fbpx

Houd je van avontuur, rondreizen en het buitenleven? Dan is deze charmante verschijning een schot in de roos. Ontdek samen met hem de mooiste plekjes in binnen- en buitenland. Hoe? Zijn luxe camper staat voor je klaar! 

Ben jij die gezellige, ondernemende vrouw, positief ingesteld, een beetje sportief en door-en-door betrouwbaar?

Aanvullende informatie

Vrouw met sprankeling in haar bruine ogen en heeft mooi wit kort geknipt haar. Ze is weduwe, heeft vier kinderen en 9 kleinkinderen. Ze is van de boerderij naar een 2 onder 1 kap woning in de polder verhuist, de inrichting is sfeervol en rustig. Haar tuin staat vol gezellige planten en bloemen. Roken doet ze niet, drinkt af en toe een wijntje. Ze is nu met pensioen, na met plezier in de zorg te hebben gewerkt. Als vrijwilligster begeleidt ze jongeren op de atletiekclub. Ze omschrijft haar karakter als volgt: spontaan, vrolijk, gezellig, familiemens, kan goed luisteren, diepgang, humor en plezier. Ze vindt onverwachte dingen leuk en gunt de ander geluk. 

Ben jij die man met humor, die van een spontane acties houdt?

Aanvullende informatie

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Zoeken