woensdag, 11 juli 2018 09:16

Successtory van Ria en Peter uit Noord-Brabant

"In januari van dit jaar schreef ik mij in bij 60plusrelatie. Consulent Jan van Hemmen is toevallig een plaatsgenoot van mij en ik kende hem dus al een beetje. Na een prettig intakegesprek kreeg ik al snel mijn eerste partnervoorstel. Het was een hele aardige man maar er ontstonden geen gevoelens. Het tweede partnervoorstel was van een man met wie ik nog wel een keer af wilde spreken. Helaas bleken wij toch niet de ware voor elkaar te zijn.

Maaaarr toen... toen kwam Jan met het voorstel van Peter! Samen bespraken wij zijn persoonsbeschrijving en zowel Peter als ik wilden heel graag kennismaken. De ontmoeting was voor Peter meteen: Liefde op het eerste gezicht!! Ik vond hem een fijne gesprekspartner, attent en een leuke uitstraling hebben. Ik wilde het wel een kans geven. Na een maand nam hij mij mee op vakantie naar Portugal. Toen we terugkwamen vroeg Jan hoe het was geweest. Wij zijn helemaal gelukkig samen. Onze missie met 60plusrelatie en Jan van Hemmen is voor 100% geslaagd!"

- Ria Commandeur en Peter Smits

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer