fbpx
woensdag, 24 augustus 2022 13:59

Dit was echt een schot in de roos!!

Gezocht: "een gezellige vrouw, selfsupporting, verzorgd, sportief, iemand die zich overal thuis voelt." Met dit verzoek schreef Cees (78jr) uit Zuid-Holland zich in bij 60PlusRelatie. Een stijlvolle man met brede interesses en een mooi werkverleden.

Sinds enige tijd was Cees, na een heel lang en gelukkig huwelijk, weduwnaar geworden en door zijn dochter gewezen op 60PlusRelatie. Na een gezellige intake, volgde er al snel een voorstel, dat leuk was maar na enkele ontmoetingen geconcludeerd dat de interesses en de levensstijlen toch te ver uiteen lagen en had dit verder geen vervolg meer. 

In april van dit jaar ontving ik een profiel van Olga (77jr) uit Noord-Holland via een collega bureau. Direct zag ik een aantal goede raakvlakken en ik stelde voor om Cees aan Olga voor te stellen.

Dit was echt een schot in de roos!!

Vanaf het begin was er de juiste klik tussen beiden.

Spoedig ontving ik dan ook enthousiaste signalen van Cees. Gisteren belde hij mij op. Hij was heerlijk op vakantie geweest en gaf aan dat het tussen hem en Olga helemaal goed zit, er is zeker sprake van liefde. Zij zijn rustig bezig om te integreren in elkaars leven. Alles klopt en voelt bijzonder goed. Het grappige is, dat Olga ook door haar dochter gewezen was op de mogelijkheid van een persoonlijk relatiebemiddelingsbureau.

Beiden zijn heel blij met elkaar en ik wens hen dan ook heel veel geluk, mooie reizen en liefdevolle jaren met elkaar.

Cees; “Bewonderingswaardig hoe deze match voor mij gevonden is”. De werkwijze en de prettige benadering tijdens het proces, heb ik als zeer plezierig ervaren.

Ingrid, hartelijk dank!

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in.