Contactadvertenties mannen - 60PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Hij heeft korte blond/grijs haar, blauwe ogen, een normaal postuur, kleedt zich casual en maakt een verzorgde indruk. Qua karakter is hij: heel attent, zorgzaam, behulpzaam, eerlijk, belangstellend en gastvrij. Hij heeft een relatie gehad maar geen kinderen. Met zijn 2 broers en 3 zussen onderhoudt hij goede contacten. Hij woont in een leuke half vrijstaande woning en doet zelf de complete huishouding. Verder heeft hij een leuke part time baan.

Hij houdt van: koken en bakken, alle voorkomende klusjes in en rondom huis. Hij is op de hoogte van het nieuws en de actualiteiten. Daarnaast houdt hij zijn tuin bij, maakt graag fietstochten met vrienden en onderweg ergens iets eten of drinken, hij winkelt graag en wandelt regelmatig. Vakanties bracht hij door in bijvoorbeeld: Portugal, Frankrijk en Zuid-Duitsland. Met een leuke vrouw staat hij open voor ideeën.

Hij zoekt: een spontane, eerlijke, lieve, gezellige en gemoedelijke vrouw. Hij hoopt dat ook zij zich voor 100% wil inzetten voor een fijne relatie. Hij heeft een auto, rookt niet en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Hij heeft een normaal postuur, mooie blauwe ogen, kort grijs haar en kleedt zich verzorgd en casual. Is weduwnaar en vader van 4 volwassen kinderen. Rookt niet en drinkt af en toe een borrel. Heeft altijd een goede baan gehad en is nu aan het genieten van zijn pensioen. In bezit van auto. Soms wat eigenzinnig, maar vooral eerlijk en duidelijk. Verder is hij sociaal en ondernemend.

Hij houdt van: muziek en dan vooral uit de jaren 60 & 70, hij gaat regelmatig golfen, biljarten en hij restaureert aanhangers. Thuis onderhoudt hij huis en tuin, kookt en kijkt soms tv. Met de juiste dame gaat hij graag uit eten of een lekkere wandeling maken. Uiteraard staat hij open voor nieuwe ideeën. Op vakantie zoekt hij graag aangename temperaturen op en verblijft hij in een comfortabel hotel. Een cruise maken staat ook nog op zijn lijstje.

Hij zoekt: een slanke, goed verzorgde vrouw die eerlijk en betrouwbaar is. Afstand is geen probleem als het goed voelt. Roken doet hij zelf niet meer, maar is geen bezwaar. Met wederzijds respect rustig een relatie opbouwen en misschien wel samenwonen. Welke dame voelt zich aangesproken en is misschien ook wel in voor een cruise samen met deze ondernemende man?

Aanvullende informatie

Grote man met een normaal postuur en grijs haar, is kalend, heeft een getrimd kort baardje en blauwe ogen. Zijn kledingstijl is casual. We kunnen zijn karakter wel omschrijven als rustig, hij is een doorzetter, hulpvaardig, standvastig, tevreden, zorgzaam en soms wat ongeduldig. Hij is al geruime tijd weduwnaar en echt toe aan een leuke vrouw in zijn leven. Met zijn zoon heeft hij een goede en prettige verstandhouding. Verder woont hij in een ruime zelfgebouwde vrijstaande woning net over de grens in een dorp in België. Achter het huis ligt een grote hobbyschuur. Hij is Nederlander van geboorte en woont sinds 1996 in België.

Hij houdt van: luisteren naar jaren '60, '70 en '80 muziek, het onderhouden van zijn oldtimers en naar de oldtimerclub gaan, met de hond wandelen in het bos, fietsen, ergens een hapje eten, naar rommelmarkten gaan, winkelen en contacten onderhouden met zijn vrienden en buren. Met een toekomstige partner zou hij openstaan voor vakanties, bij voorkeur georganiseerd en met de bus.
Hij wordt blij van gezellige mensen waarmee je goed kunt praten, lekker eten en uitgaan. Hij rookt niet en drinkt heel af een biertje

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw, zij is net als hij een buitenmens en zorgzaam, ze vindt het leuk om eropuit te gaan en is een makkelijke prater.

Aanvullende informatie

Slanke, sportief uitziende man, gemiddelde lengte, casual of naar gelegenheid gekleed, beetje stoer uiterlijk met een snor en een 2 dagenbaardje, grijze ogen, grijs stekel haar. Weduwnaar en gescheiden, 3 volwassen kinderen, 1 kleinkind, werkte als stratenmaker en nu nog een leuk bijbaantje als tijdverdrijf. Heeft een auto. Hij is altijd bezig, sociaal, gezelschapsmens, rustige persoonlijkheid, tevreden, graag onder de mensen, gezellig.

Hij houdt van: biljarten, klaverjassen, sjoelen, darten, wandelen, fietsen, legpuzzels maken, knutselen en zingt in een zeemanskoor.

Hij zoekt: een sociale vrouw die houdt van gezelligheid, ze is lief, initiatief nemend, heeft een normaal postuur, tot 65 jaar, roken mag.

Aanvullende informatie

Hij heeft kort gemillimeterd haar, bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd, casual en modern. Zijn karakter is: behulpzaam, sociaal, gemoedelijk, eerlijk, bescheiden en meestal
rustig. Hij heeft verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt van hem op aan. Hij is lang getrouwd geweest en heeft 2 volwassen uitwonende kinderen en het eerste kleinkind is op komst. Daarnaast heeft hij 2 zussen en 1 broer. Hij woont in een leuk ingerichte eengezinswoning en doet zelf de complete huishouding.

Hij houdt van: lezen (waargebeurde verhalen), op zijn laptop de gangbare zaken, op t.v. kijkt hij bijvoorbeeld Discovery en hij wandelt graag met zijn hond. Buitenshuis heeft hij zijn fulltime baan van 4 dagen per week in dagdiensten. Qua vakanties staat hij open voor ideeën. Enkele Zuid Europese landen heeft hij al gezien. Het lijkt hem ook leuk om weekendjes weg te gaan naar een leuke (Europese) stad.

Hij zoekt: een verzorgde en leuk uitziende vrouw. Zij is: lief, zorgzaam, eerlijk en heeft een zacht karakter. Hij heeft een auto, rookt matig en altijd buiten. Is overigens (eventueel) bereid te stoppen.

Aanvullende informatie

Vitale man met een verzorgd uiterlijk, slank tot normaal postuur, naar gelegenheid gekleed, blauwe ogen, kort grijs haar. Weduwnaar, 7 kinderen, 13 kleinkinderen, woont in een modern licht ingericht appartement met een poes als huisdier. Hij heeft 40 jaar een eigen bedrijf gehad. Hij is reislustig, zorgzaam, meegaand, zacht van karakter, een goede inborst, sociaal, mensen mens, actief, kan niet tegen niks doen, trouw, kan niet tegen oneerlijkheid, kan goed over gevoelens praten.

Hij houdt van: zijn familie en mensen om zich heen, met de auto erop uittrekken, uitgaan samen met een partner en reizen.

Hij zoekt: een verzorgde vrouw met een normaal postuur, naar gelegenheid gekleed. Ze is ondernemend, reislustig, initiatief nemend, familiemens, zacht, lief, voorkeur voor een weduwe i.v.m. wederzijds begrip. Ze mag roken.

Aanvullende informatie

Sportief uitziende zeventiger met een normaal postuur, 1.70m lang, zeer verzorgd, kort grijs haar, kleine snor, brildragend en naar gelegenheid gekleed. Weduwnaar, gewerkt als vrachtwagenchauffeur, woont in mooi appartement, rookt niet, drinkt voor gezelligheid, geen huisdieren, rijbewijs, reist met OV. Hij is zeer vitaal, wilskrachtig, verzorgd, actief, gevoelig, zorgzaam, sociaal, handig, sportief, leeft in het heden en kijkt naar de toekomst.

Hij houdt van: wielrennen, muziek (pop, klassiek, Nederlandstalig en hedendaagse muziek), klussen en soms uitgaan maar wel samen.

Hij zoekt: een nette vrouw, sociaal, respectvol, warme persoonlijkheid. Ze houdt van de natuur, muziek, fietsen, terrasje pakken. Ze rookt niet en haar leeftijd is tussen 68 en 75 jaar.

Aanvullende informatie

Vitale, joviale en verzorgde man van 1,83 meter met een normaal slank postuur, grijzend haar en blauwe ogen. Zijn kledingstijl is casual en kleedt zich naar gelegenheid. Zijn karakter kunnen we omschrijven als zorgzaam, sociaal, betrouwbaar en open en iemand die respect hoog in het vaandel heeft. Weduwnaar. Hij is altijd werkzaam geweest in de woningbranche en is nu gepensioneerd. Hij houdt van humor en brengt als professioneel muzikant in diverse verzorgingstehuizen en op diverse evenementen een vrolijke noot met zijn accordeon.

Hij houdt van: gezelligheid, accordeon spelen als professioneel muzikant, luistert graag naar klassieke muziek en opera, geniet graag van kleine dingen en kijkt graag naar spel en muziekprogramma's.

Hij zoekt: een betrouwbare, zorgzame, spontane en een gezellige vrouw met humor. Hij is op zoek naar een serieuze relatie, een dame waar hij nog lekker mee kan genieten van de mooie dingen van het leven. Hij heeft interesse in spiritualiteit en zou het leuk vinden als zijn toekomstige partner deze interesse deelt, maar dit is natuurlijk geen must. Natuurlijk is uiterlijk belangrijk, maar het karakter en de klik, is wat deze dame echt mooi maakt! Leeftijd tussen de 70 en 80 jaar. Regio Parkstad.

Aanvullende informatie

Hij is een vlotte, vrolijke man, heeft een normaal postuur, bruine ogen en donker, kort haar. Kleedt zich casual en naar gelegenheid. Hij is geduldig, respectvol en vindt het uiten van waardering belangrijk. Gescheiden en vader van een volwassen zoon. Heeft altijd met veel plezier gewerkt in een optiekzaak en is nu aan het genieten van zijn pensioen. Wil wel vrijwilligerswerk gaan oppakken. Hij rookt heel af en toe en kan het prima laten en drinkt bij gelegenheid een biertje.

Hij houdt van: koken en dan met name Indische gerechten, mountainbiken, yoga en fitness, lezen van tijdschriften zoals Happinez en zijn interesse ligt bij edelsmid werkzaamheden. Hij speelt graag op zijn gitaar en een hapje eten en aansluitend naar een bioscoop, musea of theater zou hij graag weer op pakken met de juiste vrouw. Verder gaat hij graag naar een Jazz evenement. Hij is gek op Bali en Griekenland en dan een combinatie van een dagje strand met natuur en cultuur ontdekken.

Hij zoekt: lieve, warme vrouw met een zacht karakter. Ze heeft respect en waardering hoog in het vaandel staan en gaat voor een liefdevolle relatie. Roken mag en een drankje bij gelegenheid. Elkaar op een rustige manier ontdekken en in de toekomst samen wonen.

Aanvullende informatie

Een breed georiënteerde, intelligente man met een vriendelijke uitstraling. Hij kleedt zich casual, heeft blauwe ogen en grijs haar. Hij rookt niet en drinkt zelden. Weduwnaar, 2 kinderen. Gepensioneerd. Vaak een afwijkende mening, linkse opvattingen, vrijwilligerswerk.

Hij houdt van: bridgen, wandelen, fietsen, golfen en het kijken naar rugby. Ook van cultuur en natuur. Vakantie: met de caravan naar Scandinavië.

Hij zoekt: een betrokken vrouw, liefst een weduwe, waar hij een goed inhoudelijk gesprek mee kan voeren. Hij zoekt iemand met begrip en geduld. Een intelligente vrouw met een eigen mening.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 11

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.