fbpx
De liefde was nog nooit zo dichtbij!

Een moderne en charmante dame, straalt jeugdige energie uit met stijlvolle kleding voor elke gelegenheid. Spontaan, ondernemend, sociaal, scherp van geest, open, emotioneel volwassen, genietend van variatie en spontane avonturen, omarmt het leven met enthousiasme en een positieve kijk. Niet-roker, maar geniet bij gelegenheid van een glaasje wijn. Zij houdt van thrillers lezen, ontspannen met films en koken voor zichzelf. Ze wandelt graag in de stad, op het strand of in het bos. Hoewel ze niet meer fietst, bezoekt ze wekelijks Linedance voor gezelligheid. Met een actief sociaal leven gaat ze graag uit eten, op terrasje zitten en winkelen. Spanje, heeft haar hart veroverd. Weekendjes weg en stedentrips slaat ze zeker niet af. 

Ben jij die man met een flinke dosis humor, actief en ondernemend?  

 

Kenmerk: 53228

Ontmoet deze sprankelende vrouw met betoverende blauwe ogen en een stralende lach. Haar open, directe karakter kenmerkt zich door doorzettingsvermogen en een afwezigheid van gezeur. Zelfstandig, energiek en empathisch, geniet ze volop van het leven en deelt ze dit het liefst met een partner. Muziek is haar passie, van Nederlandstalig tot evenementen zoals de Toppers. Naast kranten lezen en selectief tv-kijken, vindt ze plezier in fietsen, sporten, koken en gezellige avonden met vriendinnen. Een avondje op de bank met hapjes en drankjes waardeert ze enorm. Winkelen, strandwandelingen, en reizen naar Zuidelijke landen vormen haar ideale uitjes, waarbij ze een mix van ontspanning en activiteit zoekt.

Ben jij die verzorgde, positieve man met wie ze een dynamische latrelatie kan opbouwen?

 

Kenmerk: 53229

Zij kleedt zich modern en vrouwelijk. Haar postuur is normaal. Ze heeft halflang blond haar dat zij meestal opgestoken draagt maar ook wel eens los heeft. Verder heeft ze hele mooie blauwe ogen, een vriendelijk open gezicht met een mooi gebit. Ze is zorgzaam en gastvrij, met een hart zo groot als de zee. Haar sociale karakter en liefdevolle aard brengen warmte in ieders leven. Ze heeft een positieve kijk op het leven, maar droomt van die ene speciale persoon, iemand die dezelfde taal van de liefde spreekt, die haar harmonie aanvult. Samen dineren in gezellige restaurants, wandelen door de natuur of fietsen langs de kustlijn.  Samen genieten van film- en theateruitjes, gedeelde lachbuien en stille momenten van geluk. Zonnige vakanties, met een vleugje luxe. 

Ben jij die verzorgde man die haar aanvult?

Kenmerk: 53173

Deze charmante en warme dame, met haar speels bruin/blonde haar en betoverende groen/bruine ogen, zoekt jou! Ze kleedt zich casual sjiek, altijd passend bij de gelegenheid. Haar persoonlijkheid is een mix van optimisme, spontaniteit en hartelijkheid. Sportief en een makkelijke praatster met een scala aan interesses: tuinieren, lezen, schilderen, koken, tennis, wandelen, fietsen. Zij reist graag in Europa en soms in Nederland met haar eigen caravan. Ze geniet van het leven na haar loopbaan als inkoopadviseur en is een trotse moeder en oma.

Ben jij die actieve, levenslustige Bourgondiër die ook van het leven wil genieten?

Kenmerk: 53221

Een enthousiaste dame van 76 lentes jong. Zij heeft een slank postuur, blond haar en draagt modieuze kleding. Flexibiliteit is haar tweede natuur en haar opgeruimde geest straalt altijd positiviteit uit. Chagrijnig zijn? Dat woord staat niet in haar vocabulaire. Altijd in voor in voor een nieuw avontuur. Hokjes denken? Dat laat zij liever over aan anderen. Haar eigen sterke mening geeft kleur aan haar wereld. Ooit was zij werkzaam in de mode, maar nu geniet ze van een welverdiend pensioen. Haar dagen zijn gevuld met wandelingen, sporten, bridgen met vrienden, het vrolijke gezang dat haar lippen verlaat, het genot van een terrasje in de zon en het vastleggen van kostbare momenten door de lens van haar camera. En laten we vooral de opwinding van cruisen niet vergeten! In deze fase van haar leven zoekt zij een metgezel die haar passies deelt, die samen met haar nieuwe hoofdstukken wil schrijven en die haar ondernemende geest kan bijhouden.

Durf jij de volgende stap te zetten? Dan kijkt zij er naar uit om jou te ontmoeten en samen de pagina's van jullie levensverhaal te vullen.

Kenmerk: 53218

Deze leuke verschijning - blond met blauwe ogen - is zorgzaam, liefdevol en ze heeft een hoog knuffelgehalte. Gek op de (Nederlandse) kust en een groot liefhebber van de sauna.

Ben jij die sportieve levensgenieter, die haar nog gelukkiger gaat maken?

Kenmerk: 7032

Waarschijnlijk hebben tomaten in de toekomst de vorm van een hartje... Daar mag je dan deze dame voor bedanken, want ze werkt als plantencel bioloog bij een veredelingsbedrijf. Zij is 1,60 m, heeft blauwgrijze ogen en halflang donkerblond haar, is brildragend, heeft een normaal postuur, gaat casual gekleed en heeft een bijzonder sympathieke uitstraling. Ze is 24 jaar getrouwd geweest en sinds 2015 weer single. Haar zoon en dochter zijn beiden volwassen en wonen op zichzelf. Ze heeft geen huisdieren, rookt niet en drinkt weinig alcohol. Ze is flexitarier, dat wil zeggen dat ze weinig vlees eet. Koken is een hobby van haar. 

Zij zoekt een extraverte, ongecompliceerde man, die positief in het leven staat. 

 

Kenmerk: 7028

Deze vrouw straalt veel energie uit, sportiviteit en charmes. Zij ziet er jong uit voor haar leeftijd. Heldere blauwe ogen, krullend blond haar. Avontuurlijk, nieuwsgierig, modern, sociaal! Elke dag wel een programma, gezellig leven, fijne mensen om haar heen maar geen partner waar ze graag van alles mee wilt ondernemen; reizen, bergen, strand, samen eten, samen praten, lachen en huilen, intimiteit en genieten van het leven!!

Ben jij die avontuurlijke man van de wereld, die samen met haar het romantische avontuur aan gaat?

Kenmerk: 53214

Zij is écht een lieve, warme persoonlijkheid. En tegelijkertijd sportief en avontuurlijk. Gék op haar hondje en dol op lange wandelingen, leuke uitjes en verrassende stedentrips. 

Ben jij die vrolijke man, vol levenslust, waar ze blij van wordt? 

Kenmerk: 7018

Zij is: een charmante vrouw om te zien met een open uitstraling en heeft halflang opgestoken haar. Verder heeft ze hele blauwe ogen, een vriendelijk open gezicht met een mooi gebit, een normaal postuur en kleedt zich vrouwelijk en naar gelegenheid. Ze is een eerlijk mens, gastvrij, ondernemend en soms impulsief, heeft zeker een eigen mening, draait er niet om heen. Ze is een rustige maar makkelijke praatster, levendig en vrolijk. Ze kan goed alleen zijn maar houdt zeker van gezelschap om zich heen. Ze rookt niet en drinkt in het weekend en bij gelegenheid een lekker wijntje.

Zij houdt van: haar vrijheid (pensioen), dieren, reizen en gezelschap. Verder van muziek luisteren en is zelfs nog in het bezit van een platenspeler. Ze vindt het ook heerlijk om lekker een filmpje te kijken of selectief tv te kijken. Houdt van koken en vindt het ook leuk als er voor haar gekookt wordt. Verder houdt ze van zwemmen, fietsen en wandelen. Elke dag komt ze wel buiten! Ze bezoekt graag een museum of een evenement. Regelmatig komt ze in een Christelijke kerk. Ze heeft jaren op dansles gezeten, gaat naar de kaartclub en volgt creatieve naailessen.

Zij zoekt: een verzorgde reislustige man. Iemand die het fijn om gezellige dingen te ondernemen en samen leuke gesprekken te voeren. Er voor elkaar zijn lijkt haar weer fijn, samen kijken hoe dit zich ontwikkelt.  Het zal een verrijking zijn op haar huidige leven.

Kenmerk: 53172

Een mooie, slanke vrouw van 1.78m met een bos krullend blond haar, bril dragend, casual modern gekleed. Weduwe, 2 kinderen, 3 kleinkinderen, HBO verpleegkundige, vintage/strak ingericht appartement. Rookt niet. Zij is: open en extravert, een optimist, initiatief nemend, zorgzaam, geordend, netjes en flexibel.

Zij houdt van: schilderen, tekenen, wandelen, fietsen, yoga, uiteten, uitgaan en vakanties.

Zij zoekt: een vitale man zonder gebreken. Hij kan op niveau communiceren, is algemeen ontwikkeld, heeft aandacht voor zijn uiterlijk. Hij is minimaal 1.80m lang vanwege haar lengte, liever geen roker.

Kenmerk: 59397

Verzorgd uitziende vitale oudere vrouw, erg jong van geest. Ze is 1.63m lang, heeft een normaal postuur,  krullend halflang blond haar, groene ogen, modern casual gekleed, meestal jeans. Is weduwe, heeft 2 kinderen en 1 kleinkind. Ze heeft gewerkt als correspondente voor een regionale krant. Verder schrijft ze gedichten en korte verhalen. Woont mooi, rookt niet, reist met OV. Ze is rap van tong en jong van geest, pittig, ontwikkeld, sociaal, communicatief.

Zij houdt van: bridgen, lezen, schrijven, bioscoop, toneel, museum, koken (nog liever uiteten).

Zij zoekt: een rappe en vitale man, verzorgd uiterlijk, een ondernemend type, niet dominant. Hij mag best huiselijk zijn en het is fijn als hij ook leest en misschien zelfs een potje bridge speelt.

Kenmerk: 59388

Een jong uitziende, modern sportief geklede vrouw, slank, 1.63m., kort blond kapsel, goed verzorgd uiterlijk. Weduwe, 1 dochter, 2 kleinkinderen, rookt niet, werkte als leerkracht in basisonderwijs, woont ruim vrijstaand. Zij is: trouw, lief, sportief, actief, gezellig, sociaal, communicatief, zorgzaam, beetje pittig, ruzie mijdend, kijkt de kat uit de boom, heeft hoge normen en waarden.

Zij houdt van: fietsen, tennissen, musea, bridgen, concerten, uiteten, lezen en winkelen.

Zij zoekt: een breed ontwikkelde man, sociaal, zorgzaam, niet dominant, een gelijkwaardige relatie. Hij houdt van cultuur. Heeft een slank of normaal postuur, is netjes en verzorgd gekleed en rookt niet.

Kenmerk: 59382

Zij is: een bescheiden vrouw die er jeugdig uit ziet voor haar leeftijd. Ze kleedt zich casual sportief en kleurrijk, verder weet ze zich voor elke gelegenheid goed te kleden. Heeft een slank postuur, kort donkerblond/grijs haar en blauwe ogen. Ze is een zorgzame, rustige en gastvrije vrouw met een zacht karakter en is gevoelig. Verder kan ze goed luisteren, goed zelf reflecteren en is zelden boos, houdt van humor, is eerlijk en voelt dingen goed aan. Ze wordt blij als het goed gaat met de mensen om haar heen, houdt van een op een contacten en is zeker geen groepsmens. In het begin zal ze zeker de kat uit de boom kijken maar als het vertrouwen er is dan komt ze los. Ze probeert een steentje bij te dragen aan een gezonde planeet, eet vegetarisch en heeft een gezonde levensstijl. Ze drinkt geen alcohol en rookt niet. Hbo-niveau.

Zij houdt van: in haar vrije tijd vindt ze het leuk om te wandelen (strand) en te fietsen, is gek op de natuur. Lekker op terrasje zitten, naar de bioscoop of een hapje eten zijn dingen die ze graag samen doet. Ze heeft een brede muzieksmaak; Afrikaanse muziek, Franstalige chansons en meditatiemuziek. Ook vindt ze het heerlijk om naar sport te kijken op tv. Verder houdt ze van dansen, tuinieren, lezen en koken voor haar familie of vrienden. Ze doet aan yoga, meditatie en heeft met regelmaat een retraite. Heeft al veel van de wereld gezien en reizen, avontuurlijk en actief, doet ze dan ook met veel plezier. Ze verblijft graag in schone en rustige accommodaties. Reizen met een camper lijkt haar leuk. Skieen is niet haar ding maar langlaufen en wandelen in de sneeuw is prima.

Zij zoekt: een lieve, verzorgde en actieve/sportieve man met humor. Iemand die genegenheid kan tonen en ontvangen. Hij kan gezellig communiceren en is behulpzaam. Hij neemt initiatief en zijn eigen verantwoordelijkheden. Is niet dominant en heeft zelfreflectie en vindt het fijn om samen leuke dingen te ondernemen. Er voor elkaar te zijn op de goede momenten zou weer heel prettig zijn. Ze kijkt uit om met hem op een rustige manier een standvastige relatie op te bouwen.

Kenmerk: 53161

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
Lees verder...
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 🏝 Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Lees verder...
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
Lees verder...
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg ߘ렦ijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Lees verder...
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!
Lees verder...
Kort maar krachtige eerste date gehad.
Hé Jos... net een kort maar krachtige eerste date met C. gehad. En jahoor, je leest het goed; eerste 😊 Er volgt sowieso een tweede. C. klopt, C. is eerlijk en ik vind C. leuk. Dusss... dankjewel, wordt ongetwijfeld vervolgd 😁
Lees verder...
Hoe mooi kan het zijn
Hallo Josje, Ik wil je toch graag even laten weten dat het momenteel heel goed gaat met J. en mij. We hebben erg veel interesses samen en doen ook al erg veel samen. Wandelen fietsen genieten van de natuur en delen van muziek zelfs op de piano. We hebben allebei een rugzak(je) maar ook daarmee helpen we elkaar door veel erover te praten. Hoe mooi kan het zijn. We genieten veel samen en van elkaar. Ik wist niet meer dat dit bestaat en dat we samen er zo van kunnen genieten. Er gaat een hele andere wereld voor mij ( en ook voor Jaap) open. Dank je wel! 🍀🍀 Groetjes J.
Lees verder...
Het was geweldig. Wat een leuke man
Nou Els, het was geweldig. Wat een leuke man. Ik kon lekker mezelf zijn en hij heeft dezelfde humor als ik wat ik heel erg belangrijk vind. Ik ben echt verrast, ik heb gewoon last van een beetje vlinders idioot, maar het was zo leuk.
Lees verder...
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca. Het gaat heel goed met ons. We genieten hier van de rust en alle moois in de omgeving. Groetjes, ook van B&O
Lees verder...
Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Lees verder...