Persoonlijke relatiebemiddeling in Flevoland

Windmolens Flevoland

Woon je in Flevoland en ben je op zoek naar een partner die bij je past en uit dezelfde omgeving komt, dan is relatiebemiddeling Flevoland een goede manier om dit te laten slagen. Datingsites zijn vaak teleurstellend en niet te vergelijken met de werkwijze van 60PlusRelatie Flevoland. Daarnaast werken wij door heel Nederland, mede daardoor hebben wij een groot landelijk bestand aan singles.

Bij ons heb je één en dezelfde consulente uit je eigen regio als aanspreekpunt. Dit houdt in dat er een vertrouwensband ontstaat en dat je weet waar je terecht kunt bij vragen en/of advies.

En nu de volgende stap!

Wij hebben leuke dames en heren in Flevoland die ook op zoek zijn naar die ene juiste klik. Laat ons in een persoonlijk gesprek weten waar je naar op zoek bent. Met onze professionele werkwijze gaan we op zoek naar de juiste partner voor jou.

Waarom kiezen voor relatiebemiddeling?

Als je kiest voor een relatiebemiddelingsbureau heb je de zekerheid dat je te maken hebt met mensen die ongebonden zijn en serieus op zoek naar een relatie. Altijd een vaste consulente die persoonlijk voor jou aan de slag gaat. 60PlusRelatie heeft meerdere kantoren door Nederland, waardoor een groot bestand aan singles. Ook zijn wij lid van het Singles keurmerk.

Neem direct contact op!

Op zoek naar een partner in Flevoland? Kies voor 60PlusRelatie en je bent verzekerd van persoonlijke, kwalitatief hoogwaardige hulp. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

 

 • Jorien Ekkel

  Jorien Ekkel

  0321-848239
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  Adres
  Reiger 48
  8251 NG Dronten

  Regio
  Flevoland
  Friesland
  Hilversum
  Groningen
  Drenthe
  Lees verder
 • 1

Zoek een consulent in de buurt

Meer weten?

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input
 9. Voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 10. Nieuwsbrief ontvangen?
  Ongeldige invoer