fbpx

Contactadvertenties vrouwen - 60PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Zij is: een spontane vrouw met blonde krullen en sprekende blauwe ogen, ziet er verzorgd uit en maakt zich altijd op. Al geruime tijd is ze weduwe en trekt nu de stoute schoenen aan om een maatje te vinden. Ze vindt het best spannend, maar vindt samenzijn meerwaarde hebben boven alleen zijn. Is moeder van een zoon van 30 jaar, die op dit moment bij haar woont en heeft een dochter van 25 jaar, die niet zo ver bij haar vandaan woont. Samen met haar twee katten geniet ze van haar knus ingerichte huis. Haar karakter beschrijft ze met de volgende woorden: lief, trouw, eigenwijs, koppig, kan goed alleen zijn, humor, zorgzaam en kieskeurig als het om mensen gaat.

Zij houdt van: handwerken, t.v. kijken, theater, musical en bezoekt graag kringloopwinkels. Rijdt graag een rondje op haar scootmobiel en geniet dan van de ruimte van de Flevopolder.

Zij zoekt: een maatje/partner die zich herkent in de volgende woorden: zorgzaam, aandacht voor een ander, lief kunnen zijn, humor hebben en fijn als hij moderne opvattingen heeft, niet rookt, een volslank postuur heeft, tussen de 60 en 75 jaar is en samen met haar in een camper de wereld wil ontdekken.

Aanvullende informatie

Deze blonde vrouw met blauwe ogen achter een moderne bril is 1,68 m lang. Ze heeft een volslank figuur en kleedt zich casual sportief. Een mooie broek met een leuk shirt, afgewisseld met een leuk jurkje. Ze is weduwe, rookt niet, drinkt een wijntje bij gelegenheid. In bezit van rijbewijs en auto, werkt een aantal dagen per week in een zorgcentrum. Woont in eigen bungalow in een ruime omgeving. Ze is: een familiemens, heeft regelmatig contact met haar zoon en dochter en andere familie. Past af en toe ook op haar twee kleinkinderen. Zorgzaam, spontaan en direct. Staat open voor andere meningen, ruimdenkend en een eigen kijk op de wereld. Gezellig, betrokken en in voor nieuwe ervaringen. Een blije persoonlijkheid, zelfstandig en tegelijkertijd op zoek naar intimiteit en samenzijn.

Zij houdt van: gezellig samen fietsen of wandelen, een baantje zwemmen. Koken en eten met haar gezin, een natuurprogramma kijken op televisie en het lezen van thrillers of romans. Lekker rommelen in de tuin of genieten van de zon en de omgeving. Theater, uit eten of iets nieuws proberen. Op stap met vriendinnen, vindt haar geluksmomenten zowel thuis als ergens anders.

Zij zoekt: een moderne, niet rokende man, spontaan en zelfverzekerd. Hij is vrolijk en laat het leven met plezier over zich heen komen. Hij is nuchter, gezellig en heeft humor. Hij is op zoek naar een maatje met wie hij kan lachen, lief en leed delen en gekke dingen kan doen. Impulsieve acties zijn welkom voor beiden en samen willen ze het beste uit het leven halen.

Aanvullende informatie

Zij is zeer verzorgd, klassieke sjieke uitstraling, blond halflang haar, groene ogen, nette make-up, normaal postuur, 1.72m lang. Weduwe met kinderen, ruim appartement, auto, werkte als verpleegkundige, komt uit het hotelwezen. Is enthousiast, direct in communicatie, type harde werker, goed leven gehad, gelijkwaardig in een relatie, zorgzaam.

Zij houdt van: mooie kleding maken, gezond en lekker koken, familie- en vriendenbezoek, lezen, bridgen, uiteten, theater, museumbezoek, naar de caravan van familie.

Zij zoekt: een verzorgd uitziende man, passend gekleed, wat langer dan zij zelf is, normaal postuur. Hij is romantisch, doortastend, initiatief nemend, algemeen ontwikkeld, een rustig type, gelijkwaardig, zorgzaam. Liever geen roker.

Aanvullende informatie

Deze vrouw heeft een vrolijke, mooie uitstraling. Grijzend (donker) haar, kort en netjes in model en bruine ogen met een open blik. Volslank postuur, 1.70 m lang. Nette kleding, vrouwelijk en modern. Lichte make-up en mooie sierraden. Ze rookt niet, drinkt bij gelegenheid een wijntje. Weduwe, twee kinderen en vier kleinkinderen. Werkte voor Justitie en is nu met pensioen. Woont in West-Friesland in een gezellige, nette woning. Zij is: een levensgenieter. Graag samen met vrienden en familie. Ze brengt haar Amsterdamse humor mee, direct en met een knipoog. Zorgzaam met een groot hart, iedereen is belangrijk. Deze vrouw is betrokken en sociaal. Ook creatief en geduldig. Zelfstandig, positief ingesteld en gek op haar familie. Graag buiten, fietsen of met een boek in de tuin en doet aan volksdansen en zwemmen. Ze heeft een brede muzieksmaak en staat op een feestje graag op de dansvloer.  

Zij houdt van: gezelligheid. Ze heeft een sterke persoonlijkheid en bevindt zich graag in goed gezelschap. Humor is belangrijk, net als samen (nieuwe) dingen ondernemen. Een museum of het theater bezoeken, uit eten gaan of andere uitstapjes, deze vrouw gaat graag mee. Ze heeft veel gevaren in en om Nederland en heeft daarnaast ook andere landen bezocht. Vakanties mogen luxe zijn maar dit hoeft niet, hier is deze vrouw makkelijk in. Samen maak je het leuk en interessant.

Zij zoekt: een betrokken, nette man. Hij verzorgt zichzelf goed en houdt van gezelligheid. Actief en zelfstandig. Hij staat open voor anderen en respecteert ieders mening. Een attente man met humor die niet bang is om zichzelf te zijn en die ook van gekkigheid en mensen houdt. Een relatie met deze man is een feest en samen met haar geniet hij van de grote en kleine dingen in het leven.

Aanvullende informatie

Zij is: een Luxemburgse en al 35 jaar in Nederland, ziet er jeugdig uit voor haar leeftijd. Ze heeft een normaal postuur, halflang grijs/blond haar, groene ogen en een mooi gebit. Gaat casual gekleed en weet zich voor elke gelegenheid te kleden, gebruikt nagenoeg geen make-up en draagt mooie vaste sieraden. Rookt niet en drinkt met mate. Universitair niveau. Ze is een vastberaden, ondernemende, sociale en lieve vrouw. Een goed gesprek gaat ze zeker niet uit de weg. De volgende karaktereigenschappen passen bij haar; humoristisch, calvinistisch, perfectionistisch, ontwikkeld en heeft een sterk karakter. Ze hecht veel waarde aan normen en waarden.

Zij houdt van: haar kinderen, haar werk, haar hond. Volgt het nieuws. Vindt het leuk om te lezen, te tuinieren, te wandelen of te bakken. Ze wil wel fietsen maar dan liever met iemand samen. Is gek op de natuur! Ze kan genieten van een klassiek concert of een bezoek aan een museum. Leuk om eens uit eten te gaan of bij vrienden op bezoek te gaan. Heeft al veel van de wereld gezien. Japan, China en Afrika. Vaak combineerde ze haar reizen met congressen/zaken maar dat doet ze nu niet meer. Ze houdt van rondreizen, niet van kamperen of echte zonvakanties. Ook lijkt het haar leuk om met een camper te reizen.

Zij zoekt: de man die zij hoopt te ontmoeten is een ondernemende reislustige man, die zelf ook wat te vertellen heeft en ABN spreekt. Hij is een familieman, monogaam, niet te modieus, niet rokend, communicatief ingesteld en internationaal georiënteerd. Verder is hij financieel onafhankelijk en niet dominant. Hij heeft zin om met haar een vaste relatie op te bouwen met ieder zijn leven maar het gevoel hebben dat je weer samen bent (Hbo+-Universitair).

Aanvullende informatie

Mooie, verzorgde vrouw met bruin haar tot boven de schouders, lichte slag. Grijsblauwe ogen, lichte make-up. 1,68 m lang, normaal postuur. Sportieve, vrouwelijke kleding. Nette sierraden en een rustig, zelfverzekerd voorkomen. Weduwe, twee dochters. Mooi huis en fijne tuin, netjes en goed onderhouden. Werkzaam geweest als manager. Rookt niet, drinkt in het weekend graag een wijntje.

Zij is: creatief, nieuwsgierig naar andere culturen. Zorgzaam en zelfstandig. Weet goed wat ze wil, visueel ingesteld. Geniet van kleine dingen, ochtendmens, graag buiten. Sociaal, attent en heeft een duidelijke mening. Graag in beweging, zowel thuis als buiten de deur. Goed ontwikkelt. Duidelijk en oprecht. Vaste sociale contacten.

Zij houdt van: reizen, in binnen- en buitenland en op verschillende manieren. Al veel gezien maar ook nog veel te ontdekken. Verder tuinieren, wandelen en fietsen. Op de hoogte blijven van het dagelijkse nieuws, inlezen in interessante onderwerpen. Theater, voorstelling of expositie. Houdt van verschillende muziekstijlen. Koken, tafelen met vrienden of familie.

Zij zoekt: Een goed verzorgde, fitte man. Hij is zelfverzekerd en heeft humor. Actief, graag bezig met hobby’s en andere bezigheden. Houdt van afwisselende reizen en geniet ook van de voorpret. Initiatief nemend, open voor haar dochters en activiteiten buiten de deur. Een zorgzaam type met oog voor detail en interesse in anderen. Een niet rokende man, wiens karakter harmonie en geborgenheid in de relatie brengt.

Aanvullende informatie

Lieve, enthousiaste vrouw met halflang donkerblond krullend haar, stijlvol en sportief gekleed, prettige uitstraling. Ze is weduwe. Woont aan de rand van een stad, vlakbij de polder maar ook op loopafstand van het centrum, in een heerlijke woning in een rustige straat.

Zij houdt van: haar zoon en dochter, haar 4 kleinzoons, haar huis, het sociale leven. Is creatief, schildert, houdt van eten koken, wel graag voor anderen. Zingt in een koor, wandelt elke dag. Een dag naar een stadje, een terrasje, uit eten gaan, theater bezoeken, een film bekijken. Europa is een mooi continent, heeft al vele landen bezocht, houdt van (luxe) kamperen, zou wel met een camper willen rondreizen.

Zij zoekt: iemand die haar neemt zoals ze is, een beetje tegengas kan geven, maar haar ook kan verrassen. Samen dingen ondernemen maar het ook samen thuis fijn hebben. Een goede gesprekspartner, een vlotte sportieve, verzorgde man, in de leeftijd van 68 tot ongeveer 75 jaar. Leuk om er samen op uit te trekken. Graag in bezit van rijbewijs. Niet rokend. Laat wat van je horen als deze omschrijving je aanspreekt!

Aanvullende informatie

Zij is: een charmante vrouw om te zien met een warme uitstraling en heeft halflang blond haar. Verder heeft ze hele mooie blauwe/groene ogen, een vriendelijk open gezicht met een mooi gebit. Ze heeft een normaal postuur en kleedt zich normaliter casual en naar gelegenheid. We kunnen haar wel omschrijven als; een gelukkig mens, zeer spontaan, optimistisch, ondernemend en sociaal. Ze heeft een duidelijke eigen mening, is een rustige maar makkelijke praatster, levendig, geduldig en zorgzaam. Houdt van gezelligheid maar ook van diepgang en heeft een bepaalde directheid maar zeker op een prettige manier. Ze kan goed alleen zijn maar is zeker een gezelligheidsmens en heeft graag gezelschap om haar heen. Rookt niet en houdt op z'n tijd van een wijntje. Hbo-niveau.

Zij houdt van: haar werk (maatschappelijk). De natuur, zeilen, tuinieren en lezen. Verder houdt ze van sporten, yoga, zwemmen, wandelen op het strand en fietsen. Is lid van een boekenclub en een praatgroep en spreekt graag af met haar vriendinnen. Ze vindt het leuk om naar de film te gaan of een dagje naar de sauna. Verder vindt ze het ook heerlijk om thuis te zijn, een mooi schilderij te maken of lekker op de bank te zitten met een goed boek of mooie film. Ook houdt ze van gezellig tafelen met vrienden. Qua vakanties kun je met haar veel kanten op; zon, zee, strand en wintersport. Ze houdt wel van doe vakanties en zeker ook van een stukje cultuur snuiven in het land waar ze verblijft. Stedentrips of weekendjes weg ook fijn of verre reizen, kamperen op een luxe manier of met een camper op pad, ook goed. Uiteraard staat ze open voor de wensen van haar toekomstige partner.

Zij zoekt: een gezellige, sociale man met humor. Hij kan zijn emotie laten zien en wil met haar samen reizen, gezellige dingen ondernemen en weer dingen delen. Leuk als er bepaalde raakvlakken en diepgang zijn. Het zal een verrijking zijn op haar huidige leven. Het lijkt haar heel fijn om weer belangrijk voor iemand te zijn. Ben jij die man??

Aanvullende informatie

Zij heeft lang krullend rood haar, blauwe ogen, kleedt zich verzorgd, vrouwelijk, enigszins alternatief en ziet er jeugdig uit. Haar karakter is: sociaal, empathisch, optimistisch, behulpzaam, vriendelijk, open, eerlijk, betrouwbaar, lief en avontuurlijk. Daarnaast is ze geordend, weloverwogen, serieus en staat met beide benen stevig op de grond. Heeft humor en kan soms een tikkeltje impulsief zijn. Ze staat positief in het leven, regelmatig heeft ze de behoefte om zich even op haar binnenwereld te richten en de rust in zichzelf op te zoeken.

Verder heeft ze 2 kinderen, 4 kleinkinderen en een broer. Haar eengezinswoning heeft ze sfeervol ingericht. Ze werkt als therapeute in haar praktijk aan huis en in een complementair gezondheidscentrum. In haar werk gebruikt ze de volgende werkvormen: Neuro-, en biofeedback, NLP, EMDR, EFT, RET, persoonlijke ontwikkeling en astrologie (afbouwende om zodoende tijd vrij te maken om een relatie op te bouwen). Deze vrouw heeft een auto, rookt niet en drinkt met mate.

Zij houdt van: gezellig een terrasje pakken, uit eten, muziek luisteren, bandje kijken en luisteren, schouwburg, theater, festivals, sauna, braderie, rommelmarkt, wandelen, fietsen, fotograferen en fitness. Qua vakanties: heeft veel van Europa gezien en is een aantal keren in Egypte en Tunesië geweest. Haar voorkeur gaat uit naar actieve vakanties met voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Ook vindt ze het fijn om de cultuur van een land te ontdekken en contact te maken met de lokale bevolking.

Zij zoekt: een mannelijke, stoer geklede, verzorgde, lieve, zorgzame, vriendelijke, positieve, avontuurlijke, eerlijke, betrouwbare en standvastige man op wie zij kan bouwen. Iemand die een goede gesprekspartner is, van humor houdt en 100% voor de relatie wil gaan. Liever geen kale man maar bij de juiste match is dat zeker een optie. Echter haar voorkeur gaat uit naar een man met (half)lang haar en een stoppelbaard. Het is een pré wanneer hij geïnteresseerd is in spiritualiteit en de diepere zaken van het leven.

Aanvullende informatie

Een zeer verzorgde vrouw met lang donkerbruin haar, bruin/ groene ogen en een normaal figuur. Ze gaat meestal casual/sjiek gekleed. Haar karakter kunnen we omschrijven met de woorden: lief, sociaal, vriendelijk, spontaan en open. Ze staat haar mannetje en komt graag onder de mensen.

Zij houdt van: shoppen, een terrasje, lekker uiteten gaan of een braderie of rommelmarkt bezoeken, gaat ook graag een dagje naar zee. Ze vindt het heerlijk om leuke dingen te ondernemen en van het leven te genieten. Wat betreft vakanties is ze niet vaak naar het buitenland op vakantie geweest, wel heeft ze Spanje bezocht. Ze kijkt er naar uit om met een toekomstige partner op vakantie te gaan binnen Europa. Voor een weekendje weg of een leuke citytrip is ze ook altijd te vinden.

Zij zoekt: een verzorgde, lieve, eerlijke en zorgzame man, een man die niet dominant of extravert is. Ze vindt het belangrijk om in een relatie gelijkwaardig te zijn aan elkaar en zoekt dan ook iemand die geïnteresseerd is en waar ze fijne gesprekken mee kan voeren. Ze kijkt er naar uit om samen leuke dingen te ondernemen en te genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft. Leeftijd tussen de 62 en 70 jaar. Regio West Vlaanderen.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 15
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken