dinsdag, 09 februari 2021 13:16

Elkaars hand gepakt en niet meer losgelaten!

Eind januari was het zover, ik mocht weer op bezoek bij een geslaagd stel “Winfried en Nelleke”. Een stralende Nelleke deed met een grote glimlach de deur open.

Nelleke (69) woont in Noordwijk en Winfried (66) in Leiden. Medio vorig jaar schreef Nelleke zich in bij 60PlusRelatie. Dit was echt een hele grote stap voor haar, nadat ze inmiddels een aantal jaren weduwe was. De ontmoeting en het gesprek met haar samen was bijzonder en heel open. Zij heeft een aantal mannen mogen ontmoeten via 60PlusRelatie, prettige ontmoetingen maar die ene echte leukerd zat er helaas voor haar nog niet bij.

Later in 2020 kwam ik bij Winfried, die zich graag wilde inschrijven. Ook dit was een heel prettig gesprek. Winfried stond op het punt met pensioen te gaan en was op relationeel gebied al een poosje toe aan een nieuwe stap in zijn leven. Het eerste voorstel van Winfried was Nelleke!!

Tijdens coronatijd, toen alles was gesloten, ging Winfried bij Nelleke op de koffie. Vanaf het eerste moment voelde ze zich zeer prettig bij elkaar. De 1e afspraak heeft zo’n beetje de hele dag geduurd! De tweede afspraak was snel gemaakt. Dit werd een hele lange wandeling op het strand.

Tijdens de wandeling hebben ze elkaars hand beetgepakt en niet meer losgelaten!!

Vanaf dat moment zijn ze dolverliefd en zijn ze bezig te integreren in elkaars leven. De kinderen van Nelleke zijn blij voor hen en dat gaat dan ook allemaal op een harmonieuze wijze met elkaar. Wederzijdse familieleden/vrienden zijn ondertussen ook geïntroduceerd om met Nelleke of Winfried kennis te maken.

Ze hebben lol samen, kunnen goed praten over van alles en nog wat, delen dingen met elkaar. Ze zijn zelfs al bezig met mooie plannen om te gaan samenwonen in een gezamenlijk huis. Verder willen ze graag een mooie reis boeken om samen te genieten, kortom de “Klik” is er!

Winfried en Nelleke zitten stralend op de bank en zijn dolblij met elkaar en beseffen dat ze echt boffen met elkaar! Ik wens hen dan ook heel veel geluk samen en ik ben weer blij dat ik mijn steentje heb bij mogen dragen aan dit geluk!!

Normaal gesproken ontmoet ik een cliënt één keer persoonlijk en dat is als ik op huisbezoek ga. Als iemand op een gegeven moment geslaagd is met de juiste partner, word ik met regelmaat uitgenodigd om te delen in hun gevonden geluk. Eigenlijk is dat ook het allerleukste moment voor de matchmaker, dat is waar we het voor doen!!

Mensen weer gelukkig maken met de juiste partner.

Consulent

Ingrid 2019 wit v2

Ingrid van Veen

T 071 – 879 51 35

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie: Anny en Willem, een geslaagd stel »
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer