De liefde was nog nooit zo dichtbij!

Miranda de Moor

Contact
T: 0032470-951648
T: 06-44383598

Regio
Provincie Zeeland, West-Brabant en België

Hallo, ik ben Miranda de Moor en met mijn hartstochtelijke passie voor mensen werk ik enthousiast als matchmaker voor singles vanaf 40 jaar. Ik zet me voor 100% in om voor jou die fijne liefdevolle match te vinden die jouw leven zal verrijken. Ik vind het fijn om met mensen te werken en voel ze vaak feilloos aan, zodat ik ze kan helpen hun geluk in de liefde te vinden.

Online daten is niet voor iedereen geschikt en steeds meer mensen kiezen ervoor om persoonlijk begeleid te worden op hun reis op zoek naar de liefde die ze verdienen! Daarom geloof ik in een persoonlijke aanpak. Ik kom graag bij je thuis, zodat ik jouw persoonlijke omgeving in me op kan nemen en jouw wensen en behoeften beter kan leren kennen. Op basis daarvan ga ik op zoek naar een geschikte partner binnen jouw regio of zelfs landelijk.

Heb je geen zin en vaak vooral geen tijd om te zoeken naar die ene echte liefde of loop je vast als single en vind je het fijn om begeleid te worden? Dan is nu de tijd aangebroken om in jezelf te investeren en geef je mij de opdracht voor jou te zoeken naar de juiste partner.

Hoe mooi is het om met mij het pad te volgen van Single naar Samen!

Je kunt contact met mij opnemen door mij te bellen of door het contactformulier in te vullen. Ik sta klaar om je te helpen zoeken naar de juiste match.

Wat je van 40PlusRelatie en dus ook van mij mag verwachten is als eerste natuurlijk 100% inzet, professionaliteit, integriteit, passie, betrokkenheid en persoonlijk contact. Ik kom bij je thuis voor een intakegesprek, je krijgt persoonlijke bemiddeling door mij, je eigen consulent. We hanteren vaste tarieven en hebben een groot bestand aan singles, dus gegarandeerde voorstellen.

Wij zijn aangesloten bij het Singles Keurmerk (de branchevereniging). Kan ik nog maar één ding zeggen... blijf niet te lang wachten, want liefde is toch het mooiste cadeau wat je jezelf kunt schenken!


Contact
T: 0032470-951648
T: 06-44383598
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regio

Provincie Zeeland, West-Brabant en België

Matchmaker

Vrijblijvend kennismakingsgesprek met de matchmaker uit jouw regio?

Wil jij weten wat we voor jou kunnen doen?
Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan met de matchmaker uit jouw regio.

VRIJBLIJVEND GESPREK

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
Lees verder...
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 🏝 Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Lees verder...
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
Lees verder...
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg ߘ렦ijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Lees verder...
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!
Lees verder...
Kort maar krachtige eerste date gehad.
Hé Jos... net een kort maar krachtige eerste date met C. gehad. En jahoor, je leest het goed; eerste 😊 Er volgt sowieso een tweede. C. klopt, C. is eerlijk en ik vind C. leuk. Dusss... dankjewel, wordt ongetwijfeld vervolgd 😁
Lees verder...
Hoe mooi kan het zijn
Hallo Josje, Ik wil je toch graag even laten weten dat het momenteel heel goed gaat met J. en mij. We hebben erg veel interesses samen en doen ook al erg veel samen. Wandelen fietsen genieten van de natuur en delen van muziek zelfs op de piano. We hebben allebei een rugzak(je) maar ook daarmee helpen we elkaar door veel erover te praten. Hoe mooi kan het zijn. We genieten veel samen en van elkaar. Ik wist niet meer dat dit bestaat en dat we samen er zo van kunnen genieten. Er gaat een hele andere wereld voor mij ( en ook voor Jaap) open. Dank je wel! 🍀🍀 Groetjes J.
Lees verder...
Het was geweldig. Wat een leuke man
Nou Els, het was geweldig. Wat een leuke man. Ik kon lekker mezelf zijn en hij heeft dezelfde humor als ik wat ik heel erg belangrijk vind. Ik ben echt verrast, ik heb gewoon last van een beetje vlinders idioot, maar het was zo leuk.
Lees verder...
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca.
Bart en ik zitten nu heerlijk in Toscane, vlakbij Lucca. Het gaat heel goed met ons. We genieten hier van de rust en alle moois in de omgeving. Groetjes, ook van B&O
Lees verder...
Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Lees verder...