fbpx

Contactadvertenties vrouwen - 60PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Een rustige, vriendelijke, verzorgde man met een slank postuur, groen/grijze ogen, kalend grijs haar en kleedt zich casual verzorgd. Hij is gescheiden, heeft hij 2 zonen en opa van 4 kleinkinderen, met zijn oudste zoon heeft hij een goed contact en heeft een fijne vriendenkring om zich heen. Hij heeft gestudeerd en is in het personentransport terecht gekomen. Hij houdt van ballroomdansen, wandelen, fietsen, lezen, is breed georiënteerd en interesse in cultuur en wetenschap.

Ben jij die warme vrouw die met hem van het leven wil genieten?

Aanvullende informatie

Vrouw met sprankeling in haar bruine ogen en heeft mooi wit kort geknipt haar. Ze is weduwe, heeft vier kinderen en 9 kleinkinderen. Ze is van de boerderij naar een 2 onder 1 kap woning in de polder verhuist, de inrichting is sfeervol en rustig. Haar tuin staat vol gezellige planten en bloemen. Roken doet ze niet, drinkt af en toe een wijntje. Ze is nu met pensioen, na met plezier in de zorg te hebben gewerkt. Als vrijwilligster begeleidt ze jongeren op de atletiekclub. Ze omschrijft haar karakter als volgt: spontaan, vrolijk, gezellig, familiemens, kan goed luisteren, diepgang, humor en plezier. Ze vindt onverwachte dingen leuk en gunt de ander geluk. 

Ben jij die man met humor, die van een spontane acties houdt?

Aanvullende informatie

Deze vriendelijke vrouw, heeft halflang bruin haar, is verzorgd en licht opgemaakt met een casual vrouwelijke kledingstijl en draagt een bril. Ze is gescheiden, heeft 4 kinderen en kleinkinderen, die ze regelmatig ziet en ook een fijne vriendenkring om zich heen. Ze heeft als leerkracht in het onderwijs gewerkt en geniet nu van haar pensioen. Vanuit de kerk doet ze nog vrijwilligerswerk. Verder houdt ze van lezen, wandelen, fietsen en is graag in het gezelschap van anderen. Een spontane actie is wel aan haar besteed.

Ben jij die jongensachtige, christelijke man, die met haar van het leven wil genieten?

Aanvullende informatie

Aan de kust woont deze vrolijke en actieve vrouw. Met haar 1,63 m lange, slanke postuur met bruin haar en blauwe ogen is ze een mooie verschijning. Een vrouwelijke vrouw, met lichte make-up en fijne sierraden. Ze houdt van muziek en dansen, werkt bij een sportschool en is zelf ook aardig sportief. Ze is een gescheiden moeder van twee volwassen kinderen, eet gezond, houdt van een wijntje en van gekkigheid. Is altijd in voor een gezellige activiteit of het ontdekken van een leuke stad of vakantiebestemming. Ze heeft kracht gehaald uit haar verleden en ziet de toekomst positief tegemoet. Het liefst met een partner, om meer te kunnen delen, een goed gesprek te kunnen hebben en de dagen nog leuker te kunnen maken.

Ben jij de man die met haar door de duinen fietst voor een lunch aan het strand?

Aanvullende informatie

Zij is: vrouwelijk, stoer, extravert en ondernemend. Ze hecht waarde aan goede omgangsvormen en de juiste normen en waarden. Verder is ze empathisch, heeft brede interesses in mensen en dingen. Houdt van mensen om zich heen, is zeer sociaal en ondernemend. Staat open voor nieuwe dingen en neemt ook initiatief. Ze werkt nog een aantal jaren in de zorg. Ze houdt van: lezen, tuinieren, tennissen. Verder terrasje pakken, uit eten of naar het theater, een lekkere wandeling of fietstocht, dit zijn wat haar betreft allemaal leuke activiteiten leuk om te doen.

Ben jij die lieve, humorvolle en goed ontwikkelde man om samen dingen te doen?

Aanvullende informatie

Vrouw met halflang donkerbruin haar, groen/grijze ogen, heeft een normaal postuur, kleedt zich stoer, casual, trendy, vrouwelijk en naar gelegenheid. Haar karakter is: zorgzaam, lief, onbevooroordeeld, respectvol, humor, soms hart op de tong, jong van geest, een familiemens, makkelijk in de omgang en kan met iedereen overweg. Werk-en denknivo: Mbo.

Wil jij met haar van alles ondernemen?

Aanvullende informatie

Zorgzame vrouw met kort blond haar, blauwe ogen, heeft een normaal/volslank postuur en kleedt zich naar gelegenheid en altijd verzorgd. Haar karakter is: attent, betrokken, eerlijk en serieus. Daarnaast heeft ze humor, kan soms pittig zijn, is een muziekliefhebber, 60/70er jaren, klassiek en populair, en heeft alle zaken prima op orde. Heeft een goede baan gehad (Mbo+) en geniet nu van haar pensioen.

Zou jij met deze vrouw nog een fijne relatie op willen bouwen?

Aanvullende informatie

Lieve vrouw met halflang bruin haar, bruine ogen, heeft een normaal/volslank postuur, kleedt zich verzorgd en naar gelegenheid. Ze is open, eerlijk, betrouwbaar, lief, zorgzaam, betrokken, geïnteresseerd en een gevoelsmens. Een warme vrouw, serieus, heeft humor en is meer een gever dan een nemer. Ze werkt nog parttime (Hbo).

Wil jij een stabiele toekomst en van alles ondernemen met deze leuke vrouw?

Aanvullende informatie

Vrouw met halflang krullend bruin haar en bruine ogen, heeft een normaal postuur en kleedt zich sportief en naar gelegenheid. Ze is eerlijk, betrouwbaar, zorgzaam, lief, zelfbewust en serieus. Heeft daarnaast ook humor, een eigen mening en zelfreflectie. Is onderhoudend, vitaal, actief en weet van aanpakken. Ze werkt met hulpbehoevende oudere mensen (Mbo).

Wil jij met deze vrouw kennismaken?

Aanvullende informatie

Een goed verzorgde en netjes geklede vrouw, die een bewogen leven achter de rug heeft. Ze is charmant met haar grijze, halflange haar opgestoken en blauw-grijze ogen in een vriendelijk gezicht. Ze is gesteld op een verzorgd uiterlijk, zowel bij haarzelf als bij haar partner. Weduwe, zoon in Amerika. Heeft veel van de wereld gezien door haar studie en haar baan als stewardess. B&B boerderij gehad. Ze houdt van de natuur, is zelfstandig, ondernemend en creatief. Verzorgt als vrijwilliger rondleidingen door haar stad. Ze houdt dan ook van mensen, van gezelligheid en een partner die wat te vertellen heeft. Ze zoekt een man met wie ze kan lachen en samen mee op stap kan gaan.

Wil jij met haar een kerkje bezoeken in Toscane of schapen tellen op Texel?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 12
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken