fbpx
Contactadvertenties vrouwen - 60PlusRelatie

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand.

Ook benieuwd naar onze vrouwen?

Deze vrouw heeft een positieve blik op het leven, is open, empathisch en zorgzaam. Ze geniet van het leven zoals het komt en kan ook als ze alleen is om iets schaterlachen, is humoristisch en een doorzetster. Ze houdt van lezen, borduren, het nieuws volgen, wandelen, muziek luisteren, maar ook van het museum, filmtheater en uiteten gaan is een feestje voor haar.

Ben jij die charismatische man bij wie ze zichzelf kan en mag blijven?

Aanvullende informatie

Vrolijke vrouw, 1,74 m, blond/rossig haar, krullen. Normaal figuur, gekleed in vrouwelijke, casual kleding. Blauwe ogen en een bril, open blik. Lichte make-up en sieraden. Gescheiden, moeder van 1 (volwassen) zoon. Wonen in een gezellige, nette woning. Vier dagen werkzaam in administratieve functie. Ze rijdt auto, rookt niet.

Deze ondernemende vrouw houdt van gezelligheid. Ze is respectvol, zelfstandig, weet wat ze wil. Ruimdenkend, met ruimte voor discussie. Ze staat overal voor open en gaat graag uit, maar geniet ook thuis van een gezellige avond samen. Houdt van lekker eten, goede gesprekken en humor.

Deel jij haar Bourgondische levensstijl? 

Aanvullende informatie

Deze behulpzame vrouw is een natuur- en dierenliefhebster. Ze is naturel verzorgd met lang blond/grijs haar. Ze gaat casual gekleed. Na haar hbo-opleiding natuurgeneeskunde heeft ze lange tijd een eigen praktijk gehad. Nu is ze vrijwilligster in de maatschappelijke sector. Ze is gek op dieren, heeft katten, kent alle planten en spreekt diverse talen. Ze vermaakt zich verder met creatief bezig zijn.

Ben jij die man die denkt in mogelijkheden en niet in problemen?

Aanvullende informatie

Deze rustige, ondernemende vrouw heeft een natuurlijke uitstraling, kastanjebruin haar en een lach in haar donkerbruine ogen. Ze hecht waarde aan haar zelfstandigheid en houdt van reizen.  Ze werkt nog 4 dagen in een verantwoordelijke functie bij een landelijke overheidsorganisatie. Ze vermaakt zich met muziek luisteren, fotoboek maken, bridgecursus, wandelen, met vrienden afspreken, uit eten, terrasje pakken of een dansavond.

Ben jij de man die met haar het avontuur aangaat en samen op reis wil?

Aanvullende informatie

Een gepassioneerde vrouw met een warme uitstraling. Ze oogt jeugdig en is zeer verzorgd. Ze heeft een slank tot normaal postuur en een lengte van 1.74 meter. Ze is eerlijk, actief, flexibel, reislustig, serieus, empathisch, open minded, zorgzaam en soms een tikkeltje ongeduldig. Verder leest ze graag, luistert naar muziek en podcast, houdt van gezelligheid, een goede film, gaat graag op vakantie en is ook nog eens sportief.

Ben jij die ondernemende, sociale man met een leuke dosis humor?

Aanvullende informatie

Deze vrolijke, spontane vrouw is creatief en heeft humor. Ze is 1.63m lang met een slank figuur, heeft wild krullend wit haar en is erg jong in uiterlijk en in haar doen en laten. Ze was verpleegkundige, stewardess en kunstenares. Ze houdt van klassieke muziek, jazz, rock en soul, is gek op Frankrijk en haar hond. Ze vermaakt zich in haar volkstuin, bezoekt klassieke concerten, kan klaverjassen en werkt nog in de kunst. Kortom niet als 1 type te omschrijven.

Ben jij die man die meegaat naar haar tweede huis in Frankrijk?

Aanvullende informatie

Deze lieve vrouw is integer, oprecht en heel sociaal. Ze is een warme spontane vrouw, een familiemens, creatief, nieuwsgierig en ondernemend. Zij houdt van gezelligheid en spontane acties. Is direct maar tactvol, heeft interesse in mensen en dieren. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te tennissen, te tuinieren of te fietsen. Zij houdt erg van lekker koken, wandelt graag met haar grote vrienden, de honden, op het strand of in het bos. Ook geweldig om op het water te zijn, lekker uit eten, naar het museum of de bioscoop zijn leuke dingen om ook samen te doen.

Ben jij die sprankelende man waar zij trots op kan zijn en jij op haar?

Aanvullende informatie

Verzorgde, mooie vrouw met halflang bruin haar en groen/bruine ogen. Ze is volslank, kleedt zich vrouwelijk en vindt persoonlijke verzorging erg belangrijk. Ze rookt niet, rijdt auto en geniet zo nu en dan van een goed glas wijn. Is weduwe en moeder van een zoon, die thuis woont en studeert. Ze werkt in het bankwezen en helpt in haar vrije tijd mensen als vrijwilliger met hun financiële zaken. Deze vrouw is charmant, warm, zorgzaam en tegelijkertijd direct en open. Ze houdt van gezelligheid, heeft goede sociale contacten en eet graag samen met vrienden.

Schuif jij binnenkort bij haar aan tafel?

Aanvullende informatie

Deze spontane vrouw (1m74) houdt van grapjes, heeft wilskracht, is zorgzaam en attent en jong van geest. Ze is verzorgd, heeft kort blond haar, een normaal postuur en een vriendelijk open gezicht. Ze vermaakt zich met wandelen o.a. met haar hond, fietsen, tuinieren, haar vrijwilligerswerk, tv kijken, bezoekt soms een tentoonstelling en spreekt regelmatig af met haar kinderen.

Ben jij die fitte man die met haar het avontuur wil aan gaan?

Aanvullende informatie

Vrouw met halflang donderblond haar, blauwe ogen, heeft een normaal postuur (176cm) en kleedt zich verzorgd, vrouwelijk, casual en naar gelegenheid. Qua karakter is zij: belangstellend, ondernemend, huiselijk, hulp biedend, zorgzaam en serieus. Daarnaast heeft zij humor en een luisterend oor. Wanneer het ijs eenmaal gebroken is, gaat ze voor 100% voor de relatie. Ze heeft een goede baan en werkt in dagdiensten (Mbo/Hbo).

Wordt deze vrouw misschien jouw partner voor het leven?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 13
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken