fbpx
De liefde was nog nooit zo dichtbij!

Contactadvertenties vrouwen - 60PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Wat een leuk mens! Dat is het eerste wat in je opkomt als je haar ontmoet. Haar reebruine pretoogjes stralen je tegemoet. Eén en al energie, deze volslanke dame van 1,62 m lang. Ze heeft bruin haar, draagt een vrolijke bril en gaat graag vrouwelijk gekleed. Ze is werkzaam als management assistente. 

Wat zoekt zij in een partner? Het zit 'm niet zozeer in het uiterlijk. Of in de leeftijd. Het karakter van haar nieuwe liefde is veel interessanter. Zij zoekt een man die ontwikkeld is, humor heeft, positief in het leven staat en goed kan relativeren. Jeugdig in zijn doen en laten, verrassend voor de dag kunnen komen. 

En... het mag best een beetje een boefje zijn, maar dan wel in de goede zin van het woord.

 

Aanvullende informatie

Zij kleedt zich modern en vrouwelijk. Haar postuur is normaal. Ze heeft halflang blond haar dat zij meestal opgestoken draagt maar ook wel eens los heeft. Verder heeft ze hele mooie blauwe ogen, een vriendelijk open gezicht met een mooi gebit. Ze is zorgzaam en gastvrij, met een hart zo groot als de zee. Haar sociale karakter en liefdevolle aard brengen warmte in ieders leven. Ze heeft een positieve kijk op het leven, maar droomt van die ene speciale persoon, iemand die dezelfde taal van de liefde spreekt, die haar harmonie aanvult. Samen dineren in gezellige restaurants, wandelen door de natuur of fietsen langs de kustlijn.  Samen genieten van film- en theateruitjes, gedeelde lachbuien en stille momenten van geluk. Zonnige vakanties, met een vleugje luxe. 

Ben jij die verzorgde man die haar aanvult?

Aanvullende informatie

Deze bijzondere vrouw bevindt zich aan de grens van Zeeland en Zuid-Holland en is op zoek naar een speciale connectie. Ze is een aantrekkelijke verschijning, blond haar, slank maar vrouwelijke figuur en stralende blauwe ogen. Ze heeft een moderne kledingstijl en is toegewijd aan haar rol als B&B-houdster. Daarbij geniet ze van decoreren, het luisteren naar muziek en dansen in haar vrije tijd. En is ze heel sportief: skaten, wandelen, fietsen, een lekkere work-out. Dit is een vrouw met diepgang - ze let op haar voeding en is sensitief, maar ze heeft ook een sterke wil en doorzettingsvermogen. Ze koestert haar zorgzame en eerlijke karakter en ze houdt ervan om mensen in de watten te leggen. Ze hecht aan normen en waarden en heeft een zacht karakter.

Ben jij die, liefst Christelijke, man die zoekt naar een echte connectie en sportief is?

Aanvullende informatie

Zij zoekt een charmante metgezel om samen het goede leven te omarmen. Ze heeft een jeugdige uitstraling, blond haar en slank figuur en geniet van haar werk bij de Gemeente. In haar vrije tijd is ze een liefhebbende grootmoeder, houdt van decoreren en is altijd in voor leuke wandelingen en fietstochten. Haar liefde voor het bourgondische leven uit zich in het genieten van wijnbars, tapas, uitstapjes naar fijne restaurants en ontspannen momenten op terrasjes. Daarnaast is ze een theater- en museumliefhebber. Haar karakter wordt gekenmerkt door liefde, zorgzaamheid en een positieve kijk op het leven. Ze is altijd belangstellend en geïnteresseerd in anderen.

Ben jij iemand bent die waarde hecht aan de leuke dingen in het leven?

Aanvullende informatie

Deze dame heeft in het verleden in diverse woongroepen en leefgemeenschappen gewoond en geeft nu communicatietrainingen. Ze is vegetarisch en eet wel zo nu en dan een visje. Gek op sauna en fiets-kampeertripjes. Maatschappelijk betrokken maar zéker niet zwaar op de hand. Een gepassioneerd gevoelsmens.

Ben jij ruimdenkend, sociaal bewogen en gék op fietsen?

Aanvullende informatie

Deze charmante en warme dame, met haar speels bruin/blonde haar en betoverende groen/bruine ogen, zoekt jou! Ze kleedt zich casual sjiek, altijd passend bij de gelegenheid. Haar persoonlijkheid is een mix van optimisme, spontaniteit, hartelijkheid en een vleugje ongeduld. Sportief en een makkelijke praatster, met een scala aan interesses: tuinieren, lezen, schilderen, koken, tennis, wandelen, fietsen. Zij reist graag in Europa en soms in Nederland met haar eigen caravan. Ze geniet van het leven na haar loopbaan als inkoopadviseur en is een trotse moeder en oma.

Ben jij die actieve, levenslustige Bourgondiër die ook van het leven wil genieten?

Aanvullende informatie

Zij is een goed verzorgde vrouw, een lieve moeder en oma en een echt familiemens. Verder is ze gezellig, gevoelig, creatief, zorgzaam, ruimdenkend en positief ingesteld. Ze heeft een rijk sociaal leven. Ze is bewust bezig met haar levensstijl. Doet graag vrijwilligerswerk en Is gek op dans en muziekvoorstellingen, wandelen en fietsen in de natuur, tuinieren, sauna, reizen en sporten.

Ben jij die verzorgde, gevoelige man, die ook bewust leeft en haar nog gelukkiger maakt?

Aanvullende informatie

Sociale vrouw van 1,69m lang en een slank postuur, donkerblond haar met slag, kort en netjes. Blauwe ogen achter haar bril. Open, vriendelijke uitstraling en haar innerlijk sluit hierbij aan. Deze levensgenieter rookt niet, drinkt gezellig een glaasje wijn en is in bezit van rijbewijs en auto. Een aantal uren per week werkzaam als coach. Ze is een mensenmens, verdiept zich graag in het gedrag van mensen en helpt hen graag vooruit. Ze is gescheiden, heeft drie kinderen en is oma van drie kleinkinderen. Daarnaast is ze graag buiten, houdt ze van de mooie lange zomerdagen en geniet ze van een goed gesprek. Deze vrouw gelooft in zelfontplooiing en heeft een positieve kijk op het leven. Ze houdt van fietsen, wandelen en wil samen een gelijkwaardige, stabiele relatie opbouwen.

Gaan jullie samen die positieve toekomst tegemoet?

Aanvullende informatie

Deze vlotte, sympathieke vrouw is sportief, harmonieus en empathisch. Houdt van dieren, natuur, wandelen en windsurfen. Ze heeft halflang donkerblond haar en blauwe ogen, 1,67m lang met een slank postuur, casual sportief gekleed.
Na haar VWO, secretaresse- en taalstudie Frans werkzaam geweest in een internationaal team en ook als duikinstructrice in het buitenland. In Nederland zeer breed administratief met talen. Nu als vrijwilligster in het onderwijs Nederlands voor anderstalige kinderen.

Ben jij die sportieve, warme man, die net zoals zij, positief in het leven staat?

Aanvullende informatie

Maak kennis met deze knappe blondine van 1.76 meter lang, (Hbo) en woont in een modern appartement, direct aan het water. Ze kleedt zich vrouwelijk en modieus en straalt een natuurlijke schoonheid uit. Is gescheiden en heeft een warme hechte band met haar kinderen en kleinkinderen. Ze kan direct en eerlijk communiceren, altijd met de intentie om harmonie en verbinding te behouden. Na een carrière als onderwijzeres heeft ze haar passie gevolgd en is ze al bijna twintig jaar kunstenares met een eigen studio en galerie. Ze creëert kunst met diepgang, geïnspireerd door actuele maatschappelijke thema’s. In haar vrije tijd is ze een actieve levensgenieter. Ze zwemt in open water, fietst en wandelt graag. Ze houdt van gezelligheid met vrienden en kennissen, maar kan ook genieten van een avondje op de bank met een leuke serie. Musea, theater, muziek, en reizen staan op haar lijstje van favoriete activiteiten.

Ben jij die stoere empathische man, die deze kunstenares gaat ontmoeten?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 10

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
Lees verder...
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 🏝 Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Lees verder...
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
Lees verder...
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg ߘ렦ijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Lees verder...
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!
Lees verder...
Kort maar krachtige eerste date gehad.
Hé Jos... net een kort maar krachtige eerste date met C. gehad. En jahoor, je leest het goed; eerste 😊 Er volgt sowieso een tweede. C. klopt, C. is eerlijk en ik vind C. leuk. Dusss... dankjewel, wordt ongetwijfeld vervolgd 😁
Lees verder...
Hoe mooi kan het zijn
Hallo Josje, Ik wil je toch graag even laten weten dat het momenteel heel goed gaat met J. en mij. We hebben erg veel interesses samen en doen ook al erg veel samen. Wandelen fietsen genieten van de natuur en delen van muziek zelfs op de piano. We hebben allebei een rugzak(je) maar ook daarmee helpen we elkaar door veel erover te praten. Hoe mooi kan het zijn. We genieten veel samen en van elkaar. Ik wist niet meer dat dit bestaat en dat we samen er zo van kunnen genieten. Er gaat een hele andere wereld voor mij ( en ook voor Jaap) open. Dank je wel! 🍀🍀 Groetjes J.
Lees verder...
Het was geweldig. Wat een leuke man
Nou Els, het was geweldig. Wat een leuke man. Ik kon lekker mezelf zijn en hij heeft dezelfde humor als ik wat ik heel erg belangrijk vind. Ik ben echt verrast, ik heb gewoon last van een beetje vlinders idioot, maar het was zo leuk.
Lees verder...
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca. Het gaat heel goed met ons. We genieten hier van de rust en alle moois in de omgeving. Groetjes, ook van B&O
Lees verder...
Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Lees verder...