Contactadvertenties mannen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze mannen?

Verzorgd uitziende man, volslank postuur, netjes modern gekleed, grijs kort haar. Universitair geschoold, werkte als directeur in de zorgsector. Gescheiden, 2 kinderen, 3 kleinkinderen. Woont met kat in ruim nieuw netjes ingericht appartement. Hij is mentaal zeer vitaal, maar lichamelijk wat mankerend. Hij is tolerant, humoristisch, communicatief sterk, respectvol, geeft mensen de ruimte.

Hij houdt van: uit eten gaan, casino, lezen, detectives op tv, vrienden ibezoek, koken en samen met een partner reizen.

Hij zoekt: een optimistische vrouw, ontwikkeld EQ (emotioneel intelligent), flexibeler dan hij zelf is, niet druk en niet te rustig, niet dominant, liefst zonder hondje. Het zou mooi zijn als zij een rijbewijs heeft, zodat ze met zijn auto samen op pad kunnen. Een handicap mag, mits ze samen maar van alles kunnen ondernemen. Absoluut geen rookster

Aanvullende informatie

Een bescheiden, vrolijke en optimistische man van Aziatische origine. Hij heeft een hartelijke en open uitstraling. Hij is kaal, met een licht getinte huidskleur, bruin/groene ogen en is brildragend. Hij is zeer verzorgd, normaal postuur en kleedt zich overwegend casual modern. Gepensioneerd metaalbewerker, drie kinderen & twee kleinkinderen.

Hij houdt van: fietsen & wandelen, bijv. in de buurt van het IJsselmeer. Oppassen op de kleinkinderen, tuinieren en diverse klussen. Ziet de nieuwste films in de bioscoop, fijn om uit eten te gaan samen. Vakantie; Filipijnen, Griekenland en heerlijk om uit te waaien op Texel.

Hij zoekt: vitale, lieve en gezellige vrouw, liefst uit Noord-Holland. Iemand die respectvol, eerlijk en trouw is. Toekomst; samen op stap gaan en genieten van elkaars gezelschap. Niet-rokend en graag alcohol met mate. Leeftijd 65-75jr.

Aanvullende informatie

Zeer verzorgd uiterlijk, 1.86m lang, normaal postuur, blond haar, mooi gebit, naar gelegenheid gekleed. Rookt en drinkt niet. Gescheiden sinds 2005, 3 kinderen, 2 thuiswonend (17, 21 jaar). Hij is ondernemer in de horeca, woont vrijstaand aan het water met modern strakke inrichting. Is loyaal, behulpzaam, kan niet tegen onrecht, ondernemend, actief, nuchter, open en direct, netjes en ordelijk.

Hij houdt van: sport, is voetbal scheidsrechter, restaureren van scooters, klussen voor anderen. Met een partner doet hij graag dingen samen zoals uit eten, winkelen, bios enz. Hij gaat graag met vakantie en deed dat tot voor kort met zijn zoons. Wintersport, zon, cruisen, varen.

Hij zoekt: een fitte en goed uitziende vrouw, gezellig, zorgzaam, humoristisch, samen dingen willen doen, tegengas gevend, hoge normen en waarden. Ze is communicatief sterk, ontwikkeld, een beetje uitdagend, sportief en ze laat zien wie ze is. Ze heeft een normaal postuur en kleedt zich naar gelegenheid. Geen handen bindende huisdieren en liever niet rokend.

Aanvullende informatie

Hij heeft groene ogen en kort haar, een normaal postuur en maakt een verzorgde en representatieve indruk. Qua karakter is hij: betrouwbaar, gedegen, serieus, en punctueel. Daarnaast ook bescheiden en toch communicatief. Inmiddels gepensioneerd na een prachtige carrière als personeelsmanager. Uit zijn huwelijk van 21 jaar heeft hij 2 zoons gekregen. Hij woont in een modern gebouwde en ingerichte eengezinswoning, doet gedeeltelijk de huishouding waaronder ook eten koken. Verder is hij actief met uiteenlopende vrijwilligerstaken.

Hij houdt van: zwemmen, tafeltennissen, wandelen, fietsen, ergens iets eten en drinken. Heeft al veel van de wereld gezien maar staat open voor ideeën.

Hij zoekt: een slanke, communicatieve, initiatief nemende, optimistische, ondernemende en vitale vrouw die daarnaast een beetje zorgzaam en behulpzaam is.

Aanvullende informatie

Een nette, verzorgde man met een rustige uitstraling. 1.84m lang, normaal tot volslank, kort grijs haar, verzorgd kort baardje, snor en bruine ogen, naar gelegenheid gekleed.  
Hij werkte bij de overheid, rookt niet en drinkt bij gelegenheid. Weduwnaar, geen kinderen, woont in appartement met mooie inrichting. Hij is netjes, trouw en eerlijk, goed luisteren, empathisch vermogen. Een knuffelbeer, houdt van gezelligheid en heeft goede normen en waarden. Hij is gevoelig, authentiek, huiselijk, kan makkelijk contact maken, heeft zijn grenzen. In een relatie is hij gelijkwaardig en het woord ‘samen’ is belangrijk voor hem.
Hij houdt van: lezen, fotograferen, muziek luisteren (blues, klassiek, Jazz en andere rustige muziek), tv kijken (programma’s met diepgang), krant, koken (Indische keuken favoriet), wandelen, terrasje, theater e.d. 
Hij zoekt: een verzorgde, nette vrouw die zich kleedt naar gelegenheid. Ze houdt van gezelligheid en ze neemt ook zelf initiatief. Een lieve zachte vrouw met een warm karakter, ontwikkeld en breed geïnteresseerd. Ze houdt net als hij van lekker koken, eten en knuffelen. Ze is een lief maatje die, als het klikt, echt op hem kan rekenen. Hij gaat door het vuur voor een vrouw. Ze is tussen de 58 en 65 jaar en heeft een normaal tot volslank postuur. Liever geen hond, geen roker.
Het is leuk als ze van kleine tripjes en weekendjes weg houdt.

Aanvullende informatie

Vriendelijke en optimistische man, met een gastvrije uitstraling, donkerblond haar en heldere blauwe ogen. Hij is verzorgd met een slank postuur en kleedt zich altijd naar gelegenheid. We kunnen hem omschrijven als een ondernemende, vrolijke, lieve en gemoedelijke man. Hij is nooit chagrijnig en past zich makkelijk aan. Hij rookt soms en drinkt geen alcohol. Mbo niveau.

Hij houdt van: zijn kinderen, zijn hond, varen, wandelen, muziek maken. Verder van gezelligheid, uit eten gaan, dagjes weg. Een vakantie is wat hem betreft altijd leuk om te vieren samen. Dat kan van alles zijn, varen met de boot of een vliegvakantie.

Hij zoekt: een gezellige, vrolijke vrouw met een normaal postuur. Iemand die eerlijk is en een gezellige babbel heeft. Het zou leuk zijn als ze muzikaal is maar dit is geen breekpunt. Wel fijn als ze ook van honden houdt. Samen gezellige dingen ondernemen en genieten van elkaars gezelschap!

Aanvullende informatie

Man met een normaal postuur, groene ogen en kort haar, kleedt zich casual/verzorgd en maakt een representatieve indruk. Hij is betrouwbaar, serieus, communicatief en gedegen. Hoeft niet in het middelpunt van de belangstelling te staan, je kunt van hem op aan en hij heeft ook humor. Verder heeft hij 2 volwassen uitwonende zoons. Hoewel hij na een prachtige carrière geniet van zijn pensioen, doet hij nog wel verschillende vrijwilligerstaken: mentor/coach en begeleider van mensen die zijn hulp kunnen gebruiken, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. (Hbo)

Hij houdt van: uit eten gaan, ergens iets drinken, zwemmen, tafeltennissen, fietsen en wandelen. Qua vakanties heeft hij diverse werelddelen bezocht en nagenoeg alle Europese landen gezien. Met een leuke vrouw staat hij open voor ideeën.

Hij zoekt een: verzorgde, slanke, communicatieve, initiatief nemende, optimistische, vitale en ondernemende vrouw die ook een beetje behulpzaam en zorgzaam is. Hij rookt (nog wel) enkele sigaartjes per dag en beschikt over een auto.

Aanvullende informatie

Communicatieve, attente en zorgzame man met een rustige uitstraling. Slank postuur, grijs kalend haar, blauwe ogen en draagt een bril. Verzorgd en kleedt zich overwegend casual modern. Gepensioneerd onderhoudsinspecteur (woningbouw) Weduwnaar, een dochter.

Hij houdt van: gezellig praten met elkaar, denksport puzzelen, (Ned.-talig-rock)muziek luisteren, lezen (Baantjer), naar een restaurant, de stad in, een terrasje of een uitje met de auto. Vakantie; Lanzarote bijv. en Het Zwarte Woud met verblijf in een vakantiehuisje. Hij stelt zich open voor diverse reissuggesties, ook dichter bij huis.

Hij zoekt: een ruimdenkende, menslievende en positieve vrouw. Iemand die gezelligheid in kleine kring waardeert. Toekomst; samen een vertrouwelijke en innige band opbouwen. Hij gaat daarbij in eerste instantie voor een vriendschappelijke LAT-relatie. Graag niet-rokend en alcohol met mate. Leeftijd: 65-72jr.

Aanvullende informatie

Vriendelijke en optimistische man met een gastvrije uitstraling, heeft donkerblond haar en heldere blauwe ogen. Hij is verzorgd met een slank postuur en kleedt zich altijd naar gelegenheid. We kunnen hem omschrijven als een ondernemende, vrolijke, lieve en gemoedelijke man. Hij is nooit chagrijnig en past zich makkelijk aan. Hij rookt soms en drinkt geen alcohol. Sinds kort draagt hij een prothese (onderbeen) en bij langere afstanden maakt hij gebruik van een rollator of stok. Mbo niveau. Rookt soms, drinkt geen alcohol.

Hij houdt van: zijn kinderen, zijn hond, varen, wandelen, muziek maken. Verder van gezelligheid, uit eten gaan, dagjes weg. Een vakantie is wat hem betreft altijd leuk om te vieren samen. Dat kan van alles zijn, varen met de boot of een vliegvakantie.

Hij ontmoet graag: een gezellige, vrolijke vrouw met een normaal postuur. Iemand die eerlijk is en een gezellige babbel heeft. Het zou leuk zijn als ze muzikaal is maar dit is geen breekpunt. Wel fijn als ze ook van honden houdt. Samen gezellige dingen ondernemen en genieten van elkaars gezelschap!

Aanvullende informatie

Hij oogt jonger dan zijn kalender leeftijd, heeft een sympathieke uitstraling, een glad gezicht, bruine ogen, een normaal postuur en zijn kledingstijl is altijd verzorgd en naar gelegenheid, indien gewenst draagt hij een pak. Zijn karakter is open, vriendelijk, zorgzaam, geïnteresseerd in de ander, hij is een mensenmens, een vredestichter en heeft een eigen mening. Gelijkwaardigheid en normen en waarden in een relatie zijn belangrijk voor hem. Hij heeft geen huisdieren, maar houdt van honden. Bij gelegenheid drinkt hij een goed glas wijn, wit bier, een whisky of een digestive.

Hij houdt van: het lezen van detectives, vakantieboeken en boeken over de wereld(politiek). Op televisie kijkt hij onder andere naar de actualiteiten, sport op topniveau en Pauw en Jinek. Ook doet hij graag een spelletje op de iPad en maakt hij puzzels. Hij vindt het prettig om er op uit te gaan en gaat graag fietsen, wandelen in de natuur, uit eten en een drankje doen op een gezellig terras. Ook bezoekt hij musea, het theater en markten. Om zijn conditie op peil te houden doet hij enkele uren per week aan cardiofitness.
Voor wat betreft vakanties gaat zijn voorkeur uit naar warme landen zoals Zuid Spanje en Griekenland waar hij verblijft in de luxere accommodaties. Landen in Azië heeft hij bezocht en hij zou ooit nog naar Canada, Australië en Nieuw Zeeland willen gaan.

Hij zoekt: een zelfstandige, zorgzame, empathische en blije vrouw. Ze vindt het leuk om dingen te ondernemen en om te reizen.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 9

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.