fbpx

Wat is een nieuwe partner jou waard?

Tarieven… het blijft een ding. Dagelijks voeren we hier gesprekken over. De één zegt “het valt mee” en de ander zegt “dat heb ik er niet voor over”. Het gaat om je toekomst, je nieuwe partner, samen gelukkig worden. Iemand vinden op een betrouwbare manier.

Maatwerk door een betrokken consulent uit eigen regio, die jouw toekomstige partner ook kent. De consulent komt daarom bij je thuis voor een intakegesprek, om een goede indruk van je te krijgen en ook van de partner die je zoekt.

Singles bij elkaar brengen is ons vak, dat doen we met liefde en daar gaan we voor de volle 100% voor. Samen bewandelen we de weg van ‘Single naar Samen’.

Belangrijk is dat je weet dat we alleen mensen inschrijven, die ongebonden zijn en serieus op zoek naar een relatie. Wij gaan er alles aan doen om dat binnen een jaar te realiseren. Soms gaat dat snel, soms ook niet. We gaan voor het eindresultaat.

Een geslaagde match is de kroon op ons werk!


Tarieven

Inschrijfgeld € 250

12 maanden bemiddeling

€ 90 per maand

Korting bij betaling in 1 keer


Lid van de BVSK
logo 9 9 2014

Ontmoet garantie

Wij werken met gegarandeerde voorstellen, zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Alle voorstellen worden van te voren persoonlijk besproken.

garantie

Wij matchen met liefde voor jou!

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in.