fbpx

Contactadvertenties vrouwen - 60PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Een jong uitziende, modern sportief geklede vrouw, slank, 1.63m., kort blond kapsel, goed verzorgd uiterlijk. Weduwe, 1 dochter, 2 kleinkinderen, rookt niet, werkte als leerkracht in basisonderwijs, woont ruim vrijstaand. Zij is: trouw, lief, sportief, actief, gezellig, sociaal, communicatief, zorgzaam, beetje pittig, ruzie mijdend, kijkt de kat uit de boom, heeft hoge normen en waarden.

Zij houdt van: fietsen, tennissen, musea, concerten, uiteten, lezen en winkelen.

Zij zoekt: een breed ontwikkelde man, sociaal, zorgzaam, niet dominant, een gelijkwaardige relatie. Hij heeft een slank of normaal postuur, is netjes en verzorgd gekleed en rookt niet.

Aanvullende informatie

Casual geklede, verzorgd uitziende vrouw, normaal/volslank postuur, blauwe ogen, blond kort kapsel. Gescheiden, 3 kinderen, 4 kleinkinderen, landelijk ingerichte woning, administratief beroep en mantelzorgster. Zij is: sociaal, zorgzaam, familiemens, staat stevig in haar schoenen en is relaxed. Ze is ook zelfstandig, handig, en pakt alles aan wat op haar pad komt. Ze mist sparren en tegengas krijgen.

Zij houdt van: sociale contacten onderhouden, uiteten, lunchen met vriendinnen, wandelen met een bestemming, lezen, films kijken, stylen van spulletjes, klussen op de camping waar ze een eigen buitenverblijf heeft, beetje rommelen en sjouwen, vakanties naar de zon of stedentrip.

Zij zoekt: een zelfstandige man, open, heeft wat te vertellen, neemt initiatief en komt met ideeën, gelijkwaardig. In de zomer actief en in de winter huiselijk. Hij is net als zij sociaal en houdt van mensen. Normaal postuur, max 66 jaar, roken mag (buiten).

Aanvullende informatie

Nette, verzorgd uitziende vrouw,1m60 lang, normaal postuur, modern en naar gelegenheid gekleed, kort wit kapsel en bruine ogen. Ze is weduwe, heeft 1 kind en 1 kleinkind. Heeft diverse banen gehad, Mbo niveau, is goed in talen, woont in een appartement, rookt niet. Ze is: vrolijk, tevreden, zelfstandig, eerlijk en recht door zee, open geest, humoristisch.

Zij houdt van: wandelen, sociale contacten onderhouden, computeren, spelletjes met vrienden, lezen, films, strandwandeling. Uitgaan: musical, theater, bios, terrasje, uiteten, weekendje weg, stedentrips.

Zij zoekt: een nette man, respectvol, humoristisch, huiselijk, verzorgd, liever geen gezichtsbeharing, wel een lekker geurtje. Hij communiceert open en waardeert gelijkwaardigheid in een relatie. Hij heeft een verwerkt verleden. Roken doet hij niet.

Aanvullende informatie

Slanke vrouw van 1m72 lang, vrouwelijk en casual gekleed. Grijzend kort haar, blauw/grijze ogen en brildragend. Ze heeft een lieve, open uitstraling, is fit, gezond en heeft een actieve levensstijl. Niet rokend, wel een wijntje bij gelegenheid. Is gescheiden, heeft 3 kinderen en 4 kleinkinderen. Geen huisdieren, heeft wel honden gehad. Geniet van haar pensioen, heeft een administratieve achtergrond.  Zij is: rustig, vriendelijk en open. Waardeert de West-Friese nuchterheid en heeft droge humor en geniet van kleine dingen. Is sociaal, zorgzaam, netjes, houdt van een opgeruimd huis en een verzorgde tuin. Geniet van haar gezin en vindt familie belangrijk. Is in voor spontane activiteiten. 

Zij houdt van: tuinieren, fietsen (gewone fiets), wandelen. Bedenkt graag samen een nieuwe route. Koken, puzzels, lezen, romans en waargebeurde verhalen. Een stadswandeling, museum, markt bezoeken, drankje doen op het terras. Verder dagjes weg en op vakantie de omgeving verkennen.

Zij zoekt: een relatie met humor en aandacht voor elkaar. Een zelfstandige man die zijn eigen bezigheden graag combineert met gezamenlijke activiteiten. Niet-rokend, communicatief vaardig en op de hoogte van de actualiteit. Hij fietst en/of wandelt graag. Ondernemend, verzorgd en neemt graag het initiatief.

Aanvullende informatie

Zij is: een bescheiden vrouw die er jeugdig uit ziet voor haar leeftijd. Ze kleedt zich casual sportief en kleurrijk, verder weet ze zich voor elke gelegenheid goed te kleden. Heeft een slank postuur, kort donkerblond/grijs haar en blauwe ogen. Ze is een zorgzame, rustige en gastvrije vrouw met een zacht karakter en is gevoelig. Verder kan ze goed luisteren, goed zelf reflecteren en is zelden boos, houdt van humor, is eerlijk en voelt dingen goed aan. Ze wordt blij als het goed gaat met de mensen om haar heen, houdt van een op een contacten en is zeker geen groepsmens. In het begin zal ze zeker de kat uit de boom kijken maar als het vertrouwen er is dan komt ze los. Ze probeert een steentje bij te dragen aan een gezonde planeet, eet vegetarisch en heeft een gezonde levensstijl. Ze drinkt geen alcohol en rookt niet. Hbo-niveau.

Zij houdt van: in haar vrije tijd vindt ze het leuk om te wandelen (strand) en te fietsen, is gek op de natuur. Lekker op terrasje zitten, naar de bioscoop of een hapje eten zijn dingen die ze graag samen doet. Ze heeft een brede muzieksmaak; Afrikaanse muziek, Franstalige chansons en meditatiemuziek. Ook vindt ze het heerlijk om naar sport te kijken op tv. Verder houdt ze van dansen, tuinieren, lezen en koken voor haar familie of vrienden. Ze doet aan yoga, meditatie en heeft met regelmaat een retraite. Heeft al veel van de wereld gezien en reizen, avontuurlijk en actief, doet ze dan ook met veel plezier. Ze verblijft graag in schone en rustige accommodaties. Reizen met een camper lijkt haar leuk. Skieen is niet haar ding maar langlaufen en wandelen in de sneeuw is prima.

Zij zoekt: een lieve, verzorgde en actieve/sportieve man met humor. Iemand die genegenheid kan tonen en ontvangen. Hij kan gezellig communiceren en is behulpzaam. Hij neemt initiatief en zijn eigen verantwoordelijkheden. Is niet dominant en heeft zelfreflectie en vindt het fijn om samen leuke dingen te ondernemen. Er voor elkaar te zijn op de goede momenten zou weer heel prettig zijn. Ze kijkt uit om met hem op een rustige manier een standvastige relatie op te bouwen.

Aanvullende informatie

Vrouwelijke, casual geklede vrouw van 1m79 lang, normaal postuur, halflang blond haar, blauwe sprekende ogen. Weduwe, 2 kinderen, eigen appartement, heeft administratieve parttime baan. Zij is: sociaal, optimistisch, zorgzaam, vrolijk, weet van aanpakken, open in communicatie, creatief, rustig, humoristisch, breed geïnteresseerd.

Zij houdt van: wandelen, fietsen, koken, socializen, uiteten, steden bezoeken, natuur, zingen in een popkoor, lezen.

Zij zoekt: een man met humor waar ze echt mee kan lachen. Hij is verzorgd, rustig, sociaal, een mensen mens, staat open voor anderen, is communicatief, netjes en schoon. Hij kleedt zich modern, heeft een normaal postuur en liefst langer dan 1m80 i.v.m. haar lengte. Liever geen roker.

Aanvullende informatie

Meisjesachtige vrouw, een spring in’t veld, modern vrouwelijk gekleed, slank postuur, 1,67 m lang, rood halflang kapsel in een boblijn en blauwe ogen, lichte huid. Weduwe, geen kinderen, 2 maincoonkatten, eigen smaakvol ingerichte hoekwoning, werkt parttime in de zorg. Ze is: zacht en lief, vrolijk, opbeurend, spontaan, netjes, schoon, meisjesachtig, snel tevreden, dierenvriend, romantisch.

Zij houdt van: wandelen, huis gezellig maken, dansen, uiteten, socializen met vrienden, feestje.

Zij zoekt: een gewone man met initiatief, rustig en handig, houdt van wandelen en/of fietsen, geen liefhebber van veel reizen, tussen de 57 en 62 jaar, slank of normaal postuur, casual modern gekleed, verzorgd schoon uiterlijk, kinderen welkom. Geen roker.

Aanvullende informatie

Een lieve, midden in het leven staande vrouw. Ze is een leuke vrouw om te zien, kleedt zich verzorgd en heeft een warme uitstraling. Ze is een prettige gesprekspartner, positief ingesteld en maatschappelijk betrokken.

Zij houdt van: haar 2 volwassen zoons, klussen in huis, klassieke muziek, wandelen, zwemmen en fietsen. Ze gaat graag met vriendinnen naar een filmhuis, theater of concert. Ze leest veel (non-fictie), schrijft columns en doet vrijwilligerswerk. Landen als Duitsland en Italië spreken haar aan, vanwege de cultuur, het klimaat maar ook de keuken. De Oostzee landen heeft ze met veel interesse bezocht.

Zij zoekt: een aardige, vitale en verzorgde man, iemand die het leuk vindt om samen wat te ondernemen. Rustig, bescheiden en een brede belangstelling kan ze erg waarderen. Een goede gesprekspartner om eventueel samen een nieuw leven mee op te bouwen. Op HBO/Academisch niveau in de leeftijd van 60 tot 65 jaar. Niet rokend.

Aanvullende informatie

Zij is een zelfstandige, behulpzame, ondernemende, attente en serieuze vrouw, met humor en neemt initiatief. Ze is absoluut een gezelligheidsmens. Qua uiterlijk heeft zij kort blond haar, grijze ogen, een normaal/volslank postuur en kleedt zich verzorgd. Na een lang huwelijk is ze 4 jaar geleden weduwe geworden. Verder heeft ze 3 kinderen en 5 kleinkinderen, met allen onderhoudt ze een warme band. Inmiddels geniet ze van haar pensioen. Haar leuke 2 onder 1 kap woning heeft ze gezellig en modern ingericht. Deze vrouw heeft een auto, rookt niet en drinkt met mate.

Zij houdt van: het vrijwilligerswerk en enkele bestuursfuncties die zij doet. Familie en vrienden ontvangen en samen eten en bijpraten, lezen, puzzelen, schouwburg, museum, bioscoop of ergens iets eten en drinken. Op sportief vlak: fietsen , wandelen en zwemmen. Wat betreft de vakantiebestedingen is ze al eens geweest naar: China, Rusland, Noorwegen, Italië en Schotland. Met de juiste man staat zij open voor ideeën.

Zij zoekt: een man die maatschappelijk betrokken, betrouwbaar, eerlijk en zelfstandig is. Hij heeft zijn eigen dingen en is een stabiele persoonlijkheid en ook een gezelligheidsmens. Verder toont hij initiatief, heeft een brede interesse, is enigszins reislustig en staat positief in het leven.

Aanvullende informatie

Mooie, slanke, fitte vrouw, met halflang blond haar met een slag, is brildragend en heeft grijs/blauwe ogen. Ze is 1,60 m lang met een fijn, slank postuur. Ze draagt lichte make-up en fijne sierraden. Vrouwelijk, modern en sportief gekleed. Niet-rokend, wel bij gelegenheid een wijntje. Geniet van pensioen in huis met mooie tuin. In bezit van rijbewijs en auto. Weduwe, moeder van drie uitwonende kinderen en oma van drie kleinkinderen.  Zij is: lief en zorgzaam, warm, maakt het anderen graag naar de zin. Verder netjes en opgeruimd, ondernemend, sociaal en actief als vrijwilliger. Trots op haar gezin. Actief, trouw en eerlijk. Betrokken en toegewijd. Ze gaat er graag op uit en onderhoud goed contact met familie en vrienden.  

Zij houdt van: koken, voor zichzelf maar het liefst voor anderen. Tuinieren. Lezen en  creatieve bezigheden. Klassieke muziek en wat oudere popmuziek. Theater, bioscoop en andere culturele uitstapjes. Fietsen en wandelen. Een goed gesprek en sparren met elkaar. Humor, respect en vertrouwen.

Zij zoekt: een niet-rokende man die zelfstandig en nuchter is. In bezit van fiets en rijbewijs. Een man met humor en tact. Actief, sociaal en in voor een leuk avondje uit. Houdt van klassieke muziek en samen tafelen, thuis of in een restaurant. Kan goed motiveren en ziet de toekomst positief tegemoet.  

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 15
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken