woensdag, 04 maart 2020 13:45

Samen stralen!

Onze consulenten Jorien en Jeanette op bezoek bij Ellen (59) en Terence (60), die heel blij zijn met elkaar en dat is te zien!

We worden hartelijk ontvangen bij Terence thuis en de hond van Ellen heet ons ook welkom. Met een kop koffie, gezellig aan tafel, vertellen ze ons hoe fijn ze het hebben samen. Dat is ook echt te zien. Ze stralen allebei en hun ogen spreken boekdelen!

Terence stond twee maanden ingeschreven bij 40PlusRelatie toen hij van zijn consulent, Jeanette, zijn eerste voorstel kreeg. Dat was Ellen van Jorien, zij stond al wat langer ingeschreven. Na een belafspraak werd er een ontmoeting gepland en het kan dus echt: de eerste blik was gelijk … een klik! Hoe mooi is dat? Zo hadden Ellen en Terence zich dat ook voorgesteld, gelijk een klik, anders geen match. Ze hebben genoten van deze eerste ontmoeting op een zonnige zondagmiddag. Daarna was het even spannend, omdat Terence heel graag Ellen weer wilde ontmoeten. De dagen duurden hem te lang. Maar... ze stuurde hem een berichtje of hij ook nog tijd vrij kon maken het komende weekend? Wat was hij blij met dit bericht. Zo hebben ze weer afgesproken en nu zijn we inmiddels drie maanden verder en zijn ze veel bij elkaar, praten ze over het verleden, over de kinderen, de vorige partners, gezondheid, alles komt voorbij! Dat vinden ze beiden heel belangrijk, open, eerlijk, niets verbergen. De gedeelde interesses, waar de matchmakers naar hebben gekeken, pakken heel goed uit. Motorrijden, buiten zijn, wandelen, humor, het is er allemaal.

Soms voelt het nog zo overrompelend, aldus een enigszins geëmotioneerde Terence, niet verwacht en toch gekregen, een blij man noemt hij zichzelf. 

Ellen kijkt hem liefdevol aan. Zij omschrijft het als volgt: het leven gaat goed maar… of anders gezegd: “de taart is best lekker, maar de slagroom, de chocolade en de vruchtjes zijn er nu ook”.

- Van onze consulenten Jorien en Jeanette

Vanaf nu wordt het steeds leuker!

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer