Bij 60PlusRelatie is persoonlijk contact belangrijk. Als je interesse hebt getoond in 60PlusRelatie, nemen wij telefonisch contact met je op en leggen we uit wat we voor je kunnen betekenen. Als je een goed gevoel hebt bij onze werkwijze, wordt er een afspraak voor je gemaakt met de consulent uit je eigen regio. Dat is normaal gesproken bij je thuis en op een datum en tijdstip welke jou goed uitkomt. In dit kennismakingsgesprek legt de consulent uit hoe wij werken en wat wij voor je kunnen betekenen. Als er voldoende vertrouwen is tussen jou en de consulent vertel je over jezelf en naar welke man of vrouw je op zoekt bent.

Als je graag wilt dat wij een partner voor je zoeken, volgt er een intakegesprek.

Vertrouwen is belangrijk

Relatiebemiddeling kan alleen maar slagen als jij en je regioconsulent een vertrouwensband opbouwen. Alleen als de consulent een goed beeld heeft van jou als persoon en je persoonlijk kent, kan er sprake zijn van serieuze relatiebemiddeling met een hoog slagingspercentage. Onze consulenten hebben passie voor hun werk en veel ervaring in relatiebemiddeling voor alleenstaanden van 60 jaar en ouder. Jouw persoonlijke consulent zal er dan ook alles aan doen om je ideale partner te vinden.

Het Intakegesprek

Wij werken met een intakeformulier om een duidelijk beeld te krijgen van jou als persoon en jouw ideale (levens)partner. Dit intakeformulier vult de consulent samen met jou in. Nadat het formulier is ingevuld, hebben wij een goed beeld van wie je bent en naar wie je op zoek bent. Onze relatiebemiddeling kan beginnen! Een spannende periode breekt aan.

Bemiddelingsperiode

Bij 60PlusRelatie kun je kiezen uit verschillende pakketten persoonlijke bemiddeling. Wij werken met vaste tarieven en gegarandeerde voorstellen. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent. Tijdens het hele bemiddelingstraject heb je één vertrouwd contactpersoon. Jouw persoonlijke consulent.

Geschikte kandidaten

Op het moment dat we een geschikte kandidaat hebben gevonden, word je eerst gebeld om het voorstel te bespreken. Alleen als jij wilt kennismaken met de door ons gepresenteerde kandidaat en de ander dat ook wil, is er sprake van een “match” en worden de persoonsbeschrijvingen uitgewisseld.

Na iedere match volgt er een terugkoppeling/evaluatie zodat we steeds een duidelijker beeld krijgen van jouw “ideale partner”. Jouw consulent blijft de hele bemiddeling periode persoonlijk contact met je houden.

We matchen met liefde voor jou!

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer