fbpx

Contactadvertenties mannen - 60PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Hij is: een nette, lange man met een slank postuur. Hij heeft blauwe ogen, kort haar (peper/zout/grijzend) een baard en snor die hij kort getrimd houdt. Hij kleedt zich bij voorbaat casual of gericht naar de gelegenheid. Een aantal karakter eigenschappen van hem zijn: serieus, zorgzaam, nadenkend, aardig, creatief en avontuurlijk. Hij heeft humor, kan ook zelf tegen een geintje. Hij heeft wat moeite met beslissingen nemen maar dat komt uiteindelijk goed. Hij rookt soms een klein sigaartje en houdt op zijn tijd van een lekker glaasje wijn of een ander alcoholisch drankje. Uiteraard alles met mate. Hij is meelevend christen. Hbo-niveau.

Hij houdt van: Fietsen en wandelen (half uurtje) doet hij graag en hij is veel buiten in zijn tuin aan het werk. Binnenshuis vindt hij het prettig om selectief tv te kijken, hij heeft interesse voor; de actualiteiten, detectives en Nieuws uur. Ook houdt hij van sudoku’s. Hij houdt van lekker eten maar is geen keukenprins. Hij vindt het prettig om zijn sociale contacten en zijn familie te bezoeken of te ontvangen. Hij heeft jaren gezongen in een koor en hoopt dit eerdaags weer op te pakken. Hij houdt van reizen met de auto en de boot. Hij hoopt nog eens naar Canada of Schotland te gaan of weer een mooie cruise te maken. Maar in Nederland is ook genoeg te zien. Soms gaat hij een weekje in retraite in Nederland.

Hij zoekt: een weduwe met een positieve christelijke levensinstelling. Zij is verzorgd en een vrouw met levenservaring. Fijn als ze tegen een stootje kan en zelf ook initiatief neemt. Samen met haar wil hij een standvastige latrelatie opbouwen. Genieten van elkaar en van wat ieder apart doet en tot slot voldoende gezamenlijke interesses. Wie wil met mij het avontuur aan?

Aanvullende informatie

Een goed verzorgd uitziende sportieve man van 66 jaar, 1.77m lang, normaal postuur, kort grijs haar, blauwe ogen, brildragend, netjes casual gekleed. Rookt niet, drinkt wijn bij gelegenheid. Werkte als opticien, woont vrijstaand, modern ingericht met vrij uitzicht. Hij is: zacht van karakter, secuur, netjes, sociaal, nieuwsgiering naar nieuwe dingen, rustig, actief.

Hij houdt van: wandelen (8-10km 2 x pw), fitness, fietsen, strand, sauna, lezen, sport kijken, tuinieren, eropuit met vrienden, vakanties.

Hij zoekt: een leuke, lieve vrouw die samen met hem leuke dingen wil doen, maar ook kan genieten van een glas wijn op de bank samen. Ze is rustig van aard, communiceert met diepgang, is open, sociaal, geniet van kleine dingen net als hij. Ze heeft een verzorgd uiterlijk, netjes en vrouwelijk. Ze rookt niet.

Aanvullende informatie

Hij is: een slanke man met groen/grijze ogen, draagt een bril, heeft een snor, grijzend kort haar en ziet er verzorgd uit. Hij kleedt zich naar gelegenheid, dat is meestal casual. Hij is een tijdje weduwnaar, heeft een zoon en een dochter, twee kleinkinderen en kan genieten van de mooie plek waar hij woont met de fijne, zonnige tuin. Huisdieren heeft hij niet meer, maar houdt van honden en vroeger hebben ze ook poezen gehad. Hij vindt het nu fijn om de vrijheid te hebben en daarom heeft hij geen huisdieren. Zijn karakter: weloverwogen, bescheiden, sportief, gevoel voor kunst, humor, galant, zorgzaam en een optimist.

Hij houdt van: muziek en dan met name van goede Jazz, maar ook mooie pianoconcerten of symfonieën van Beethoven of een nocturne van Chopin kan hij genieten. Andere hobby’s zijn golfen en bridgen, maar dan wel op recreatief niveau. Verder vindt hij fietsen en lezen leuk en bezoekt hij graag de sportschool. Hij is vaak met vakantie naar Frankrijk geweest met de caravan. Ook heeft hij met veel plezier aan wijnwandelen gedaan.

Hij zoekt: een niet rokend maatje om samen leuke dingen mee te doen en wie weet ontstaat er vanuit vriendschap een LAT-relatie. Wat hij leuk vindt aan een vrouw zijn de volgende eigenschappen: actief, vrolijk, beschaafd, zorgzaam en het is fijn als ze ook van golfen en/of bridgen en fietsen houdt, zodat ze hier samen van kunnen genieten.

Aanvullende informatie

Een rustige, gastvrije man met licht kalend/ lichtgrijs haar, 1m65 lang. 

Hij houdt van: golfen, wandelen op zijn tijd, kaartspellen, eten koken, gezellige gesprekken voeren, krantje lezen. Luistert graag naar klassieke muziek, geniet van een wijntje bij het eten. Hij geniet van het leven, maar zou dat graag met iemand willen doen. Zijn passie is golfen en zou dat graag met zijn partner doen, maar ook fijne inhoudelijke gesprekken voeren, misschien nog een keer richting een mooie bosrijke omgeving verhuizen, of samen jaarlijks een tijd in het zuiden van Europa vertoeven.

Hij zoekt: een vriendelijke, slanke vrouw tussen de 66 en 75 jaar tot ongeveer 1m70, die graag met hem wil golfen, van lekker eten en een wijntje houdt. Een verzorgde, zelfstandige, ontwikkelde vrouw om samen inhoudelijke gesprekken te voeren, te kaarten, en samen van het leven te genieten.

Aanvullende informatie

Goedlachse leuke man met blauwe pretogen, 1m80 lang, slank tot normaal postuur, naar gelegenheid gekleed. Wit kort haar, kort baardje en snor. Gescheiden, 3 kinderen, 7 kleinkinderen. Nog werkende gepensioneerde ondernemer in de onroerendgoedsector. Rookt niet.

Hij is: communicatief, actief, gaat graag de pad op, is nieuwsgierig en belangstellend naar mensen. Daardoor ontmoet hij bijzondere mensen en als het nodig is biedt hij een helpende hand.

Hij houdt van: wandelen (ook bergwandelen), fietsen, muziek, kunst, lezen, oude steden bezoeken. Hij kookt graag. Uitgaan: uiteten, museum, kringloop, terrasje. Hij trekt er graag op uit met zijn campertje, fiets mee en reizen langs de kusten in Europa. Nieuwe dingen ontdekken vindt hij fantastisch. Ook andere reizen zijn prima.

Hij zoekt: een vrouw die wat losjes is in de omgang, een makkelijke prater, sociaal, humoristisch, zorgzaam, lief, initiatief nemend. Leuk als ze van wandelen en fietsen houdt.

Aanvullende informatie

Gezellige, vriendelijk ogende man woonachtig in de omgeving van Sneek. Hij kleedt zich naar gelegenheid en ziet er netjes en verzorgd uit, heeft kort lichtgrijs haar, een klein baardje, is brildragend en heeft een open vriendelijk gezicht.

Hij houdt van: zijn huis, een woning in het centrum, zijn zoon en kleinkinderen die hij zeer geregeld ziet, zijn muziekvereniging, een fanfareband, wandelen, fietsen en tennissen. Hij is een rustige, sociale familieman. Houdt van verre reizen, naar bijvoorbeeld China en Japan, maar ook vissen in Noorwegen. Is graag thuis maar houdt ook van bijvoorbeeld uit eten gaan, in het plaatselijke café een biertje drinken, af en toe biljarten.

Hij zoekt: een vrouw die gezellig, sociaal, verzorgd is, die lief en leed kan en wil delen. Een vrouw die makkelijk in de omgang naar de ander is, er verzorgd uitziet en het ook fijn vindt om thuis te zijn. Maar die ook houdt van actief wandelen en fietsen, of spontaan op een uitstapje meegaat. Als ze kinderen en kleinkinderen heeft is dat prima. Op deze manier heerlijk samen kunnen genieten en iets moois opbouwen. MBO niveau in de leeftijd van 66 tot 73 jaar.

Aanvullende informatie

Een zeer jong uitziende man, normaal postuur, 1.76m, een grijze bos haar, blauwe ogen, casual netjes gekleed, open uitstraling, zeer verzorgd. Gescheiden, 2 kinderen, 3 kleinkinderen. Kapitein in de binnenvaart, vrijstaande woning. Hij is: humoristisch, communicatief, geanimeerde verteller, is ontspannen en op zijn gemak, sociaal, netjes, actief, handig, gelijkwaardig in een relatie, geïnteresseerd, stelt vragen, is lief.

Hij houdt van: varen met zijn schip, klussen, fietsen, wandelen, uiteten, met familie of vrienden optrekken, lezen, puzzelen, met de auto er op uit, weekendjes weg.

Hij zoekt: een vrolijke vrouw met humor, ze kan soms lekker gek doen, ziet er verzorgd uit, is netjes en opgeruimd, beetje pittig, spraakzaam, actief, gezellig en sociaal. Het is leuk als ze van water en varen houdt. Afstand is geen issue.

Aanvullende informatie

Hij is: een trouwe en integere man met een slank postuur. Hij heeft blauwe ogen met een opmerkzame blik, donkerblond/grijzend haar en een innemende glimlach. Hij heeft een representatief voorkomen en kleedt zich stijlvol casual, tevens bij gelegenheid passend. Verder is hij: zorgzaam, behulpzaam en heeft een positieve instelling, is een doorzetter en zeer sociaal. Het is een man met brede maatschappelijke interesses. Hij is communicatief vaardig, intelligent en kan ook goed naar een ander luisteren. Hij rookt niet en drinkt graag wijn of een borreltje. Academisch niveau.

Hij houdt van: zijn vrije tijd, kranten lezen, beetje rommelen en klussen. Verder is hij ondernemend en gaat er graag op uit. Hij houdt van het strand, zeilen en de natuur. Een stuk wandelen of fietsen is prettig. In goed gezelschap uit eten of naar musea of bioscoop. Tevens bezoekt hij zijn kinderen en kleinkinderen. Vroeger deed hij veel aan sport; roeien, tennis, hockey en parachute springen. Qua vakanties houdt hij van zonvakanties met stukje cultuur. Graag wel reizen in Europa. Stedenreisjes of weekendjes weg in Nederland vindt hij ook fijn.

Hij ontmoet graag: een lieve, vitale en verzorgde vrouw, iemand met verfrissende persoonlijkheid en met gelijkgestemde interesses. Zij kan gesprekken voeren met een beetje diepgang. Geen dominante vrouw. Toekomst; levensvreugde en warmte delen met elkaar. Samen een stabiele latrelatie opbouwen en zien waar dit naar toe leidt. Leeftijd 64-72 jaar.

Aanvullende informatie

Hij is: een verzorgde man met een normaal postuur, heeft blauwe ogen, draagt een bril en kleedt zich graag netjes. Hij is weduwnaar en zou graag weer een maatje ontmoeten. Hij heeft een zoon en een kleinzoon die dicht bij hem in de buurt wonen. Zijn huis en de plek waar hij woont bevallen hem goed. Het ziet er allemaal keurig verzorgd uit. Hij geniet al een tijdje van zijn pensioen. Huisdieren heeft hij niet, maar houdt van honden. Zijn karakter: oprecht, spontaan, makkelijk in de omgang, positief, houdt van humor, vindt het belangrijk dat hij zelf, maar ook zijn omgeving, er netjes en schoon uitzien. Hij omschrijft zichzelf als een natuurmens.

Hij houdt van: zingen in een mannenkoor, midwinterhoorn spelen, voetbal kijken langs de lijn, vissen en fietsen. Roken doet hij alleen buiten.

Hij zoekt: een maatje met de volgende eigenschappen: eerlijk, oprecht, spontaan, netjes, verzorgd en modern. Hij zou het fijn vinden als ze Christen is, omdat hij dat ook is.

Aanvullende informatie

Hij heeft blauwe ogen, korte peper en zout kleurig haar, een normaal tot volslank postuur, kleedt zich casual en verzorgd. Zijn karakter is: gemoedelijk, behulpzaam, betrouwbaar, attent en serieus. Daarbij heeft hij ook humor en is zowel huiselijk als ondernemend. Na een huwelijk van 42 jaar is hij weduwnaar geworden. Hij heeft 2 kinderen en 5 kleinkinderen. Verder nog 2 broers. Na een lang dienstverband bij zijn werkgever geniet hij nu van zijn pensioen. Zijn eengezinswoning heeft hij gezellig ingericht.

Hij houdt van: puzzelen, nieuws, actualiteiten en sport op t.v. Daarnaast vrienden en familie ontvangen en bezoeken en met hen ergens iets drinken. Hij wandelt ook graag. Qua vakanties staat hij open voor ideeën is meerdere malen naar Turkije en Spanje geweest.

Hij zoekt: een huiselijke, optimistische, gezellige en beetje zorgzame en behulpzame vrouw. Hij hoopt dat zij gemakkelijk in de omgang is, op zijn tijd samen iets wil ondernemen, een normaal postuur heeft en dat zij zich verzorgd en vrouwelijk kleedt.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 13
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.