fbpx
De liefde was nog nooit zo dichtbij!

Mannen

Hij blijft actief, met twee keer per week naar de sportschool, wekelijks een duik in het zwembad en dagelijks een lange wandeling. Als het op ontspanning aankomt, kun je hem vinden met zijn neus in de boeken. Hij heeft een voorliefde voor Proust, Franse literatuur en wetenschappelijke boeken. Inmiddels heeft hij een aantal boeken geschreven en nu neemt hij de tijd om zijn herinneringen vast te leggen, een prachtige manier om zijn rijke levenservaring te delen. Hij komt graag in musea en vindt dat ook gezellig om samen te ondernemen. Groot liefhebber van klassieke muziek. Hij geniet van een goede maaltijd met een heerlijk glaasje wijn.

Ben jij die charmante, verzorgde en levendige vrouw met wie hij gezellige momenten kan delen? Goede gesprekken voeren, gezellig eten, een paar dagen naar Parijs? Dat is waar hij naar verlangt.

Kenmerk: 53240

Deze man gaat casual gekleed en heeft groen/bruine ogen. Zijn uitstraling is open en energiek. Verzorgt zichzelf goed, heeft een lekker luchtje op en draagt een spijkerbroek met iets leuks erop. Hij is een allemansvriend, sociaal en zelfstandig. Hij vindt het fijn om zichzelf op de hoogte te houden met wat er speelt in de wereld en verwacht dat van een partner ook. Verder houdt hij van mensen en geniet van gezelschap. Gaat graag op familiebezoek en geniet van zijn dochter en kleinkinderen en onderhoudt zijn sociale netwerk erg goed. Tot 12 jaar terug is hij gitarist geweest in een band, was vaak op het water met zijn catamaran en tennissen vond hij ook heerlijk, maar dat lukt jammer genoeg niet meer na een mislukte operatie. Wel fitnest hij nog 2x p.w. en gaat heel graag naar het café met vrienden en carnaval is natuurlijk erg belangrijk voor hem als rasechte Brabander.

Word jij de groupie van deze oude rocker?

Kenmerk: 7312

Hij is een sterke persoonlijkheid, doordrenkt met warmte en vriendelijkheid. Met zijn kalende donkerblonde haar, keurig getrimde baard en oprechte blauw-grijze ogen, straalt hij een geruststellende charme uit. Als doorzetter weet hij precies waar zijn hart ligt, maar hij deelt zijn liefde graag met anderen. Als zelfstandig jurist blijft hij actief, hoewel hij nu liever lokale opdrachten aanneemt na zijn avonturen van weleer. In zijn vrije tijd gaat hij graag op ontspannen wandelingen met zijn trouwe viervoeter, geniet hij van de klanken van zijn favoriete muziek en neemt hij de tijd om antieke auto's te restaureren. Hij omarmt het leven met een sprankelende passie en zoekt een metgezel om samen nieuwe avonturen te beleven.

Bent jij die sprankelende persoon waar hij nieuwe avonturen mee mag beleven en diepgaande gesprekken mee kan voeren?

Kenmerk: 53239

Met korte grijze haren, een keurige baard en snor, en vriendelijke blauwe ogen. Met een normaal postuur van 183 cm kleedt hij zich verzorgd en casual. Als gevoelsmens is hij sociaal en zorgzaam, en hij bezoekt regelmatig de kerk. Zijn levendige geest zit vol leuke ideeën en een aanstekelijke humor. Hij geniet van fietsen en wandelen, en geeft de voorkeur aan bergen boven zon en zee. Duitsland en Oostenrijk zijn de favoriete vakantiebestemmingen. Hij staat open voor een nieuwe relatie, terwijl hij momenteel geniet van zijn welverdiende pensioen. 

Ben jij die lieve christelijke vrouw die met hem naar de bergen gaat?

Kenmerk: 54817

Ontmoet deze behulpzame man, met zijn blauwe ogen en kalend en grijzend kapsel. Hij heeft een normaal postuur en een verzorgde, casual kledingstijl. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en zorgzaamheid zijn slechts enkele van zijn karaktereigenschappen, naast een optimistische instelling en een vleugje humor.

Hij is natuurliefhebber en buitenmens, hij vindt vreugde in wandelen en fietsen, het volgen van het nieuws tot het ontvangen van zijn vrienden en familie. Zijn passies variëren van muziek tot vrijwilligerswerk, en hij koestert mooie herinneringen aan reizen naar bestemmingen zoals Suriname, Turkije en Bulgarije, maar geniet ook van rustige vakanties in Nederland. Kortom, hij verlangt ernaar om het leven te delen en nieuwe avonturen te beleven.

Ben jij die gezellige vrouw die met hem mooie momenten wilt delen?

Kenmerk: 54867

Ontmoet deze betrouwbare man met een kaalgeschoren hoofd en  grijze ogen. Zijn stevige postuur en moderne, casual kledingstijl stralen vertrouwen uit. Hij is eerlijk, gezellig, en attent, altijd bereid om anderen te helpen. Zijn optimisme en eigenzinnigheid maken hem inspirerend. Hij geniet van winkelen en ontspannen bij zijn open haard, en hij blijft actief met regelmatig fietsen en wandelen. Zijn liefde voor avontuur bracht hem naar verre bestemmingen, waar hij in hotels verbleef.

Ga jij samen met hem genieten van een open haard vuur?

Kenmerk: 54802

Ontmoet een charismatische zestiger, altijd in stijl gekleed - of het nu een chic pak is of een relaxte casual outfit. Zijn getinte huid, stralende glimlach en kortgeknipte zwarte haar met een vleugje grijs, maken hem een stijlvolle man. Met een normaal postuur en een hoogte van 1,63 m, is hij een toonbeeld van positiviteit, eerlijkheid en respect. Fotograferen, filmen, beveiliging, joggen, koken, lekker uitslapen, technische en juridische lectuur, uit eten gaan, fietsen en stedentrips behoren tot zijn passies.

Als jij een charmante, vrolijke en oprechte vrouw bent, dan is hij op zoek naar jou!

Kenmerk: 53234

Hij heeft een normaal postuur en een casual smart kledingstijl. Met zijn donkerblonde haar en een keurig getrimde baard, ziet hij er verzorgd uit. Integer, flexibel en trouw, met een sportieve inslag en een gevoelige kant die genegenheid kan tonen. Brede interesses en zelfbewust. Na een glansrijke carrière als o.a. directeur van een internationaal bedrijf, geniet hij nu van een welverdiend pensioen. Zijn passies zijn onder andere: muziek, sporten, wandelen, warme Europese landen, fietsen, kunst, lezen, koken en vooral alles wat met Italië te maken heeft. Hbo + 

Ben jij die stabiele, zelfstandige warme persoonlijkheid? Dan zoekt hij jou!

Kenmerk: 53233

Maak kennis met deze rustige man  van 180 cm, met  blauwe ogen, kort grijs wordend haar en een verzorgd voorkomen. Zijn karakter wordt gekenmerkt door eerlijkheid, attentheid, bescheidenheid en een positieve instelling. Na een loopbaan op Mbo niveau bij de spoorwegen, geniet hij nu van zijn welverdiende pensioen, blijft maatschappelijk betrokken en is volledig op de hoogte van het nieuws. Met hem is elke dag gezellig, of het nu gaat om een uitstapje naar een bruisende stad, een lekker etentje, een ontspannen terrasje, of een verkwikkende fietstocht of wandeling.  Wat betreft vakanties heeft hij Joegoslavië en Duitsland bezocht en  staat open voor nieuwe vakantiebestemmingen. 

Ben jij die lieve vrouw die ook van gezelligheid houdt?

 

Kenmerk: 54838

Hij fotografeert graag, bij voorkeur portretten, landschappen en architectuur. Hij is dol op reizen, stedentrips, weekjes weg, lange reizen...genoeg te ontdekken! Hij ziet zichzelf in de toekomst wel met een camper op pad gaan. Samen met zijn nieuwe partner natuurlijk. Als hij niet reist leest hij graag een goed boek en dagelijks valt de Volkskrant op de deurmat. TV kijkt hij nauwelijks, hooguit een spannende serie. Zijn museumjaarkaart wordt veel gebruikt en eigenlijk is hij wel in voor alles op cultureel gebied.

Zijn karakter? Hij is een rasoptimist, trouw, loyaal, ondernemend, sociaal en behulpzaam. Kortom, een echt mensenmens.

Ben jij die spontane, gelijkgestemde vrouw die klaar is voor het leven 2.0?

Kenmerk: 7047

Ontmoet deze vriendelijke man met blauwe ogen en kort grijs haar. Hij heeft een casual, verzorgde stijl en ee slank/normaal postuur met een lengte van 1m77. Zijn karaktereigenschappen kunnen we omschrijven met de woorden: eerlijk, sociaal, trouw, behulpzaam, zorgzaam, attent, gemoedelijk en serieus, met een vleugje humor. Buitenshuis koestert hij zijn prachtige tuin, gaat af en toe vissen en geniet van de natuur om zich heen. Sportief gezien is hij gek op fietsen en wandelen. Hij staat open voor nieuwe ervaringen en zou graag met een leuke vriendin ideeën ondernemen, zoals een bezoek aan het theater, museum, dineren op een terrasje, en meer.

Ben jij die gezellige vrouw die er met hem op uit gaat?

Kenmerk: 54641

Ontmoet een eerlijke man met  blauwe ogen en kalend grijs haar, die zichzelf verzorgd kleedt en een normaal tot volslank postuur heeft. Zijn karakter is een  mix van attentie, zorgzaamheid, levendigheid  met een subtiele, maar zeker aanwezige humor. Hij geniet van culturele uitstapjes zoals muziekvoorstellingen in de schouwburg en lekker uit eten gaan. Sportief gezind, maakt hij graag mooie wandelingen of fietstochten. Zijn vakantievoorkeuren gaan uit naar weekendjes weg en  autovakanties naar bestemmingen  zoals Duitsland, Denemarken of binnen Nederland.

Ben jij een spontane en vlotte vrouw die met hem eropuit trekt?

Kenmerk: 54719

Lange, slanke man (1.86m), verzorgd, casual gekleed met zeer kort, grijs haar en bruine ogen. Moderne bril en leuke uitstraling. Rookt niet, drinkt bij gelegenheid een biertje, rijdt auto en camper. Weduwnaar, koestert zijn kinderen en kleinkinderen. Hij houdt van de natuur, maakt lange wandel- en fietstochten en geniet soms tussendoor op het terras. Houdt van een gezonde maaltijd en geniet ervan om samen te koken en de dag door te nemen. Deze man is optimistisch, ruimdenkend en nuchter, zelfstandig en actief. Houdt van detectives, gezelschapsspellen en een gezellige avond met vrienden of familie. Neemt je graag mee naar de zon! Deze sociale, loyale man met humor en zelfspot hecht veel waarde aan gelijkwaardigheid in de relatie. Geen ouderwetse rolverdeling maar juist samen de dingen aanpakken en vooral genieten. Het leven op zich als prioriteit nemen en de rest als bijzaak beschouwen.

Zet jij genieten ook op de eerste plaats?

Kenmerk: 6793

Vriendelijke man met bruine ogen, grijzend haar, kleedt zich verzorgd, heeft een normaal tot voller postuur en een lengte van 1m85,  heeft  een imposante aanwezigheid. Na zijn carrière als controller bij defensie, geniet hij nu van zijn pensioen en blijft actief door vanuit huis diverse taken uit te voeren voor een bedrijf. In zijn vrije tijd geniet hij van de momenten met zijn kinderen en kleinkinderen helemaal als ze samenkomen, zoals voor een BBQ in zijn tuin. Verder houdt hij van muziek luisteren, e-biken, weekendjes weg, theater, musicals en een bezoek aan het concertgebouw. Hij waardeert lekker eten en doet dat graag met vrienden of zijn kinderen. Hoewel zijn kinderen hem als te goeiig beschouwen, omarmt hij het principe van leven en laten leven en streeft hij ernaar alles uit het leven te halen wat mogelijk is.

Ben jij die zelfstandige vrouw die samen met hem alles uit het leven wil halen?

Kenmerk: 6891

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
Lees verder...
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 🏝 Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Lees verder...
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
Lees verder...
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg ߘ렦ijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Lees verder...
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!
Lees verder...
Kort maar krachtige eerste date gehad.
Hé Jos... net een kort maar krachtige eerste date met C. gehad. En jahoor, je leest het goed; eerste 😊 Er volgt sowieso een tweede. C. klopt, C. is eerlijk en ik vind C. leuk. Dusss... dankjewel, wordt ongetwijfeld vervolgd 😁
Lees verder...
Hoe mooi kan het zijn
Hallo Josje, Ik wil je toch graag even laten weten dat het momenteel heel goed gaat met J. en mij. We hebben erg veel interesses samen en doen ook al erg veel samen. Wandelen fietsen genieten van de natuur en delen van muziek zelfs op de piano. We hebben allebei een rugzak(je) maar ook daarmee helpen we elkaar door veel erover te praten. Hoe mooi kan het zijn. We genieten veel samen en van elkaar. Ik wist niet meer dat dit bestaat en dat we samen er zo van kunnen genieten. Er gaat een hele andere wereld voor mij ( en ook voor Jaap) open. Dank je wel! 🍀🍀 Groetjes J.
Lees verder...
Het was geweldig. Wat een leuke man
Nou Els, het was geweldig. Wat een leuke man. Ik kon lekker mezelf zijn en hij heeft dezelfde humor als ik wat ik heel erg belangrijk vind. Ik ben echt verrast, ik heb gewoon last van een beetje vlinders idioot, maar het was zo leuk.
Lees verder...
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca. Het gaat heel goed met ons. We genieten hier van de rust en alle moois in de omgeving. Groetjes, ook van B&O
Lees verder...
Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Lees verder...