Contactadvertenties mannen - 60PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Een sympathieke en vlotte man om te zien, die zich kleedt in een verzorgde, casual-sjieke stijl en naar gelegenheid. Hij heeft kort lichtbruin/grijzend haar, groen/grijze ogen, een normaal postuur en is 1m80 lang. Hij is een energieke en sociale man, makkelijk in de omgang, past zich makkelijk aan en bezit een leuke dosis humor. Hij is een harde werker, een levensgenieter en een familiemens met een heel goed hart. Zijn karakter kunnen wij omschrijven als, lief, zorgzaam, sociaal, gemoedelijk, rustig en resoluut.

Hij houdt van: wandelen, fietsen, dansen, uit eten gaan, terrasje pikken en leuke dingen ondernemen met zijn kinderen en kleinkinderen. Hij gaat ongeveer twee keer per jaar op vakantie. Hij is inmiddels vier keer in Amerika geweest, hij zou het leuk vinden om nog eens een reis naar de West Coast te maken. Hij gaat graag naar Spanje, Italië of een weekendje fietsen in Nederland.

Hij zoekt: een lieve, verzorgde, charmante en moderne vrouw, een vrouw met normen en waarden en een goed hart. Een vrouw die zich vrouwelijk kleedt en een slank of normaal postuur heeft. Leeftijd tussen de 55 en 65 jaar. Hij wil in eerste instantie een lat relatie, maar wil naar verloop van tijd ook wel weer samenwonen, hij zou fijn vinden om weer vrouw bij zich te hebben.

Aanvullende informatie

Hij is een sympathieke man met een rustige uitstraling, normaal postuur, blauwe ogen en kort grijs haar. Hij is al een tijdje weduwnaar, heeft twee zoons en vijf kleinkinderen waar hij van geniet. Zijn loopbaan is hij gestart als leerling machinist in de scheepvaart en later heeft hij diverse functies bij de politie uitgevoerd. Hij geniet nu van zijn pensioen. Hij woont samen met zijn Maltezerhondje in een tussenwoning met vrij uitzicht op de weilanden.

Hij houdt van: modelbouw, fietsen, lezen van boeken, zoals fictie en waargebeurde verhalen, rommelen in huis en tuin, programma's, nieuws/wetenschap techniek en detectives kijken op t.v. Ook kan hij genieten van wandelen, fietsen, natuur, uit eten, muziekevenement, museum en theater. Maar dat alles liever samen! Hij kan genieten van een glaasje wijn en af en toe rookt hij een sigaartje (buiten). Zijn muzieksmaak: Barbara Streisand, Portugese Fado, gitaarmuziek, maar ook Latijns Amerikaans kan hij waarderen. Zijn karakter is als volgt te omschrijven: romantisch, zorgzaam, rustig, bedachtzaam, geduldig, ondernemend, trouw en een knuffelaar.

Hij staat open voor: een partner die zich herkent in de volgende eigenschappen: romantisch, sprankelend, leuke verschijning, vrouw-vrouw. Samen genieten van het leven en leuke dingen ondernemen dat is zijn grote wens! Zijn voorkeur gaat uit naar LAT-relatie, MBO/HBO niveau en leeftijd met een knipoog tussen de 65 en 70 jaar.

Aanvullende informatie

Hij is een man met een vriendelijke uitstraling. Hij heeft blauwe ogen, een volle bos kort grijs gemêleerd haar, een leuke lach en een normaal tot stevig postuur. Zijn kledingstijl is verzorgd en naar gelegenheid. Zijn karakter is het beste te omschrijven als: doorzetter, hij kan niet tegen onrechtvaardigheid, is recht door zee, betrokken en sociaal.

Hij houdt van: vrij- en stijldansen, zo danst hij bijvoorbeeld Rock'n Roll, Swing en de Foxtrot, muziek uit de jaren 60/70 en hedendaagse muziek, biljarten, uit eten gaan, ergens een drankje drinken, naar de bioscoop, het theater, een concert en de bazaar in Beverwijk gaan. Hij staat open voor de ideeën van een toekomstige partner.

Hij zoekt: een vrouw met een warm en hartelijk karakter, ze is liefdevol, houdt van gezelligheid en vindt het leuk om samen dingen te ondernemen. Fijn als ze nog van elkaar kunnen leren.

Aanvullende informatie

Vrolijke man van 1.80m lang met een normaal postuur, kort grijs kalend haar, casual of naar gelegenheid gekleed, innemende lach. Weduwnaar, 3 kinderen, 7 kleinkinderen, rookt niet, woont in mooi appartement, rijbewijs en auto. Hij is: actief, netjes, verzorgd, communicatief, humoristisch, kan met iedereen overweg, duidelijk op een goede manier, gemoedelijk, handig.

Hij houdt van: schetsen van o.a. portretten, biljarten, wandelen, fietsen, met de auto erop uit, uiteten en samen uitgaan, leuke dingen doen.

Hij zoekt: een nette, verzorgd uitziende vrouw, lief, zorgzaam, gezellig, geen thuiszitter, samen wandelen, fietsen of met de auto weg.

Aanvullende informatie

Verzorgd uitziende man met een normaal postuur, 1.80m lang, blauwe ogen, een bos kort grijs haar, naar gelegenheid gekleed, brildragend. Weduwnaar, rookt niet, koophoekwoning, werkte met grote machines in binnen- en buitenland. Hij is: Verzorgd en netjes, gaat technisch met de tijd mee, actief, avontuurlijk, familiemens, gezellig, rustig, gelijkwaardig, neemt initiatief.

Hij houdt van: motorrijden, koersbal, gezelligheid met familie en vrienden, fietsen, puzzelen, klussen, uiteten.

Hij zoekt: een gezellige, sociale vrouw die actief in het leven staat. Ze is communicatief, heeft een verzorgd uiterlijk, normaal postuur, weet zich netjes te kleden, tussen de 65 en 75 jaar. Ze rookt niet. Het zou leuk zijn als ze achterop de motor meegaat, maar het hoeft niet.

Aanvullende informatie

Hij is: een verzorgde man, draagt een kort geschoren ringbaardje, heeft blauwgrijze ogen en kan niet meer zonder leesbril. Hij heeft een normaal postuur en voelt zich in een overhemd met nette (spijker) broek het meest op zijn gemak. Hij is gescheiden, heeft een dochter en een kleinkind en wil graag weer een maatje ontmoeten, omdat hij liever samen is en samen deelt! Hij is een echte “schippersjongen” want hij vaart al vanaf zijn 13e, toen op het schip van zijn ouders. Daarna is hij zelfstandig schipper geweest, maar is nu havenmeester en in dienst van de gemeente. Verder is hij blij met zijn eengezinswoning met grote tuin. Huisdieren heeft hij niet maar hij houdt van honden. Qua karakter kun je zeggen dat hij rustig en gevoelig is, diepgang heeft en kan genieten van de aanwezigheid van de ander, zonder te hoeven praten.

Hij houdt van: diverse stijlen muziek, van Queen tot Hazes en luistert graag naar de teksten van (Nederlandstalige) muziek. Ook werkt hij graag in zijn tuin, verzamelt munten, fiets en wandelt, klaverjast, en kijkt op t.v. naar o.a. “First dates" en "Lang leve de liefde" en bezoekt concerten. Daarnaast heeft hij liefde voor alles wat met schepen en water te maken heeft. Vakantielanden die voor hem favoriet zijn: Spanje, Griekenland en Turkije.

Hij zoekt: een partner die het ook belangrijk vindt om samen lief en leed te kunnen delen en dat er belangstelling en respect is naar/voor elkaar. Fijn als je niet rookt, af en toe een wijntje/borreltje is geen punt, dat vindt hij ook gezellig. Zijn voorkeur gaat uit naar een maatje die religieus is of daar in ieder geval respect voor heeft. Als leeftijdsindicatie: tussen 56-67 jaar. Van single naar samen dat is zijn wens! Wie weet van vriendschap, naar LAT, naar samenwonen!

Aanvullende informatie

Een vriendelijke en sociale man, die zich in een verzorgde, casual sjieke stijl kleedt en ook naar gelegenheid. Hij heeft kort grijzend haar, bruine ogen, is brildragend en heeft een vriendelijk gezicht. Hij is een energieke en sociale man, behulpzaam, lief, zorgzaam, eerlijk, betrouwbaar en een tikkeltje romantisch. Wanneer hij er voor gaat, doet hij dit voor de volle 200%.

Hij houdt van: zijn werk als buschauffeur, jeu de boules, dansen, lekker koken, films kijken, kaarten, lekker uiteten gaan en winkelen, waarna hij gezellig een kop koffie gaat drinken. Hij is heel gemakkelijk en vindt bijna alles leuk wat gezelligheid met zich mee brengt, hij staat dan ook bijna overal voor open.

Hij zoekt: een lieve, oprechte en betrouwbare vrouw. Een vrouw die sociaal is en van gezelligheid houdt. Een verzorgde vrouw met slank of normaal postuur, tussen de 62 en 70 jaar oud. Woonachtig in Nederlands of Belgisch Limburg. Hij kijkt er naar uit samen veel leuke en gezellige momenten te beleven.

Aanvullende informatie

Hij heeft een normaal postuur, blauwe ogen en kort grijs haar en kleedt zich verzorgd, casual/sportief. Zijn karakter is: sociaal, rustig, serieus, ondernemend, behulpzaam, spraakzaam en attent. Ook heeft hij humor, een eigen mening en is hij huiselijk. Na een lat relatie van 8 jaar is hij inmiddels 2 jaar single. Hij heeft geen kinderen maar deze zijn van een toekomstige partner absoluut welkom. Zijn ruime moderne appartement heeft hij heel gezellig ingericht. Hij kookt voor zichzelf, luistert naar muziek, (heeft een brede smaak). Op zijn computer komt het nieuws met de actualiteiten binnen.

Hij houdt van: bezoeken van concert of muziekoptreden. Op zijn tijd een leuke film, documentaire of sportprogramma kijken. Vrijwilligersactiviteiten en lidmaatschap van de bewonersvereniging. In zijn werkzame leven had hij een goede baan in dienst van de overheid. Inmiddels geniet hij van zijn pensioen. Verder motorrijden met een groepsreis, ergens iets eten, drinken, fitness, fietsen en wandelen. Qua vakanties heeft hij alles van Scandinavië tot Zuid Europa gezien.

Hij zoekt: een (vrolijke), verzorgde vrouw met een leuke (jeugdige) uitstraling. Zij is zelfstandig,, onafhankelijk, eerlijk, een beetje zorgzaam, sportief en houdt van cultuur en natuur. Deze man rookt niet, drinkt met mate en heeft een auto.

Aanvullende informatie

Hij heeft blauwe ogen en een gemillimeterd geschoren hoofd, een normaal postuur en kleedt zich naar gelegenheid.  Zijn karakter is: pro actief, ondernemend, creatief, innovatief, multifunctioneel, serieus, attent, galant, charmant en sociaal. Daarnaast heeft hij ook humor. Uit zijn huwelijk zijn 2 zoons geboren, beiden ruimschoots volwassen en uitwonend. Zijn ruime vrijstaande woning met veel grond is prima op orde en gezellig ingericht. Hij doet zelf de complete huishouding. Daarbij is hij nog parttime actief binnen zijn bedrijf (HBO). Hierdoor beschikt hij over voldoende tijd om een leuke relatie op te bouwen.

Hij houdt van: lezen van vakbladen, zelfgemaakte foto's bewerken, met vrienden ergens iets eten, drinken, biljarten, fietsen en wandelen. Qua vakanties heeft hij alle werelddelen en Europese landen bezocht.  Met de juiste vrouw wil hij van alles ondernemen.

Hij zoekt: een eerlijke, enigszins pittige en aantrekkelijke vrouw met een eigen mening en de juiste intenties.  Hij rookt niet en drinkt met mate.

Aanvullende informatie

Gezellige, behulpzame man woonachtig in het zuiden van de provincie Utrecht.  Hij kleedt zich naar gelegenheid en ziet er netjes verzorgd uit, heeft kort grijzend haar, is brildragend en heeft een open vriendelijk gezicht.

Hij houdt van: zijn kinderen en kleinkinderen, werkt nog af en toe met passie voor zijn eigen bedrijf. Werkt in zijn tuin, woont in een vrijstaande woning met mooi uitzicht. Helpt graag anderen, kan ook met iedereen overweg. Heeft een hond met wie hij graag wandelt, is sportief ingesteld. Speelt bridge. Gaat er graag op uit in Europa, maar reist ook naar bijvoorbeeld Canada. In Nederland is het ook goed vertoeven.

Hij zoekt: een vrouw die zorgzaam is, makkelijk in de omgang naar de ander, die er verzorgd uitziet. Die het ook fijn vindt om thuis te zijn, leuk als ze van koken houdt en affiniteit, of meer heeft met natuurgeneeswijzen.  Een vrouw die niet rookt en het fijn vindt om samen te wandelen en te fietsen. Om op deze manier heerlijk samen te kunnen genieten en iets moois op te bouwen. Op MBO/HBO niveau in de leeftijd van 60 tot 65 jaar.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 7
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.