fbpx

Contactadvertenties mannen - 60PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Een vriendelijke, positief ingestelde man, brildragend met groen-bruine ogen en kalend, grijs haar. Hij heeft een normaal postuur en kleedt zich casual. Hij rijdt auto, is gescheiden en heeft vier kinderen. Deze man heeft (Amsterdamse) humor en houdt van lekker eten en spontane activiteiten. Hij is gastvrij en kookt graag, houdt van theater en bioscoop en zoekt graag de gezelligheid op.

Luisteren jullie binnenkort samen naar Bruce Springsteen?

Aanvullende informatie

Deze moderne, rustige man is actief, sportief en houdt van kwaliteit. Hij is 1,75m lang met een normaal postuur en kleedt zich met zorg modern/casual, heeft grijs haar, bruine ogen en draagt een moderne bril.  Hij werkt als leidinggevende met een grote groep mensen in de logistiek. Is geïnteresseerd in speciale bieren, doet vrijwilligerswerk voor het bloemencorso en is secretaris voor een vereniging. Hij vraagt zich af wat mensen drijft en is daarmee belangstellend naar anderen.

Ben jij die vrouw die samen met hem wil genieten van de gewone dingen in het leven?

Aanvullende informatie

Hij is een goede vakman, woont in een 2 onder 1 kap woning in een gezellig dorp.  Hij heeft zijn huis bijzonder gezellig en sfeervol ingericht.  In zijn vrije tijd houdt hij van:  sport kijken (Formule1), tuinieren en lekker uitwaaien op het strand. Verder houdt hij er van om een wandeling te maken in het bos, uit eten te gaan of een terrasje te pakken.  Hij vindt het ook fijn om lekker thuis te zijn en het samen gezellig te maken. Een barbecue organiseren of samen koken met een lekker glaasje wijn. Onverwachts een dagje of weekendje weg altijd leuk. Dagje sauna of een keer naar het theater. Hij is voor veel dingen in. Hij heeft een leuke familie en een goede vriendenkring!

Ben jij zijn verrijking en durf je de stap te wagen?

Aanvullende informatie

Hij is 1m77 lang met een wat voller postuur, baard, snor, goed gebit, bril, kalend grijs, bruine ogen, casual modern gekleed. Hij werkte in het betaalde voetbal en als buschauffeur waarbij hij veel met allerlei soorten mensen omging. Hij is sociaal, spontaan en houdt van een dolletje. Hij houdt van wandelen, voetbal kijken, theater, bandjes kijken en uiteten.

Ben jij die huiselijke vrouw, die samen met hem leuke dingen wil ondernemen?

Aanvullende informatie

Hij is een doorzetter en daadkrachtig in zijn besluiten. Hij is zeker geen macho type, eerder bescheiden en in de kern relatief eenvoudig maar houdt zeker van kwaliteit. Een aardige, rustige, gevoelige man, hij is breed geïnteresseerd in mensen, muziek en dingen. Hij spreekt bedachtzaam, uit zich serieus en heeft ook gevoel voor humor. Universitair niveau. Hij leeft zeer gezond en doet dan ook veel aan sport zoals: fitness, tennis en golfen. In een toekomstige partner zoekt hij een sportieve, vrouwelijke vrouw, die positief, gezond en sterk in het leven staat. Een vrouw die zorgzaam en attent is, maar die ook kritisch kan zijn. Respect voor elkaar en een standvastige relatie opbouwen is wat hij graag wil.

Ben jij de vrouw die de uitdaging met hem aangaat?

Aanvullende informatie

Deze positieve en breed georiënteerde man is open en eerlijk. Hij heeft donkerblond haar, een leuke lach, heldere blauwe ogen en een verzorgd uiterlijk. Meestal draagt hij een jeans met een polo. Hij is met pensioen en was werkzaam als makelaar in grondverzet (Hbo). Gek op het buitenleven, wandelen, werken in zijn tuin, toeren met zijn cabrio of boot, muziek luisteren en ergens een hapje eten.

Ben jij die spontane vrouw die hem wil leren kennen?

Aanvullende informatie

Hij is een breed geïnteresseerde man met een normaal postuur,  1m90 lang en kort gemillimeterd kaar. Zijn karakter kunnen we als volgt omschrijven: sociaal, gevoelig, zorgzaam, behulpzaam, ondernemend, gedreven, huiselijk, serieus, humoristisch en geïnteresseerd. Een ondernemer met creatieve ideeën, die er naar uitkijkt om  met een nieuwe partner leuke dingen te ondernemen. Zoals samen naar een concert, lekker uit eten, dansen, naar de schouwburg of gezellig ergens iets gaan drinken, hij staat overal voor open.

Ben jij de vrouw, die net als hij, 100% voor de relatie gaat?

Aanvullende informatie

Hij is een goed verzorgde man (mbo) die zijn zaakjes goed voor elkaar heeft. Hij is sociaal, eerlijk en zorgzaam, niet iemand die op de voorgrond treedt maar zeker niet verlegen. Hij ziet er jong uit voor zijn leeftijd en is graag in de buitenlucht actief bezig.

Ben jij die lieve vrouw met een vriendelijke uitstraling, die ook zo hecht aan wederzijds respect?

Aanvullende informatie

In de kop van Noord-Holland woont deze vrolijke man met blond haar en blauwe ogen. Hij is gescheiden en heeft twee zoons die gedeeltelijk bij hem wonen. Deze man is handig en klust graag, houdt ervan om lekker bezig te zijn. Deze muziekliefhebber is verder empathisch, heeft respect en humor en is lief, zorgzaam en betrokken. Hij bezoekt graag af en toe een leuk evenement, houdt van tuinieren, wandelen, uit eten gaan of lekker thuis koken. Hij reist graag met de auto, ook op vakantie. Dit geeft hem een gevoel van vrijheid en hij zou dit graag met een partner vaker willen doen.

Ga jij mee op de volgende autotrip?

Aanvullende informatie

Man met een slank/normaal postuur, kleedt zich verzorgd en casual. Hij is sociaal, eerlijk, attent, loyaal, vrijgevig, belangstellend, respectvol, sportief en serieus. Heeft ook humor, is een natuurliefhebber en fotografeert graag wilde dieren. Hij heeft gewerkt op Mbo niveau en geniet nu van zijn pensioen.

Zou jij met deze leuke man willen kennismaken?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 12

Zoeken

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.