fbpx
De liefde was nog nooit zo dichtbij!

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Deze rustige, betrouwbare, vriendelijke en behulpzame man hoopt, na jaren met veel liefde voor zijn zieke vrouw te hebben gezorgd, op een socialer en avontuurlijker leven samen met een nieuwe, lieve partner. Hij is met pensioen en wil graag samen van het leven genieten. Samen iets meer van de wereld zien, maar gewoon lekker samen op de bank vindt hij ook fijn. Hij heeft zijn kalende haar netjes geknipt, heeft mooie blauwe ogen en is sportief/casual gekleed. Hij wandelt en fietst graag, houdt van tuinieren en is dol op dansen.

Wie wil met deze man een dansje wagen?

Aanvullende informatie

Deze lieve man is actief, attent, belangstellend, behulpzaam, respectvol en eerlijk. Als het ijs gebroken is zie je zijn humor. Hij heeft een normaal postuur, casual gekleed. Hij heeft zijn hoofd kaalgeschoren, is netjes verzorgd en heeft bruine ogen. Hij werkte in de logistiek en nu geniet hij ervan dat hij kan doen en laten wat hij wil. Hij geniet heel erg van zijn hond, dus het is belangrijk dat je van honden houdt. Hij is breed geïnteresseerd en houdt van serieuze, maar ook luchtige gesprekken.

Wat denk je van een nieuwe start met deze lieverd?

Aanvullende informatie

Ontmoet een ondernemende weduwnaar met een tijdloos charisma. Zijn grijze haar, blauwe ogen achter een bril en verzorgde ringbaard met snor geven hem een charmante uitstraling. Met een normaal postuur, gekleed in casual stijl, belichaamt hij een actieve en sociale levenshouding. Als een eerlijk, emotioneel en ondernemend mens, luistert hij graag naar anderen. Als eigen ondernemer, nog steeds actief, deelt hij zijn passie voor werk en het leven. In zijn vrije tijd geniet hij van wandelen, fietsen, uit eten gaan, theaterbezoeken en terrasjes. Liefde voor reizen is er, bij voorkeur samen met die ene speciale vrouw. 

Ben jij klaar voor een nieuwe reis vol lachen, liefde en onvergetelijke momenten? 

 

Aanvullende informatie

Een vlotte man met een vriendelijke uitstraling, jong van lijf en geest, kort grijs haar, blauwe ogen, een slank tot normaal postuur en kleedt zich in verzorgde casual/klassieke kleding. Hij is werkzaam voor zijn eigen stichting. Naast zijn werk spendeert Bart veel tijd bij zijn paard, dat is zijn passie. Als hij thuis is, leest hij graag de krant of een tijdschrift en kan een goede maaltijd met een mooi glas wijn enorm waarderen, zeker met een lekker muziekje op de achter grond

Naast het reizen voor zijn werk heeft hij ook veel gereisd met een voorkeur voor Azië. Samen met een vrouw zou hij graag  weer terug gaan, warme vakantiebestemmingen hebben zijn voorkeur. Zijn karakter weerspiegelt een gedreven, dynamische persoonlijkheid met een eigenwijze ondertoon. Hij straalt een sterke persoonlijkheid uit. 

Ben jij de dynamische vrouw die met hem graag de liefde voor paarden deelt?

Aanvullende informatie

Deze sociale familieman heeft zijn hart op de juiste plek, blauwe ogen, kort(kalend) grijs haar, kleedt zich casual met spijkerbroek en vlotte trui of naar gelegenheid of als oud-militair in een mooi pak. Werkt nog 3 dagen in de week op Schiphol en is heel ondernemend. Hij is gescheiden, heeft 3 dochters en meerdere kleinkinderen waar hij graag over vertelt en trots op is. Het contact is goed en hij eet met enige regelmaat bij ze en heeft een fijne vriendenkring om zich heen. Hij is sportief en bezoek de sportschool o.a. voor spinning en pakt graag de fiets om een stukje te fietsen. Helpt graag andere mensen in zijn omgeving, luistert muziek of kijkt discovery channel of een documentaire op tv.

Ben jij die verzorgde vrouw die met hem een leuke tijd wil hebben en genieten van het leven?

 

Aanvullende informatie

Een vriendelijke en verzorgde man met grijs haar, blauwe ogen en een bril, straalt gezelligheid en eerlijkheid uit. Hij is sociaal, flexibel en direct, maar met duidelijke grenzen en een vleugje ongeduld. Als voormalig ondernemer en trotse vader en opa, geniet hij van zijn ruime huis, omgeven door familie en vrienden. Hij is actief, houdt van wandelen, fietsen, bridgen en golfen, en deelt graag spontane uitjes en terrasjes met goed gezelschap. Zijn reislust strekt zich uit naar zonnige bestemmingen binnen Europa.

Ben jij die gezellige, ondernemende vrouw met een eigen mening en eerlijk en zorgzaam? 

 

Aanvullende informatie

Deze sociale familieman heeft zijn hart op de juiste plek, blauwe ogen, kort(kalend) grijs haar, kleedt zich casual met spijkerbroek en vlotte trui, naar gelegenheid of als oud-militair in een mooi pak. Werkt nog 3 dagen in de week op Schiphol en is heel ondernemend. Hij is gescheiden en heeft 3 dochters en meerdere kleinkinderen waar hij graag over vertelt en trots op is. Het contact is goed en eet met enige regelmaat bij ze en heeft een fijne vriendenkring om zich heen. Hij is sportief en bezoekt de sportschool o.a. voor spinning en pakt graag de fiets om een stukje te fietsen. Helpt graag andere mensen in zijn omgeving, luistert muziek of kijkt discovery channel of een documentaire op tv.

Ben jij die verzorgde vrouw, die met hem wil genieten van het leven?

Aanvullende informatie

Sprankelende man met grijs, kalend haar, blauwe ogen en een leuke uitstraling. Hij is 1.80m lang en heeft een iets volslank figuur wat hij kleedt in casual, moderne kleding. Deze verzorgde man is weduwnaar en heeft twee kinderen en vier kleinkinderen met wie hij graag optrekt. Hij is open, kan goed praten en houdt van dingen samen aanpakken. Hij is punctueel, staat voor je klaar en is graag onder de mensen. Hij doet aan fitness, heeft een auto en rijbewijs maar reist ook graag met het OV. Hij woont zelfstandig in een leuk hoekhuisje vlakbij het centrum. 

Deze lieverd heeft vroeger een kaaswinkel gehad en geniet nu van een goed leven, waarin alleen die sociale, lieve vrouw nog ontbreekt. Gezellig samen door de stad wandelen, tuinieren, lachen en plannen maken. Dingen doen waar je energie van krijgt! 

Durf jij jezelf te zijn bij deze man?

Aanvullende informatie

Deze sociale heer met kort blond/grijs haar en grijze ogen straalt rust uit. Zijn normale postuur gaat gepaard met een verzorgde, casual kledingstijl. Zijn karakter kenmerkt zich door eerlijkheid, sociale vaardigheden, aandacht, loyaliteit, liefheid en ondernemingszin. Hij geniet van uit eten gaan, het verkennen van leuke steden en ontspannen in de sauna. Zijn reislust bracht hem naar bestemmingen als Mexico, de Dominicaanse Republiek, Amerika en diverse (Zuid) Europese landen. Hij kijkt er naar uit om met zijn toekomstige partner te genieten en mooie herinneringen te maken.

Ben jij die lieve vrouw die met hem samen gaat genieten?

Aanvullende informatie

Maak kennis met een charmante man met kort donker haar, een keurig geschoren baard en bruine ogen. Hij heeft een slank/ normaal postuur en een mooie lengte van 1m82. Zijn verzorging weerspiegelt zijn aandacht voor detail in stijlvolle kleding. Zijn karakter kenmerkt zich door zorgzaamheid, creativiteit, handigheid, attentheid, serieuze toewijding, humor en een sterk gevoel van rechtvaardigheid. Als gepensioneerd tuincentrumprofessional heeft hij een rijke ervaring opgebouwd. In zijn vrije tijd geniet hij van het decoreren van bloemen en planten, koken, bakken, uit eten gaan, fietsen en wandelen. Zijn reislust bracht hem naar bestemmingen zoals Curaçao, Kaapverdië en Madeira. Zijn veelzijdigheid en levenslust

Ben jij die leuke vrouw die met hem de bloemetjes buiten wil zetten?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 9

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
Lees verder...
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 🏝 Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Lees verder...
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
Lees verder...
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg ߘ렦ijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Lees verder...
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!
Lees verder...
Kort maar krachtige eerste date gehad.
Hé Jos... net een kort maar krachtige eerste date met C. gehad. En jahoor, je leest het goed; eerste 😊 Er volgt sowieso een tweede. C. klopt, C. is eerlijk en ik vind C. leuk. Dusss... dankjewel, wordt ongetwijfeld vervolgd 😁
Lees verder...
Hoe mooi kan het zijn
Hallo Josje, Ik wil je toch graag even laten weten dat het momenteel heel goed gaat met J. en mij. We hebben erg veel interesses samen en doen ook al erg veel samen. Wandelen fietsen genieten van de natuur en delen van muziek zelfs op de piano. We hebben allebei een rugzak(je) maar ook daarmee helpen we elkaar door veel erover te praten. Hoe mooi kan het zijn. We genieten veel samen en van elkaar. Ik wist niet meer dat dit bestaat en dat we samen er zo van kunnen genieten. Er gaat een hele andere wereld voor mij ( en ook voor Jaap) open. Dank je wel! 🍀🍀 Groetjes J.
Lees verder...
Het was geweldig. Wat een leuke man
Nou Els, het was geweldig. Wat een leuke man. Ik kon lekker mezelf zijn en hij heeft dezelfde humor als ik wat ik heel erg belangrijk vind. Ik ben echt verrast, ik heb gewoon last van een beetje vlinders idioot, maar het was zo leuk.
Lees verder...
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca. Het gaat heel goed met ons. We genieten hier van de rust en alle moois in de omgeving. Groetjes, ook van B&O
Lees verder...
Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Lees verder...