Contactadvertenties mannen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Communicatieve, attente en zorgzame man met een rustige uitstraling. Slank postuur, grijs kalend haar, blauwe ogen en draagt een bril. Verzorgd en kleedt zich overwegend casual modern. Gepensioneerd onderhoudsinspecteur (woningbouw) Weduwnaar, een dochter.

Hij houdt van: gezellig praten met elkaar, denksport puzzelen, (Ned.-talig-rock)muziek luisteren, lezen (Baantjer), naar een restaurant, de stad in, een terrasje of een uitje met de auto. Vakantie; Lanzarote bijv. en Het Zwarte Woud met verblijf in een vakantiehuisje. Hij stelt zich open voor diverse reissuggesties, ook dichter bij huis.

Hij zoekt: een ruimdenkende, menslievende en positieve vrouw. Iemand die gezelligheid in kleine kring waardeert. Toekomst; samen een vertrouwelijke en innige band opbouwen. Hij gaat daarbij in eerste instantie voor een vriendschappelijke LAT-relatie. Graag niet-rokend en alcohol met mate. Leeftijd: 65-72jr.

Aanvullende informatie

Een bescheiden, vrolijke en optimistische man van Aziatische origine. Hij heeft een hartelijke en open uitstraling. Hij is kaal, met een licht getinte huidskleur, bruin/groene ogen en is brildragend. Hij is zeer verzorgd, normaal postuur en kleedt zich overwegend casual modern. Gepensioneerd metaalbewerker, drie kinderen & twee kleinkinderen.

Hij houdt van: fietsen & wandelen, bijv. in de buurt van het IJsselmeer. Oppassen op de kleinkinderen, tuinieren en diverse klussen. Ziet de nieuwste films in de bioscoop, fijn om uit eten te gaan samen. Vakantie; Filipijnen, Griekenland en heerlijk om uit te waaien op Texel.

Hij zoekt: een vitale, lieve en gezellige vrouw, liefst uit Noord-Holland. Iemand die respectvol, eerlijk en trouw is. Toekomst; samen op stap gaan en genieten van elkaars gezelschap. Niet-rokend en graag alcohol met mate. Leeftijd 65-75jr.

Aanvullende informatie

Vriendelijke en optimistische man met een gastvrije uitstraling, heeft donkerblond haar en heldere blauwe ogen. Hij is verzorgd met een slank postuur en kleedt zich altijd naar gelegenheid. We kunnen hem omschrijven als een ondernemende, vrolijke, lieve en gemoedelijke man. Hij is nooit chagrijnig en past zich makkelijk aan. Hij rookt soms en drinkt geen alcohol. Sinds kort draagt hij een prothese (onderbeen) en bij langere afstanden maakt hij gebruik van een rollator of stok. Mbo niveau. Rookt soms, drinkt geen alcohol.

Hij houdt van: zijn kinderen, zijn hond, varen, wandelen, muziek maken. Verder van gezelligheid, uit eten gaan, dagjes weg. Een vakantie is wat hem betreft altijd leuk om te vieren samen. Dat kan van alles zijn, varen met de boot of een vliegvakantie.

Hij ontmoet graag: een gezellige, vrolijke vrouw met een normaal postuur. Iemand die eerlijk is en een gezellige babbel heeft. Het zou leuk zijn als ze muzikaal is maar dit is geen breekpunt. Wel fijn als ze ook van honden houdt. Samen gezellige dingen ondernemen en genieten van elkaars gezelschap!

Aanvullende informatie

Hij oogt jonger dan zijn kalender leeftijd, heeft een sympathieke uitstraling, een glad gezicht, bruine ogen, een normaal postuur en zijn kledingstijl is altijd verzorgd en naar gelegenheid, indien gewenst draagt hij een pak. Zijn karakter is open, vriendelijk, zorgzaam, geïnteresseerd in de ander, hij is een mensenmens, een vredestichter en heeft een eigen mening. Gelijkwaardigheid en normen en waarden in een relatie zijn belangrijk voor hem. Hij heeft geen huisdieren, maar houdt van honden. Bij gelegenheid drinkt hij een goed glas wijn, wit bier, een whisky of een digestive.

Hij houdt van: het lezen van detectives, vakantieboeken en boeken over de wereld(politiek). Op televisie kijkt hij onder andere naar de actualiteiten, sport op topniveau en Pauw en Jinek. Ook doet hij graag een spelletje op de iPad en maakt hij puzzels. Hij vindt het prettig om er op uit te gaan en gaat graag fietsen, wandelen in de natuur, uit eten en een drankje doen op een gezellig terras. Ook bezoekt hij musea, het theater en markten. Om zijn conditie op peil te houden doet hij enkele uren per week aan cardiofitness.
Voor wat betreft vakanties gaat zijn voorkeur uit naar warme landen zoals Zuid Spanje en Griekenland waar hij verblijft in de luxere accommodaties. Landen in Azië heeft hij bezocht en hij zou ooit nog naar Canada, Australië en Nieuw Zeeland willen gaan.

Hij zoekt: een zelfstandige, zorgzame, empathische en blije vrouw. Ze vindt het leuk om dingen te ondernemen en om te reizen.

Aanvullende informatie

Hij heeft een normaal postuur, bruine ogen, een getrimde baard en draagt zijn grijze halflange haar in een lage staart. Zijn kledingstijl is casual, meestal draagt hij een spijkerbroek met een sweater. Zijn karakter is te omschrijven als rustig, wat beschouwend, standvastig, bescheiden en soms eigenzinnig als hij ervan overtuigd is het bij het rechte eind te hebben. Hij rookt en drinkt niet. Heeft 3 kinderen in de leeftijden van 15, 10 en 5 jaar die regelmatig bij hem zijn. In zijn laatste baan was hij beleidsmedewerker op een basisschool. Recentelijk is hij met pensioen gegaan.

Hij houdt van: zich verdiepen in zaken die te maken hebben met het milieu, op televisie kijken naar cabaret, detectives en documentaires over natuur en wetenschap en het onderhouden van zijn volkstuin. Ook vindt hij het leuk om een stuk te fietsen, naar de stad te gaan om ergens wat te eten of drinken. Met een toekomstige partner zou hij lekker naar de zon willen gaan, bijvoorbeeld naar Marokko of Spanje.

Hij zoekt: een zelfredzame vrouw, ze vindt het ook goed om haar eigen dingen te doen, is niet dominant, staat haar mannetje, is rustig, communicatief sterk en heeft interesse in de wereld en wereld om ons heen (milieu).

Aanvullende informatie

Hij is een sportieve man met een positieve instelling. Blauw/grijze ogen, kaal, draagt een bril en kleedt zich modern en naar gelegenheid. Rookt niet en drinkt zeldzaam een drankje. Ondernemer in hart en nieren en staat volop in het leven. Hij is zorgzaam, leergierig en flexibel. Heeft een hekel aan ruzie en spanningen. Fysiek en mentaal in top conditie.

Hij houdt van: Sporten, foto/videograaf, op markten en food festivals staan met 1 van zijn ondernemingen, nieuwe dingen ontdekken en ervaren, een huis vol gezelligheid. Hij staat open voor ideeën van een nieuwe partner.

Hij zoekt: een verzorgde vrouw die positief in het leven staat. Ze is sociaal, lief en trouw. Ze heeft tijd en zin om mee te gaan in zijn levensstijl. Uiteraard elkaar ook vrij kunnen laten. Roken doet ze absoluut niet. Leuk als ze ook sportief is, maar is geen must.

Aanvullende informatie

Lange man met blauwe ogen en kalend grijs haar, kleedt zich zeer verzorgd, is coupeur geweest. Wat karakter betreft is hij: sociaal, gemoedelijk, attent, attent, eerlijk, serieus en heeft humor. Heeft altijd een goed humeur, is zowel huiselijk als ondernemend. Hij woont in een ruim appartement, heeft een auto en een hond.

Hij houdt van: winkelen, terrasjes, uit eten en wil graag samen plannen maken om leuke dingen te ondernemen, zoals dagtochtjes, weekendjes weg, theater of andere dingen.

Hij zoekt: een optimistische, attente, zorgzame en ongecompliceerde vrouw. Samen wil hij alles open en eerlijk bespreken. Leuk als ze een verzorgd uiterlijk heeft.

Aanvullende informatie

Zeer verzorgd geklede man met een normaal tot volslank postuur, blauwe ogen en kort grijs haar. Qua karakter is hij te omschrijven als opgeruimd, sociaal, eerlijk, belangstellend en serieus. Ook heeft hij humor, vindt normen en waarden belangrijk en je kunt van hem op aan. Soms is hij ietwat naïef en te goed van vertrouwen. Zijn levensmotto is: “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.” Verder heeft hij 3 zonen, 2 kleinkinderen en 2 hondjes. Is gepensioneerd, heeft 2 afgeronde studies aan sociale academie en universiteit en een succesvolle onderneming gehad. Hij woont in een leuk en ruim appartement. Hij rookt niet, drinkt graag samen lekker wijntje en heeft een auto.

Hij houdt van: wandelen, terrasje, uit eten, theater en staat open voor leuke ideeën.

Hij zoekt: een lieve, zorgzame, zowel ondernemende als huiselijke vrouw. Zij heeft haar verleden verwerkt, is geen kroegtijger, heeft wel een eigen mening en een positieve instelling. Samen een aanvulling op elkaars leven zijn.

Aanvullende informatie

Een avontuurlijke man met halflang krullend grijs haar, blauwe ogen, normaal postuur, 1.97m lang, casual gekleed. Hij is vitaal, gaat stoppen met roken en drinkt een biertje, wijntje of whisky om de dag af te sluiten. Werkt als zzp'r in Rotterdam Botlekgebied maar stopt hier binnenkort mee. Daarna nog een klus zo af en toe en tussendoor genieten van zijn vrije tijd. Gescheiden, 2 kinderen en 2 kleinkinderen. Aparte woning met tuin en garage. Heeft geen huisdieren maar houdt er wel van.

Hij is makkelijk, past zich snel aan, is tevreden, vasthoudend en doelgericht, houdt zich aan afspraken, maakt makkelijk contact, is sociaal.

Hij houdt van: reizen met de camper, motorrijden en zeilen. Wandelen in de natuur, fietsen, jaren 70 muziek, festivals, toeren met de oldtimerauto.

Hij zoekt: een vrouw die net als hij avontuurlijk is, makkelijk in de omgang is en van reizen houdt. Ze heeft de mogelijkheid een paar maanden per jaar er op uit te trekken. Ze is geen klager, geen ja-maar type maar een ja-en type, oplossingsgericht. Ze heeft eigen wensen, is vrolijk, actief in het leven staand, pittig maar niet overheersend. Ze houdt van muziek en kan een festival op z’n tijd wel waarderen. Ze is verzorgd en kleedt zich casual en soms wat sjieker.

Aanvullende informatie

Hij is een man met normaal postuur, blauwe ogen, kort donkerblond haar en een snor. Hij draagt een bril en kleedt zich verzorgd/modern. Is geruime tijd gescheiden en vader van twee kinderen en drie kleinkinderen waar hij een warme band mee heeft. Hij heeft humor, is empathisch en een bourgondische leefstijl. Gaat een goed gesprek niet uit de weg. Eerlijk en duidelijk zijn vind hij belangrijk en verwacht hij ook van een partner. Verder is hij zelfstandig, sociaal en behulpzaam. Hij rookt en houdt van een drankje bij gelegenheid.

Hij houdt van: de natuur en dieren, gaat er graag op uit naar bos, zee en het water. Onderneemt regelmatig dingen met zijn kleinkinderen, heeft regelmatig zijn tafel vol met vrienden/familie voor een gezellige borrel, lekker ergens een hapje eten, (stijl)dansen, hij is handig en vindt het leuk om te klussen. Van Europa heeft hij al veel gezien. Australië heeft hij al eens bezocht en op korte termijn gaat hij terug om met een camper de rest van het land te bekijken. Ook is hij gek op Ameland. Hij staat zeker open voor nieuwe ideeën.

Hij zoekt een: vrouwelijke vrouw met pit en humor. Ze weet wat ze wil, is eerlijk en recht door zee. Ze heeft een Bourgondische instelling en is ondernemend. Roken mag en een borrel erbij, gezellig!

Samen genieten van elkaar en het leven.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 9

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.