Contactadvertenties vrouwen

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Hij is een man met normaal tot volslank figuur, kort geschoren haar en draagt een bril. Kleedt zich casual/sportief. Is geruime tijd weduwnaar en heeft twee zoons. Verder is hij met pensioen en geniet daar ook van. Heeft humor, hart op de tong en is een gezelligheidsmens. Hij rookt bij gelegenheid en houdt van een biertje of wijntje op z'n tijd.

Hij houdt van: ergens een hapje eten of een terrasje bezoeken met mooi weer. Documentaires en voetbal kijken op tv, vrienden bezoeken. Op vakantie huurt hij meestal een huisje of stacaravan en trekt hij er graag op uit.

Hij zoekt: een lieve vrouw met normaal tot volslank figuur. Ze heeft humor, is sociaal en klaar voor een liefdevolle en gelijkwaardige relatie waarin overleg een belangrijk aspect is. Roken geen bezwaar en een drankje op z'n tijd, gezellig! Een kleine handicap is voor hem bespreekbaar.

Aanvullende informatie

Zij is een aantrekkelijke vrouw met blauwe ogen en halflang haar. Kleedt zich op haar eigen stijlvolle vlotte manier, is verzorgd. Haar karakter is: zachtaardig, gevoelig, serieus, nieuwsgierig, open minded. Ze is geïnteresseerd in de ander. Zij heeft diepgang maar houdt ook van humor.

Zij houdt van: wandelen in de natuur, theater, concerten, werken in de tuin en moestuin. Haar muziekvoorkeur is: klassiek, opera maar ook jazz of luistermuziek. Zij houdt van literaire werken. Volgt een cursus filosofie. Heeft als huisdier een kat.

Zij zoekt: een zorgzame, betrouwbare man tussen de 60 en 72 jaar oud. Daarnaast heeft hij brede interesses, iemand die actief en bewust in de wereld staat. Verder is hij onafhankelijk en staat positief in het leven. Kinderen zijn welkom.

Aanvullende informatie

Zij heeft halflang bruin haar, blauwe ogen, een slank postuur, kleedt zich sportief/chique en naar gelegenheid en maakt een verzorgde indruk. Qua karakter is zij: eerlijk, ondernemend, serieus en zorgzaam. Zij heeft ook humor en is huiselijk. Daarbij is zij een (sfeer)gevoelig type met inlevingsvermogen en is soms een tikkeltje humeurig. Zelf heeft ze geen kinderen maar vindt (klein)kinderen van een toekomstige partner wel leuk. Woont in een appartement. Zij rookt niet, drinkt met mate een glaasje wijn, heeft een auto en houdt van huisdieren.

Zij houdt van: schilderen, beeldhouwen en kleding naaien. Op t.v. kijkt ze naar: een goede film, kennisquiz, het nieuws en programma’s waarin maatschappelijke issues aan de orde komen. Zij doet vrijwilligerswerk als gastvrouw en verkoopster. Met vriendinnen gaat ze zo nu en dan lunchen, naar de bioscoop, fietsen en wandelen.

Zij zoekt: een man om samen van alles te gaan ondernemen: theater, uit eten, iets drinken, dansen. Hij is rustig, eerlijk, sociaal, attent, zorgzaam en serieus. Daarbij heeft hij voldoende humor en neemt initiatief. Belangrijk vindt zij gelijkwaardigheid in de relatie.

Aanvullende informatie

Zij heeft blauwe ogen en kort krullend bruin haar, een normaal postuur, kleedt zich vrouwelijk en verzorgd. Haar karakter is: bescheiden, serieus, betrouwbaar, respectvol, huiselijk, weloverwogen, onafhankelijk en zelfstandig. Daarbij heeft zij ook humor en je kunt van haar op aan. Zij zegt wat ze kwijt wil. Zij is lang getrouwd geweest en heeft 4 volwassen kinderen en bijna 4 kleinkinderen. Zij woont in de helft van een boerderij. Ze werkt als pychologe.

Zij houdt van: gezelligheid, openheid, koken, tuinieren, bloemschikken, wandelen met de honden in de natuur. Kijkt graag documentaires, soms een detective en programma’s met het thema: wonen, koken, tuin en natuur.

Zij zoekt: een respectvolle, zelfstandige, pro actieve man die een goede gesprekspartner is, een mate van zelfspot en humor heeft, iemand die verder kijkt dan zijn neus lang is. Een huiselijke man, geen uitgaanstype of man die vastgeplakt zit aan beeldscherm. Een pré is het als hij van koken en het buiten leven houdt. Samen er iets moois van maken en af en toe iets ondernemen is wat zij voor ogen heeft.

Aanvullende informatie

Een behulpzame, intelligente vrouw met een vrolijke uitstraling. Ze is casual gekleed, heeft groene/bruine ogen en rossig/blond kort haar. Ze rookt niet en drinkt heel af en toe. HBO+ werk- en denkniveau. Senior kwaliteitsmanager bij een overheidsorgaan. Bijna gepensioneerd. Niet getrouwd, 1 volwassen zoon.

Zij houdt van: creatief bezig zijn (breien, haken, sieraden maken), wandelen met vriendinnen en dan koffie drinken, fietsen, badminton, met vriendinnen afspreken. Vakantie: cruise!

Zij zoekt: een intelligente, charmante man met gevoel voor humor en een prettige uitstraling. Iemand die niet star is in zijn opvattingen maar die open staat voor andere dingen en andere mensen. Een goede gesprekspartner! Toekomst: samen activiteiten ondernemen en indien er klik is opbouwen naar LAT relatie.

Aanvullende informatie

Leuke, vriendelijke, lieve en vooral positieve vrouw met een aantrekkelijk en zeer verzorgd voorkomen. Ze heeft een normaal postuur, 1,78m en blond lang haar, welke ze vaak opgestoken draagt, sprekende lichtblauwe ogen en ze draagt een bril met modern montuur. Ze kleedt zich vrouwelijk en stijlvol modern; passend bij gelegenheid. Theoretisch geschoold & parttime kapster. Weduwe; twee zoons en tien kleinkinderen.

Zij houdt van: tuinieren & is groot natuurhebber, fitness, zwemmen, kookkunst, kleding vervaardigen, interieur stylen, boeken schrijven, kunst schilderen, lezen, dansen, sauna/wellness, diverse muziek zoals klassiek & jazz. Uit eten/lunch en sociale contacten. Vakantie; Griekenland, maar ook andere Europese bestemmingen zijn bespreekbaar. Een reis per camper, of verblijf in gerieflijk hotel of appartement zijn allemaal mogelijkheden, wat haar betreft.

Zij zoekt: iemand die begrip betracht voor situaties, waardering heeft voor de ander, respect toont en vooral veel liefde deelt. Hij is vitaal, humoristisch en financieel zelfstandig. Helemaal leuk als hij van tuinieren en/of het buitenleven houdt. Toekomst; die unieke saamhorigheid en intimiteit delen zoals je dat alleen met je partner kunt, met ruimte voor elkaars bezigheden. Leeftijd: 68-75jr. Niet-rokend, wijntje erbij is gezellig.

Aanvullende informatie

Moderne, zeer positieve en doortastende vrouw met een aantrekkelijk en jong voorkomen. Ze heeft een normaal postuur, 1,65m, rossig gekleurd lang krullend haar, sprekende groene ogen en ze draagt een bril. Verzorgd en casual modern; passend bij gelegenheid. Zelfstandig ondernemer (parttime) Gescheiden, twee zoons en zes kleinkinderen.

Zij houdt van: het goede leven; gezelligheid & goede gesprekken. Uit eten, terrasje, markten, een musical of (muziek)evenement ook leuk samen. Grote passie is dansen, zoals salsa. Muziek uit de jaren '60'70'80. Vakantie; (weekend)trips/hotelvakanties of met een caravan/camper richting Zuid-Europa.

Zij zoekt: een lieve, (zelf)ontwikkelde en toekomstgerichte man. Iemand die oog heeft voor zijn medemens en beseft wat ware vriendschap inhoudt. Hij is gezellig, vitaal, humoristisch en zelfstandig. Niet-rokend, want zelf rookt ze ook niet. Toekomst; er met hart & ziel voor elkaar zijn en "dansend" door het leven gaan. Leeftijd; 62-72jr. Niet-rokend en een drankje bij gelegenheden.

Aanvullende informatie

Zelfstandige, charmante, verzorgde vrouw, casual/sjiek gekleed, donkerbruin haar en blauwe ogen. Zij vindt het belangrijk om er netjes en verzorgd uit te zien. Zij is eerlijk en positief ingesteld maar ook veerkrachtig en humoristisch. Verder is zij lief voor anderen, sociaal en heel gevoelig. Zij rookt niet en drinkt geen alcohol. Zij zit in een rolstoel.

Zij houdt van: haar dochter, haar kleinkinderen. Heeft geen huisdieren maar is gek op honden en katten. Verder vindt zij het leuk om dingen te ondernemen, zoals lekker naar buiten, zwemmen, winkelen of lekker een terrasje pakken. Zij houdt haar sociale contacten goed bij.

Qua vakanties is zij gek op warme landen, na de zomer vertrekt zij naar het buitenland voor een mooie strandvakantie, ook zal zij daar één en ander gaan ondernemen. Daar kijkt ze erg naar uit maar hoopt dit op termijn wel weer samen met iemand te kunnen doen.

Zij zoekt: een romantische, ondernemende man. Verder is hij attent, lief en vrolijk. Een partner om gezellige dingen mee te ondernemen. Samen een latrelatie opbouwen met iemand die haar beperking accepteert, dan zal zij de zijne ook accepteren. Samen genieten van de mooie dingen in het leven lijkt haar geweldig.

Aanvullende informatie

Nette verzorgde vrouw, normaal postuur, modern gekleed, blond kapsel, brildragend, vitaal. Rookt soms. Gescheiden, 3 kinderen en 7 kleinkinderen. Werkte op kantoor en handelde in huizen. Poes als huisdier, woont vrijstaand, landelijk ingericht. Ze verplaatst zich met de auto. Ze is zorgzaam, makkelijk in de omgang, vrolijk, geen ochtendhumeur. Ze wordt blij van muziek en de zon.

Zij houdt van: visite, uit eten, series kijken, spelletje op pc, zwemmen, reizen. Geïnteresseerd in huizen.

Zij zoekt: een gezellige man die ook zijn eigen bezigheden heeft. Hij is actief, niet gierig en huiselijk. Ze zoekt een man met een beetje hetzelfde karakter dan zijzelf. Ze wil graag weer samen met iemand de avonden kunnen doorbrengen.

Aanvullende informatie

Een vlotte, verzorgde vrouw met een jonge uitstraling. 1.65m, normaal postuur, halflang blond kapsel, modern gekleed, rokend, maar bereid te stoppen. Gescheiden, 2 kinderen en 2 kleinkinderen. Ze is onderneemster en stuurt medewerkers aan. Woont in een eigen appartement, landelijk ingericht. Ze is ondernemend, een harde werkster, attent, gastvrij, lief, zorgzaam, communicatief, huiselijk, maar ook graag weg.

Zij houdt van: fietsen, wandelen, omgang met haar kleinkinderen, koken, terrasje pakken, fitness, zwemmen, sauna, uitgaan, golf als ze tijd heeft.

Zij zoekt: een zelfstandige man, lief, met normen en waarden, verzorgd, zorgzaam, netjes, actief en gezellig. Haar voorkeur gaat uit naar een ondernemer of iemand die weet wat ondernemerschap inhoudt. Hij is gelijkwaardig, eerlijk, direct en kan over gevoelens praten. Hij is een familiemens en houdt van verrassen. Hij heeft een normaal postuur, is niet kalend en hij mag roken.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 7

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken