maandag, 24 februari 2020 16:30

Hij kwam relaxed aanlopen en het was meteen goed!

Op 17 februari 2020 ging ik met een grote bos bloemen op bezoek bij Astrid (75 jr.) en Gerard (80 jr.) in Leiden. Zij zaten mij al op te wachten met thee en heerlijke appeltaart. En of ik ze al jaren kende raakten wij die middag gezellig aan de praat over de bijzondere “klik” die zij samen hebben!! Maar even vanaf het begin:

Het eerste contact met Astrid uit Leiden was in 2014. Ze belde mij op na het zien van een advertentie en al snel was de afspraak voor de intake gemaakt. Astrid was al een poosje weduwe na het overlijden van “de Liefde” van haar leven met wie zij 46 jaar getrouwd is geweest. En nu had ze besloten om op een betrouwbare manier op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Na een aantal ontmoetingen met verschillende heren, bracht ik haar in contact met Jan, uiteraard ook ingeschreven bij 60PlusRelatie. Gelijk vanaf het eerste moment klikte het en waren zij een stel. In 2018 werd Astrid helaas opnieuw weduwe en bracht mij op de hoogte van dit trieste bericht.

Na inschrijving volgde al snel een aantal ontmoetingen

Met Gerard uit Rijswijk maakte ik kennis in 2019. Hij was ook al een poosje weduwnaar na een huwelijk van 48 jaar. Hij is echt geen man om alleen te zijn en belde mij op een zondagmiddag op met de vraag of ik wat voor hem kon betekenen. De volgende dag was ik bij Gerard op bezoek en we hadden direct een goed gesprek. Hij vertelde mij dat hij jaren hard gewerkt had bij de Shell. Hij had ook jaren en jaren voor zijn zieke vrouw gezorgd. Ondanks zijn grote sociale kring om hem heen vond hij er nu helemaal niets meer aan in zijn eentje. Na de inschrijving volgde al snel een aantal ontmoetingen maar de juiste partner zat er helaas nog niet bij voor Gerard. Totdat hij Astrid ontmoette!!

In de zomer van 2019 bracht ik Astrid en Gerard samen. Zij hadden bij Astrid thuis afgesproken. Gerard kwam ‘s -morgens op de koffie en ging na een heleboel koffie en eten pas in de avond weer terug naar zijn eigen huis. Veelvuldig contact tussen de twee volgde. Astrid zei, bij de 1e ontmoeting, ik zag hem en hij kwam heel relaxed aanlopen en het was gewoon meteen goed. Gerard is nog steeds vol van het warme ontvangst wat hij toen kreeg van Astrid.

Wat maakt het nou zo leuk samen?

Astrid; we spreken dezelfde taal, we doen allemaal gezellige uitjes en tripjes en we zijn blij met elkaar! Tja en Astrid kan heerlijk koken zegt Gerard breed lachend! Twee dagen in de week doen we allebei ons eigen ding. We zijn ook al op vakantie met elkaar geweest en er staat nog veel meer op stapel voor de toekomst. Ook als we samen thuis zijn is het altijd gezellig!! We hebben zoveel te praten en te vertellen aan elkaar. We zijn heel gelukkig dat we elkaar ontmoet hebben.

"Met een voldaan gevoel stapte ik de deur uit. Blij dat ik mijn steentje aan dit geluk heb kunnen bijdragen. Ik wens Astrid en Gerard nog hele fijne gelukkige jaren met elkaar!!"

Ingrid van Veen / 60PlusRelatie Voorschoten

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer