fbpx

Contactadvertenties vrouwen - 60PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Deze energieke vrouw heeft halflang bruin haar, blauwe ogen, een normaal postuur en kleedt zich sportief, netjes, altijd verzorgd en vrouwelijk. Wat karakter betreft: ze is ondernemend, energiek, trouw, zorgzaam en eerlijk. Verder georganiseerd en heeft een stabiele persoonlijkheid. Ze heeft in het onderwijs gewerkt (Hbo).

Ben jij die man die met haar gelukkig gaat worden?

Aanvullende informatie

Deze beweeglijke, goed uitziende vrouw houdt niet van futiliteiten maar wel van humor. Ze is onafhankelijk, actief en breed geïnteresseerd. Na jaren als activiteitenbegeleidster te hebben gewerkt doet ze dit werk nog als vrijwilligster. Ze vermaakt zich met lezen, muziek, tuinieren, klussen en op pad gaan. Ze houdt van dieren, de natuur, water, Zeeland en zeeschepen.

Ben jij die prettige aanvulling op haar leven?

Aanvullende informatie

Deze leuke, nette weduwe is rustig, heeft haar leven op orde, woont mooi, is zorgzaam, actief en heel sportief. Ze heeft gewerkt als bankemployé, na diverse Mbo cursussen gevolgd te hebben en geniet nu van haar pensioen. Ze is slank, 1.56m lang, modern gekleed, blond kort haar en blauwe ogen. Ze vermaakt zich met sporten, zwemmen, wandelen en tuinieren.

Ben jij die man die samen met haar nieuwe herinneringen wil maken?

Aanvullende informatie

Deze vitale en jonger ogende vrouw heeft halflang blond haar, blauwe ogen  en een slank postuur. Ze is vitaal, actief, reislustig, eerlijk, betrouwbaar, communicatief, empathisch, loyaal, krachtig, sociaal en een gezelligheidsmens. Ze staat nog midden in het leven.  Zo houdt ze van wandelen, reizen, het theater, musea en lekker uit eten.

Wil jij samen met haar nog genieten van het leven?

Aanvullende informatie

Lieve, behulpzame, geordende, eerlijke, sportieve en kindvriendelijke vrouw. Ondanks dat ze serieus kan zijn bezit ze  ook een leuke dosis humor. Zij is een vrouwelijke, verzorgde vrouw met een normaal postuur en halflang bruin haar. Ze houdt van koken, schilderen, wandelen, brengt graag  eens een bezoek aan een schouwburg, concert of sauna. Voor een gezellig hapje of drankje is ze ook te vinden. Wat betreft vakanties heeft ze al diverse Europese landen en Bali bezocht en kijkt er naar uit om een mooie reis of stedentrip te maken met haar toekomstige partner. 

Maak jij binnenkort met haar een stedentrip?

Aanvullende informatie

Vrouw met kort krullend grijs haar, bruine ogen, heeft een normaal postuur en kleedt zich verzorgd, sportief en casual. Haar karakter is: attent, betrokken, geïnteresseerd, behulpzaam, eerlijk, creatief, avontuurlijk, nieuwsgierig, loyaal en betrouwbaar. Zij heeft Hbo niveau en gaat over een tijdje met pensioen.

Ben jij net als deze vrouw kindvriendelijk en ondernemend?

Aanvullende informatie

Van deze vrouw kun je op aan, ze is daarnaast empathisch, betrokken, behulpzaam en spraakzaam. Ook heeft ze humor en is reislustig. Ze heeft kort grijs haar, blauw gemêleerde ogen, een normaal postuur en kleedt zich modern en vrouwelijk. Ze is gepensioneerd, heeft een Hbo achtergrond en op dit niveau ook gewerkt.

Ben jij die vitale man die met haar van alles wil ondernemen?

Aanvullende informatie

Een goed verzorgde en netjes geklede vrouw met een bewogen leven achter de rug. Ze is charmant met haar grijze, halflange haar opgestoken en blauw-grijze ogen in een vriendelijk gezicht. Ze is gesteld op een verzorgd uiterlijk, zowel bij haarzelf als bij haar partner. Weduwe, zoon in Amerika. Heeft veel van de wereld gezien door haar studie en haar baan als stewardess. B&B boerderij gehad. Ze houdt van de natuur, is zelfstandig, ondernemend en creatief. Verzorgt als vrijwilliger rondleidingen door haar stad. Ze houdt dan ook van mensen, van gezelligheid en een partner die wat te vertellen heeft.  

Wil jij met haar een kerkje bezoeken in Toscane of schapen tellen op Texel?

Aanvullende informatie

Ze heeft kort zwart haar, een slank postuur, is een verzorgd uitziende vrouw van Indische afkomst en gaat vrouwelijk en modebewust gekleed. Is intuïtief, daadkrachtig, extravert, humorvol, positief ingesteld, communicatief, zelfbewust en heeft een holistische denkwijze. Ze houdt van lezen, wandelen, fietsen, dansen, film en culturele uitjes, klassieke muziek en spontane acties. Na haar pensioen is ze 2 dagen blijven werken als GGZ verpleegkundige waar ze werkte voor haar pensioen. Tevens werkt ze als vrijwilliger ( gastvrouw) bij het Filmhuis.

Ben jij de man die met haar de verbinding wil aangaan?

Aanvullende informatie

Vrouw met grijzend kort haar, blauwe ogen,1m57 lang, heeft een normaal postuur, gaat verzorgd gekleed en is een leuke verschijning. Qua karakter is ze zorgzaam, loyaal, een gevoelsmens, positief ingesteld, vriendelijk, sociaal, spontaan, goedlachs en openhartig. Ze houdt van korte wandelingen, fietsen, lezen, puzzelen, een leuke film, lekker uit eten en leuke activiteiten met haar buren ondernemen, kortom deze vrouw heeft brede interesses en staat overal voor open. Ze is werkzaam geweest voor een reisbureau, waardoor ze veel landen heeft bezocht. Ze reist nog steeds graag, maar nu het liefste met een camper of een caravan.

Ben jij die begripvolle en ondernemende man?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 11
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken