fbpx

Persoonlijke relatiebemiddeling in Gelderland

Paleis het LooSteeds meer singles kiezen ervoor om zich aan te sluiten bij een relatiebemiddelingsbureau. Door te kiezen voor relatiebemiddeling in Gelderland kun je rekenen op persoonlijke aandacht van een consulent, die precies weet wat jij wilt. Hierdoor wordt jouw zoektocht naar een geschikte partner een stuk gemakkelijker. Wij, 60PlusRelatie, weten goed hoe we jou moeten helpen bij het vinden van de juiste partner, dat is wat wij doen. Indien je bij ons bent ingeschreven word je altijd door je eigen consulent geholpen. Zo heb je altijd één aanspreekpunt. 60PlusRelatie werkt door heel Nederland en België, waardoor een groot bestand aan singles is ontstaan. Ook zijn wij lid van het Singles Keurmerk. Laat het zoeken naar een partner dus over aan dé specialist op dit gebied: 60PlusRelatie.

Waarom kies je voor relatiebemiddeling?

Datingsites stellen keer op keer mensen teleur. Erg vervelend vinden wij. Je mag namelijk nooit het vertrouwen verliezen in de liefde. Relatiebemiddeling is hiervoor de ideale oplossing. Door de hulp in te schakelen van een relatiebemiddelingsbureau in Gelderland zorg je ervoor dat je altijd een specialist naast je hebt die precies weet wat er gedaan moet worden om jou te helpen.

Over 60PlusRelatie

Voor relatiebemiddeling in Gelderland kun je bij ons terecht. Wij bieden je een persoonlijke relatiebemiddeling, waarbij jij altijd centraal staat. Het vinden van een partner is niet altijd even gemakkelijk, maar wij helpen je daar graag bij. 60PlusRelatie heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring en is werkzaam door heel Nederland en België. We kunnen je dus zeker verder helpen bij jouw zoektocht. Met onze gespecialiseerde benadering en professionele werkwijze gaan we op zoek naar de ideale partner voor jou.

Je kunt bij ons altijd rekenen op de volgende punten:

 • Persoonlijke communicatie;
 • Professionele werkwijze en gespecialiseerde benadering;
 • Speciaal gericht op singles van 60 tot 80 jaar;
 • Werkzaam door heel Nederland en België;
 • Een eigen vaste consulent in de regio;
 • Singles Keurmerk van de branchevereniging;
 • Aangesloten Wet Bescherming Persoonsgegevens;
 • Kwaliteit verzekerd.

De werkwijze

Het eerste contact begint altijd met een telefoongesprek met een consulent uit je eigen regio. Via dit gesprek willen we jou informeren over onze werkwijze en dergelijke. Naar aanleiding van dit telefoongesprek volgt een persoonlijke afspraak in jouw eigen huis. Indien je met ons de samenwerking aan wilt gaan, zal een uitgebreid intakegesprek volgen. Na het intakegesprek volgt het leukste: de zoektocht naar jouw perfecte match!

Neem direct contact op!

Indien je interesse hebt in relatiebemiddeling in Gelderland, ben je aan het juiste adres bij ons: 60PlusRelatie. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden rondom relatiebemiddeling.

 

 • Jeanette Cornelis-Kers

  Jeanette Cornelis-Kers

  0318-786872
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Adres
  Willem Barentszstraat 133
  3902 DJ Veenendaal

  Regio
  Gelderland
  Epe
  Apeldoorn
  Harderwijk
  Overijssel
  Deventer
  Zwolle
  Twente
  Flevoland
  Lelystad
  Dronten
  Emmeloord
  Lees verder
 • Jan van Hemmen

  Jan van Hemmen

  0485-215977
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Adres
  Hondsroos 10
  5432 GN Cuijk

  Regio
  Den Bosch
  Helmond
  Deurne
  Waalwijk
  land van Cuijk
  Nijmegen
  Arnhem
  Tiel
  Achterhoek
  Limburg
  Lees verder
 • 1

Zoek een consulent in de buurt

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in.