fbpx
Contactadvertenties mannen - 60PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Hij heeft een energieke en vriendelijke uitstraling. Verder een verzorgd uiterlijk, kort grijs haar, blauwe ogen en is 1m77 lang. Hij is reislustig, actief, ondernemend, bedachtzaam, welbespraakt, zorgzaam, sociaal, empathisch en compassioneel. Hij gepensioneerd en nog part-time zelfstandig ondernemer. Houdt van reizen, city trips, lezen, wandelen, podcasts luisteren, uiteten gaan en een terrasje pakken.

Ben jij die vrouw met een lieve uitstraling, die samen met hem op vakantie gaat?

Aanvullende informatie

Een sympathieke, romantische, sociale, bourgondische en jeugdig ogende man. Hij heeft een normaal postuur, is 1m78 lang, heeft blauw/grijze ogen en donkerblond kort geschoren haar. Hij heeft een verzorgde moderne baard en draagt een trendy bril. Zijn kledingstijl is casual/ modern en naar gelegenheid. Hij heeft zijn zaakjes netjes op orde, houdt van wandelen, fietsen, musicals, koken en uit eten gaan. Hij kijkt er naar uit om weer mooie momenten te delen en heerlijk samen te koken.

Zit jij binnenkort met hem aan een romantisch diner?

Aanvullende informatie

Deze aantrekkelijke man is sportief, rustig en bescheiden. Hij is 1.85m lang, heeft een normaal postuur en kleedt zich casual, heeft dik grijs kort haar en donkere ogen. Hij werkt als bakker in een broodfabriek. Vermaakt zich met fitness, lezen, de natuur intrekken, familiecontacten onderhouden,  tv kijken, fietsen, zijn gezin en huishouding runnen.

Ben jij die initiatief nemende vrouw die hem verrast met een leuk uitje?

Aanvullende informatie

Hij is 1.85 m lang, normaal postuur, klassiek gekleed met vriendelijke uitstraling. Grijs haar en bruine ogen achter een bril. Verzorgd, rookt niet, heeft een rijbewijs en auto. Weduwnaar na goed huwelijk, zoon en twee stiefdochters. Woont in leuk huis met tuin nabij centrum. Rustige, bedachtzame man met humor. Makkelijk, attent, breed geïnteresseerd en verdiept zich lezend in verschillende onderwerpen. Modelbouwclub (schepen), tuinieren en genieten in de tuin, elke dag lopend een boodschap doen, gaat graag samen uit eten en af en toe iets leuks doen. Thuis gezelligheid creëren, samen lachen en het leven nemen zoals het komt.

Beleven jullie samen meer mooie momenten?

Aanvullende informatie

Hij is 1.88 m lang, normaal postuur, netjes en casual gekleed met open uitstraling. Grijs haar en blauw/grijze ogen achter een bril. Verzorgd, rookt niet, heeft een rijbewijs en auto. Weduwnaar met drie kinderen, goed contact. Gepensioneerd monteur in de zuivelindustrie, die zijn tijd besteedt zoals het uitkomt, niets moet! Sociaal en gezellig, hij kan delen en luisteren. Modelbouw, tuinieren, koken, iedere dag 5 km wandelen, probeert graag nieuwe dingen. Brede interesses, is rustig en heeft humor. Zou graag wil leren dansen. Is zorgzaam, open, heeft respect voor de ander. Houdt van reizen, o.a. Azië en Curaçao. Leeft met de dag en staat open voor impulsieve acties.

Dansen jullie samen de toekomst in?

Aanvullende informatie

Deze innemende persoonlijkheid gedraagt zich totaal niet naar zijn leeftijd. Hij trekt er op uit, volgt cursussen, verdiept zich in de aandelenkoersen en pakt regelmatig zijn koffer voor een groepsvakantie. Dat laatste zou hij natuurlijk het liefst met jou doen. Welke naturelle dame gaat met hem richting de Zwitserse Alpen voor een onvergetelijke wandelvakantie?

Ben jij die dame die met hem mee reist?

Aanvullende informatie

Deze christelijke man heeft zijn hart op de juiste plaats en houdt van een geintje, is 1.70 lang en kleedt zich casual en verzorgd. Hij heeft kort, grijs haar en een normaal postuur. Hij is weduwnaar en heeft 2 volwassen kinderen en 5 kleinkinderen met wie hij goed contact heeft. Houdt van gezelligheid, lekker rommelen in en om het huis, tuinieren, fietsen, netflixen, muziek luisteren zoals Jim Reeves, Queen, Nederlandstalige muziek of geestelijke liederen.

Ben jij die lieve zorgzame vrouw die graag met hem wil fietsen?

Aanvullende informatie

Zachtaardige man met kort peper/zoutkleurig haar, blauwe ogen, heeft een normaal postuur en een lengte van 1m76. Hij kleedt zich verzorgd en casual. Verder is hij eerlijk, behulpzaam, attent, gezellig en heeft een leuke dosis humor. Hij gaat graag naar de wellness, bioscoop, uiteten, een terrasje pakken of ergens iets drinken. Heeft nagenoeg heel Europa bezocht en kijkt er naar uit om met een nieuwe partner nieuwe bestemmingen te bezoeken.

Ben jij die leuke vrouw die met hem van het leven gaat genieten?

Aanvullende informatie

Hij is niet te vatten in woorden. Is zichzelf en vindt dat ook belangrijk. Hij heeft diepgang, houdt van een goed gesprek en is vooral heel graag SAMEN. Naast een drukke onderneming, vindt hij tijd voor zeilen met zijn eigen boot. Hij kijkt uit naar zijn pensioen en wil graag gaan genieten. Hij heeft een normaal postuur, is 1.74 lang, is brildragend, heeft halflang haar en een vriendelijke uitstraling. 

Ga jij mee “de boot in” om samen de zeilen aan te spannen?

Aanvullende informatie

Hij is gastvrij, charmant, energiek en ook iemand die de kat uit de boom kijkt. Hij praat makkelijk en met veel humor, houdt van gezelligheid en onderneemt graag dingen samen. Verder fietst hij graag, kookt voor zichzelf maar doet dat liever samen. Vroeger heeft hij veel hardgelopen, nu houdt hij van korte wandelingen. Hij houdt van golfen, musea bezoeken en een theatervoorstelling. Regelmatig is hij te vinden in zijn volkstuin en gaat wekelijks naar bridgles. Verder past hij ook nog op zijn kleindochters en houdt zijn kleine sociale kring bij. Hij is dol op kamperen, staat open voor andere soort vakanties maar gaat graag met de auto op vakantie.

Ben jij die actieve vrouw die hem wilt leren kennen?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 13

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.