fbpx

Contactadvertenties vrouwen - 60PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Met een brede glimlach straalt deze leuke vrouw met koperbruin haar je tegemoet. Haar blauwe ogen achter een bril en haar krullende kapsel geven haar een vlotte look. Deze slanke dame heeft een verantwoordelijke baan in het onderwijs, is gescheiden en heeft twee volwassen kinderen. Ze pakt het leven met beide handen aan, houdt van zeilen en een goed gesprek bij het haardvuur. Samen op vakantie in de bergen of op de fiets, wandelen of gezellig uit eten, allemaal leuk! Dit is een stoere, zelfstandige en sociale vrouw die haar leven graag weer deelt. 

Deel jij ook graag met haar?

Aanvullende informatie

Zij is een lieve en zachtaardige vrouw met halflang bruin haar, bruingroene ogen en een naturelle uitstraling. Kleedt zich verzorgd en heeft een normaal postuur. Ze heeft 2 volwassen zonen die hun eigen leven hebben, is in de zorg werkzaam geweest en heeft een eigen praktijk gehad. Ze is reislustig, houdt van wandelen, fietsen, tennis, roeien, natuur, musea, theater, concertgebouw of filmhuis. 

Ben jij die sportieve, actieve man, die openstaat voor nieuwe ervaringen?

Aanvullende informatie

Deze geboren Rotterdamse, werkzaam in de plantensector, heeft een vrolijk en opgeruimd karakter, ze is een gevoelsmens, toegewijd, integer en gepassioneerd. Kortom, een genot om om je heen te hebben, deze slanke kortharige blondine.

Ben jij die positieve man die de wereld samen met haar gaat ontdekken? 

Aanvullende informatie

Zij is écht een lieve, warme persoonlijkheid. En tegelijkertijd sportief en avontuurlijk. Gék op haar hondje en dol op lange wandelingen, leuke uitjes en verrassende stedentrips. 

Ben jij die vrolijke man, vol levenslust, waar ze blij van wordt? 

Aanvullende informatie

Deze slanke vrouw met lang, bruin haar en blauwe ogen is verzorgd en vrouwelijk gekleed. Ze rookt niet, rijdt auto en bij gelegenheid drinkt ze een wijntje. Ze is gescheiden en heeft twee volwassen kinderen. Na een carrièreswitch is ze nu parttime werkzaam in de zorg. Ze houdt van koken en gezellig tafelen maar ook van uit eten, het theater of leuke expositie bezoeken, bioscoop of een borrel met vrienden. Nieuwe dingen ontdekken, want genieten is belangrijk. Reizen, zowel ver als dichtbij. Ze is zorgzaam, vrolijk, makkelijk in de omgang en wil graag weer samen lachen en delen. Elkaar verrassen en vrijlaten!

Wat wordt jullie eerste bestemming samen?

Aanvullende informatie

Deze zorgzame, onafhankelijke vrouw met halflang blond haar en een normaal postuur houdt van gezelligheid, is serieus maar heeft ook humor en staat altijd klaar voor een ander. Ze is een muziekliefhebber, heeft een brede muzieksmaak en kan hier met passie van genieten. “Muziek kan haar, zoals ze zegt, omarmen”. Ze gaat graag naar een concert, theater, uit eten of ontvangt gezellig vrienden en familie thuis. Op sportief vlak wandelt en fietst ze en bezoekt regelmatig de sportschool.

Ben jij de man die haar, net zoals de muziek, kan omarmen? 

Aanvullende informatie

Ze is spontaan, positief ingesteld, gezellig en bourgondisch. Dit maakt deze leuke en verzorgde vrouw met een kort blond kapsel, volslank postuur en bruine ogen een echte levensgenieter en gezelligheidsmens. Daarnaast is ze is ook nog eens zorgzaam en inlevend. Ze gaat er graag op uit, zwemmen, wandelen, bezoekt een festival, schouwburg, tribute band of gaat gezellig ergens een hapje eten. Haar voorkeur gaat uit naar vakanties binnen Europa.

Ben jij die gezellige man die met haar van het leven wil genieten?

Aanvullende informatie

Deze rustige vrouw is bescheiden, creatief en actief. Ze is 1.76m lang met een volslank postuur. Ze heeft een mooie lach, blond/grijs kort haar en kleedt zich casual. Samen met haar overleden man had ze twee bedrijven. Inmiddels geniet ze van haar vrije tijd. Ze vermaakt zich met (moes)tuinieren, fietsen, zwemmen en creatief bezig zijn.

Ben jij die man die met haar samen nog de wereld wil ontdekken?

Aanvullende informatie

Een vrouwelijke, jeugdige, empathische en sociale vrouw met een leuk grijs kopje, blauw/ grijze ogen, een slank tot normaal postuur. Ze staat positief en nog midden in het leven en houdt van tennis, fietsen, wandelen, lekker uit eten gaan en op zijn tijd eens naar het theater. Ze gaat  graag op vakantie, dit mag een verre reis zijn of mooie fietsvakantie in de buurt.

Ben jij die actieve man waarmee ze nog lekker van het leven genieten kan?

Aanvullende informatie

Blond, kort haar, blauwe ogen en een mooie uitstraling. Normaal postuur, netjes en vrouwelijk gekleed, 1,60 m lang, make-up en sierraden. Zeer verzorgd. Rookt niet, drinkt een wijntje bij gelegenheid. In bezit van rijbewijs en auto, weduwe, 1 zoon in Amerika. Mbo niveau.Altijd vrolijk, geniet in de zon in de tuin, houdt van cruises. Vrijwilligster in buurtcentrum, houdt van koken en doet aan beeldhouwen, is creatief. Gewerkt in betere modezaak, heeft stijl. Uitdagende humor, heeft zelfvertrouwen en is zelfstandig en zelfbewust. Zorgzaam en ook ruimdenkend. Reist naar zoon in Amerika, goede band met familie en vrienden.

Maken jullie samen de volgende cruise?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 12
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken