Contactadvertenties vrouwen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Warme vrouw met het hart op de juiste plek. Ze heeft een normaal postuur, groene ogen, blond haar en kleedt zich casual en naar gelegenheid. Ze rookt sigaretten en houdt zo nu en dan wel van een wijntje. Qua karakter is ze sociaal, zorgzaam, geïnteresseerd en kan zich snel aanpassen. Verder is ze soms afwachtend en verlegen. In het verleden heeft ze veel aan golf gedaan.Ze heeft twee kinderen en drie kleinkinderen. Geen huisdieren.

Zij houdt van: lezen, schilderen en rommelen in huis. Buiten gaat ze graag wandelen en genieten van een hapje en drankje op het terras. In het verleden was ze veel op het water en dat trekt haar nog steeds. Ze heeft al veel van de wereld gezien, zou nog wel eens met een camper op pad willen.

Zij zoekt: een vrolijke man die positief in het leven staat. Belangrijk vindt ze empathie, belangstelling tonen en een zorgzame kant laten zien. Hij gaat een goed gesprek niet uit de weg. Op een rustige manier een liefdevolle relatie opbouwen op gelijkwaardig niveau. Roken is geen probleem en af een toe een drankje, gezellig! Elkaar ook vrij kunnen laten.

Aanvullende informatie

Ze heeft blauw/groene ogen, koperkleurig haar tot op de schouders, dat ze altijd opgestoken draagt, gebruikt lichte make-up en heeft een normaal postuur. Haar kledingstijl is casual en verzorgd. Haar karakter is ondernemend, ze is een doener en gaat er graag op uit, is recht door zee en duidelijk, ze heeft een groot incasseringsvermogen, is positief, een aanpakker en behulpzaam. Ze rookt sigaretten en zou bereid zijn om te stoppen mocht een partner dit wenselijk vinden. Ze drinkt alleen bij gelegenheid, altijd met mate en als ze niet hoeft te rijden. Ze heeft een rijbewijs en een auto. Woont samen met haar twee hondjes en heeft 3 volwassen uitwonende zoons. Werkt part-time.

Zij houdt van: naar een muziekfestival gaan, ergens een hapje eten, winkelen, dansen zowel stijl- als vrijdansen, naar een musical, op bezoek bij familie. Ze is groot fan van voetbalclub Willem II en gaat graag en regelmatig kijken naar een wedstrijd in het stadion. Op televisie kijkt ze ook naar de voetbalwedstrijden. Voor wat betreft vakanties heeft ze een grote voorkeur voor de zon. Tenerife is favoriet maar ze staat open voor ideeën. Ook stedentrips maken vindt ze leuk. Een hele dag liggend op een strandbed zul je haar niet snel zien doen, ze wil graag de omgeving ontdekken en bezig zijn. Haar muzieksmaak gaat uit naar disco, soul en hedendaagse muziek.

Zij zoekt: een ondernemende man, hij heeft gevoel voor humor en vindt het leuk om een grapje te maken, hij is zelfstandig, lief, heeft een goed karakter en is er voor haar want zij is er zeker ook voor hem!

Aanvullende informatie

Zij heeft halflang grijsblond haar, blauwe ogen, een normaal, vrouwelijk postuur en kleedt zich naar gelegenheid. Zij heeft een vriendelijke, open uitstraling. Haar karakter is: sociaal, gezellig, serieus, zorgzaam, behulpzaam en trouw. Daarnaast heeft zij humor, kun je van haar op aan en is zij ondernemend. Zij is weduwe en woont in een leuke sfeervol ingerichte bungalow. Ze kijkt af en toe t.v.: zoals voetbal, een leuke serie, het nieuws en de actualiteiten. Buitenshuis werkt zij nog op diverse locaties waarmee ze zorgt dat ze financieel onafhankelijk is.

Zij houdt van: een markt bezoeken, uit eten, terrasje pakken, naar muziek luisteren, een wandeling (met de hond) en een hondenshow bezoeken. Samen met een leuke man staat zij open voor ideeën ook wat betreft vakantiebestedingen.

Zij zoekt: lieve, vitale, attente en leuk uitziende, verzorgde man. Hij heeft humor en is een dierenliefhebber. Een pré is als hij van dansen en tuinieren houdt.

Aanvullende informatie

Charmante en humoristische vrouw van 1.72m met slank postuur. Ze heeft blond haar, groene ogen en een vrolijke lach. Verzorgd en modern casual gekleed. Gepensioneerd welzijn manager, woont samen met haar hond.

Zij houdt van: zowel van avontuur als de rust & nodige stilte. Wandelen, schilderen, tuinieren, muziek(concerten) & zingen, lezen, musea, dineren & goede gesprekken aan tafel. Vakantie; weekendjes weg in bijv. Drenthe of Friesland.

Zij zoekt: een gelijkwaardige, verzorgde, sportieve man met humor. Iemand om gezelligheid en geborgenheid te ervaren. Samen genieten van de kleine mooie dingen, wezenlijk iets mogen toevoegen aan elkaars leven. Leeftijd; 65-75 jaar. Wijntje geen bezwaar, niet-rokend.

Aanvullende informatie

Moderne, zeer positieve en lieve vrouw met een aantrekkelijk en jong voorkomen. Ze heeft een normaal postuur, blond golvend haar, sprekende blauwe ogen. We kunnen haar omschrijven als een lieve, oprechte en respectvolle vrouw met veel humor. Ze is een prettige gesprekspartner en kan ook goed luisteren naar een ander. Ze heeft een sterk sociaal en invoelend vermogen. Zij weet heel goed wat ze wil.

Zij houdt van: de natuur. Ze stapt graag (samen) op de fiets voor een tochtje, liefst bij mooi weer, en bezoekt graag een terrasje. Een leuke boswandeling (niet te ver) gaat ze ook niet uit de weg. Naar een restaurant voor een gezellig diner is ook leuk om samen te beleven. Wekelijks doet zij met veel plezier haar vrijwilligerswerk. Verder houdt ze van reizen, alleen niet met de tent.

Zij zoekt: een lieve, verzorgde man met humor. Hij is romantisch en verzorgend. Hij heeft zin om met haar te genieten van het leven en te kijken waar dit toe leidt. Samen weer vertrouwen en zin in het leven hebben!!

Aanvullende informatie

Zij heeft een normaal postuur, kort bruin haar, bruine ogen, een vriendelijke uitstraling en kleedt zich verzorgd/casual. Haar karakter is: eerlijk, serieus, nuchter en ondernemend. Daarnaast heeft zij zeker ook humor, is een open boek en vindt het leuk om spontaan dingen te ondernemen. Verder heeft zij ook een gevoelige kant. Zij heeft 2 volwassen uitwonende kinderen en inmiddels 6 kleinkinderen. Buitenshuis is zij part-time gastouder. Is maatschappelijk betrokken, blijft graag op de hoogte van het nieuws en volgt leuke tv series.

Zij houdt van: een theatervoorstelling, schouwburg, wandelen, fietsen, zwemmen en haar kinderen en kleinkinderen bezoeken. Qua vakanties staat zij open voor leuke ideeën. Mexico en de Zuid-Europese landen heeft ze al eens bezocht.

Zij zoekt een: sociale, spontane en romantische man die een beetje sportief is, van gezelligheid thuis houdt, geen kroegtijger is, een dierenliefhebber en ochtendmens is. Een pré is het als hij van dansen en kamperen houdt en humor heeft. Zij drinkt geen alcohol en zoekt ook een man die niet drinkt.

Aanvullende informatie

Leuke, moderne vrouw, slank postuur, casual vrouwelijk gekleed, rood kort haar. Weduwe, 2 uitwonende kinderen, diverse dieren, woont vrijstaand met grote tuin, sfeervol. Ze is sociaal, makkelijk in de omgang, mensenmens, dierenliefhebber, zorgzaam, optimistisch, blij met kleine dingen, creatief, doorzetter.

Zij houdt van: bloemen en planten, gezelligheid, fietsen, wandelen, uitgaan, tuinieren, lezen, muziek, weekendjes weg.

Zij zoekt: een vrolijke lieve man, verzorgd, sociaal, open communiceren, iets toevoegen, samen nieuwe ervaringen opdoen. Hij is niet ouder dan 69 jaar of jonger ogend en > 1.75m. lang.

Aanvullende informatie

Verzorgd uitziende vrouw, 1.75m, slank, casual gekleed, blauwe ogen, halflang blond haar. Gescheiden, geen kinderen, hondje, smaakvol ingerichte hoekwoning, woonde en werkte in het buitenland bij een private bank(Mbo). Nu vrijwilligerswerk bij verschillende instanties. Rookt niet. Ze is ruimdenkend, leergierig, kritisch, empathisch, zorgzaam, respectvol, observerend, communicatief, huiselijk.

Zij houdt van: reizen, wandelen, fietsen, schilderen en fotograferen.

Zij zoekt: een gelijkwaardige, gezellige man, initiatief nemend, huiselijk, humoristisch, reislustig, houdt van een drankje voor de gezelligheid, mag eventueel roken, niet praktiserend gelovig. Normaal postuur, vanaf 1.80m, MBO of hoger niveau, casual en naar gelegenheid gekleed, geen oppas opa.

Aanvullende informatie

Zij heeft donkerbruine ogen, kort grijs haar, kleedt zich klassiek/vrouwelijk en maakt een verzorgde indruk. Qua karakter is zij: sociaal, zorgzaam, open, eerlijk en serieus. Zij houdt van gezelligheid, heeft het hart op de tong en humor. Heeft 2 lange relaties gehad, heeft 2 volwassen uitwonende kinderen en 4 kleinkinderen met wie zij een goede band heeft. Overigens is zij geen “oppas oma”. Ze woont in een ruim appartement, leest regelmatig, luistert muziek en kijkt graag naar een goede film. Wat haar werk betreft: ze werkt fulltime met demente oudere mensen.

Zij houdt van: fietsen, zwemmen, sauna en ergens iets eten of drinken. Samen met een toekomstige partner staat zij open voor ideeën en wil ze van alles gaan ondernemen.

Zij zoekt: een attente en optimistische man. Hij is een Bourgondisch type en heeft een gezonde dosis knuffelbehoefte. Zonder elkaar te claimen mag ieder mag ook zijn eigen dingen hebben.

Aanvullende informatie

Ze heeft kort bruin haar, bruine ogen, een vriendelijke uitstraling en kleedt zich verzorgd/casual. Over haar karakter kun je zeggen dat zij: eerlijk, serieus, nuchter en ondernemend is. Daarnaast heeft zij humor, is een open boek en kan absoluut niet tegen onrecht. Vindt het leuk om spontaan dingen te ondernemen. Verder heeft ze zeker ook een gevoelige en kwetsbare kant. Na een lang huwelijk is zij gescheiden, heeft 2 volwassen uitwonende kinderen en 6 kleinkinderen.

Zij houdt van: een leuke serie op t.v. Is maatschappelijk betrokken en zorgt dat ze op de hoogte blijft van het nieuws en de actualiteiten. Daarnaast fietst, wandelt en zwemt zij graag. Ook bezoekt zij zo nu en dan een theatervoorstelling of de schouwburg. Met een leuke man wil zij ook van alles gaan ondernemen en staat ze open voor ideeën.

Zij zoekt: een sociale, spontane, sportieve en romantische man. Hij houdt van gezelligheid thuis, is geen kroegtijger, drinkt niet of één enkel glaasje, is een dierenliefhebber en een ochtendmens. Humor is belangrijk voor haar. Een pré is het als hij wil dansen en kamperen leuk vindt.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 9

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken