Contactadvertenties mannen - 60PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Hij heeft grijs haar, blauwe ogen, een normaal postuur en kleedt zich casual en verzorgd. Zijn karakter is: eerlijk, meegaand, attent en spraakzaam. Voor de ware vrouw zet hij zich volledig in. Na een lang huwelijk is hij in 2012 gescheiden. Hij heeft 2 volwassen uitwonende kinderen en wordt binnenkort opa. Hij woont in een ruime bovenwoning en heeft het gezellig ingericht. Doet nagenoeg zelf de complete huishouding. Daarnaast runt hij een horecagelegenheid. Met zijn
pensioengerechtigde leeftijd in zicht hoopt hij hiermee te kunnen stoppen.

Hij houdt van: wandelen, fietsen, uit eten, terrasje pakken, de schouwburg en leuke markten bezoeken. Qua vakanties is meerdere keren naar de Canarische Eilanden geweest en naar de Dominicaanse Republiek. Wat dit betreft staat hij open voor ideeën.

Hij zoekt: een eerlijke en lieve vrouw met een stabiel karakter bij wie “geven en nemen” in balans zijn.

Aanvullende informatie

Verzorgd uitziende man met kort wit/grijs haar, stoppelbaardje, bril, normaal postuur 1,77 m lang. Weduwnaar, geen kinderen, woont met zijn hond in een appartement op de begane grond, hovenier. Hij is handig, alleskunner met zijn handen, dierenvriend, zorgzaam, behulpzaam, harde werker.

Hij houdt van: muziek, fietsen, wandelen, rommelmarkt bezoeken, winkelen, klussen, modelbouwboten.

Hij zoekt: een lieve, zorgzame vrouw, niet te veeleisend, gewoon een normale vrouw, haar leeftijd is tussen de 58 en 67 jaar, postuur niet belangrijk, roken mag, rijbewijs is leuk maar hoeft niet.

Aanvullende informatie

Een gepensioneerde, ondernemende, vriendelijke en open man, met een normaal postuur en grijs, kort haar. Hij is een verzorgde man die zich casual/sportief kleedt. Zijn karakter kunnen wij omschrijven met de woorden: sociaal, zorgzaam, lief, actief en realistisch.

Hij houdt van: een pot voetbal op tv kijken, luistert graag naar Tiroler muziek, Duitse Schlagers, Tsjechische blaasmuziek en André Rieu. Hij houdt van tuinieren en klussen in en om het huis. Daarnaast is hij ook nog actief, hij gaat 3 keer in de maand zwemmen, gaat graag een stukje fietsen met zijn elektrische fiets en zit nog bij de kaart en kegelclub. Hij is in het bezit van een camper en zou het heerlijk vinden om er weer eens samen op uit te gaan.

Hij zoekt: een verzorgde, leuke, lieve en zorgzame vrouw met een normaal postuur, die er graag met hem op uit gaat. Leeftijd tussen de 65 en 74 jaar. Woonachtig in Limburg. Hij kijkt er naar uit om samen terrasjes te pikken, op vakantie te gaan, lekker uit eten te gaan, evenementen te bezoeken. Maar ook samen huilen, lachen, praten en knuffelen vindt hij belangrijk. Kortom niet meer alleen zijn en weer samen kunnen genieten.

Aanvullende informatie

Een bescheiden, trouwhartige en flexibele man. Kort kalend lichtgrijs haar en helder blauwe ogen. Normaal postuur, een klein buikje. 1,88m. Overwegend casual gekleed in nette spijkerbroek en pullover. Werkzaam als bus & touringcar chauffeur. Gescheiden.

Hij houdt van: de kleine dingen die het doen, sociale interactie, zijn volkstuintje bijhouden, klussen, dagjes eropuit, graag uit eten of een sfeervol terrasje pakken, stukje wandelen. Vakantie; liefhebber van stedentrips. Zowel in Europa als daarbuiten. Ook heerlijk om met de auto te reizen, dan graag de toeristische binnenwegen om volop van de omgeving te kunnen genieten. Kortom; er is nog zoveel te zien samen!

Hij zoekt: een vrouw met uitstraling en een vrolijke inslag van nature. Iemand die er graag op uit gaat en weet wat ze wil. Grappig en gezellig, tevens met beide benen op de grond. Toekomst; een relatie waarbij je samen beslissingen neemt. Een team vormen, waarbij je elkaar stimuleert en versterkt. Leeftijd: 55-65jr. Liever niet-rokend want zelf rookt hij niet. Een drankje bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Hij heeft korte blond/grijs haar, blauwe ogen, een normaal postuur, kleedt zich casual en maakt een verzorgde indruk. Qua karakter is hij: heel attent, zorgzaam, behulpzaam, eerlijk, belangstellend en gastvrij. Hij heeft een relatie gehad maar geen kinderen. Met zijn 2 broers en 3 zussen onderhoudt hij goede contacten. Hij woont in een leuke half vrijstaande woning en doet zelf de complete huishouding. Verder heeft hij een leuke part time baan.

Hij houdt van: koken en bakken, alle voorkomende klusjes in en rondom huis. Hij is op de hoogte van het nieuws en de actualiteiten. Daarnaast houdt hij zijn tuin bij, maakt graag fietstochten met vrienden en onderweg ergens iets eten of drinken, hij winkelt graag en wandelt regelmatig. Vakanties bracht hij door in bijvoorbeeld: Portugal, Frankrijk en Zuid-Duitsland. Met een leuke vrouw staat hij open voor ideeën.

Hij zoekt: een spontane, eerlijke, lieve, gezellige en gemoedelijke vrouw. Hij hoopt dat ook zij zich voor 100% wil inzetten voor een fijne relatie. Hij heeft een auto, rookt niet en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Grote man met een normaal postuur en grijs haar, is kalend, heeft een getrimd kort baardje en blauwe ogen. Zijn kledingstijl is casual. We kunnen zijn karakter wel omschrijven als rustig, hij is een doorzetter, hulpvaardig, standvastig, tevreden, zorgzaam en soms wat ongeduldig. Hij is al geruime tijd weduwnaar en echt toe aan een leuke vrouw in zijn leven. Met zijn zoon heeft hij een goede en prettige verstandhouding. Verder woont hij in een ruime zelfgebouwde vrijstaande woning net over de grens in een dorp in België. Achter het huis ligt een grote hobbyschuur. Hij is Nederlander van geboorte en woont sinds 1996 in België.

Hij houdt van: luisteren naar jaren '60, '70 en '80 muziek, het onderhouden van zijn oldtimers en naar de oldtimerclub gaan, met de hond wandelen in het bos, fietsen, ergens een hapje eten, naar rommelmarkten gaan, winkelen en contacten onderhouden met zijn vrienden en buren. Met een toekomstige partner zou hij openstaan voor vakanties, bij voorkeur georganiseerd en met de bus.
Hij wordt blij van gezellige mensen waarmee je goed kunt praten, lekker eten en uitgaan. Hij rookt niet en drinkt heel af een biertje

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw, zij is net als hij een buitenmens en zorgzaam, ze vindt het leuk om eropuit te gaan en is een makkelijke prater.

Aanvullende informatie

Slanke, sportief uitziende man, gemiddelde lengte, casual of naar gelegenheid gekleed, beetje stoer uiterlijk met een snor en een 2 dagenbaardje, grijze ogen, grijs stekel haar. Weduwnaar en gescheiden, 3 volwassen kinderen, 1 kleinkind, werkte als stratenmaker en nu nog een leuk bijbaantje als tijdverdrijf. Heeft een auto. Hij is altijd bezig, sociaal, gezelschapsmens, rustige persoonlijkheid, tevreden, graag onder de mensen, gezellig.

Hij houdt van: biljarten, klaverjassen, sjoelen, darten, wandelen, fietsen, legpuzzels maken, knutselen en zingt in een zeemanskoor.

Hij zoekt: een sociale vrouw die houdt van gezelligheid, ze is lief, initiatief nemend, heeft een normaal postuur, tot 65 jaar, roken mag.

Aanvullende informatie

Hij heeft kort gemillimeterd haar, bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd, casual en modern. Zijn karakter is: behulpzaam, sociaal, gemoedelijk, eerlijk, bescheiden en meestal
rustig. Hij heeft verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt van hem op aan. Hij is lang getrouwd geweest en heeft 2 volwassen uitwonende kinderen en het eerste kleinkind is op komst. Daarnaast heeft hij 2 zussen en 1 broer. Hij woont in een leuk ingerichte eengezinswoning en doet zelf de complete huishouding.

Hij houdt van: lezen (waargebeurde verhalen), op zijn laptop de gangbare zaken, op t.v. kijkt hij bijvoorbeeld Discovery en hij wandelt graag met zijn hond. Buitenshuis heeft hij zijn fulltime baan van 4 dagen per week in dagdiensten. Qua vakanties staat hij open voor ideeën. Enkele Zuid Europese landen heeft hij al gezien. Het lijkt hem ook leuk om weekendjes weg te gaan naar een leuke (Europese) stad.

Hij zoekt: een verzorgde en leuk uitziende vrouw. Zij is: lief, zorgzaam, eerlijk en heeft een zacht karakter. Hij heeft een auto, rookt matig en altijd buiten. Is overigens (eventueel) bereid te stoppen.

Aanvullende informatie

Vitale man met een verzorgd uiterlijk, slank tot normaal postuur, naar gelegenheid gekleed, blauwe ogen, kort grijs haar. Weduwnaar, 7 kinderen, 13 kleinkinderen, woont in een modern licht ingericht appartement met een poes als huisdier. Hij heeft 40 jaar een eigen bedrijf gehad. Hij is reislustig, zorgzaam, meegaand, zacht van karakter, een goede inborst, sociaal, mensen mens, actief, kan niet tegen niks doen, trouw, kan niet tegen oneerlijkheid, kan goed over gevoelens praten.

Hij houdt van: zijn familie en mensen om zich heen, met de auto erop uittrekken, uitgaan samen met een partner en reizen.

Hij zoekt: een verzorgde vrouw met een normaal postuur, naar gelegenheid gekleed. Ze is ondernemend, reislustig, initiatief nemend, familiemens, zacht, lief, voorkeur voor een weduwe i.v.m. wederzijds begrip. Ze mag roken.

Aanvullende informatie

Sportief uitziende zeventiger met een normaal postuur, 1.70m lang, zeer verzorgd, kort grijs haar, kleine snor, brildragend en naar gelegenheid gekleed. Weduwnaar, gewerkt als vrachtwagenchauffeur, woont in mooi appartement, rookt niet, drinkt voor gezelligheid, geen huisdieren, rijbewijs, reist met OV. Hij is zeer vitaal, wilskrachtig, verzorgd, actief, gevoelig, zorgzaam, sociaal, handig, sportief, leeft in het heden en kijkt naar de toekomst.

Hij houdt van: wielrennen, muziek (pop, klassiek, Nederlandstalig en hedendaagse muziek), klussen en soms uitgaan maar wel samen.

Hij zoekt: een nette vrouw, sociaal, respectvol, warme persoonlijkheid. Ze houdt van de natuur, muziek, fietsen, terrasje pakken. Ze rookt niet en haar leeftijd is tussen 68 en 75 jaar.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 9

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.