Contactadvertenties vrouwen - 60PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Ze kleedt zich in een verzorgde, sportieve stijl. Ze heeft een open vriendelijk gezicht, groene ogen, kort koperblond haar en maakt zich met zorg op. Door haar aansprekende manier van praten heb je gelijk een leuk gesprek met haar.

Zij houdt van: haar huis en tuin, vlakbij het centrum van de stad, haar kinderen en kleinkinderen, haar vrijwilligerswerk voor onder andere ouderen, dingen ondernemen, wandelen, uit eten gaan, zelf koken en bijvoorbeeld naar het theater gaan. Ze heeft een auto en rookt niet. Op vakantie gaat zij graag naar landen waar ze een wandel 4daagse kan lopen, zoals bijvoorbeeld op Mallorca, verder een weekendje weg of een midweekje met de kleinkinderen in Nederland op vakantie. Vanzelfsprekend staat ze open voor de wensen van de toekomstige partner.

Zij zoekt: een man die eerlijk en oprecht is, humor heeft en actief en sportief is. Een man die een eigen mening heeft en zich verzorgd kleedt. Samen een nieuwe toekomst, samen gelukkig oud worden met respect naar elkaar, die haar ook de ruimte geeft om haar eigen dingen te blijven doen. Heerlijk om samen de dag door te praten en de diepte in te kunnen duiken over dingen die haar bezighouden. In de leeftijd van 65-73 jaar, op MBO/HBO niveau.

Aanvullende informatie

Zij is: een charmante vrouw om te zien met een warme uitstraling. Ze heeft kort blond haar, blauwe ogen en draagt een bril, heeft een vriendelijk open gezicht en een mooi gebit. Verder heeft ze een normaal postuur en kleedt zich normaliter casual en naar gelegenheid. Ze is een optimistische, enthousiaste, sociale vrouw en heeft zeker een eigen mening. Ze is een rustige maar makkelijke praatster, levendig en zorgzaam.

Zij houdt van: haar werk, dansen, tuinieren, lezen of tv kijken. Verder houdt ze van wandelen en fietsen. Ze bezoekt graag markten en gaat graag een dagje op pad. Houdt ook van de bioscoop, concerten bezoeken en gezellig uit eten gaan. Qua vakanties: zon, zee, strand en wellness. Vindt het leuk om wel iets te ondernemen en een stukje cultuur te snuiven in het land waar ze verblijft. Uiteraard staat ze open voor de wensen van haar toekomstige partner.

Zij zoekt: een lange, gezellige man. Of hij blond, donker of kaal is, maakt haar niet uit. Ze valt op een persoon die charisma heeft. Een man die samen met haar gezellige dingen wil ondernemen en delen. Het zal weer een verrijking zijn op haar huidige leven.

Aanvullende informatie

Zij heeft bruine ogen, kort grijs haar, een normaal postuur en kleedt zich vrouwelijk en sprekend.

Haar karakter is: eerlijk, serieus, empathisch, behulpzaam en attent. Verder is ze actief, energiek, houdt ook van een geintje en kan soms een tikkeltje eigenwijs zijn. Ze heeft geen kinderen, is lang getrouwd geweest en heeft daarna nog enkele relaties gehad. Verder heeft zij maar liefst 6 zussen en 3 broers. Met allen onderhoudt zij redelijk tot goede contacten. Haar appartement heeft zij gezellig en kleurrijk ingericht. Inmiddels is ze gepensioneerd maar werkt nog wel parttime.

Zij houdt van: lezen, puzzelen, muziek (speelt saxofoon), tennissen, bridgen, bioscoop, een toneelvoorstelling, ergens iets eten en drinken. Vakanties bracht zij bijvoorbeeld al eens door in Amerika en op de Griekse eilanden. Met een leuke man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt een: eerlijke, betrouwbare, vitale, energieke, opmerkzame, attente en belangstellende man. Een man met humor, die ook een goed gesprek kan voeren en een verzorgd uiterlijk heeft, past het beste bij haar. Ze heeft een auto, rookt niet meer en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Zij is een charmante, warme vrouw met een sprankelende uitstraling. Ze heeft een slank postuur, lang bruin haar dat ze opgestoken draagt, een open en vriendelijk gezicht en bruine ogen. Haar kledingstijl is altijd verzorgd, stijlvol en bij gelegenheid passend. Dit kan bijvoorbeeld een kokerrok met hoge hakken, maar ook een jeans met stoere boots en een leren jack zijn. Haar karakter is te omschrijven als bruisend, lijfelijk, extravert, spontaan, hartstochtelijk, krachtig, romantisch, dromerig, gevoelig, energiek, evenwichtig, ruimdenkend, onafhankelijk, vrouwelijk, liefdevol en nieuwsgierig.

Zij houdt van: muziek en haar smaak is dan ook erg breed, ze heeft een grote passie voor jazz, maar ze luistert ook graag naar klassiek, soul, blues, pop, lounge, wereldmuziek en R&B. Buitenshuis heeft ze veel en diverse activiteiten. Ze bezoekt twee keer per week de sportschool (krachttraining) Ze onderhoudt regelmatig sociale contacten met vrienden. Zo gaat ze bijvoorbeeld graag naar musea, tentoonstellingen, theater (moderne dans en cabaret), concerten, jazz festivals en het filmhuis. Ze wandelt graag langs het strand of in het bos, winkelt gedoseerd, eet graag in een leuk restaurant of beleeft een dagje sauna. Kookt graag voor vrienden en dochters, leest veel Volkskrant en Netflixt ook nog. Voor wat betreft vakanties gaat haar voorkeur uit naar Europese bestemmingen, waar zij de combinatie maakt van cultuur, natuur en ontspanning.

Zij zoekt: een lange, communicatieve, intelligente, open en humorvolle man. Fijn als hij een passie voor muziek heeft. Graag niet-rokend, want zelf rookt ze ook niet, maar ze houdt wel van een glaasje wijn.

Aanvullende informatie

Zij is een vlotte verschijning om te ze zien. Ze heeft een normaal postuur, blauwe ogen en mooi vol staalgrijs haar dat zij in een kort kapsel draagt. Make-up gebruikt ze zelden. Haar kledingstijl is vrouwelijk en verzorgd. Haar karakter kunnen we het beste omschrijven als ondernemend, zorgzaam, positief, behulpzaam en empatisch, ze is een blij mens. Ze rookt en drinkt niet en heeft een rijbewijs en een auto. Met haar 3 volwassen kinderen en 2 kleinkinderen onderhoudt ze goede contacten. Ze woont in een rijtjeshuis op loopafstand van een leuk winkelcentrum. Haar woning heeft ze sfeervol en met vrouwelijke accenten ingericht.

Zij houdt van: koken voor haar kinderen en vrienden, zowel stijl- als vrijdansen, ergens een hapje eten, winkelen, wandelen, fietsen, naar het strand of de bioscoop. Voor wat betreft vakanties heeft ze een grote voorkeur voor de zon. Sardinië is favoriet, ze spreekt Italiaans, maar staat open voor ideeën.

Zij zoekt: een man die net als zij lief en zorgzaam is, betrokken, een leuke gesprekspartner maar hij kan ook tegen stiltes en vindt het fijn om eropuit te gaan. Een verzorgd uiterlijk stelt ze zeer op prijs. Hij rookt niet en drinkt met mate.

Aanvullende informatie

Sportief uitziende vrouw van 1,71m met slank postuur, modern en naar gelegenheid gekleed, bruine ogen, halflang blond haar, vitaal. Weduwe, 2 kinderen, 4 kleinkinderen. Heeft eigen sportwinkel gehad. Woont in een groot en modern appartement op de bovenverdieping. De inrichting is modern en knus. Ze reist met openbaar vervoer. Verder is ze creatief, verzorgd, netjes, trouw, gelijkwaardig in een relatie, zorgzaam, romantisch en nuchter.

Zij houdt van: wandelen, terrasje pakken, concert, muziek luisteren, dagje weg met vriendinnen, dansen. Golfen is leuk om weer op te pakken.

Zij zoekt: een nuchtere man, doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, hij is sociaal, netjes, hoge fatsoensnormen, handig, sportief, actief. Hij is langer dan 1.75 m, normaal postuur, niet kalend en niet rokend. Leuk als hij ook van golf houdt.

Aanvullende informatie

Een dynamische, ontwikkelde, bewuste en loyale vrouw met elan. Slank postuur, een twinkeling in haar ogen en grijs half lang haar. 1,73m. Passend bij de situatie en of gelegenheid gekleed. Bekwaamde coach & grotendeels gepensioneerd. Moeder van drie kinderen.

Zij houdt van: het buitenleven, van alle flora en fauna. Niet alleen met de natuur zijn, maar er vooral in leven. Rozen kweken, gesprekken met goede vrienden aan tafel, lezen, diverse muziek luisteren zoals jazz. Qua vakanties is ze avontuurlijk ingesteld. Niet alleen de bestemming is belangrijk maar ook de reis ernaar toe. Samen met een partner naar natuurlijke en verrijkende bestemmingen. Liefst zonder al te veel gebruik te moeten maken van het vliegtuig. Een knusse camper is bijvoorbeeld ook mogelijk.

Zij zoekt: een vitale man, die wijs is geworden door het leven. Iemand die diepgang en levensvreugde waardeert. Hij heeft de nodige humor en zelfspot. Toekomst; Het avontuur aangaan met z’n tweeën. Daarbij alles wat een (lat)relatie behelst, zonder voorbehoud, met elkaar mogen ervaren. Afstand is geen bezwaar. Een goed glas wijn bij gelegenheid en liefst niet-rokend. Leeftijd: 65-75jr.

Aanvullende informatie

Zij heeft halflang blond/grijs haar, groene ogen en een mooi gebit. Verder heeft ze een normaal postuur en kleedt zich modern en vrouwelijk. Haar karakter is: attent, behulpzaam, zorgzaam, serieus, ondernemend en eerlijk. Daarnaast heeft ze humor en houdt van een goed gesprek. Ze heeft 2 volwassen uitwonende kinderen en 5 kleinkinderen. Haar leuke eengezinswoning heeft ze gezellig ingericht. Binnenshuis kijkt ze graag een goede film, ook zorgt ze dat ze op de hoogte blijft van het nieuws. Qua vakanties is zij vaak naar Gambia geweest waar ze vrijwilligerswerk deed. Ook is zij naar Brazilië geweest. Tijdens haar sportcarrière is zij in veel Europese landen geweest.

Zij houdt van: met vrienden ergens iets gaan eten of drinken, dansen, de sauna, de bioscoop en af en toe een theatervoorstelling. Met een leuke man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt: een communicatieve en attente man met een eigen mening, leuke ideeën en een verzorgd uiterlijk. Ze heeft een auto, rookt niet, heeft geen huisdieren maar vindt ze wel oké.

Aanvullende informatie

Zij heeft een normaal postuur, kort donkerblond stijl haar, sprekende groen/blauwe ogen en ze gebruikt lichte make-up. Ze kleedt zich vrouwelijk casual en verzorgd, bij gelegenheid passend. Haar karakter is te omschrijven als oprecht, levensgenieter, eerlijk en ze kan slecht tegen onrechtvaardigheid. Ze is een onderhoudende en prettige gesprekspartner. Ze wordt blij van zon, natuur en positief ingestelde mensen.

Zij houdt van: muziek met een voorkeur voor pop- en wereldmuziek, koken met en voor haar familie en vrienden, het lezen van historische romans. Ze vindt het fijn om mensen te ontmoeten maar kan ook goed alleen zijn. Ook een terrasje pakken, een leuke stad bezoeken, een dagje naar het strand, naar het theater of een concert vindt ze leuk om in gezelschap te ondernemen. Als hobby doet ze aan fotografie van natuur en landschappen. Voor wat betreft vakanties gaat ze graag naar een Europese bestemming waar het mooi weer is, met afwisselende activiteiten, uitstapjes en relaxen geniet haar voorkeur. Ze houdt van het strand en de zee maar zal niet uren op een strandbedje vertoeven. Uiteraard stelt ze zich open voor diverse suggeties.

Zij zoekt: een breed geïnteresseerde, rustige, relaxte en ontwikkelde man. Fijn als hij ook een levensgenieter is en een Bourgondische instelling heeft. Graag niet-rokend, want zelf rookt ze ook niet, maar ze houdt wel van een glaasje wijn!

Aanvullende informatie

Nette, verzorgd uitziende vrouw, normaal tot volslank postuur, groen-grijze ogen, donkerblond golvend kort haar, brildragend, naar gelegenheid gekleed. Weduwe, 3 kinderen, 9 kleinkinderen, rookt niet. MBO. Ze is communicatief, een familiemens, humoristisch, verzorgd, actief, hoge normen en waarden.

Zij houdt van: de natuur, wandelen, fietsen, bridgen, zingen, golfen, lezen en reizen (natuur- en cultuurreizen).

Zij zoekt: een verzorgd uitziende vitale man met een normaal postuur, tussen 65 en 73 jaar. Hij is zelfstandig, heeft eigen hobby’s, communicatief, intelligent, humoristisch en vindt reizen leuk. Hij heeft net als zij een goede band met zijn familie.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 10

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken