Vervolgens kun je achterover leunen en gaan wij voor je aan de slag!

Matchen

Meestal krijg je binnen 2 weken al je eerste partnervoorstel. Wij zoeken jouw match in ons eigen grote bestand en is daar even geen passende kandidaat, dan breiden we de zoektocht uit naar collega bureaus, die ook aangesloten zijn bij de branchevereniging. Wij kiezen uit deze mogelijkheden de partner waarvan wij denken dat die het beste past bij jouw wensen.

Belafspraak

Als jullie elkaars profiel hebben gelezen en daar een goed gevoel bij hebben, dan worden de profielen, zonder foto, uitgewisseld en kunnen jullie contact met elkaar opnemen. Maak dan zo snel mogelijk een afspraak voor een eerste kennismaking. En daarna…ja, dan hopen we natuurlijk dat jullie een klik hebben en open staan voor een vervolgdate.

Geen klik

Het kan natuurlijk niet altijd een schot in de roos zijn. In dat geval zoeken we een nieuwe match. En dat doen we net zolang totdat jij je maatje hebt gevonden.Vandaar onze succesgarantie.

Geslaagd

Dat is voor ons toch wel de kers op de taart, het neusje van de zalm, het mooiste wat er is, hier doen we het voor!

We matchen met liefde voor jou!

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
Lees verder...
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 🏝 Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Lees verder...
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
Lees verder...
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg ߘ렦ijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Lees verder...
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!
Lees verder...
Kort maar krachtige eerste date gehad.
Hé Jos... net een kort maar krachtige eerste date met C. gehad. En jahoor, je leest het goed; eerste 😊 Er volgt sowieso een tweede. C. klopt, C. is eerlijk en ik vind C. leuk. Dusss... dankjewel, wordt ongetwijfeld vervolgd 😁
Lees verder...
Hoe mooi kan het zijn
Hallo Josje, Ik wil je toch graag even laten weten dat het momenteel heel goed gaat met J. en mij. We hebben erg veel interesses samen en doen ook al erg veel samen. Wandelen fietsen genieten van de natuur en delen van muziek zelfs op de piano. We hebben allebei een rugzak(je) maar ook daarmee helpen we elkaar door veel erover te praten. Hoe mooi kan het zijn. We genieten veel samen en van elkaar. Ik wist niet meer dat dit bestaat en dat we samen er zo van kunnen genieten. Er gaat een hele andere wereld voor mij ( en ook voor Jaap) open. Dank je wel! 🍀🍀 Groetjes J.
Lees verder...
Het was geweldig. Wat een leuke man
Nou Els, het was geweldig. Wat een leuke man. Ik kon lekker mezelf zijn en hij heeft dezelfde humor als ik wat ik heel erg belangrijk vind. Ik ben echt verrast, ik heb gewoon last van een beetje vlinders idioot, maar het was zo leuk.
Lees verder...
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca. Het gaat heel goed met ons. We genieten hier van de rust en alle moois in de omgeving. Groetjes, ook van B&O
Lees verder...
Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Lees verder...