Contactadvertenties vrouwen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Vrouw met halflang donkerblond/grijzend haar, blauwe ogen, een normaal postuur en kleedt zich vrouwelijk en comfortabel. Qua karakter is ze: recht door zee, een open boek, serieus, ondernemend, zorgzaam en bereid compromissen te sluiten. Daarnaast heeft zij humor, is huiselijk en heeft een eigen mening. Ze heeft 3 zussen, geen kinderen, woont in een leuk ingericht appartement en werkt parttime. Heeft een auto en houdt van huisdieren. Met vriendinnen en collega’s gaat zij zo nu en dan ergens iets eten en drinken. Vakanties bracht zij al eens door in Amerika, Indonesië, Singapore en diverse Europese landen, ze staat open voor ideeën.

Zij houdt van: bioscoop, stedentrips en andere leuke dingen.

Zij zoekt: een zorgzame, lieve, gezellige, optimistische, levenslustige man die initiatief neemt, een luisterend oor biedt en ook mee helpt met de huishoudelijke taken.

Aanvullende informatie

Een ontwikkelde, sportief uitziende vrouw van 1.63m, slank, casual vrouwelijk gekleed. Ze werkt als zzp-er in de zorg (Hbo). Ze is gevoelig, een beetje eigenwijs, familiemens, meestal in balans, zorgzaam, leergierig, een verbinder. Rookt niet, drinkt weinig.

Zij houdt van: fietsen, yoga, mindfulness, dansen, lezen, natuur. Haar vakanties zijn elk jaar en wereldwijd.

Zij zoekt: een moderne man met een dosis humor. Hij kan relativeren, is gelijkgestemd, goed niveau van normen en waarden, balans huiselijk en er op uittrekken, communiceert met inhoud, rustig, gematigde persoonlijkheid. Normaal postuur, niet rokend.

Aanvullende informatie

Een artistieke vrouw met een vriendelijke uitstraling. Ze is casual/vrouwelijk gekleed, heeft blauw/groene ogen en lang krullend blond haar. Ze drinkt met mate en rookt (nog). Voormalige docente creatieve vakken. Werkt niet meer, geen thuiswonende kinderen.

Zij houdt van: schilderen, creatief bezig zijn, tuinieren. Maar ook lekker weg met vrienden, festival bezoek, wandelen en heerlijk varen met haar eigen boot. Vakantie: camper vakantie.

Zij zoekt: een eerlijke man die met beide benen op de grond staat. Creatief is leuk, maar niet zweverig en haar tegenpool zou ook welkom zijn. Belangrijk dat hij sociaal is en het leuk vindt om dingen te ondernemen. Niet dominant of jaloers. Iemand waar ze een gelijkwaardige relatie mee kan opbouwen. Toekomst: leuke relatie!

Aanvullende informatie

Vlotte vrouw, naar gelegenheid gekleed, normaal postuur, donkerbruin kort modern vrouwelijk kapsel. Alleen sinds 2017, geen kinderen, werkte als fiscalist, woonde o.a. in Amsterdam, Spanje, Thailand en nu in Zeeland. Woning is kleurrijk ingericht. Ze heeft een rijbewijs, geen auto, reist o.a. met de trein. Ze is extravert, ondernemend, avontuurlijk, sociaal, eerlijk, zelfstandig, kan sorry zeggen, is rechtvaardig, niet hypocriet, buitenmens.

Zij houdt van: reizen, wereldwijd, overwinteren in Thailand, bridgen, lezen van boeken, fietsen, wandelen, muziek luisteren, tv kijken (programma’s om iets van te leren), theater, musical, concert. Elke dag naar buiten. Vroeger veel gezeild.

Zij zoekt: een verzorgde, wat kleurrijk geklede man met een normaal postuur. Hij is ontwikkeld en reislustig. Hij communiceert met inhoud en heeft een brede blik. Hij is maximaal 75 jaar en niet te groot (<1.80m). Leuk als hij ook van bridgen houdt maar dit is geen must. Absoluut geen roker. Haar droom is samen op stap gaan. Reizen en herinneringen maken.

Aanvullende informatie

Leuke vrouw die zich in de volgende woorden herkent: diepgang, optimistisch, gevoelig, open, tevreden met kleine dingen, natuurmens. Ze is slank, heeft half lang donkerblond haar, groene ogen en ze draagt een bril en je kunt haar omschrijven als een naturel type (ze maakt zich weinig op). Haar kledingstijl is vrouwelijk. Ze is al een tijdje weduwe en ze zou graag een maatje ontmoeten met wie ze haar leven mag delen. Ze is blij met haar zoon en haar dochter die nu 40 en 37 jaar zijn en ze geniet van haar 4 kleinkinderen. Huisdieren heeft ze niet en ze is er ook niet zo dol op. Ze heeft het naar haar zin in haar baan als coördinator in de kinderopvang en ook het coachen van medewerkers valt binnen haar taak.

Zij houdt van: licht klassieke en moderne muziek, musicals en filmmuziek, maar ook lezen van thrillers en boeken met diepgang, wandelen, fietsen, sauna, tuinen bezichtigen, theater en film. Vakanties zijn voor haar een combinatie van ontspannen, actief zijn, bewegen en dat kan in Nederland maar ze gaat ook graag naar het buitenland.

Zij zoekt: een man waarmee ze de klik voelt, maar om dit in een aantal woorden te vatten noemt ze: sportief, ondernemend, empathisch. Ze wil graag een maatje ontmoeten en haar toekomst samen delen! Rook je niet, heb je MBO/HBO-niveau en ligt jouw leeftijd tussen 58 en 70 jaar? Ze reist graag met je mee!

Aanvullende informatie

Zij heeft kort, halflang blond haar, bruine ogen en een normaal postuur. Kleedt zich vrouwelijk, modern en verzorgd. Haar karakter is: lief, eerlijk, zorgzaam, huiselijk, serieus. Toch heeft zij ook humor en een luisterend oor. Zij is weduwe, heeft 2 volwassen zonen en 2 kleinkinderen en woont in een modern en gezellig ingerichte eengezinswoning.

Zij houdt van: schilderen, cabaret, satire en komische stukken op t.v. Doet vrijwilligerswerk, zingt in een koor, wandelt graag (met haar hondje) en houdt van winkelen.

Zij zoekt een: ondernemende man die lief, attent, meegaand, en eerlijk is. Hij heeft een gezonde dosis knuffelbehoefte, kan aandacht geven en is een fijne gesprekspartner. Samen leuke ideeën hebben en plannen maken. Zij heeft een auto en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Een nette vrouw, verzorgd, lichtjes opgemaakt, halflang bruin haar, brildragend, normaal postuur, casual modern gekleed. Wijntje als aperitief of bij gelegenheid. Weduwe, geen kinderen of huisdieren. Werkt in de thuiszorg, woont in klein appartement, netjes ingericht. Niet gebonden aan haar huis of de regio. Ze verplaatst zich met het openbaar vervoer (OV jaarkaart). Ze is vitaal, nuchter, actief en heeft alles op de rit.

Zij houdt van: fietsen, wandelen, winkelen, rommelmarkten, lezen, terrasje, voetbal kijken, strandwandelingen en vertoeven aan het water. Ze is geïnteresseerd in kunst en zou graag musea willen bezoeken. Voor vakantie is alles prima, Spanje is favoriet en naar de sneeuw is nog een wens van haar.

Zij zoekt: een man voor een latrelatie om dan later te zien waar het naar toe groeit. Ze is niet veeleisend. Hij is lief, rustig en betrouwbaar, attent, zorgzaam, huiselijk maar moet ook zijn eigen ding hebben. Leuk als hij van koken houdt. Geen tattoos of piercings, niet te groot en liever niet rokend.

Aanvullende informatie

Zij is een rustige, charmante vrouw met een warme uitstraling, die er jaren jonger uit ziet dan haar leeftijd. Zij heeft lang donkerblond licht krullend haar. Verder heeft zij hele mooie groen-grijze ogen, een vriendelijk gezicht met een mooi gebit, een slank postuur en kleedt zich normaliter casual/sportief en naar gelegenheid. Ze is een gelukkig mens, doet geen ondoordachte dingen, is ondernemend en houdt van spontane acties.  Verder is zij eerlijk, kan niet tegen onrecht en heeft een eigen mening. Ze is een rustige maar makkelijke praatster, kan ook goed luisteren en ze is zeer zorgzaam voor anderen. Soms is ze gevoelig maar wel op een gezonde manier. Ze geniet van haar vrije tijd en heeft genoeg om handen. Daarnaast doet ze nog vrijwilligerswerk voor een aantal uren per week.

Zij houdt van: tuinieren, lezen en muziek luisteren en met regelmaat sporten en dansen. Met mooi weer, fietst en wandelt zij graag. Tevens doet zij nog een studie. Haar sociale leven houdt ze goed bij. Zij houdt niet van kamperen in een tent. Zij houdt wel van de zon, zee en strand. Stukje cultuur maar ook relaxen. Zij Stedentrips of weekendjes weg vindt ze ook leuk om te doen.

Zij zoekt: een verzorgde, spontane man met humor, die rustig en eerlijk is. Een man die lekker in zijn vel zit en zichzelf kan zijn.  Het zou fijn zijn om elkaar goed aan te voelen, fijn samen te kunnen praten. Elkaar het naar de zin maken en voelen dat er liefde is. Leeftijd 58-68 jaar.

Aanvullende informatie

Leuke vrouw, casual netjes gekleed, normaal postuur, blauwe ogen, kort grijs haar, brildragend. Rookt niet. Weduwe, 1 uitwonende zoon, 2 katten, woont in een tussenwoning met landelijke inrichting. Werkt parttime. Reist met het OV, niet gebonden aan regio. Ze is vitaal, makkelijk in de omgang, opgeruimd en netjes, gevoelsmens, zorgzaam, soms te goed van vertrouwen, normen en waarden belangrijk en respectvol.

Zij houdt van: lezen (tijdschriften en boeken), muziek luisteren, terrasje pakken, uiteten, stijldansen, weekendje weg en reizen (Griekenland favoriet).

Zij zoekt: in een relatie een luisterend oor, een schouder om op te leunen, samen nieuwe herinneringen te maken. Ze gaat voor, uiteindelijk, een vaste relatie. Haar partner is rustig, een beetje pittig, zorgzaam en actief. Leuk als hij zijn eigen ding heeft en helemaal leuk als hij van dansen houdt maar dat is geen must. Hij heeft een normaal postuur en is tussen de 55 en 65 jaar.

Aanvullende informatie

Een vlotte vitale vrouw met een vriendelijke open uitstraling, prachtige lach, halflang grijs golvend haar, bruine ogen. Kleedt zich casual maar ook vrouwelijk. Rookt niet. Weduwe, geen kinderen, niet gebonden aan de regio. Werkte op kantoor, woont zelfstandig in kleine woning. Ze reist met OV, regiotaxi en Valys voor verre afstanden. Ze is optimistisch, zelfstandig, leergierig, verzorgd, sociaal, ontwikkeld en inlevend.

Zij houdt van: (klassieke) muziek, geschiedenis, wandelen, natuur, dieren, strand, concert.

Zij zoekt: een actieve man die nog geniet van het leven. Hij is zelfstandig, gelijkwaardig, houdt van een knuffel, heeft zijn eigen ding, houdt van muziek en van dieren en de natuur. Geen dikke buik en liever niet roken.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 8

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken