fbpx

Yvonne van Dinten

Van Single naar Samen!

Onze belofte! De weg van single naar samen.

Dit doen we al 20 jaar en daar gaan we voor de volle 100% voor. Het matchen van singles op een persoonlijke manier.

In het begin, in 1999, was ik een kleine speler in relatieland. Na een aantal jaren ervaring, heb ik 40PlusRelatie opgericht en is snel uitgegroeid tot een landelijke organisatie met professionele consulenten.

Nu na 20 jaar, kan ik zeggen dat het zoeken van een partner echt maatwerk is, waar we een jaar voor uitrekken om het een goede kans van slagen te geven. Het is een samenspel van cliënt en consulent. Om goed te kunnen matchen is het belangrijk dat we iemand persoonlijk leren kennen. Daarom komen we bij de mensen thuis en worden alle voorstellen uitgebreid geëvalueerd. Hierdoor krijgen we een steeds duidelijker beeld van iemand. Met deze ervaringen zijn de consulenten van nu opgeleid. We staan voor kwaliteit en maatwerk met de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Een geslaagde match is de kroon op ons werk!


Sinds januari 2019 is het bedrijf overgegaan in andere handen: Ivo Holierhoek en Jos van Prooijen zijn nu de spil in het web.

Mijn taak is hierdoor aangepast. Als oprichtster en oud directeur van 40PlusRelatie, blijf ik betrokken als adviseur. Een mooie taak. Ik ken inmiddels al 20 jaar de hele markt en dat komt altijd van pas. Daarnaast is begin 2019 ook 60PlusRelatie opgericht. We bedienen nu een grote markt singles van 40 tot 80 plus.

Relatiebemiddeling is voor singles, die serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie, niet direct iets waar ze aan denken. Cliënten geven altijd aan dat ze erg blij zijn hiervoor gekozen te hebben en blij te zijn met het persoonlijke contact en de aandacht die wij voor onze cliënten hebben.

Als adviseur sta ik je graag te woord over het één of ander. Mocht je met mij van gedachten willen wisselen, stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"De juiste match begint bij ons!"


Yvonne van Dinten

 

079-3600651

Adres
Beatrijspad 76
2722 ZR Zoetermeer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoek een consulent in de buurt

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in.