fbpx

Contactadvertenties vrouwen - 60PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Vroegtijdig gepensioneerde vrouw die bepaald niet stil zit,  geniet van haar kleinkinderen en zet zich in als vrijwilliger. Zij is een moderne, sociale, eerlijke en respectvolle vrouw, een familiemens, houdt van gezelligheid en heeft graag mensen om zich heen.

Verder is ze een vrouwelijke vrouw met halflang lichtbruin haar, sprekende groen/bruine ogen en een normaal figuur. Zij vermaakt zich met lezen, wandelen, uit eten gaan, een goede film of leuke activiteiten met familie en vriendinnen. Ze geniet van culinaire vakanties in Italië of heerlijke wandelingen in Oostenrijk.

Ben jij die man die binnenkort met haar het Gardameer bezoekt?

Aanvullende informatie

Een spontane en gemoedelijke vrouw, met donkerbruin lang haar, bruine ogen, een slank postuur en is 1m58 lang.  Ze kleedt zich vrouwelijk, chique of casual, ze besteedt veel aandacht aan haar kleding. Haar karakter kunnen we omschrijven met de woorden: sociaal, familiair, zachtaardig, meelevend, lief, positief, vrolijk, stemmingsmaker en humoristisch.

Zij houdt van: lekker uit eten gaan, terrasje pikken, wandelen, fietsen, bioscoop, winkelen en leuke dingen ondernemen met haar zussen, kinderen of kleinkinderen. Wat betreft vakanties heeft ze Sardinië en vooral Spanje bezocht, m.n. Benidorm is favoriet. Ze kijkt er dan ook naar uit om Benidorm te bezoeken met haar toekomstige partner om samen te genieten van de gezelligheid. Natuurlijk staat ze ook open voor andere suggesties of voor leuke weekendjes weg. Ze maakt ook ieder jaar een leuk uitstapje of korte vakantie met haar zussen.

Zij zoekt: een sociale, lieve, eerlijke en betrouwbare man met humor. Een familieman en een gezelligheidsdier. Een man die vitaal is en net zoals zij ook netjes, zelfvoorzienend en handig is. Kortom een leuke en verzorgde man, leeftijd tussen de 59 en 65 jaar met een slank of normaal postuur. Een man waarbij ze zichzelf kan zijn met wederzijds respect en met een eigen sociaal leven. Ze hoopt dat ze weer samen kan zijn, samen kan genieten en weer geborgen- en genegenheid mag voelen. Ze hoopt zich ooit nog eens te verloven in de toekomst, niet zo zeer om te trouwen, maar om het gevoel van verbinding. Trouwen is geen must, wel hoopt ze op de lange termijn weer samen te gaan wonen.

Aanvullende informatie

Zij is: een charmante vrouw om te zien met een open uitstraling en heeft halflang opgestoken haar. Verder heeft ze hele blauwe ogen, een vriendelijk open gezicht met een mooi gebit, een normaal postuur en kleedt zich vrouwelijk en naar gelegenheid. Ze is een eerlijk mens, gastvrij, ondernemend en soms impulsief, heeft zeker een eigen mening, draait er niet om heen. Ze is een rustige maar makkelijke praatster, levendig en vrolijk. Ze kan goed alleen zijn maar houdt zeker van gezelschap om zich heen. Ze rookt niet en drinkt in het weekend en bij gelegenheid een lekker wijntje.

Zij houdt van: haar vrijheid (pensioen), dieren, reizen en gezelschap. Verder van muziek luisteren en is zelfs nog in het bezit van een platenspeler. Ze vindt het ook heerlijk om lekker een filmpje te kijken of selectief tv te kijken. Houdt van koken en vindt het ook leuk als er voor haar gekookt wordt. Verder houdt ze van zwemmen, fietsen en wandelen. Elke dag komt ze wel buiten! Ze bezoekt graag een museum of een evenement. Regelmatig komt ze in een Christelijke kerk. Ze heeft jaren op dansles gezeten, gaat naar de kaartclub en volgt creatieve naailessen.

Zij zoekt: een verzorgde reislustige man. Iemand die het fijn om gezellige dingen te ondernemen en samen leuke gesprekken te voeren. Er voor elkaar zijn lijkt haar weer fijn, samen kijken hoe dit zich ontwikkelt.  Het zal een verrijking zijn op haar huidige leven.

Aanvullende informatie

Sportief casual/modern geklede vrouw met halflang blond haar en een wat voller postuur, 1.64m lang, zeer vitaal. Weduwe, geen kinderen, heeft een maisonnette woning, werkte in de zorg en was vrijwilliger op de dierenambulance. Zij is een makkelijke prater, avontuurlijk, optimistisch, financieel onafhankelijk, vitaal, een natuurmens en een dierenvriend. Ze is goedlachs, empathisch en authentiek.

Zij houdt van: wandelen, Oostenrijk, de bergen, geo caching, fietsen, klussen, lezen, tekenen, schilderen, skiën, hersengymnastiek.

Zij zoekt: een vitale man, ondernemend, humoristisch, verzorgd uiterlijk maar niet overdreven netjes. Hij is gezellig, heeft een leuke babbel maar kan ook rustig zijn, heeft zijn eigen bezigheden. Zijn postuur is normaal tot volslank. Leuk als hij ook interesse heeft om te emigreren naar een ander land. Geen roker.

Aanvullende informatie

Zij is: een leuke vrouw om te zien met een warme uitstraling, heeft blond halflang haar en mooie blauwe ogen met een twinkeling. Verder een slank /normaal postuur en kleedt zich normaliter sportief/casual maar houdt ook van het dragen van een jurkje of mooie schoenen met hakken. Ze is een zachtaardige, ondernemende en sportieve vrouw, heeft humor, is betrouwbaar en eerlijk tegenover anderen en zichzelf. Verder is ze positief, soms ongeduldig en heel sociaal. Ze rookt niet. Mbo/Hbo-niveau.

Zij houdt van: dieren, hardlopen/sporten. Fietsen en wandelen in het bos/strand of de duinen vindt ze ook fijn. Als ze tv kijkt heeft ze interesse voor; sportprogramma’s (schaatsen, F1) of een quiz + krimi’s en actie films. Ook houdt ze van lezen, legpuzzels en borduren. Zo nu en dan op een terrasje zitten of samen gezellig een hapje eten is heel prettig. Vindt het leuk om te koken voor vrienden, waardeert het als er voor haar gekookt wordt. Verder houdt er ze van om naar het theater te gaan of een concert te bezoeken en een bioscoopje te pakken maar dan wel in goed gezelschap. Ze heeft een brede muzieksmaak en vindt het ook leuk om het thuis gezellig te maken. Qua vakanties kun je met haar veel kanten op; zon, zee, strand. Ze houdt van combivakanties en zal zeker ook een stukje cultuur snuiven in het land waar ze verblijft. Stedentrips/rondreizen of een weekendje weg in Nederland is ook leuk.

Zij zoekt: een lange, positieve en ondernemende man (55-65 jaar). Een man die sociaal en eerlijk is. Hij toont zeker initiatief en ook zijn gevoel. Hij heeft de juiste dosis humor en heeft een verzorgd gebit, zeker geen roker. Fijn als je weer belangrijk bent voor elkaar. In eerste instantie gaat ze uit van een stabiele latrelatie en dan zien waar dit toe leidt. Zij is erg benieuwd naar jou!

Aanvullende informatie

Zeer verzorgd uitziende vrouw, grijzend kort wat krullend haar, bril, groen/grijze ogen. Modern netjes gekleed, normaal figuur, 1m70 lang. Weduwe, 2 kinderen, 4 kleinkinderen, appartement, werkte als verkoopster. Zij is: amicaal, heeft veel humor, positief, niet veeleisend, een vlotte prater, gezellig, familiemens, zelfstandig en huiselijk.

Zij houdt van: lezen, wandelen, fietsen, winkelen, uiteten, terrasje, strandtent en concerten zoals De Dijk.

Zij zoekt: een verzorgd uitziende man met een stabiele persoonlijkheid. Hij is zelfstandig, rustig, huiselijk, gezellig, sociaal en actief. Hij houdt ervan om samen er op uit te trekken maar heeft ook zijn eigen ding. Gezelligheid thuis is ook fijn. Normaal tot volslank postuur, een stevige man. Liever geen roker.

Aanvullende informatie

Slanke vrouw van 1m65 lang, lang bruin haar, casual vrouwelijk gekleed, blauwe ogen. Gescheiden, 3 pleegkinderen, poes als huisdier, modern ingerichte woning. Zij is: communicatief, avontuurlijk, zorgzaam, ondernemend, analytisch, eerlijk, oprecht, normen en waarden zijn belangrijk. Ze heeft een opgeruimd humeur en is een open boek (Mbo).

Zij houdt van: de zee en het strand, wandelen, fietsen, socializen, uitgaan en lezen.

Zij zoekt: een man die oprecht en zorgzaam is, eerlijk, open, een doener met ook eigen bezigheden. Ze wil graag samen fietsen, lopen, eens uitgaan, naar het strand, diepgaande gesprekken voeren. Karakter en gezondheid zijn voor haar belangrijker dan uiterlijkheden. Roken mag maar liever niet.

Aanvullende informatie

Zij is: een charmante vrouw om te zien met een warme uitstraling, heeft halflang blond haar. Verder mooie blauwe/groene ogen, een vriendelijk open gezicht met een mooi gebit. Ze heeft een slank postuur en kleedt zich normaliter casual en naar gelegenheid. We kunnen haar wel omschrijven als een gelukkig mens, zeer spontaan en vrolijk, optimistisch, ondernemend en sociaal. Verder is ze trouw, flexibel en een doorzetter. Ze heeft een duidelijke eigen mening, is een rustige maar makkelijke praatster, levendig, geduldig en zorgzaam. Houdt van gezelligheid maar ook van diepgang. Ze heeft een bepaalde directheid maar zeker op een prettige manier, kan goed alleen zijn maar is zeker een gezelligheidsmens en heeft graag gezelschap om zich heen. Ze houdt van samenhorigheid ofwel verbinding met anderen. Ze rookt niet en houdt op z'n tijd van een wijntje. Hbo-niveau.

Zij houdt: van haar werk (maatschappelijk). De natuur, zeilen, tuinieren en lezen. Verder van sporten, yoga, zwemmen, wandelen op het strand en fietsen. Is lid van een boekenclub en een praatgroep en spreekt graag af met haar vriendinnen. Ze vindt het leuk om naar de film te gaan of een dagje naar de sauna. Verder vindt ze het ook heerlijk om thuis te zijn, een mooi schilderij te maken of lekker op de bank te zitten met een goed boek of mooie film. Ook houdt ze van gezellig tafelen met vrienden. Qua vakanties kun je met haar veel kanten op; zon, zee, strand en wintersport, houdt wel van doe vakanties en zeker ook van een stukje cultuur snuiven in het land waar ze verblijft. Stedentrips of weekendjes weg ook fijn. Verre reizen, kamperen op een luxe manier of met een camper op pad, ook goed. Uiteraard staat ze open voor de wensen van haar toekomstige partner.

Zij zoekt: een gezellige, sociale, inspirerende man met humor. Hij kan zijn emoties laten zien en is zeker niet oppervlakkig. Hij vindt het leuk om met haar te reizen, gezellige dingen te ondernemen en weer dingen samen te delen. Leuk als er bepaalde raakvlakken en diepgang zijn. Het zal een verrijking zijn op haar huidige leven. Het lijkt haar heel fijn om weer belangrijk te zijn voor iemand.
Ben jij “die man van de wereld?""

Aanvullende informatie

Een mooie, slanke vrouw van 1.78m met een bos krullend blond haar, bril dragend, casual modern gekleed. Weduwe, 2 kinderen, 3 kleinkinderen, HBO verpleegkundige, vintage/strak ingericht appartement. Rookt niet. Zij is: open en extravert, een optimist, initiatief nemend, zorgzaam, geordend, netjes en flexibel.

Zij houdt van: schilderen, tekenen, wandelen, fietsen, yoga, uiteten, uitgaan en vakanties.

Zij zoekt: een vitale man zonder gebreken. Hij kan op niveau communiceren, is algemeen ontwikkeld, heeft aandacht voor zijn uiterlijk. Hij is minimaal 1.80m lang vanwege haar lengte, liever geen roker.

Aanvullende informatie

Leuke, sprankelende vrouw, ziet er zeer verzorgd uit, heeft nette make-up, mooi krullend halflang blond haar en blauwe ogen. Ze kleedt zich casual sportief en stoer.

Zij houdt van: haar huis, haar zoon en dochter, haar kleinkinderen die allen in de buurt wonen en waar ze geregeld contact mee heeft en haar ouders. Ze woont in een huis met zowel aan de voor- als achterkant een weids uitzicht, aan de achterkant ligt ook een riviertje. Ze houdt van haar werk als directeur in de creatieve sector, haar hond waar ze veel mee wandelt, suppen op het water en zeilen. Maakt het graag anderen naar de zin door gezelligheid te creeren en te koken voor haar vrienden. In haar vrije tijd trekt ze er op uit met haar camper naar Zuid Europa bijvoorbeeld, Noorwegen vindt ze ook prachtig. Ze bezoekt geregeld theatervoorstellingen. Muziek is ook favoriet, van ballads tot klassiek tot pop.

Zij zoekt: een man met humor, niet te serieus maar die wel met enige diepgang over belangrijke zaken kan praten en een eigen mening heeft. Een man die haar stimuleert maar haar ook veiligheid kan bieden, mag met een creatieve inslag op HBO-nivo. In de leeftijd van 57 tot 65 jaar.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 9
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken