Contactadvertenties mannen - 60PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Hij heeft blauwe ogen, kort grijs haar, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd en representatief. Zijn karakter is: sociaal, eerlijk, serieus, open, zorgzaam en attent. Daarnaast heeft hij ook humor, denkt oplossingsgericht en neemt initiatief. Hij is lang getrouwd geweest en weduwnaar geworden. Heeft 3 volwassen uitwonende kinderen en is een trotse opa van 4 kleinkinderen. Hij woont in een prachtig vrijstaand huis met een mooi tuin. In zijn werkzame leven heeft hij diverse directiefuncties gehad en is hij succesvol ondernemer geweest (Hbo).

Hij houdt van: orgel spelen, fitness, fotocompilaties maken, erop uit trekken met zijn auto om familie en relaties te bezoeken. Qua vakanties: heeft meerdere Europese landen bezocht en gaat jaarlijks naar Canada om zijn dochter te bezoeken. Samen met de juiste vrouw wil hij van alles gaan ondernemen, zoals uit eten, theater en andere leuke dingen.

Hij zoekt: een zelfstandige, onafhankelijke, belangstellende, initiatief nemende en lieve vrouw die maatschappelijk betrokken is en een eigen wil heeft. Samen er nog iets moois van maken is wat hij voor ogen heeft. Deze man rookt niet en drinkt nauwelijks.

Aanvullende informatie

Hij is: een lange verzorgde man met een vriendelijk gezicht. Hij heeft een normaal postuur en kleedt zich in een verzorgde stijl. Heeft kort grijs haar, blauwe ogen en een hele grote krulsnor. Deze gaat er zeker niet af! Hij is een sociale, zachtaardige, lieve en vrolijke man, flexibel, emotioneel en niet gauw boos te krijgen.

Hij houdt van: zijn zoon en kleinzoon, tv, sport, tuinieren en luistert graag naar muziek (geen klassiek). Verder houdt hij van fietsen en wandelen (geen lange afstanden). Liever doet hij dit samen, bijvoorbeeld een dagje de fietsen mee en ergens in Nederland een tochtje maken, een terrasje pakken of lekker uit eten gaan. Ook houdt hij van koken en dansen.

Hij zoekt: een vrouw die slank, aantrekkelijk en verzorgd is. Iemand met een flexibel en lief karakter en die op de goede manier dominant kan zijn. Die haar eigen leven op de rit heeft en net als hij op zoek is naar een maatje om samen mooie ervaringen op te doen en samen te genieten van de mooie dingen van het leven. Hij gaat graag voor een stabiele latrelatie.

Aanvullende informatie

Hij is een sympatieke man om te zien, heeft een volslank postuur, vriendelijke lichtbruine ogen, kort grijs haar, een leuke lach en zijn kledingstijl is casual verzorgd. Hij ziet er nog jong uit voor zijn leeftijd.

Qua karakter is hij een doorzetter, betrouwbaar, doelgericht, eerlijk, vrolijk, positief en empatisch. Hij is een makkelijke prater en geeft aan normen en waarden belangrijk te vinden. Hij woont in vrijstaand huis met rondom een grote tuin en een vijver met mooie vissen. De inrichting is klassiek, licht en verzorgd. Hij rookt niet en drinkt af en toe een biertje of een glas wijn. Hij heeft geen huisdieren maar houdt van honden. Hij is reeds geruime tijd gescheiden en vader van 3 volwassen uitwonende dochters.
Vorig jaar heeft hij zijn bedrijf verkocht en geniet nu van zijn pensioen.

Hij houdt van: boeken lezen over politiek en fantasieverhalen, op televisie kijkt hij naar het journaal, de actualiteiten en documentaires. Buitenshuis vindt hij het leuk om te gaan fietsen, wandelen, ergens een hapje te eten of een drankje te drinken op een leuk terras en af en toe naar de bioscoop of het theater. Met vrienden gaat hij regelmatig uit en (stijl)dansen. Om fit te blijven doet hij aan aquavit en aquajoggen. Hij staat open voor ideeën van een toekomstige partner. Voor wat betreft vakanties is hij in Zuid Afrika, Italië, Frankrijk, Engeland en België geweest.

Hij zoekt: een optimistische vrouw, ze is vrolijk, heeft pit, is levendig en enthousiast. Kortom: een blij mens. Ze heeft een warm en hartelijk karakter en is vrouwelijk om te zien. Fijn als ze naar elkaar kunnen luisteren en elkaar in de waarde kunnen laten. Normen en waarden zijn ook belangrijk voor haar. Hij hoopt zijn toekomst te kunnen delen met een leuke vrouw om nog lang samen te kunnen genieten van het leven in een prettige harmonie.

Aanvullende informatie

Hij is een vriendelijke, verzorgde man om te zien met een normaal postuur en kleedt zich casual en naar gelegenheid. Hij is getint en heeft mooi wit haar en draagt een bril. Hij rookt zelf niet en wil dan ook niet dat zijn toekomstige partner rookt. Universitair niveau. Hij is: beschaafd, sociaal en nieuwsgierig. Ook heeft hij een goed gevoel voor humor, is relaxed en optimistisch. Hij probeert altijd de goede dingen te zien. Verder heeft hij brede interesses en denkt in oplossingen, tevens heeft hij een goede overredingskracht. Hij is een sportieve man. Hij sport en wandelt dagelijks.

Hij houdt van: muziek luisteren. Kijkt naar de actualiteiten op tv, houdt zich bezig met social media. Hij vindt het ook fijn om andere steden te bezoeken, uit eten te gaan met vrienden of een bioscoopje pakken. Dit is wel prettig als je het samen kan doen. Hij doet ook vrijwilligerswerk en bezoekt zijn Sociëteit in een grote stad, waar hij met regelmaat lezingen of een dinertje heeft. Hij heeft veel van de wereld gezien maar is nog zeker niet uit gereisd. Graag zou hij China, Australië, Nieuw Zeeland of een aantal Oost Europese landen willen bezoeken. Ook zou hij een mooie cruise willen maken!

Hij zoekt: een moderne, ondernemende vrouw met een slank tot normaal postuur. Ze heeft een lief, vriendelijk gezicht. Ze is onafhankelijk, ook financieel. Fijn als ze zich makkelijk beweegt in internationaal gezelschap en zich op haar gemak voelt met de Engelse taal. Verder weet ze wat ze wilt en is open, enthousiast en reislustig.

Samen met haar zou hij willen gaan genieten van de mooie dingen van het leven.

Aanvullende informatie

Hij is een verzorgde en charmante man om te zien, heeft kort donker/grijzend haar en blauwe ogen. Doorgaans gaat hij casual of sportief gekleed en verder passend naar gelegenheid. Hij een betrouwbare, rustige en stabiele man met humor. Verder is hij gevoelig/emotioneel op de goede manier. In het begin zal hij de kat uit de boom kijken maar is echter een makkelijke prater waarmee je snel een goed en vertrouwd gesprek kunt hebben. Hij rookt niet en houdt van een glaasje wijn. Universitair niveau.

Hij houdt van: lezen (literatuur of thrillers), tv kijken en muziek luisteren. Verder houdt hij van gezelligheid in en om het huis. Hij tuiniert graag en houdt ervan om actief bezig te zijn. Hij is een echte natuurliefhebber en trekt er graag op uit, ook met zijn fototoestel (fotografeert graag in de natuur, vooral vogels). Verder een stuk fietsen, golf, uit eten gaan, een terrasje of bijvoorbeeld musea/theater bezoeken. Dit wil hij graag met die leuke vrouw doen. Ook is hij reislustig en zou het liefst een vakantie combineren met een stukje cultuur en natuur en uiteraard ook tijd om te relaxen. Hij zou graag verre reizen willen gaan maken of misschien wel met een camper op pad. Uiteraard staat hij ook open voor suggesties van zijn aankomende partner.

Hij zoekt: een verzorgde, spontane en liefst vrouwelijke vrouw met een gelijkwaardig denk- en voelniveau. Misschien iemand die al klaar is met werken of die ook nog gedeeltelijk werkt. Zij is gezellig, warm, zelfstandig met een eigen sociaal leven en contacten en een verwerkt verleden. Een ondernemende en actieve, liefst ook enigszins sportieve vrouw, die op een positieve manier tegen het leven aankijkt en niet rookt. Enthousiast en met beide benen op de grond. Zij wil net als hij een harmonieuze relatie aangaan. Belangrijke eigenschappen vindt hij: verzorgd, warm, gezellig, humorvol, communicatief en iemand met brede interesse voor de natuur. Leeftijd 63-68 jaar.

Aanvullende informatie

Hij heeft blauw/grijze ogen, kort donkerblond haar, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd/casual. Zijn karakter is: eerlijk, attent, sociaal en serieus. Hij heeft humor en leuke ideeën om samen te ondernemen, neemt initiatief en is belangstellend en onderhoudend. Hij is lang getrouwd geweest en heeft 2 volwassen dochters die beiden uitwonend zijn. Daarbij is zijn eerste kleinzoontje onlangs geboren. Verder heeft hij maar liefst 5 zussen. Hij heeft hij een fulltime baan en is een levensgenieter, een Bourgondiër.

Hij houdt van: klussen (ook voor buren), gezellig met vrienden iets drinken en eten, met mooi weer bbq-en en qua sportieve bezigheden: fitnessen.

Hij zoekt: een eerlijke, betrouwbare, gezellige, respectvolle en spontane vrouw, die net als hij, serieus een stabiele relatie wil opbouwen.
Deze man rookt niet, drinkt met mate, heeft een auto en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Een leuke man om te zien, hij kleedt zich in een verzorgde, casual-sjieke stijl en naar gelegenheid, heeft een slank/normaal postuur, kort grijzend haar, bruine ogen, brildragend en heeft een vriendelijk gezicht. Een man die betrouwbaar, zorgzaam, makkelijk in de omgang is, iemand die zich makkelijk aanpast en in het bezit is van een leuke dosis humor.

Hij houdt van: wandelen, fietsen met elektrische fiets, terrasje pikken en lekker uit eten gaan. Hij is ook nog actief in het bestuur van het gemeentehuis en bij de schutterij. Hij gaat graag op vakantie in eigen land om te fietsen en naar de Eiffel.

Hij zoekt: een vrouw die lief, eerlijk, sociaal en gezellig is, er verzorgd en vrouwelijk uitziet met een slank/normaal postuur. Leeftijd tussen de 65 en 70 jaar. Woonachtig in Limburg. Een vrouw die haar eigen leven op de rit heeft, ondernemend, sociaal en makkelijk in de omgang is. Hij is op zoek naar een serieuze relatie. Hij kijkt er naar uit om weer samen leuke dingen te ondernemen.

Aanvullende informatie

Een energieke, makkelijke en sociale man. Hij is een familiemens en houdt van gezelligheid. Een leuke man om te zien, kleedt zich in een verzorgde, casual-sjieke stijl en naar gelegenheid, heeft kort grijs haar, blauwe ogen, brildragend en heeft een open en vriendelijk gezicht.

Hij houdt van: lekker wandelen, zijn werk voor een regionale bakker, lekker uit te gaan en een voetbalwedstrijd te bezoeken. Muziekvoorkeuren: Nederlands- en Duitstalig.

Hij zoekt: een vrouw die lief, eerlijk, sociaal, gezellig is en er verzorgd en vrouwelijk uitziet met een slank postuur. Leeftijd tussen de 68 en 75 jaar. Woonachtig in Limburg.
Een vrouw die haar eigen leven op de rit heeft en net als hem op zoek is naar een maatje om samen leuke dingen te ondernemen.

Aanvullende informatie

Nette man, 1.75m, normaal postuur met een buikje, casual netjes gekleed (spijkerbroek, overhemd) blauwe ogen, grijs/blond kalend haar, goed gebit, rond gezicht. Gescheiden, 2 kinderen, 2 kleinkinderen, werkte als commissionair in de agrarische sector. Hij is communicatief sterk, gezelligheidsmens, actief, ondernemend, hulpvaardig, houdt wel van een geintje, houdt rekening met anderen.

Hij houdt van: het buitenleven en langs het water, (zee)vissen, pieren steken, klussen, tuinieren, uiteten, koken, terrasje pakken, gezelligheid om hem heen.

Hij zoekt: een vrouwelijk nette vrouw met een normaal postuur, communicatief, actief, gezellig, bourgondisch, niet dominant, rookt niet, drinkt ook voor de gezelligheid een wijntje.

Aanvullende informatie

Een geïnteresseerde, positieve en levendige man met natuurlijke charme, een normaal postuur, 1.80m. uit regio Haarlem. Mooie heldere groene ogen, kort grijs haar en een bescheiden getrimde snor. Hij is verzorgd en kleedt zich overwegend casual modern. Weduwnaar, liefdevolle vader van drie kinderen en opa van vijf kleinkinderen.

Hij houdt van: lezen, muziek luisteren, zowel klassiek als SlamFM. Met zijn rode Alfa op stap, films kijken in het filmhuis, naar een (muziek)evenement, uit eten, terrasjes, naar het strand van Zandvoort gaan of een theatervoorstelling bijwonen. Vakantie; eerder mooie reiservaringen opgedaan in diverse Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse landen. Hij ziet er naar uit om samen met een partner nieuwe reisherinneringen te maken.

Hij zoekt: een slanke, warme en verzorgde vrouw in de regio. Iemand die net als hij het leven omarmt. Toekomst; vreugde, liefde en intimiteit delen. Elkaar vinden in kleine gebaren en blijken van waardering tonen. Leeftijd: 70-76jr. Roken niet bezwaarlijk, hij rookt heel soms. Wijntje of prosecco erbij is gezellig.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 6
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.