Contactadvertenties mannen - 60PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Iets introverte man uit Utrecht (stad). Kleedt zich naar gelegenheid en ziet er netjes verzorgd uit, heeft kort grijzend haar, blauwe ogen, en een open vriendelijk gezicht. Hij is een rustige, aardige man, met interesse in zijn medemens, steekt graag zijn handen uit de mouwen. Is vasthoudend in die zin dat, als hij ergens aan begonnen is, hij dat wil afmaken (zijn werk) en vat een relatie serieus op, als het waard is om veel energie in te steken met oog op het feit, of de relatie kans van slagen heeft. Zo niet beseft hij dat het loslaten voor beiden net zo veel moeite zal kosten als het vasthouden.

Muziek is een grote ontspannende hobby, wereldmuziek van ritmisch Afrikaans (Sona Jobarteh) tot romantisch Keltisch (Loreena McKennith) en de muziek van Lhasa de Sela. Buitenshuis gaat hij graag naar bijvoorbeeld een show van Herman van Veen, maar ook wandelt hij aan het strand of in het bos om zijn zinnen te verzetten.

Hij houdt van: zijn huis, een jaren vijftig woning aan de rand van Utrecht. Hij heeft goed en geregeld contact met zijn zoon en het gezin (een kleindochter van 1 jaar oud), werkt als zelfstandig ondernemer in opdracht van onder andere een provincie. Hij houdt van reizen, in Europa, zoals Portugal, of Madeira.

Hij zoekt: een vrouw die gezellig, sociaal, beetje extravert is en humor heeft, die lief en leed kan en wil delen. Fijn als ze er verzorgd uitziet. Een vrouw die ook zorgzaam en attent naar de ander is, een luisterend oor kan bieden en het gesprek met respect naar elkaar aangaat. Een vrouw die het ook fijn vindt thuis te zijn en van kleine dingetjes kan genieten en liever niet rookt. Om op deze manier heerlijk samen te kunnen genieten om doorgaand te werken aan een relatie die nooit af zal zijn maar steeds uitnodigt tot het leveren van energie. Op HBO niveau in de leeftijd van 58 tot 67 jaar.

Aanvullende informatie

Hij heeft een normaal postuur, kort grijs haar, blauwe ogen, kleedt zich naar gelegenheid, is representatief en verzorgd. Qua karakter is hij: serieus, eerlijk, betrouwbaar en attent. Je kunt van hem op aan, hij is een familiemens, treedt niet graag op de voorgrond en heeft ook humor. Na een huwelijk van 32 jaar is hij nu 5 jaar single. Hij heeft 2 volwassen kinderen en woont in een ruime 2 onder 1 kap woning. Deze heeft hij gezellig ingericht en doet zelf de complete huishouding. Hij heeft een goede baan in dagdiensten (Hbo).

Hij houdt van: puzzelen, lezen, sportprogramma's, nieuws en actualiteiten en een goede film. Wat betreft sportieve bezigheden: fietsen wandelen, tennissen en hardlopen. Verder met vrienden uit eten, ergens iets drinken, schouwburg en het theater. Vakanties: diverse (Zuid) Europese landen en stedentrips maken.

Hij zoekt: een vlotte, vrolijke, zorgzame, attente en spraakzame vrouw met een leuke uitstraling, stabiel karakter en makkelijk in de omgang. Hij rookt zelf niet en drinkt met mate.

Aanvullende informatie

Hij heeft kort grijs haar, blauwe ogen, een normaal postuur, 1m82 lang en kleedt zich naar gelegenheid en verzorgd. Zijn karakter is: serieus, attent, behulpzaam, spraakzaam en ondernemend. Daarnaast heeft hij ook humor en je kunt van hem op aan. Hij is lang getrouwd geweest en heeft 3 kinderen en is een trotse opa van 2 kleinkinderen. Verder heeft hij een broer en een zus, met alle familieleden onderhoudt hij goede contacten. Hij geniet van zijn pensioen, woont in een ruim appartement, doet zelf de complete huishouding en volgt het nieuws en de actualiteiten. Buitenshuis werkt hij nog enkele dagen per week om onder de mensen te blijven.

Hij houdt van: lezen, puzzelen, schouwburg, uit eten, dansen, fietsen, schaatsen, met vrienden de Friese eilanden bezoeken, op vakantie gaan naar (Zuid) Europese landen en stedentrips maken.

Hij zoekt: een spontane, eerlijke, open en zorgzame vrouw. Zij is makkelijk in de omgang, heeft een normaal postuur en maakt een verzorgde indruk. Deze man rookt niet, drinkt met mate een glaasje en heeft een auto. Hbo.

Aanvullende informatie

Een modern geklede man, vriendelijke uitstraling, kort grijs haar, normaal stevig postuur, 1.82 m lang. Weduwnaar, 3 kinderen,3 kleinkinderen. Was constructiebouwer in de staalindustrie, Mbo, nu vrijwillig klussen bij ouderen, was KNVB voetbal scheidsrechter. Rookt niet. Hij is: "Soms zo gek als een deur”, hip, gezellig, zo sterk als een beer. Hij is verzorgd, gedisciplineerd, handig, rustig, houdt van een feestje, is communicatief, kan niet tegen onrecht, avontuurlijk. Met een partner is hij romantisch en houdt van een sfeertje maken thuis.

Hij houdt van: wandelen, fietsen, voetbal kijken, zwemmen, duiken, uitgaan, winkelen, klussen, voor kerstman of zwarte Piet spelen en vakanties, Italiaans koken.

Hij zoekt: een lieve, vriendelijke vrouw die zich leuk weet te kleden, normaal postuur, spontaan, open communiceren, eerlijk, gelijkwaardig, heeft iets te vertellen, romantisch, attent, aandacht gevend, gezellig, sociaal. Geen roker.

Aanvullende informatie

Een verzorgd uitziende man met donker/grijs kalend haar, naar gelegenheid gekleed, volslank, klein van stuk, donkere ogen. Weduwnaar, 2 kinderen, 2 kleinkinderen, machinist op zeevaarttanker en beheerder waterzuivering. Rookt soms. Hij is: rustig, ruimdenkend, wereldreiziger, bekijkt alles op zijn eigen wijze, netjes, laat anderen in hun waarde, handig, gemoedelijk.

Hij houdt van: het water, schepen, fotograferen en filmen, wandelen, fietsen, voetbal en motorcross kijken, computeren, uiteten, eropuit trekken, weekendje weg en reizen.

Hij zoekt: een vrouw met een eigen mening, is niet op haar mondje gevallen, heeft haar eigen bezigheden, mag pittig zijn, vindt discussiëren leuk, geen stille vrouw, zelfstandig, makkelijk in de omgang, weet van aanpakken en is een beetje rebels.

Aanvullende informatie

Hij is een energieke en zeer verzorgde man om te zien. Hij heeft een normaal postuur, is 1m70 lang, heeft bruine ogen, kort grijzend haar en zijn kledingstijl is modern en casual. Zijn karakter kunnen we omschrijven met de woorden: vrijgevochten, betrouwbaar, rechtuit, sociaal, en gevoelig. Hij is een empathische man met een groot hart, die goed kan luisteren.

Hij houdt van: muziek luisteren, koken, motorrijden, varen op zijn boot, auto's opknappen, wandelen, karate, Krav Maga, dansen, uit eten gaan en healingen geven als Reiki Master. Hij heeft bijna heel de wereld al gezien, zoals Nieuw Zeeland, Indonesië en Australië. Hij houdt van reizen en gaat minimaal een keer per jaar naar Israël, daar bezoekt hij zijn familie. Staat open voor ((bijna) alle bestemmingen.

Hij zoekt: een verzorgde, vrouwelijke, passionele en liefdevolle vrouw. Een vrouw die sociaal is, makkelijk contact legt en onderhoudend is. Een vrouw die niet alleen liefde kan geven, maar ook kan ontvangen. Een vrouw tussen de 55 en 70 jaar met een slank of normaal figuur. Woonachtig in Belgisch of Nederlands Limburg. Hij zou het fijn vinden als zijn nieuwe partner zich bij hem thuis zou voelen, een vrouw die open staat voor zijn dochters en die bereidt is om een goede band met zijn dochters en familie op te bouwen. Hij hoopt dat ze ervoor open staat om met hem naar Israël te reizen voor familiebezoek.

Aanvullende informatie

Hij is een lange slanke man met blauwe ogen, donkerblond kalend haar en een kortgeschoren baard. Hij draagt een rode bril, kleedt zich informeel, maar verzorgd. Heeft een stabiel karakter, is intelligent, ondernemend, attent, betrouwbaar, ruimdenkend en open en heeft gevoel voor humor. Is graag op pad maar houdt zeker van gezelligheid thuis. Is een liefhebber van natuur en cultuur. Hij speelt al een halve eeuw cello en nog steeds met veel plezier. Daarnaast heeft hij twee volwassen uitwonende kinderen en een kleindochter van vier jaar. Is docent wiskunde aan de TU Eindhoven. Hij rookt niet, drinkt met mate, is atheïst, pacifist en vegetariër, en hij heeft een auto.

Hij houdt van: cello spelen in zijn tango-orkest, lezen, muziek luisteren (klassiek, barok, hedendaags), kijken naar goede films en documentaires, zijn tuin bijhouden, wandelen met zijn hond, en bezoeken van concerten en musea. Hij gaat graag op vakantie in Europa: meerdaagse wandelingen in de natuur, maar ook culturele vakanties met bezoeken aan mooie steden, kastelen en tuinen.

Hij zoekt: een spontane, open, eerlijke en hartelijke vrouw. Zij houdt van natuur en cultuur. Heeft leuke ideeën en neemt initiatief om samen iets te ondernemen. Vanzelfsprekend mogen beiden hun eigen activiteiten hebben. Een pré is als zij ook een wandelliefhebster is.

Aanvullende informatie

Een ontwikkelde sportieve man, 1m90, slank, casual gekleed, kort grijzend haar, groene ogen. Weduwnaar, geen kinderen. Senior manager, studeerde bedrijfskunde en psychologie, eigen ruim appartement, rookt niet. Hij is: rustig, niet oordelend, communicatief vaardig, open, geïnteresseerd in mensen en meningen, nieuwsgierig, sportief, verzorgd, oplossingsgericht, vrij nuchter, altijd bezig met zelfontwikkeling.

Hij houdt van: sporten, wellness, reizen, computeren, studeren, uitgaan.

Hij zoekt: een ontwikkelde vrouw met een slank tot normaal postuur, min. 1m70 lang, weet zich goed te kleden. Ze is pittig, maar niet te eigenwijs, passievol, sportief, relativerend, humoristisch, zelfspot, intelligent, sociaal, makkelijk in de omgang, diepgang in gesprekken, wereldwijs, openstaand voor meningen. Ze rookt niet.

Aanvullende informatie

Charmante aantrekkelijke man, vriendelijke uitstraling, krullend halflang blond/grijzend haar, normaal postuur, verzorgd, casual modern gekleed. Gescheiden, 1 zoon, werkt in loondienst, woont mooi (Mbo+). Hij is: optimistisch, spontaan, gevoelsmens, huiselijk, zorgzaam, direct in zijn communicatie, eerlijk, extrovert, initiatiefnemer. Hij is empathisch, breed georiënteerd en heeft veel interesses.

Hij houdt van: lezen, koken, klussen, fietsen, wandelen en in de natuur zijn. Communiceren met diepgang, rijdt graag een rondje op zijn Harley of in de Cabrio. 

Hij zoekt: een lieve, zorgzame, vrouwelijke vrouw met pit. Een ontwikkelde vrouw waar hij met enige diepgang mee kan praten. Een vrouw met een eigen mening, die een uitdaging niet uit de weg gaat. Ze houdt van het buitenleven en de natuur. Zijn droom is samen een nieuwe start maken. 

Aanvullende informatie

Een leuke man, zeer verzorgd, modern gekleed, bruine ogen, grijs haar, mooi gebit, normaal postuur met een buikje. Weduwnaar, 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Hij werkte in de lasindustrie, woont vrijstaand en modern. Rijbewijs, auto, rookt niet. Hij is: rustig, verzorgd, netjes, actief, vitaal, ontwikkeld, geïnteresseerd in mensen, familiemens, houdt van gezelschap en een feestje.

Hij houdt van: tennis, veel wandelen, fietsen, gezelligheid, (moes)tuinieren, terrasje, uiteten.

Hij zoekt: een gelijkgestemde vrouw, modern gekleed, rustig van karakter, actief, huiselijk, gezellig,  breed ontwikkeld, initiatief nemend, samen dingen ondernemen, maar ook leuk als ze haar eigen bezigheden heeft. Ze is tussen de 67 en 74 jaar en rookt niet.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 11
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.