Contactadvertenties mannen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Lange man met een open uitstraling, grijs/groene ogen, kort grijzend haar, brildragend, voelt zich naast Nederlander (paspoort) eigenlijk ook Australiër (geboorteland). Hij is het best te omschrijven als ruwe bolster blanke pit met een klein hart. Een harde werker, gedreven, spontaan, avontuurlijk, open, eerlijk, oprecht, extravert. Een emotionele, lieve man met een klein hart als je hem beter leert kennen. Hij kleedt zich het liefst in spijkerbroek met shirt of overhemd bij gelegenheid. Hij is gescheiden, heeft 2 zoons van 33 en 35 jaar die allebei een partner hebben en samenwonen. Hij geniet van zijn kinderen en van zijn 2 kleinkinderen. In zijn functie van bedrijfsleider bij een garage voelt hij zich in zijn element. Zijn woning deelt hij met zijn 3 katten waar hij een speciale band mee heeft. Muziekvoorkeuren zijn breed, van Metallica tot Deep Purple, Pink Floyd, maar ook Sinead O Conner. Roken doet hij niet, wel drinkt hij in het weekend graag een biertje.

Hij houdt van: motorrijden (levensstijl), modelbouw en modelvliegen, kijkt af en toe t.v. en hij kookt graag. Op vakantie gaan is voor hem met zijn motor de bergen in naar Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Scandinavië, bijvoorbeeld naar Noordkaap. Hij bezoekt ook zijn geboorteland Australië.

Hij zoekt: een partner tussen 50-65 jaar, bij voorkeur niet rokend, MBO+/HBO, die zich herkent in de volgende eigenschappen: open, respect, begrip voor elkaar (s) situatie, warm hart, begaan met de mens, respect voor dieren en als motorrijden ook jouw passie is, dan neemt hij je graag mee (achterop) om samen te reizen.

Aanvullende informatie

Lange, slanke, vitale man, ziet er verzorgd uit, heeft kort grijs haar, groen bruine ogen een vrolijk gezicht en kleedt zich bij voorkeur casual. Hij is weduwnaar en heeft geen kinderen. Je kunt hem omschrijven als een levenslustige man die graag een avontuurlijke vrouw wil ontmoeten. Hij is positief, een vechter, doelgericht, kan geduldig zijn, maar heeft daar wel grenzen in. Kan ook wel eens uit zijn slof schieten, wat onrustig van aard, heeft humor. Huisdieren heeft hij niet en roken doet hij niet. Wel drinkt hij dagelijks een glaasje bier of wijn. Hij hoeft niet meer te werken maar hij geniet van zijn passie: klassieke auto’s, motoren en brommers.

Hij houdt van: sleutelen aan en rijden met zijn klassieke auto’s, motoren en brommers. Zijn tuin vraagt de nodige tijd en aandacht. Hij kan genieten van dagjes/weekendjes weg met een groepje bekenden op de (klassieke) motor of met de (klassieke) auto en dan vertoeven in een hotel.

Hij zoekt: een partner om zijn leven te delen. Fijn als zij zich herkent in de volgende eigenschappen: avontuurlijk, opgeruimd, positief. Niveau vindt hij niet zo belangrijk, roken liever niet, leeftijd tussen 70-78 jaar en fijn als je open staat voor een LAT relatie met de mogelijkheid van samenwonen als het klikt!

Aanvullende informatie

Hij is een vriendelijke man om te zien, 1.84m, heeft een normaal postuur, donkerblond tot grijzend kort haar, blauwe ogen en zijn kledingstijl is verzorgd. Dit kan een spijkerbroek met poloshirt maar ook een colbert zijn. Zijn karakter is het beste te omschrijven als rustig, luisterend, empatisch, eigenwijs en wijs, respectvol en hij laat de ander in zijn/haar waarde. Normen en waarden zijn belangrijk voor hem. Hij rookt sigaretten en drinkt dagelijks witte wijn. Hij heeft een rijbewijs en een auto. Werkt nog part-time voor zijn plezier. Heeft 2 volwassen uitwonende zoons waar hij goed contact mee heeft.

Hij houdt van: contact met mensen, voetbal en wielrennen kijken, een borrel drinken en een hapje eten op een terras, naar muziekbandjes luisteren, een concert of een dagje naar het strand gaan. Voor wat betreft vakanties vindt hij het maken van stedentrips leuk en is onder andere op Mallorca, in Oostenrijk en Polen geweest. Hij staat open voor ideeën. Zijn muziekvoorkeur gaat uit naar rock, blues, reggae en pop uit jaren 60 en 70. Hij heeft jaren elektrische gitaar gespeeld en wil dit weer gaan oppakken.

Hij zoekt: een ondernemende vrouw, ze heeft een lief karakter, is een gezellige prater en zeker niet verlegen.

Aanvullende informatie

Veelzijdige man 1.72m, sportief postuur, blauwe ogen, grijs haar en kleedt zich sportief en kleurrijk. Hij rookt niet en drinkt bij gelegenheid een wijntje. Hij heeft een warme band met zijn kinderen. Woont in een gezellige woning met zijn lieve hond. Hij is sportief, sociaal, empathisch en vindt eerlijk en oprecht zijn erg belangrijk. Verder is hij ondernemend en gaat een goed gesprek niet uit de weg. Is altijd met veel plezier ondernemer geweest.

Hij houdt van: Motown muziek, natuur, sporten, dieren en er op uit gaan om leuke dingen te doen en nieuwe dingen te ontdekken. Thuis kijkt hij op t.v. sport, een spannende serie of actualiteiten. Verder is hij veel in het buitenland geweest; Frankrijk, Italië en Curaçao zijn favoriet.

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw met slank postuur. Ze is warm, eerlijk en oprecht. Gaat er graag op uit om (nieuwe) avonturen te beleven. Leuk als ze kinderen heeft en van dieren houdt. Samen genieten en het leven delen. Roken doet ze absoluut niet en een wijntje op zijn tijd, gezellig.

Aanvullende informatie

Unieke, vindingrijke en sociaal invoelende man met een kalme uitstraling en weloverwogen communicatie. 1,72m.,normaal tot volslank postuur, blauwgrijze ogen en witgrijs haar. Hij kleedt zich overwegend casual sportief en bij gelegenheden passend. Postbezorger. Zelf geen kinderen, maar bonus(klein)kinderen zijn welkom.

Hij houdt van: schilderen & creatief/expressief bezig zijn, detectives lezen, computeren, uit eten gaan, terrasje pakken, bioscoop bezoeken, wandelingen maken en/of samen fietsen richting duinen, strand & bos. Vakantie; In het verleden diverse onvergetelijke groepsreizen gedaan; o.a. Kroatië, Sri Lanka en Thailand. Nieuwe reissuggesties graag in overleg.

Hij zoekt: een spontane, geduldige, belangstellende en lieve vrouw met gelijkwaardige interesses. Een mooie vriendschap als uitgangspunt zou al prachtig zijn; wie weet uitgroeiend tot een duurzame liefdesrelatie. Bij voorkeur niet-rokend of beperkt. Leeftijd: 58-63jr.

Aanvullende informatie

Goed uitziende man met een volle bos grijs haar en blauw/grijze ogen. Ruwe bolster blanke pit is zeker van toepassing op hem. Hij is vader van 2 volwassen kinderen, waar hij een warme band mee heeft. Is altijd zelfstandig ondernemer geweest. Rookt en drinkt niet. Een aantal karakter eigenschappen zijn: rechtvaardig, beschermend, sociaal, eerlijk, zorgzaam en romantisch. Hij is open, een makkelijke prater en vindt kwaliteit belangrijker dan kwantiteit.

Hij houdt van: muziek/evenementen, de stad in gaan voor een hapje of drankje, theater, met zijn kinderen samen zijn, golfen met vrienden, dieren (zijn Labrador), toeren met zijn gerestaureerde auto. Hij heeft interesse in de politiek en kijkt graag naar documentaires / actualiteiten en sport. Staat volop in het leven. Hij is honkvast en houdt niet van lange vakanties, een stedentrip heeft meer zijn voorkeur.

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw die zich zelf goed verzorgt. Ze heeft een normaal postuur en is aanraakbaar. Belangrijke eigenschappen vindt hij, humor, lief, positief en sociaal. Ze staat haar mannetje en heeft normen en waarden ook hoog staan. Het zou erg leuk zijn als ze interesse heeft in golfen. Samen genieten van de kwaliteit in het leven. Roken en een drankje is geen probleem.
Samen een liefdevolle relatie opbouwen en als alles klopt samenwonen.

Aanvullende informatie

Zorgzame man met kort grijs haar, bruine ogen, een snor, een normaal postuur, kleedt zich casual en maakt een verzorgde indruk. Qua karakter is hij: eerlijk, open, sociaal, hulpvaardig, serieus en zorgzaam. Hij woont in een appartement. Op zijn computer doet hij de gangbare zaken. Qua t.v. kijken: een (natuur)documentaire, een detective, het nieuws en de actualiteiten. Hij doet de complete huishouding waaronder ook het eten koken. Buitenshuis doet hij verschillende vrijwilligerswerken.

Hij houdt van: fietsen, wandelen en fotograferen in de natuur.

Hij zoekt een: verzorgde vrouw met inlevingsvermogen. Belangrijk vindt hij: gelijkwaardigheid, waarden en normen en elkaar accepteren zoals je bent. Het samen thuis gezellig maken, voor haar koken en nu en dan iets ondernemen is wat hij voor ogen heeft. Hij rookt niet, heeft een auto en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Lange man met grijs-blauwe ogen, kort grijs haar, een getrimde baard en snor. Hij heeft een normaal postuur, kleedt zich casual/modern en maakt een verzorgde indruk. Qua karakter is hij: sociaal, hulp vaardig, attent, serieus, eerlijk en romantisch. Je kunt van hem op aan, hij biedt een luisterend oor en heeft humor. Verder heeft hij 3 volwassen, uitwonende kinderen, 5 zussen en 1 broer. Hij woont in een landelijk gelegen vrijstaande woning. Doet zelf de complete huishouding en klust graag. Hij volgt het nieuws en de actualiteiten en kijkt zo nu en dan een goede film. Buitenshuis heeft hij zijn vaste baan in dagdiensten.

Hij houdt van: motorrijden, een voetbalwedstrijd kijken of een stukje fietsen. De vakanties bracht hij door in Europese landen. Met een leuke vriendin staat hij open voor nieuwe ideeën, ook weekendjes weg gaan vindt hij leuk.

Hij zoekt: een lieve, huiselijke vrouw met een leuke uitstraling. Samen zo nu en dan iets ondernemen maar het vooral ook thuis gezellig maken. Een vrouw met een normaal tot volslank postuur zonder grote tatoeages en piercings.

Aanvullende informatie

Sociale man die positief in het leven staat. Hij heeft blauwe ogen en een normaal postuur. Hij kleedt zich casual en naar gelegenheid. In doen en laten is hij absoluut geen 81 jaar. Hij rookt niet en drinkt bij gezelligheid een wijntje. Is in bezit van een auto en afstand is geen bezwaar. Hij staat positief in het leven, is kalm en sociaal, vindt respect en wederzijds vertrouwen zeer belangrijk. Hij woont in een gezellig appartement zonder huisdieren.

Hij houdt van: fietsen, dit doet hij dagelijks. Wandelen (het liefst in de bergen), creatief bezig zijn, naar het museum, er spontaan op uit gaan. Samen een hapje ergens eten. Programma's op tv over de essentie van het leven vindt hij zeer interessant. Klassieke muziek. Scandinavië is favoriet wat betreft vakanties. Strand vakanties zijn niet aan hem besteed.

Hij zoekt: een sociale vrouw met een normaal postuur die goed verzorgd is. Ze is positief en vindt vertrouwen en respect ook belangrijk in een relatie. Leuk als ze van fietsen en wandelen houdt. Ze rookt niet en drinkt bij gezelligheid een wijntje.

Welke ondernemende vrouw gaat er mee op ontdekkingsreis?

Aanvullende informatie

Hij is een man met een normaal tot volslank figuur, kort geschoren haar en draagt een bril. Kleedt zich casual/sportief. Is geruime tijd weduwnaar en heeft twee zoons. Hij is met pensioen en geniet daar ook van. Heeft humor, het hart op de tong en is een gezelligheidsmens. Hij rookt bij gelegenheid en houdt van een biertje of wijntje op z'n tijd.

Hij houdt van: ergens een hapje eten of een terrasje bezoeken met mooi weer. Documentaires en voetbal kijken op tv, vrienden bezoeken. Tijdens vakantie huurt hij meestal een huisje of stacaravan en gaat er graag op uit.

Hij zoekt: een lieve vrouw met normaal tot volslank figuur. Ze heeft humor, is sociaal en klaar voor een liefdevolle en gelijkwaardige relatie, waarin overleg een belangrijk aspect is. Roken geen bezwaar en een drankje op z'n tijd, gezellig! Een kleine handicap is voor hem bespreekbaar.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 10

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.