woensdag, 10 juni 2020 10:38

De JUISTE match voor Barbara en Tini!

In augustus 2019 nam ik, Barbara, contact op met 60PlusRelatie. Vervolgens werd ik gebeld door de consulent Jan van Hemmen uit mijn regio. Jan legde heel helder uit hoe 60PlusRelatie zich voor 100% gaat inzetten voor mij. Hij maakte een afspraak om mij thuis te bezoeken en samen om de tafel te gaan zitten.

Dit was een prettig en persoonlijk gesprek. Jan stelde vragen over mijn werk, wat ik voor cursussen en opleidingen had gedaan, hoe mijn relatie verleden eruit ziet, mijn gezinssituatie, kinderen, en nog veel andere persoonlijke zaken. Toen dit besproken was, kwamen voor mij de allerbelangrijkste vragen aan bod:  Wat voor type man zoek je? Niet alleen qua uiterlijk maar ook qua persoonlijkheid. Ook onderwerpen als: vakantiebesteding, sportiviteit, werk-, en denkniveau werden uitvoerig besproken.

Nadat Jan was vertrokken, ontving ik al binnen enkele dagen de profielschets die hij had opgesteld. Alles wat wij persoonlijk hadden besproken had hij hierin verwerkt. De bedoeling was dat hij de profielschets met een kandidaat partner zou bespreken. Het profiel van de kandidaat werd ook eerst telefonisch met mij besproken.  Vervolgens regelde Jan ook nog dat “mijn date” op een van te voren vastgelegd belmoment mij zou bellen.

De eerste match

De 1e match, in een brasserie tussen onze woonplaatsen in, was gezellig en leuk maar bood te weinig chemie tussen beiden. Ik besprak daarna met Jan hoe het verlopen was. “Er was geen klik” en heb Jan daarover meer verteld. Jan ging snel weer op zoek naar een nieuw partnervoorstel.

De 4e match was meteen RAAK

Het was de 4e match, die hij maakte in november 2019, die meteen RAAK was! Tini en ik zagen elkaar en het ijs was meteen gebroken. Deze match bood de chemie, de klik, en ook mijn overige wensen kwamen nagenoeg allemaal uit!! Tini en ik hebben al heel veel samen ondernomen en zijn super gelukkig met elkaar. Voor Tini was het zijn eerste match, hij was meteen geslaagd!

Geweldig Jan, wij zijn blij dat wij ons bij 60PlusRelatie hebben aangesloten. Bedankt!!

Ik raad het iedereen aan die serieus op zoek is naar een nieuwe relatie.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer